Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Загадки из Библии

Старожил
+18
|16 Июн 2024
0 Цитировать
малыш!

я тобі не малюк

Адам, Авраам,Яків , Ной,Самуїл,Єлісей, Саул, Давид, Іонафан, Соломон, Міхей, Наум , Аввакум,Іоанн, Іісус .
Старожил
-703
|16 Июн 2024
0 Цитировать

Какая досада!

Корабельщик
Старожил
+18
|16 Июн 2024
0 Цитировать
І лише такі кацапи, як ти

дарма ти так лаєшся й ругаєшся, показав своє негарне обличчя своїми нерозумними словами

Адам, Авраам,Яків , Ной,Самуїл,Єлісей, Саул, Давид, Іонафан, Соломон, Міхей, Наум , Аввакум,Іоанн, Іісус .
Старожил
-703
|16 Июн 2024
0 Цитировать

сынок!

ти чого “українець” через “і” написав?!

Ану давай: кажи!

Чи ще не вигадав — що казати, щоб правдоподібно було?!

Корабельщик
Старожил
+18
|16 Июн 2024
0 Цитировать
являюсь для вашего рашистского брата!

це ти рашист а я українець. дарма ти оце дурні слова пишеш

Старожил
+18
|16 Июн 2024
0 Цитировать
Муштрует вас там, начальство ваше фэ-эс-БЭшное,

це в тебе якесь дивне та демонічне начальство а я не з фсб мені з ними ніяких зв'язків а ти гидоту пишеш, записуєш у вороги. і ще ти реально брехун і провокатор

Старожил
+18
|16 Июн 2024
0 Цитировать
Ужас! Просто! — Што тут ищщё скажеш?! —— дабавить больше нечиво!

так мовчи вже

Старожил
-703
|16 Июн 2024
0 Цитировать
Цитата igor 84
я тобі не малюк якшо будеш дражнитися і ображати і судити я на тебе поліцію визову приїдуть до тебе додому і відключать інтернет а потім у відділок поліцейський можуть доставити. тьі надмеваешься и превозносишься вьіше всего святого и сеешь розбрат и злобу

А-а! — Вот!

Нашёл!

ты, Друг, опять себя выдаёшь!

А ну скажи-ка, Дружёчек, где в Украине ты видел, чтобы так у нас полицию вызывали за “писанину” в Интернете?! — В Україні таког НЕМА!

Де саме в Україні ти таке бачив?! —— “украінець” ти мій “распрекрасний”!

В  росії так можуть!

А в Україні так НЕ РОБЛЯТЬ!

Поняв?!

любий мій “украінець”!

ти так і не відповів: чому написав ДВІЧІ ПІД РЯД (!) слово “українець” через “і”?!

Шо скажеш, “любий” ти мій — “украінець”?!

Як ти намагатимешся викликати на мене поліцію — щоб вони приїхали до мене додому — відрізали інтернет, та ще й в відділок ДОСТАВИЛИ?!

Га?!

А ну розкажи!

Корабельщик
Старожил
-703
|16 Июн 2024
0 Цитировать
Цитата igor 84
це ти рашист а я українець. дарма ти оце дурні слова пишеш

І чого це я рашист?!

А ну — аргументуй це своє твердження, “любий” ти мій “украінець”!

Корабельщик
Старожил
-703
|16 Июн 2024
0 Цитировать
Цитата igor 84
це ганьба коли украінець украінця гнобить а ти почав мене підколювати, треба ж тобі і твоєму безчестю якось рота прикривати

А ну, давай, “мій любий украінець” поясни мені — справжньому українцю — цю свою граматичну помилку!

я б навіть сказав: ГРАМАТИЧНІШУ!

Поясни: чому ти так “помилився”!

ти шо(!?) — хіба не знаєш, шо у нас в Україні навіть самий “останній” “двійочник” це слово ЗАВЖДИ ПИШЕ ПРАВИЛЬНО! — Бо це — на підсвідомості! —— З молоком матері!

А ти: ЯК ПОМИЛИВСЯ В ДВОХ СЛОВАХ ОДРАЗУ?! — А ну поясни, Друже!

Корабельщик
Старожил
-703
|16 Июн 2024
0 Цитировать
Цитата igor 84
я тобі не малюк якшо будеш дражнитися і ображати і судити я на тебе поліцію визову приїдуть до тебе додому і відключать інтернет а потім у відділок поліцейський можуть доставити. тьі надмеваешься и превозносишься вьіше всего святого и сеешь розбрат и злобу

Тепер, “мій любий украінець”(!) покажи мені, будь ласка, де саме я “превозношусь выше всего святого”?! — ти маєш на увазі, шо я Voву путіна вважаю за Ху-Z-лО?! — Так це справді біс у людській подобі?! — Чи тобі так не здається?!

Ти ж намагаєшся переконати товариство, що ти українець! — Шо: хіба вова путін — не біс?!

Дивись, як Українців вбиває (падло) !

Тебе ж воно — не вб'є! —— Правду кажу?!

Корабельщик
Старожил
-703
|16 Июн 2024
0 Цитировать

І де це я сію розбрат і злобу?! В яких саме  моїх словах ти таке побачив?!

А ну — наведи приклад! (ну, хоча б, ОДИН)!

Корабельщик
Старожил
-703
|16 Июн 2024
0 Цитировать

Шо я не кажу: “Ой, вова путін маладєц, презідєнт мира!”???!

Да?!

Чи шо?!

Так вова путін — не маладєц!

І не прєзідєнт міра!

А шо такоє?!

вова путін — вбивця мільйонів, і — воєнний злочинець!

горіти вові путіну у пеклі!

Корабельщик
Старожил
-703
|16 Июн 2024
0 Цитировать
Цитата igor 84
це в тебе якесь дивне та демонічне начальство а я не з фсб мені з ними ніяких зв'язків а ти гидоту пишеш, записуєш у вороги. і ще ти реально брехун і провокатор

А це ти кого, Друже, маєш на увазі?! — Мого Президента: Володимира Олександровича Зеленського! — Та немає там нічого дивного!

Та й демонічного — теж!

Чи шо ти маєш на увазі! — А ну, давай: поясни!

Тобі доведеться мені пояснити кожне своє твердження, мій “Любий укра-і-нець”!

Ти ж не бо-і-ся(!), правда?! — Чи бо-і-ся?! — Чого ж тобі боятися, коли ти говориш, шо говориш правду?! — Правда?!

“украінець” ти мій “любий”!

Корабельщик
Старожил
+18
|16 Июн 2024
0 Цитировать
А ну, давай: поясни!

я економлю електроенергію і стараюся багато не писати і не базікати а тільки по справі, тобто по важливим моментам. по перше зазначаю шо Володимир Зеленський також є мій президент, президент тої країни де я живу і мешкаю.
ще додаю - Бог є любов
- Бог є Батько усіх людей і Він є Творець усього земного і небесного.
- Бог є люблячий батько але ж Він і є Сильним і Справедливим суддею
- Бог послав Ісуса Христа - Свого Єдинородного Сина для спасіння усіх людей 
вам потрібен мир з Богом і також вам потрібна віра і пошана до нашого Бога - Ісуса Христа. за кожне слово усі люди відповідають перед собою і перед Богом. ви теж будете відповідати перед Богом за усі свої слова.

Старожил
+18
|16 Июн 2024
0 Цитировать
Когда я говорю: “ЛОШАРЫ”, то говорю это не в виде оскорбления, но как к тем, кто “Лишён Общества Христа”! — Такой вот “каламбурчик” у нас получается!

оце рашистські вислови (вислів)

Старожил
+18
|16 Июн 2024
0 Цитировать
Итак, пподолжтм наш (с вами (общ.)) “разбор полётов”! Да?!

це москальська фраза з деякими граматичними помилками але пропагандисти москальські використовують термін - разбор полетов

Старожил
+18
|16 Июн 2024
0 Цитировать
І де це я сію розбрат і злобу?!

ти написав у розділі прошу молитися свою критику і свої злі провокації а це для людей на форумі реальне богохульство. а богохульство і провокації коли у людей горе то це дуже неприємно і неприпустимо тому я тобі й написав ото усе. прийшов час розумнішати. провокації і образи підчас війни і тоді коли у людей горе то вони не припустимі.

Старожил
+18
|16 Июн 2024
0 Цитировать

я економлю електроенергію і ціную свій час тому на людей які шукають пригоди і шукають суперечок то в мене на них часу нема і я стараюся шоб ці люди не крали мій час і мою увагу. Бог з чемним чемно, з лукавим по лукавству його. Бог є Творець але ж і Він є Суддя. думай шо пишеш, прийшов час розумнішати

Старожил
+18
|16 Июн 2024
0 Цитировать

ти не забереш в мене більше ні однієї хвилини часу друже корбан-корабельщік, не шукай проблем собі і не шукай суперечок, краще знайди собі якусь гарну справу або вивчай Біблію тільки не так шо пишеш тексти з бібліі а потім лаєшся, пишеш тексти а потім у молитовній темі провокуєш. вникай у себе та у вчення - так себе врятуєш і тих шо слухають тебе. прийшов час розумнішати, вже давненько як прийшов. пока

Старожил
+18
|16 Июн 2024
0 Цитировать

ти не забереш в мене більше ні однієї хвилини часу друже корбан-корабельщік. час розумнішати прийшов. українські люди і солдати гинуть і зараз не час для образ і суперечок.пока

Старожил
+18
|16 Июн 2024
0 Цитировать

ти не забереш більше ні хвилини мого часу, молись друже за мир в Україні або за перемогу України, або молись за постраждалих чи за поранених. молись друже молись. пока

Старожил
-703
|16 Июн 2024
0 Цитировать

Зрозуміло!

А ти, мабуть, Друже, хочеш до Раю потрапити, так?!

Корабельщик
Старожил
-703
|16 Июн 2024
0 Цитировать

Якщо “Так!”, то, прошу тебе: краще мені не заважай!

Добре?!

Чи ти, хіба, не розумієш — ЩО я роблю?!

Корабельщик
Старожил
-703
|16 Июн 2024
0 Цитировать

Синку,

Коли ти 84-го року народження, то я старший за тебе! — Не “ти”-кай мені! Поняв?

Коли все, що ти тут мені написав, — дійсно так і ти не намагаєшся спробувати мене обдурити, як колись (цар) Давид — Анхуса —— тоді я пробачаю тобі!

Коли ж ти тая клятая фсб-шна “падлюка”, то — СТЕРЕЖИСЬ!

Зрозуміло?!

А зараз: іди собі, Друже!

Корабельщик
Старожил
-703
|16 Июн 2024
0 Цитировать

Хоча ні, Друже! — ти граєш НЕПЕРЕКОНЛИВО!

Погана гра!

ти спробував втекти від відповіді! Та — не вийде!

Чекаю на ввдповідь!

Ось, ПОВТОРЮЮ ЗАПИТАННЯ:

Корабельщик
Старожил
-703
|16 Июн 2024
0 Цитировать
А-а! — Вот! Нашёл! ты, Друг, опять себя выдаёшь! А ну скажи-ка, Дружочек, где в Украине ты видел, чтобы так у нас полицию вызывали за “писанину” в Интернете?! — В Україні такого НЕМА! Де саме в Україні ти таке бачив?! —— “украінець” ти мій “распрекрасний”! В  росії так можуть! А в Україні так НЕ РОБЛЯТЬ! Поняв?! любий мій “украінець”! ти так і не відповів: чому написав ДВІЧІ ПІД РЯД (!) слово “українець” через “і”?! Шо скажеш, “любий” ти мій — “украінець”?! Як ти намагатимешся викликати на мене поліцію — щоб вони приїхали до мене додому — відрізали інтернет, та ще й в відділок ДОСТАВИЛИ?! Га?! А ну розкажи!
Корабельщик
Старожил
-703
|16 Июн 2024
0 Цитировать

Можеш спробувати втекти! — Та від мене —— не втечеш!

Знаєш, мій любий Друже, чому вам не до снаги перемогти Україну?!

Тому що ви вважеєте себе розумнішими за Українців! — Хоча ви —— не розумніші за Українців! ———> ви — дурніші за них!

я зараз не говорю за Гаррі Каспарова, Іллю Пономарьова, Андрія Макарєвіча, за “РДК”, Легіон “Свобода Росії”  та багато іще інших гарних людей, багато з яких уже — в кращому Світі!

Корабельщик
Старожил
-703
|16 Июн 2024
0 Цитировать

я чудово розумію тебе та твоїх “сородічєй”, що усі зникли! — Так само, як і ти зникнеш!

Що ж, я — не поспішаю! ——> Зачекаю на відповідь — від тебе, мій любий Друже “укра-і-нець”! — ти намагаєшся оббрехати Україну, Українців і мене, як представника Української Нації, що становить (неабияку) загрозу твоїй клятій путінській росії!

я чудово розумію, що ти намагаєшся мене знищити — ось уже в котрому “перевтіленні”! —— Та розуму — бачу — поки що тобі НЕ ВИСТАЧАЄ! (і не вистачить)!

Тож, повторюю запитання! — І ти маєш відповісти за свої слова! — Інакше —— зникнеш!

Отже, твоя спроба “поклеїти дурня” і, таким чином, втекти від відповіді — теж провалилась! —— Поганий із тебе вийшов “шпигун”!

Ось, моє запитання, Друже! — Повторюю його спЕшелі фо Ю:

Корабельщик
Старожил
-703
|16 Июн 2024
0 Цитировать
А-а! — Вот! Нашёл! ты, Друг, опять себя выдаёшь! А ну скажи-ка, Дружочек, где в Украине ты видел, чтобы так у нас полицию вызывали за “писанину” в Интернете?! — В Україні такого НЕМА! Де саме в Україні ти таке бачив?! —— “украінець” ти мій “распрекрасний”! В  росії так можуть! А в Україні так НЕ РОБЛЯТЬ! Поняв?! любий мій “украінець”! ти так і не відповів: чому написав ДВІЧІ ПІД РЯД (!) слово “українець” через “і”?! Шо скажеш, “любий” ти мій — “украінець”?! Як ти намагатимешся викликати на мене поліцію — щоб вони приїхали до мене додому — відрізали інтернет, та ще й в відділок ДОСТАВИЛИ?! Га?! А ну розкажи!
Корабельщик

Загадки из Библии

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы