Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Упование и личные усилия

Старожил
+1707
|10 Мар 2025
2 Цитировать
Цитата levko1
аргументуючи  для прикладу, що "рижий дід" агент фсб

Поки що братик.. по ходу розвитку реальних подій, з прес-вкидами і наративами рудого діда, які ідентичні наративам і планам кремлівського лисого демона.. я такої своєї думки не полишаю.

Цитата levko1
Яка найбільша проблема була у людей віруючих, при першому приході Христа на землю?

Плиз.. не тяни за вуха до свого рудого і подій навколо нього, ще й Господа Ісуса Христа.

З повагою.

«Ви пізнаєте істину, й вона принесе вам визволення». (Іван.8:32;)
Старожил
+691
|10 Мар 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
Поки що братик.. по ходу розвитку реальних подій, з прес-вкидами і наративами рудого діда, які ідентичні наративам і планам кремлівського лисого демона.. я такої своєї думки не полишаю.

Так ти це вичитав в ЗМІ, а мене  постом вище, зверхньо повчав:

Цитата Asher

Вибач братик, але ти мене дуже розсмішив..)) Ти що.. ще віриш в те, що в світі (звичайно ж - особливо в США)ще є незалежні ЗМІ..?

Цитата Asher
Плиз.. не тяни за вуха до свого рудого і подій навколо нього, ще й Господа Ісуса Христа.

Я нічого не тягну за вуха.Задаючи питання про проблему людей віруючих того часу,  хотів сказати що вона є і зараз.Це лукавство і лицемірство.

Це ж ти перший  даєш  посилання на ЗМІ, робиш з цього  свої аргументи, а потім мені кажеш:" Вибач братик, але ти мене дуже розсмішив..)) Ти що.. ще віриш в те, що в світі (звичайно ж - особливо в США)ще є незалежні ЗМІ..?"

Ну хіба не лицемірсво з лукавством?

--------------------------------------------------------------------------------

p.s.   Якщо ми хочемо знати що коїться в світі, то мусимо звертатись до ЗМІ.І говорити що всі вони однаково безсовісні і продажні, також не правильно.В любому випадку треба провіряти.

Старожил
+1707
|10 Мар 2025
0 Цитировать
Цитата levko1
Так ти це вичитав в ЗМІ,

Не зовсім.. не читав, а слухав пряму мову. І якщо голос рудого не з нейромережі, то все так і є..

Цитата levko1
даєш  посилання на ЗМІ, робиш з цього  свої аргументи, а потім мені кажеш:" Вибач братик,

Розумієш братик.. я слухаю те посилання, потім дивлюся на те що робиться у мене буквально за городом.. потім ще слухаю що кажуть військові.. і виходить що все так підтвержується. Або.. ну дуже-дуже на це все схоже. Шо прикажеш робити?

Цитата levko1
Якщо ми хочемо знати що коїться в світі, то мусимо звертатись до ЗМІ

І самого себе дурити.. так?

Цитата levko1
І говорити що всі вони однаково безсовісні і продажні, також не правильно.

Хто не продажний, того швидко приберуть.. не ліквідують так оббрешуть, підставу організують, найдуть "скелети в шафі" і все таке. Ну а про совість, давай промовчим..

Цитата levko1
В любому випадку треба провіряти.

Як..? Як я можу провірити, що насправді робиться на континенті за океаном..?

З повагою.

Старожил
+691
|10 Мар 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
Як..?

Ти "випадково" не зернув уваги на головне, що я хотів тобі сказати.

Старожил
+1707
|10 Мар 2025
1 Цитировать
Цитата levko1
Ти "випадково" не зернув уваги на головне, що я хотів тобі сказати.

Ти все сказав - (лицемірсво з лукавством).. я тебе зрозумів.. Але в такому тоні розмовляти з тобою на збираюся. Зрозуміло?

З повагою.

Старожил
+18
|15 Мар 2025
0 Цитировать

вірити і надіятися на Бога можливо і потрібно а особистими зусиллями то робити добро і рятувати людей і поклонятися Богу і служити Богу по правді і Істині і любити Бога і ближнього як самого себе

Бог Великий, я це знаю і з кожним днем все більше я в цьому запевняюсь

Упование и личные усилия

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы