Уповати треба на Бога і на Сина людського тобто Сина Божого - Ісуса Христа . Вітаю засновника теми і бажаю йому нормального життя, добра і спасіння
Уповать надо на Бога
Jesus Christ is an only way to eternal life
Уповати треба на Бога і на Сина людського тобто Сина Божого - Ісуса Христа . Вітаю засновника теми і бажаю йому нормального життя, добра і спасіння
Уповать надо на Бога
Jesus Christ is an only way to eternal life
Покладіть на Нього всю вашу журбу, бо Він опікується вами!
1 Петра 5:7
оце - поєднання власних зусиль і сподівань.
з усіх сил - віддати в руки Божі.
так. амінь. да змилується Господь над усіма нами.
якщо у мене не працює форум, а в інших все гаразд, вочевидь, потрібно мені як раз щось міняти, наприклад браузер.
internet explorer - так званий ішак, котрий є в кожній ОС майкрософт - він повинен більш менш коректно відчиняти форум..
я пишу з файрфокса крайньої версії - працює (на лінуксі!).
(хром нажаль не коректно працює.)
взагалі кажучи - будь який браузер старої версії...
--
оце подумав - стара версія при повторному запуску автоматично оновиться до нової.
тому - перебирати всі відомі науці браузери. Палемун у мене стояв на ХР, він давно не оновлюється. і т.д. - якийсь повинен підтримувати старі кодеки, скрипти и т.п.
Так Бог опікується нами і за це подяка
Бог ето Бог
God helps us every day
Що, - на Трампа.. надію вже не полагаєш..?
З повагою.
для мене диво шо хтось використовує лінукс
так гарно свої справи віддавати у руки Божі. мені ще треба навчатись цьому
добре шо з повагою але мабуть не мені оцінювати дії перших людей країн. хто я я просто людина Божа я і великий коли я с Богом і маленький коли дивлюся на себе і дію як сам собі митець або майстер. друг Алеб гарно робить шо віддає усе у руки Божі. не втомлюся кожен день славити Бога і дякувати за життя і спасіння
Ти це серйозно..?! А хто ж тоді повинен судити дії бесбожних царів? І не тільки царів, але й навіть ангелів.. Писання вивчаєш?
Ось це і є проблема сучасних християн, типу - "ми поза політикою".. "не суди і не будеш осуджений".. коли Писання кажуть якраз про інше. Ось тому мабуть Бог і буде, насамперед судити саме таких "християн". Адже раша саме із-за такої позиції церкви, і перетворилася на демонізований Мордор. Не згоден?
Ну-у.. якщо ти "просто людина" Божа.. тоді тут все зрозуміло. А я ось не вважаю себе таким.. а читаю і вірю.. що написано про мене в Св.Писанні: - "Невже ви не знаєте, що святі люди Божі судитимуть світ? ... Чи ви не знаєте, що ми судитимемо Ангелів...". (1Кор.6:2-3)
З повагою.
Ангели то ангели а ми люди . Я не суддя я молитовник і частково проповідник. Єдиний суддя є Бог, Він Творець і Суддя праведний і справедливий. Архангел Михаїл сказав сатані - та заборонить тобі Господь... є ангели а є архангели . Я не політик і не солдат я молюся за безпеку України і за захист України . Справи США то справи США , допоможуть - добре, не допоможуть - інші країни допоможуть. Зараз відчиняються можливості дипломатичні України і Китаю, а я не дипломат я молитовник. Я ж не буду вести дипломатичні відносини з Китаєм , будуть вести дипломати. А окрім Китаю є Японія і Південна Корея
Зараз ситуація така як буцім то цей Омельченко правий, хоч скоріше за все, він( Омельченко), коли згадати його депутатство "і вашим і нашим" сам все життя, був двойним агентом.
Але побачимо чим все закінчиться і тоді зробимо висновки.
Господь Бог тільки знає братик, що ми скоро побачимо.. А поки-що все розвиваєтся по інферно-сценарію.. - типу "готуйте шлях пану-антихристу".
Наприклад.. що це, з танцями транвеститів та особистими золотими статуями - старечий маразм з манією величі.. чи щось інше та набагато сумнійше..?
З'являється думка: - в що тільки Америка перетворюється с цим рудим дідом, в дуеті з ідиот-аутистом.. Це просто - жесть!
З повагою.
Так як тобі видніше (ніж мені) що коїться зараз в Україні так і мені про Америку.Менше слухай тих кого спонсувала(спонсує) ДЕРМОкратична партія.Хоч і з іншої сторони- це все світ...
Тому повторюсь, поживемо побачимо... (а те що тільки Господь знає що буде, ми всі це знаємо, так що не обовязково писати, від цього святішими не станемо)
І ще, антихрист ніщо для тих, хто получив печатку від Бога .Багато їх уже приходило за дві тисячі років.
Я не сперечаюсь братик.. Але вибач.. особисто для мене дуже стрьомні свіжі вкиди рудого діда.. які дуже схожі на вкиди бункерного клона.
Ми братик тут.. з цим живемо вже 4-й рік. Навіть більше... бачимо, що вже почалася 3-я мирова.
Віриш в СОСНове вчення.. так?
Це були лише прототипи братик..
На жаль сьогодні дуже мало тих, хто готовий до його приходу.
З повагою.
Проблеми українців в тому що у них або "зрада" або "перемога",третього не буває-це не правильно.Давай просто почекаємо...
Ти ж знаєш що ні , бо повинен памятати про мої дискусії тут із СОСНовцями.
Я інше мав на увазі:Він (Христос) дав нам не Духа страху і боязні,а таке відчуття що багато віруючих таки мають дух страху і боязні.
Проблема у нас українців лише одна.. ми вже стомилися від цієї безглуздої та кривавої війни, з демонізированою московитською ордою. І добре розуміємо, що ми нікому не потрібні.. ні Европі, ні Америці.. Просто з України хочуть зробити буферну зону, з поділенням ресурсів. Щас мабуть буде "Будапешт-2,0" і все. Хоча хочется вірити і в щось краще.
Да то я так пожартував.. Вибач.
Але ж Божа печатка братик, не робить віруючого пропатченим роботом.. Тому правда в тім, що навіть с печаткою Бога, можно легко загубити спасіння і піти під владу антихриста. Не згодний..?
З повагою.
Ну що сказати шановне панство.. вчорашні події кажуть: - "будапешт 2.0" відміняєтся.. підготовленим цирком в овальному кабінеті, рудий дід показав що він дійсно агент фсб "краснов", і що американська адміністрація тепер заодно з кремлівським демоном.. Ну і на останне.. (враховуючи договір з лукашенко, про розміщення на його території ядерної зброї рф, і на що США навіть не відреагувала) - мир на порозі активної фази 3-ї мирової. З чим всіх і вітаю..((
П.С. Чого ще почекаємо братик levko1..?
Людина правду каже, що спостерігає, чим все закінчиться. І надалі спостерігатиме, час від часу розказуючи українцям, що живуть в цьому жаху, які в них проблеми.
Це точно.. Навіть у нас, мешканці з западної України.. зовсім не паряться нашими проблемами. У них там своє, спокійне та особисте життя. До речі з К.Заспи теж.. туди до них ще не один шахед не залітав.. також не один снаряд не прилітав навіть в 2022-му, коли весь Київ здригався від вибухів. Дивно, правда?
З повагою.
Ваша образа вже дає плід (направлення моїх слів,в русло яке вам потрібно)-нічого нового.
Ашер, чому ти так швидко віриш в казки бувшого совітського кегебіста, забув що їх бувших не буває?
Після двадцятого року, прокурору і його команді було виділено мільйони доларів, для того щоб провірити Трампа, з ціллю щоб надалі не допустити його до виборів.Якби те що твій казкар розповідає було правдою-Трампа ніколи не допустили б , знову до виборів.
По тому що сталося вчора.Звичайно це не справедливо.Але це світ.А на світі(як писав Глібов) вже давно ведеться що нижчий перед вищим гнеться...
До речі можемо звернутися до біблії і знайти там також "несправедливість", коли Божим людям треба було унижатися і щось просити в язичеських царів...
Ну тоді повів себе, як.. агент фсб "краснов". Як по мені, так різниці немає.. а звинувачувати в розв'язуванні війни президента держави, на яку коварно напали і вбивають мирне населення.. при цьому повторюючи слово в слово наратив бункерного демона.. це братик верх цинизму і підступна зрада дружньої держави. В Україні рудий загубив повагу.. а на болотах йому, під свист і пляс, співають дифирамби.. Клас, вірно..?
Ну в Библіі багато чого можна знайти, і за вуха притянути до чого тільки побажаєш.. Бункерний демон тоже часто посилається на Біблію.. да навіть сам сатана цитував тексти з Писань, і притягував їх до потрібних йому подій.
До речі.. на інавгураціі рудий дід дісно не клав традиційно руку на Біблію.. чи мені це показалося?
З повагою.
Не треба так робити.
Це зараз вже не актуально. Важливо те що зустрілись два непрофесіональні політики ,в яких егоїзм зашкалює.
Зеленський спочатку зустрівся з конгресменами-республіканцями, які просили його не реагувати на випади Трампа.Але він не послухав, бо привчився що йому рукоплескали у всіх парламентах.
Хто постраждав більше -зрозуміло що Україна.
Трампу це також аукнеться.(Там ще і віце президент свою тупість показав).
Я такого не роблю.. але є ті що це використовували і продовжують використовувати. Історія церкви, це гарно підтверджує.
Да ні.. якраз дуже актуально, враховуючи останній час.. Тому що на цього рудого діда (типу християнина) повелися християни Америки. Але написано в Писаннях, що антихрист саме буде і схожий на Христа.. при чому навіть дуже. Так, що навіть справжні віруючі поведуться на нього. Трамп ще не антихрист.. але предтечею може бути, як і Зеленський теж. Хтось повинен піднятися, як "лідер-миру".
Я не виправдовую Зеленського.. про нього у мене особиста думка, і не як про білого та пушистого. Але Трамп.. братик.. це ж не президент якоїсь там третєрядної держави, граючий в пабі з колегами в покер. А Венс... так діє лише провокатор.. і це все перед камерою.. жесть! Тому у трампа це все було відрежесировано, щоб приховати свою нездатність.. і зробити Зеленського "козлом-відпущення". Крапка.
З повагою.
Ну це не зовсім так.Можливо ти не знаєш, віруючі в Америці завжди, якщо голосують то тільки за республіканських кандидатів. ( Трамп до речі не класичний республіканець).Якщо вже говорити про антихриста, в тому напрямку що ти почав говорити, то скоріше для ролі антихриста підходить у нас дермократична партія.У смислі що сатана приймючи вид ангела світу, ізвращає християнські цінності на свій лад.
Я не із чиїхось свідчень, а з власного досвіду бачу як за вісім років президенства Обами і чотири Байдена, Америка скочується в прірву .При першому приході Трампа це було трошки зупинено.
Це що Трамп тепер має таке відношення до війни в Україні це звичайно жах, багато тут уже на нього негодують. Я не полишаю думки що це ще якийсь хитрий план,хоч скоріше за все я помиляюсь.Трамп бізнесмен (не зовсім удачний) і мислить не як президент нормальної країни, а як диктатори тоталітарних держав...
Дозволь не погодитися з тобою. Згідно Писанням, антихрист спочатку буде точнісінько як Христос.. тому навіть віруючі не всі розпізнають його. А демократи вели себе ну дуже зухвало.. тому навіть останній дурень зрозуміє, що їх політика дуже далека не тільки від біблійних цінностей.. а і здорової людської моралі теж.
Є ще дещо, що мене насторожує.. і про що попереджує в Писаннях Господь. Типу.. коли на тлі тривалої "темряви" - зненацька появлється "світло".. адреналін тут може зіграти дуже злий жарт. Думаю ти зрозумів..
Дуже стрьомно ще і те, що він слово в слово повторює наративи московського бункерного демона. Якщо не "краснов".. то тоді мабуть "товарищь"? Венс схоже теж.. з того ж порталу.((
З повагою.
Де це ти таке вичитав що "буде точнісінько як Христос"? Я розумію що ти живеш за "общепринятим толкованієм" (плюс мінус з невеликими розбіжностями).
Я не розділяю "общепринятого ".І у мене для цього є підстави.Є дії які відбувались, чи будуть відбуватися в конкретний і опреділений час.А є дії, які відбувалсь і відбуваються вже після апостольського періоду, постійно і це повинен пережити кожний віруючий.Причин чому люди списують "все ще впереді" багато.
Ладно не буду далі, ти твердий в своєму переконанні.
Це ти такий впевнений, тому що в тебе інший менталітет.До речі, добре видно як сатана цим маніпулює (це коли рашисти хваляться, які вони праведники, коли "ганяють" гоміків ).
В Писанні братик.. Сам Христос попереджує про це.. - будуть спокушені навіть вибрані. Ти брат вибраний, чи ні?))
Також і Павел попереджає, що сам сатана приходить не з темрявою а зі світлом.. Читав? Та і значення слова "анті-христос", теж на це вказує.. Це як фальшивий доллар.. який може розпізнати лише той, хто добре знає яким є справжній. Не згоден?
Тому виходячи з цього, я маю таке уявлення.. що антихрист в перший період своєї влади проявить себе лагідним, милостивим, сповненим любові і всілякої чесноти..
Маєш особливе откровення? Уважно слухаю..
Навзаєм..))
З повагою.
Мав на увазі те, що з початку.. це буде короткий відрізок часу, але.. він буде говорити и чинити як Господь Христос. Тому розпізнати його зможе тільки той, хто чує і знає голос Свого небесного Пастиря.. тобто - Господа Ісуса Христа Так зрозуміло..?
Я вже третій раз тебе запитую:Де ті місця Писання, щоб я це прочитав, а ти хочеш щоб я повірив тобі на слово.Так не можна
І я знаю чому ти так робиш.Це дуже просто і легко "надьоргати" з різних місць біблії словосполучень, намалювати з цього картину(по плоті) і в це вірити.
І всі ці місця до речі говорять символічно, образно, або духовно.І чомусь там де в Писанні пряма мова про антихриста і його дух, який появився при останньму апостолі Іоану,люди чомусь це мимо вух пропускають .
Чому, не знаєш?
Бо постануть лжехристи та лжепророки і будуть чинити великі ознаки й чудеса, щоби звести, якщо вдасться, навіть і вибраних. (Матв.24:24)
Та це й не дивно, адже сам сатана приймає вигляд ангела світла. (2Кор.11:14)
Коли люди говоритимуть: «Мир і безпека», тоді несподівано прийде на них загибель, (1Сол.5:3)
П.С. Кажется він уже проявляється... читаю, демократія в США закічується.
Також як кажуть - исторія циклична.. вітаю громадян США з апгрейдом - "Молотов-Реббентроп 2.0"..
З повагою.
Я так розумію українська пропоганда, влючилась по максимуму проти Трампа і вона вже не краща, на жаль в даному випадку, рашистської.'
Ти хоч би уточнював, перш ніж слати сюди те що "на заборах пишуть".Пояснюю що насправді:Це мова за антисемітські пропалестинські мітинги.Арештовувати будуть тих хто не з відкритим лицем (в масках) будуть на мітингах.Також іноземних студентів які навчаються в вузах США , і мітингують (в основному, це організовують ліваки, в вузах) будуть видворяти в їх країни проживання. Так що Ашер перстань єрундою страдати.
Повторюсь, я не полишаю надії що війна (боєзіткнення) закінчиться,Америка на зовсім не не залишить України, хоч і не буде так як нам хотілось би.
PS Вибач за різкість, але я дуже не люблю пропогандистської брехні.
Якщо це дісно так як ти брат описав, то може воно і є так. Не сперечаюся.. українські ЗМД (засоби масової дезинформації) теж не дуже відстають від рашистськіх, і брешуть наввпиредки одне з одним..:)) Або ж це рашистське ІПСО, чого я теж не виключаю.. їхні пропагадистські сайти дуже гарно маскуються.
Особисто ж я склав свою думку так, на тлі подій в овальному і нарцистично-популістських заяв рудого діда. Вибач, якщо не правий.. Не мені, а тобі ж ясно виднійше, що робиться в тебе під домом. Розумію також, що сьогодні як ніколи весь світ наповнений брехнею так, що буває дуже важко розібратися де в цьому іфернальному місиві хоч якась дещиця правди.
Те що закінчиться, то це безумовно.. Але коли братик над твоєю головою цілу нічь гудуть рашистські "мопеди", лунають гучні кулеметні черги з різноколірними трасерами в небі.. і чутно вибухи в місті від прильотів в жилі будинки, лікарні або інфраструктурні об'єкти.. при чому коварні - зі шрапнеллю.. явно щоб більше вбити мирного населення.. То повірь, з'являються не дуже оптимистичні думки.