Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Загадки из Библии

Старожил
+14
|16 Июн 2024
0 Цитировать
А ти, мабуть, Друже

я не знаю хто ти бо твоє ім'я невідоме є тільки назва ніка яка не зовсім відома. треба тобі показати хто є браття козацького роду

Адам, Авраам,Яків , Ной,Самуїл,Єлісей, Саул, Давид, Іонафан, Соломон, Міхей, Наум , Аввакум,Іоанн, Іісус .
Старожил
+14
|16 Июн 2024
0 Цитировать
твоїй клятій путінській росії!

не моя та раша і невідомо чи твоя чи не твоя. от ти звинувачуєш мене шо я не українець а можливо ти не українець? часто хто кого звинувачує той і є винуватий. дарма ти мене гризеш не того гризеш, зуби з високою ймовірністю можеш поламати і обламати. час розумнішати вже настав

Адам, Авраам,Яків , Ной,Самуїл,Єлісей, Саул, Давид, Іонафан, Соломон, Міхей, Наум , Аввакум,Іоанн, Іісус .
Старожил
+14
|16 Июн 2024
0 Цитировать
Ось, моє запитання, Друже

вибач корбен вибач даллас але ти не правий. та шо я вибачаюсь я нічого поганого не робив а ти спочатку перестань сваритися, не бреши а пиши своє ім'я і рік народження. ти не того гризеш і якшо у своєму злі і своій провокації не покаєшся то можеш бути покараний. говорю як є. ти неправий і не того гризеш. час розумнішати вже настав. і ще тобі слово Боже буде корисно почитати вслух і слова Ісуса Христа пригадати. ти не того гризеш і час розумнішати реально настав

Старожил
+214
|20 Июн 2024
1 Цитировать
Цитата igor 84
вам нема з ким розмовляти так ви тут пропаганду ведете чи просто людей дражните?

Це його перший пост на цій гілці - ст.54

Цитата igor 84
вибач корбен вибач даллас але ти не правий. та шо я вибачаюсь я нічого поганого не робив а ти спочатку перестань сваритися, не бреши а пиши своє ім'я і рік народження. ти не того гризеш і якшо у своєму злі і своій провокації не покаєшся то можеш бути покараний. говорю як є. ти неправий і не того гризеш. час розумнішати вже настав. і ще тобі слово Боже буде корисно почитати вслух і слова Ісуса Христа пригадати. ти не того гризеш і час розумнішати реально настав

Без коментарів.

Bible Preacher Ministries
Старожил
+14
|22 Июн 2024
0 Цитировать

Взагалі то було б цікаво знати з ким спілкуємося бо хтось пише своє ім'я а хтось під ніжками різними пише купу слів купу провокацій і купу звинувачень, добре шо такі люди отримують справедливий результат за Ото усе. Я майже завжди стараюся поспілкуватися з людиною і пояснити християнську точку зору тобто точку зору Сина Божого, самого Бога, Якшо людина слухає то добре а Якшо людина тоне у своєму злі то добре шо є реакція людей і Божих Ангелів бо комусь треба слідкувати за чистотою і безпекою на сайті

Старожил
+214
|23 Июн 2024
0 Цитировать
Цитата igor 84
і пояснити християнську точку зору тобто точку зору Сина Божого, самого Бога,

Без коментарів.

Цитата igor 84
бо комусь треба слідкувати за чистотою і безпекою на сайті

Без коментарів.

Bible Preacher Ministries
Старожил
+14
|24 Июн 2024
0 Цитировать

Друже причер назвіть будь ласка своє реальне ім'я і свій вік, так шоб бути у курсі з ким маю справу та й людям на цьому форумі буде цікаво дізнатися а то усе зашифроване у вас добре шо хоч написано шо ви з України а це вже багато шо значить

Старожил
-703
|21 Авг 2024
0 Цитировать

Рад снова всех приветствовать!

Хорошая, на мой взгляд, тема!

Желающим предлагаю — с 40-й страницы.

pullman — это я!

лоцман — тоже!

И снусмумрик — это тоже я!

я умею писать на двух иностранных языках: на английском и по-русски!

Желаю приятного прочтения в это смутное время!

Корабельщик
Старожил
-703
|21 Авг 2024
0 Цитировать

Вот мой постинг с 40-й страницы темы (немного отредактированный мной):

Цитата лоцман
Дорогая  Philadelfia,
На то время Давид находился в бегах от царя Саула, поскольку тот хотел убить Давида!
Поэтому ему пришлось сколотить свою "фирму" и заниматься охранными услугами!
В группировке Давида сначала насчитывалось около четырёхсот человек (1 Цар.22:1,2).
Он был воин.
Некоторые же считали его бандитом и вымагателем, как, например, Навал, муж Авигеи (1 Цар.25:10,11).
Навал, канешно, своё получил!
И, благодаря мудрости Авигеи, не от руки Давида!
Бог прославился!
И Давид стал сильнее!
Авигея спасла много жизней и семей. И свою изменила в лучшую сторону!
Хотя создала план действий и воплотила этот план в жизнь, понимая, что рискует своей собственной, будучи замужем за “Безумным”!
Женщина, понимающая путь правды, является той, кто даёт жизнь! Такая женщина благословенна:
" 32 И сказал Давид Авигее: благословен Господь Бог Израилев, Который послал тебя ныне навстречу мне,
33 и благословен разум твой, и благословенна ты за то, что ты теперь не допустила меня идти на пролитие крови и отмстить за себя."
Это в корне отличается от этих слов:
"12 Адам сказал: жена, которую Ты мне дал, она дала мне от дерева, и я ел." (Быт.3:12)
Корабельщик
Старожил
-703
|21 Авг 2024
0 Цитировать

Вот ссылка на ещё одну хорошую, на мой взгляд, тему:

https://www.invictory.com/forum/subject-21832-church.html?&page=7

Это 7-я (крайняя) страница темы “Неписанные правила общения. Остановись, подумай”

“кремле-боты” попытались заблокировать эту тему — чтобы заглушить Голос Правды!

Интересно: выйдет ли у них?!!!

Думаю: НЕТ!

Да?!

Корабельщик
Старожил
-703
|20 Сен 2024
0 Цитировать
Если кто желает понять — ЧТО его ожидает после его физической смерти на этой земле — пусть изучает Библию! —— Поскольку только в ней содержится правдивая информация для человека!
российский диктатор — не знаком (и даже не ознакомлен) с информацией, содержащейся в Библии! —— Поэтому он просто Дурак! —— И ведёт себя соответственно!
він даже не умеет делать выводов из уроков истории! — В частности, о Ньюрбергском Процессе над гитлеровской германией, где Мировым Сообществом было признано СУЩЕСТВОВАНИЕ Господа-Бога в Его Законе, гласящем: “Не убей!”! —— Который, к слову сказать, — содержится и записан в Библии!

Узято з 52-ї сторінки теми

Корабельщик
Старожил
-703
|30 Окт 2024
1 Цитировать

Человек проверяет пробу золота, а золото — “пробу” человека!

.......

Отже, пропоную продовжувати розгадувати усілякі Загадки Біблії!

Корабельщик
Старожил
-703
|30 Окт 2024
1 Цитировать
Человек проверяет пробу золота, а золото — “пробу” человека!

Якщо людина має “пробу” у три шістки (666), хай, навіть, і перевернуті — 999(!), то така людина має — “тавро диявола”!

..........

Гроші — не є погано!

Любов до грошей! — Це погано!

.......

Корабельщик
Старожил
-703
|4 Ноя 2024
0 Цитировать

Ну, Добре!

Загадаю(я)-но загадку! — Шутку, так би мовити, “юмора”!

Ось вона:

“Два Бибіла -- ето “сіла”!”!!!

Про кого — мова?!

................................

Даю дві “маленьких” підказочки: один -- з північної кореї, інший -- з росії!

...........

Ітак: хто це?!

..........

Впевнений, що дехто з вас здогадався — про кого ця “загадкова “літаюча “фраза”””!

...........

Хто дасть правильну відповідь — має право на наступну загадку! (яких у мене ще повно)

Корабельщик
Старожил
-703
|8 Ноя 2024
1 Цитировать

Ну а поки товариство думає(-гадає) над цією моєю загадкою — скажу ось, що:

На Світ зараз відбувається БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА АТАКА!

Ця атака “обломується” об Україну!

Я — НІКОГО НЕ ЗВИНУВАЧУЮ(!), коли говорю про недостатню поміч Україні, що ПРОТИСТОЇТЬ цій падлючій клятій навалі, що ПХН-е на неї з “орко-стану” під назвою “російська федерація”!

ПХНе уже майже 1000 днів (і ночей)!

І — БУДЕ ПХН-ути!

Допоки увесь Світ — не “СТАНЕ” ЗА УКРАЇНУ!

........................ ..

Україна — ГАРНА КРАЇНА! ——> Подивіться на неї!

Чи хто б з вас не хотів би мати таку Країну — в Друзях?!

—> Усі б хотіли!

—> Усі — ХОЧУТЬ!

У-СІ!

......

Та, тільки, дехто — боїться!

А Україну — НЕ ТРЕБА БОЯТИСЬ!

Бо: З УКРАЇНОЮ — БОГ!

.........

Чи ж хтось іще цього не бачить й досі?!

.........

ПОДИВІТЬСЯ!

І — НЕ ВТРАЧАЙТЕ ШАНСУ!

........

Боже! Благослови Україну!

І Світ!

Амінь!

Корабельщик
Старожил
-703
|8 Ноя 2024
0 Цитировать

“Хто крав, нехай не краде більше, а краще хай працює, творивши власними руками добро, щоб він мав змогу дати тому, хто потребує.

29. Жадне погане слово нехай не виходить з уст ваших, а лише гарне, що може в потребі повчити, і щоб це вийшло на користь тим, які чують його.

30. І не засмучуйте Святого Духа Божого, що ним ви назнаменовані на день відкуплення.” (Еф.4:28-30)

Корабельщик
Старожил
-703
|14 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата igor 84
я тобі не малюк якшо будеш дражнитися і ображати і судити я на тебе поліцію визову приїдуть до тебе додому і відключать інтернет а потім у відділок поліцейський можуть доставити. тьі надмеваешься и превозносишься вьіше всего святого и сеешь розбрат и злобу

Друже!

Ось, поки що, твоя НАЙПОТУЖНІША помилка, що викриває твою Брехливість!

ти спромігся від неї втекти!

Та вона тебе — наздогнала! 

...........

твоя цитата узята із 54-ї сторінки цієї теми

Корабельщик
Старожил
-703
|14 Ноя 2024
0 Цитировать
А-а! — Вот! Нашёл! ты, Друг, опять себя выдаёшь! А ну скажи-ка, Дружёчек, где в Украине ты видел, чтобы так у нас полицию вызывали за “писанину” в Интернете?! — В Україні таког НЕМА! Де саме в Україні ти таке бачив?! —— “украінець” ти мій “распрекрасний”! В  росії так можуть! А в Україні так НЕ РОБЛЯТЬ! Поняв?! любий мій “украінець”! ти так і не відповів: чому написав ДВІЧІ ПІД РЯД (!) слово “українець” через “і”?! Шо скажеш, “любий” ти мій — “украінець”?! Як ти намагатимешся викликати на мене поліцію — щоб вони приїхали до мене додому — відрізали інтернет, та ще й в відділок ДОСТАВИЛИ?! Га?! А ну розкажи!

Це моє до тебе запитання, на яке ти ЗАБУВСЯ дати відповідь!

Ну, ЗАБУВСЯ! —> Буває!

От, вирішив тобі НАГАДАТИ!

.........

ТАК ШО?!

........

ти кажеш, шо ти “украинец”! (украінець)

Так ДЕ(!), ти кажеш, в Україні можна “нажаловацца”, і приїде поліція додому — інтернет відключать?!

В ЯКОМУ САМЕ НАСЕЛЕННОМУ ПУНКТІ УКРАЇНИ?!

(“Имя! Сестра! — Имя!”)

.......................................

В Україні такого НЕМА НІДЕ!

ПОНЯВ?!

ДРУГ!

..........

Цією своєю НЕОБІЗНАНІСТЮ ти себе виказав і довів, що ти -- не українець, а “засланый казачёк”!

..........

ПОНЯВ?!

Корабельщик
Старожил
-703
|14 Ноя 2024
0 Цитировать

А в тему цю ти зайшов (на 54-у стор.) — тому що несила тобі терпіти — як я твоє “керівництво” — “обробляю”!

Та ще й російською!

.  ...

Мені це — відомо!

І не ті-ки ЦЕ!

.................

А, оскільки ти вже “встиг” переконатись, що “підчепити” мене “на гачок” “російськомовного українця” — в тебе не вийде, то я буду продовжувати і твоєю рідною доносити Правду до російськомовного населення, що не розуміє Української!

ПОНЯВ?!

................

Чи ти, Друже, гадав, що мені невідомо про твою задачу тут — всіх перевести на “украінську”?!

Своєму обдуреному населенню ви перекрили доступ до цього сайту!

А тим, хто з за кордону може зайти — так вони української не розуміють!

Поподчіщаєм!

Страніцамі — завалім!

Тємы із “Топ”-а — поубіраєм!

“НОМЕРИ” — нажалуємся, штоб поудалялі!

Корабельщика — пооббріхаємо, шоб його “забанілі”, і шоб він — не писав!

...........

Є — іще!

Корабельщик
Старожил
-703
|14 Ноя 2024
0 Цитировать

На 16-й сторінці теми “Прошу молиться” я задав тобі питання!

Бачу, ти його теж НЕ ПОМІТИВ!

Ну, нічіво! —> Я — нє Гордый! —>

—> Можу нагадати! Бо: Я — не злопамятный, но память у меня — ХОРОШАЯ!

Ось:

твоя цитата:

уважаемый, правдивый и жаждущий истины друг  Корабельщик, когда я написал про победу над злом я имел  ввиду что не люблю зло и нуждаюсь в его преодолении, когда писал о жертве Иисуса то имел ввиду что Иисус умер и воскрес и больше не надо никому умирать, когда писал о каждом верующем то имел ввиду верующих в Бога, ведь верующие имеют надежду а неверующие не имеют ни веры ни надежды

...............

Я запитую у тебе:

Друже!

Це твій постинг з 1-ї сторінки теми!

ти ЗБРЕХАВ(?!!), коли звернувся до мене так:

“уважаемый, правдивый и жаждущий истины друг  Корабельщик”?!

...................................

Чи — НЕ ЗБРЕХАВ?!

.................................

чи ти — ПОМИЛИВСЯ?!

.................................

Ось “адреса” тієї сторінки:

http://www.invictory.com/forum/subject-21599-prayer.html?page=16

Корабельщик
Старожил
-703
|14 Ноя 2024
0 Цитировать

Мені відомо — шо ти “ботофєрма”! Що працює на кремль!

шо ти з різних “нік”-ів “строчіш” “умєлыє” жалоби! —> дуришь “бедного” Модератора!

подставляешь “его”! —> в таком свете  выставляешь НЕПРИГЛЯДНОМ!

............

МОЛОДЕЦ!

...........

ВОЗЬМИ С ПОЛОЧКИ ПИРОЖОК!

Корабельщик
Старожил
-703
|14 Ноя 2024
0 Цитировать

погана ти, ДРУЖЕ, “людина”! -- дуже погана!

...........

До Раю сподіваєшся потрапити?!

Корабельщик
Старожил
+607
|17 Ноя 2024
1 Цитировать

Ця тема має назву "Загадки з Біблії". Спробую загадати таку загадку. Вона простенька. Але чому б і ні?

Отож: Імені цього Біблійного персонажу ви в Біблії не прочитаєте,  але легко зможете придбати в звичайному супермаркеті "погребальний одяг" цієї людини.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+607
|27 Ноя 2024
1 Цитировать
Цитата Д и я
Отож: Імені цього Біблійного персонажу ви в Біблії не прочитаєте,  але легко зможете придбати в звичайному супермаркеті "погребальний одяг" цієї людини.

Сама загадала загадку, сама відповім. )))

Ось відгадка. «Жена же Лотова оглянулась позади его, и стала соляным столпом.» /Бытие 19:26/

Імені дружини Лота ми не знаємо. Купити сіль можна в супермаркеті.)))

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+14
|27 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата Д и я
Купити сіль можна в супермаркеті

так ви праві, цей продукт присутній у багатьох магазинах і супермаркетах. а я з цією війною майже усі загадки з Біблії забув бо таке життя

Син Божий це Цар Царів і Бог богів і Він є рятівник наших душ і Йому уся слава і хвала. The son of God is our Savior
Старожил
+14
|27 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата Д и я
Імені дружини Лота ми не знаємо.

мабуть так. з такою страшною війною можна й ім'я забути

Син Божий це Цар Царів і Бог богів і Він є рятівник наших душ і Йому уся слава і хвала. The son of God is our Savior
Старожил
+14
|27 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата Д и я
Імені дружини Лота ми не знаємо. Купити сіль можна в супермаркеті.)))

дякую за нагадування. з Богом

Старожил
+607
|27 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата Д и я
Імені дружини Лота ми не знаємо
Цитата igor 84
мабуть так

Слово "мабуть" означає припущення. Тут ніякого припущення немає. В Біблії абсолютно точно не назване ім'я дружини Лота. Просто написано «Жена же Лотова оглянулась позади его, и стала соляным столпом.» /Бытие 19:26/

Цитата igor 84
з такою страшною війною можна й ім'я забути

Це не такий випадок. Нам не повідомили імені, тому і забути ми його не могли.

Старожил
+607
|28 Ноя 2024
1 Цитировать
Цитата YOUkraine
Хочете про Царя Давида — від мене загадку?!

Чому б і ні? 

Старожил
+1700
|28 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата Д и я
Імені дружини Лота ми не знаємо.

Чому-ж..? Евреї кажуть її звали Еріс (Іріс).. Це написано в їх Мідраші..

П.С. Думаю нам всім відомо, що Біблія багато чого не пояснює нам в подробицях.. і навіть є в ній місця, де явно чогось не хватає (недосказано).. або - тема (ланцюжок подій) різко обривається і перескакує на зовсім іншу тему. Тому я думаю, хтось після смерті Апостолів та їх учнів дуже гарно попрацював над біблійним каноном.. безслідно видаливши з Біблії (Танаха) не тількі книгу Єноха.

З повагою.

... и познаете истину, и истина сделает вас свободными. (Иоан.8:32;)

Загадки из Библии

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы