Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Загадки из Библии

Старожил
+1707
|22 Дек 2024
1 Цитировать
Цитата Д и я
Паляниця — перевіркове кодове слово ... щоби відрізнити російських військових від українців

Московити в своїй мові не мають багатьох, мягко вимовляємих українцями букв.. Наприклад - м'який "ц".. Тому у них буде - "паляніца", "залізніца".

А з шиплячими у них зовсім капець..  Наприклад наші - "шість, нашіптувати", або - "ніжні, свіжі, чужі, гаражі".. для них практично невимовні. Також критично-невимовна проблема у них, з поєднанням "и" з  "і"..  І ще вони на зможуть вимовити - "солов'їна, солов'їний".

Тому вже лише це, ясно показує нам українцям те, що нащадки заліських андрофагів нам точно не "брати по крові".

З повагою.

... и познаете истину, и истина сделает вас свободными. (Иоан.8:32;)
Старожил
+612
|22 Дек 2024
1 Цитировать

Я раніше не думала про таке, як і майже всі інші українці. А тепер сама почула, як важко їм вимовити, наприклад,  нашу "паляницю" або "полуницю".

От Вам і шиболет. )))

А назви місяців?  Я ж, знаєте, цікавлюсь філологією, та й робота була дотична до неї. Тому думала над тим, чому в українській та російській мовах назви місяців мають різне походження.

Коротко кажучи, це окрема тема, дуже широка і цікава.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+18
|23 Дек 2024
1 Цитировать
Цитата Д и я
Це слово має ще й інші значення

сестра во Христі Дія ви бачите який хитрий у вас "друг" - в'ячеслав корбен. як він пише шо ти помреш і він за це клянеться. а Ісус казав не кляніться нічим і хто скаже людині рака той має бути засуджений а сам цей в'ячеслав корбен смерті людям бажає і яким людям - користувачам інвікторі, він цей корбан написав шо він іде на війну на смерть а сам не пішов тобто збрехав. ох же і провокатор цей в'ячеслав корбен

Бог Великий, я це знаю і з кожним днем все більше я в цьому запевняюсь
Старожил
+612
|23 Дек 2024
1 Цитировать
Цитата igor 84
сестра во Христі Дія ви бачите який хитрий...

Шановний igor 84, вибачте, але  я не буду не те що  арбітром у Вашому протистоянні, а й навіть  його учасником.

Я читаю теми форуму, роблю якісь висновки для себе, але вважаю, що не маю права навішувати якісь ярлики на будь-кого. Адже це тільки мої враження, а я просто людина, яка може помилятись.  Мені невідомі справжні наміри людей, я не знаю, що спонукає їх на якісь  вчинки та слова.

Тому пропоную Вам, якщо, звісно,  Вам це цікаво,  просто взяти участь у цій темі або в інших темах форуму,  по суті, я маю на увазі. В цьому, на мій погляд значно більше сенсу.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+18
|23 Дек 2024
2 Цитировать
Цитата Asher
І ще вони на зможуть вимовити - "солов'їна, солов'їний".

шо є то є

Цитата Д и я
Тому пропоную Вам, якщо, звісно,  Вам це цікаво,  просто взяти участь у цій темі або в інших темах форуму,  по суті, я маю на увазі. В цьому, на мій погляд значно більше сенсу.

мабуть так

Бог Великий, я це знаю і з кожним днем все більше я в цьому запевняюсь
Старожил
+1707
|24 Дек 2024
1 Цитировать
Цитата Д и я
Я раніше не думала про таке

Я теж.. тим паче наше місто до вторгнення московии.. було російськомовним.

Цитата Д и я
чому в українській та російській мовах назви місяців мають різне походження.

Тому, що ми різні народи. Білоруси теж, свої назви місяців мають. Зараз у них - Снежань.. а за тиждень настане Студзень.. Але назви все ж в більшості, схожі на українські. А ось московіти, дуже далекі від слав'ян.. одним словом - нащадки диких андрофагів.

Це гарно видно по ось цій презентації:

Цитата Д и я
Коротко кажучи, це окрема тема, дуже широка і цікава.

Згоден...

З повагою.

Старожил
-703
|23 Янв 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
Ось тому не можна брати життя Давида за приклад досконалості (окрім віри).. Все це приклад лише того, який довготерпеливий та багатомилостивий наш Господь.. Думаю так. ...

Развенчаем, пожалуй, (немного) очередноелжеучение лжеучителя, прячущегося за ником Asher

:():

..........

(())

Корабельщик
Старожил
-703
|23 Янв 2025
0 Цитировать

:():

..........

(())

...........

Ох и “туговатенько” “бедняжечке” придётся “нынче”! — за ту ЛОЖЬ, что “она” (=“ботоферма”, “работающая” на кремль) пытается распространять на Форуме!

........

С Божьей Помощью!

И с Благословения Администрации (МегаПортала)!

............

Аминь!

............

С Уважением,

Корабельщик
Старожил
+691
|11 Фев 2025
1 Цитировать
Цитата Asher
Тому, що ми різні народи. Білоруси теж, свої назви місяців мають. Зараз у них - Снежань.. а за тиждень настане Студзень.. Але назви все ж в більшості, схожі на українські. А ось московіти, дуже далекі від слав'ян.. одним словом - нащадки диких андрофагів. Це гарно видно по ось цій презентації:

Та ні, вони просто вкрали  назви місяців  з англійської мови (тіпа прогрес), так само як і крадуть  мелодії колишніх  українських пісень, вставляючи свої слова.

Одним словом-злодюги.

Старожил
+1707
|12 Фев 2025
0 Цитировать
Цитата levko1
Одним словом-злодюги.

Шо злодюги, то це одне.. Найгірше те, що на болотах нічого доброго, (те що пов'язане з життям, щоб покращити життя свого народу), не виробляють. Все що вони виробляють вже більше 100-років, слугує лише для деградації та смерті.. І на жаль, не лише тільки свого населення. Тому це точно описані Геродотом - андрофаги (людоїди - без моралі і здорової людської логіки).

З повагою.

Загадки из Библии

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы