я не знаю хто ти бо твоє ім'я невідоме є тільки назва ніка яка не зовсім відома. треба тобі показати хто є браття козацького роду
я не знаю хто ти бо твоє ім'я невідоме є тільки назва ніка яка не зовсім відома. треба тобі показати хто є браття козацького роду
не моя та раша і невідомо чи твоя чи не твоя. от ти звинувачуєш мене шо я не українець а можливо ти не українець? часто хто кого звинувачує той і є винуватий. дарма ти мене гризеш не того гризеш, зуби з високою ймовірністю можеш поламати і обламати. час розумнішати вже настав
вибач корбен вибач даллас але ти не правий. та шо я вибачаюсь я нічого поганого не робив а ти спочатку перестань сваритися, не бреши а пиши своє ім'я і рік народження. ти не того гризеш і якшо у своєму злі і своій провокації не покаєшся то можеш бути покараний. говорю як є. ти неправий і не того гризеш. час розумнішати вже настав. і ще тобі слово Боже буде корисно почитати вслух і слова Ісуса Христа пригадати. ти не того гризеш і час розумнішати реально настав
Це його перший пост на цій гілці - ст.54
Без коментарів.
Взагалі то було б цікаво знати з ким спілкуємося бо хтось пише своє ім'я а хтось під ніжками різними пише купу слів купу провокацій і купу звинувачень, добре шо такі люди отримують справедливий результат за Ото усе. Я майже завжди стараюся поспілкуватися з людиною і пояснити християнську точку зору тобто точку зору Сина Божого, самого Бога, Якшо людина слухає то добре а Якшо людина тоне у своєму злі то добре шо є реакція людей і Божих Ангелів бо комусь треба слідкувати за чистотою і безпекою на сайті
Друже причер назвіть будь ласка своє реальне ім'я і свій вік, так шоб бути у курсі з ким маю справу та й людям на цьому форумі буде цікаво дізнатися а то усе зашифроване у вас добре шо хоч написано шо ви з України а це вже багато шо значить
Рад снова всех приветствовать!
Хорошая, на мой взгляд, тема!
Желающим предлагаю — с 40-й страницы.
pullman — это я!
лоцман — тоже!
И снусмумрик — это тоже я!
я умею писать на двух иностранных языках: на английском и по-русски!
Желаю приятного прочтения в это смутное время!
Вот мой постинг с 40-й страницы темы (немного отредактированный мной):
Вот ссылка на ещё одну хорошую, на мой взгляд, тему:
https://www.invictory.com/forum/subject-21832-church.html?&page=7
Это 7-я (крайняя) страница темы “Неписанные правила общения. Остановись, подумай”
“кремле-боты” попытались заблокировать эту тему — чтобы заглушить Голос Правды!
Интересно: выйдет ли у них?!!!
Думаю: НЕТ!
Да?!
Узято з 52-ї сторінки теми
Человек проверяет пробу золота, а золото — “пробу” человека!
.......
Отже, пропоную продовжувати розгадувати усілякі Загадки Біблії!
Якщо людина має “пробу” у три шістки (666), хай, навіть, і перевернуті — 999(!), то така людина має — “тавро диявола”!
..........
Гроші — не є погано!
Любов до грошей! — Це погано!
.......
Ну, Добре!
Загадаю(я)-но загадку! — Шутку, так би мовити, “юмора”!
Ось вона:
“Два Бибіла -- ето “сіла”!”!!!
Про кого — мова?!
................................
Даю дві “маленьких” підказочки: один -- з північної кореї, інший -- з росії!
...........
Ітак: хто це?!
..........
Впевнений, що дехто з вас здогадався — про кого ця “загадкова “літаюча “фраза”””!
...........
Хто дасть правильну відповідь — має право на наступну загадку! (яких у мене ще повно)
Ну а поки товариство думає(-гадає) над цією моєю загадкою — скажу ось, що:
На Світ зараз відбувається БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА АТАКА!
Ця атака “обломується” об Україну!
Я — НІКОГО НЕ ЗВИНУВАЧУЮ(!), коли говорю про недостатню поміч Україні, що ПРОТИСТОЇТЬ цій падлючій клятій навалі, що ПХН-е на неї з “орко-стану” під назвою “російська федерація”!
ПХНе уже майже 1000 днів (і ночей)!
І — БУДЕ ПХН-ути!
Допоки увесь Світ — не “СТАНЕ” ЗА УКРАЇНУ!
........................ ..
Україна — ГАРНА КРАЇНА! ——> Подивіться на неї!
Чи хто б з вас не хотів би мати таку Країну — в Друзях?!
—> Усі б хотіли!
—> Усі — ХОЧУТЬ!
У-СІ!
......
Та, тільки, дехто — боїться!
А Україну — НЕ ТРЕБА БОЯТИСЬ!
Бо: З УКРАЇНОЮ — БОГ!
.........
Чи ж хтось іще цього не бачить й досі?!
.........
ПОДИВІТЬСЯ!
І — НЕ ВТРАЧАЙТЕ ШАНСУ!
........
Боже! Благослови Україну!
І Світ!
Амінь!
“Хто крав, нехай не краде більше, а краще хай працює, творивши власними руками добро, щоб він мав змогу дати тому, хто потребує.
29. Жадне погане слово нехай не виходить з уст ваших, а лише гарне, що може в потребі повчити, і щоб це вийшло на користь тим, які чують його.
30. І не засмучуйте Святого Духа Божого, що ним ви назнаменовані на день відкуплення.” (Еф.4:28-30)
Друже!
Ось, поки що, твоя НАЙПОТУЖНІША помилка, що викриває твою Брехливість!
ти спромігся від неї втекти!
Та вона тебе — наздогнала!
...........
твоя цитата узята із 54-ї сторінки цієї теми
Це моє до тебе запитання, на яке ти ЗАБУВСЯ дати відповідь!
Ну, ЗАБУВСЯ! —> Буває!
От, вирішив тобі НАГАДАТИ!
.........
ТАК ШО?!
........
ти кажеш, шо ти “украинец”! (украінець)
Так ДЕ(!), ти кажеш, в Україні можна “нажаловацца”, і приїде поліція додому — інтернет відключать?!
В ЯКОМУ САМЕ НАСЕЛЕННОМУ ПУНКТІ УКРАЇНИ?!
(“Имя! Сестра! — Имя!”)
.......................................
В Україні такого НЕМА НІДЕ!
ПОНЯВ?!
ДРУГ!
..........
Цією своєю НЕОБІЗНАНІСТЮ ти себе виказав і довів, що ти -- не українець, а “засланый казачёк”!
..........
ПОНЯВ?!
А в тему цю ти зайшов (на 54-у стор.) — тому що несила тобі терпіти — як я твоє “керівництво” — “обробляю”!
Та ще й російською!
. ...
Мені це — відомо!
І не ті-ки ЦЕ!
.................
А, оскільки ти вже “встиг” переконатись, що “підчепити” мене “на гачок” “російськомовного українця” — в тебе не вийде, то я буду продовжувати і твоєю рідною доносити Правду до російськомовного населення, що не розуміє Української!
ПОНЯВ?!
................
Чи ти, Друже, гадав, що мені невідомо про твою задачу тут — всіх перевести на “украінську”?!
Своєму обдуреному населенню ви перекрили доступ до цього сайту!
А тим, хто з за кордону може зайти — так вони української не розуміють!
Поподчіщаєм!
Страніцамі — завалім!
Тємы із “Топ”-а — поубіраєм!
“НОМЕРИ” — нажалуємся, штоб поудалялі!
Корабельщика — пооббріхаємо, шоб його “забанілі”, і шоб він — не писав!
...........
Є — іще!
На 16-й сторінці теми “Прошу молиться” я задав тобі питання!
Бачу, ти його теж НЕ ПОМІТИВ!
Ну, нічіво! —> Я — нє Гордый! —>
—> Можу нагадати! Бо: Я — не злопамятный, но память у меня — ХОРОШАЯ!
Ось:
твоя цитата:
уважаемый, правдивый и жаждущий истины друг Корабельщик, когда я написал про победу над злом я имел ввиду что не люблю зло и нуждаюсь в его преодолении, когда писал о жертве Иисуса то имел ввиду что Иисус умер и воскрес и больше не надо никому умирать, когда писал о каждом верующем то имел ввиду верующих в Бога, ведь верующие имеют надежду а неверующие не имеют ни веры ни надежды
...............
Я запитую у тебе:
Друже!
Це твій постинг з 1-ї сторінки теми!
ти ЗБРЕХАВ(?!!), коли звернувся до мене так:
“уважаемый, правдивый и жаждущий истины друг Корабельщик”?!
...................................
Чи — НЕ ЗБРЕХАВ?!
.................................
чи ти — ПОМИЛИВСЯ?!
.................................
Ось “адреса” тієї сторінки:
http://www.invictory.com/forum/subject-21599-prayer.html?page=16
Мені відомо — шо ти “ботофєрма”! Що працює на кремль!
шо ти з різних “нік”-ів “строчіш” “умєлыє” жалоби! —> дуришь “бедного” Модератора!
подставляешь “его”! —> в таком свете выставляешь НЕПРИГЛЯДНОМ!
............
МОЛОДЕЦ!
...........
ВОЗЬМИ С ПОЛОЧКИ ПИРОЖОК!
Ця тема має назву "Загадки з Біблії". Спробую загадати таку загадку. Вона простенька. Але чому б і ні?
Отож: Імені цього Біблійного персонажу ви в Біблії не прочитаєте, але легко зможете придбати в звичайному супермаркеті "погребальний одяг" цієї людини.
Сама загадала загадку, сама відповім. )))
Ось відгадка. «Жена же Лотова оглянулась позади его, и стала соляным столпом.» /Бытие 19:26/
Імені дружини Лота ми не знаємо. Купити сіль можна в супермаркеті.)))
так ви праві, цей продукт присутній у багатьох магазинах і супермаркетах. а я з цією війною майже усі загадки з Біблії забув бо таке життя
мабуть так. з такою страшною війною можна й ім'я забути
дякую за нагадування. з Богом
Слово "мабуть" означає припущення. Тут ніякого припущення немає. В Біблії абсолютно точно не назване ім'я дружини Лота. Просто написано «Жена же Лотова оглянулась позади его, и стала соляным столпом.» /Бытие 19:26/
Це не такий випадок. Нам не повідомили імені, тому і забути ми його не могли.
Чому б і ні?
Чому-ж..? Евреї кажуть її звали Еріс (Іріс).. Це написано в їх Мідраші..
П.С. Думаю нам всім відомо, що Біблія багато чого не пояснює нам в подробицях.. і навіть є в ній місця, де явно чогось не хватає (недосказано).. або - тема (ланцюжок подій) різко обривається і перескакує на зовсім іншу тему. Тому я думаю, хтось після смерті Апостолів та їх учнів дуже гарно попрацював над біблійним каноном.. безслідно видаливши з Біблії (Танаха) не тількі книгу Єноха.
З повагою.