Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Загадки из Библии

Старожил
+1700
|22 Дек 2024
1 Цитировать
Цитата Д и я
Паляниця — перевіркове кодове слово ... щоби відрізнити російських військових від українців

Московити в своїй мові не мають багатьох, мягко вимовляємих українцями букв.. Наприклад - м'який "ц".. Тому у них буде - "паляніца", "залізніца".

А з шиплячими у них зовсім капець..  Наприклад наші - "шість, нашіптувати", або - "ніжні, свіжі, чужі, гаражі".. для них практично невимовні. Також критично-невимовна проблема у них, з поєднанням "и" з  "і"..  І ще вони на зможуть вимовити - "солов'їна, солов'їний".

Тому вже лише це, ясно показує нам українцям те, що нащадки заліських андрофагів нам точно не "брати по крові".

З повагою.

... и познаете истину, и истина сделает вас свободными. (Иоан.8:32;)
Старожил
+607
|22 Дек 2024
1 Цитировать

Я раніше не думала про таке, як і майже всі інші українці. А тепер сама почула, як важко їм вимовити, наприклад,  нашу "паляницю" або "полуницю".

От Вам і шиболет. )))

А назви місяців?  Я ж, знаєте, цікавлюсь філологією, та й робота була дотична до неї. Тому думала над тим, чому в українській та російській мовах назви місяців мають різне походження.

Коротко кажучи, це окрема тема, дуже широка і цікава.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+14
|23 Дек 2024
1 Цитировать
Цитата Д и я
Це слово має ще й інші значення

сестра во Христі Дія ви бачите який хитрий у вас "друг" - в'ячеслав корбен. як він пише шо ти помреш і він за це клянеться. а Ісус казав не кляніться нічим і хто скаже людині рака той має бути засуджений а сам цей в'ячеслав корбен смерті людям бажає і яким людям - користувачам інвікторі, він цей корбан написав шо він іде на війну на смерть а сам не пішов тобто збрехав. ох же і провокатор цей в'ячеслав корбен

Бог Великий, я це знаю і з кожним днем все більше я в цьому запевняюсь
Старожил
+607
|23 Дек 2024
1 Цитировать
Цитата igor 84
сестра во Христі Дія ви бачите який хитрий...

Шановний igor 84, вибачте, але  я не буду не те що  арбітром у Вашому протистоянні, а й навіть  його учасником.

Я читаю теми форуму, роблю якісь висновки для себе, але вважаю, що не маю права навішувати якісь ярлики на будь-кого. Адже це тільки мої враження, а я просто людина, яка може помилятись.  Мені невідомі справжні наміри людей, я не знаю, що спонукає їх на якісь  вчинки та слова.

Тому пропоную Вам, якщо, звісно,  Вам це цікаво,  просто взяти участь у цій темі або в інших темах форуму,  по суті, я маю на увазі. В цьому, на мій погляд значно більше сенсу.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+14
|23 Дек 2024
2 Цитировать
Цитата Asher
І ще вони на зможуть вимовити - "солов'їна, солов'їний".

шо є то є

Цитата Д и я
Тому пропоную Вам, якщо, звісно,  Вам це цікаво,  просто взяти участь у цій темі або в інших темах форуму,  по суті, я маю на увазі. В цьому, на мій погляд значно більше сенсу.

мабуть так

Бог Великий, я це знаю і з кожним днем все більше я в цьому запевняюсь
Старожил
+1700
|24 Дек 2024
1 Цитировать
Цитата Д и я
Я раніше не думала про таке

Я теж.. тим паче наше місто до вторгнення московии.. було російськомовним.

Цитата Д и я
чому в українській та російській мовах назви місяців мають різне походження.

Тому, що ми різні народи. Білоруси теж, свої назви місяців мають. Зараз у них - Снежань.. а за тиждень настане Студзень.. Але назви все ж в більшості, схожі на українські. А ось московіти, дуже далекі від слав'ян.. одним словом - нащадки диких андрофагів.

Це гарно видно по ось цій презентації:

Цитата Д и я
Коротко кажучи, це окрема тема, дуже широка і цікава.

Згоден...

З повагою.

... и познаете истину, и истина сделает вас свободными. (Иоан.8:32;)

Загадки из Библии

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы