Поки що братик.. по ходу розвитку реальних подій, з прес-вкидами і наративами рудого діда, які ідентичні наративам і планам кремлівського лисого демона.. я такої своєї думки не полишаю.
Так ти це вичитав в ЗМІ, а мене постом вище, зверхньо повчав:
Цитата Asher
Вибач братик, але ти мене дуже розсмішив..)) Ти що.. ще віриш в те, що в світі (звичайно ж - особливо в США)ще є незалежні ЗМІ..?
Плиз.. не тяни за вуха до свого рудого і подій навколо нього, ще й Господа Ісуса Христа.
Я нічого не тягну за вуха.Задаючи питання про проблему людей віруючих того часу, хотів сказати що вона є і зараз.Це лукавство і лицемірство.
Це ж ти перший даєш посилання на ЗМІ, робиш з цього свої аргументи, а потім мені кажеш:" Вибач братик, але ти мене дуже розсмішив..)) Ти що.. ще віриш в те, що в світі (звичайно ж - особливо в США)ще є незалежні ЗМІ..?"
Ну хіба не лицемірсво з лукавством?
--------------------------------------------------------------------------------
p.s. Якщо ми хочемо знати що коїться в світі, то мусимо звертатись до ЗМІ.І говорити що всі вони однаково безсовісні і продажні, також не правильно.В любому випадку треба провіряти.