Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Упование и личные усилия

Старожил
+612
|5 Мар 2025
1 Цитировать
Цитата Asher
Те що закінчиться, то це безумовно.. Але коли братик над твоєю головою цілу нічь гудуть рашистські "мопеди", лунають гучні кулеметні черги з різноколірними трасерами в небі.. і чутно вибухи в місті від прильотів в жилі будинки, лікарні або інфраструктурні об'єкти.. при чому коварні - зі шрапнеллю.. явно щоб більше вбити мирного населення.. То повірь, з'являються не дуже оптимистичні думки.

Леонід Кучма колись говорив, що місце сидіння визначає точку зору. Ashеr, запросіть братика пожити у Вас деякий час. ))) Йому б не завадило, на мій погляд, подивитись на те, що відбувається, з іншого "місця сидіння".

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+1707
|5 Мар 2025
1 Цитировать
Цитата levko1
Америка на зовсім не   не залишить України, хоч і не буде так як нам хотілось би.

Ми християни України братик, ще з 2022 року.. віримо не в Америку, а в Всемогутього нашого Господа.. Тому, що якщо б з самого початку, ця десятки разів обіцяна американська "допомога" надавалася б як треба.. саме коли наші війська в ній мали дуже велику потребу.. то в Україні давно був вже мир. І вибач.. це не від ЗМД.. а чисто зі слів хлопців з передової того часу. Не знаю - знаєш ти це чи ні, але скажу.. - в той час московія бомбила нас далекобійними дуже руйнівними стратегічними ракетами та іранськіми "мопедами", цілеспрямовано руйнувала українську тепло-енергетику.. потім пішли ще й 250-1000 кілограмові КАБи.. які скидують рашистські "сушки" з далекої, недосяжної для ППО відстані.. і які летять по цілі на відстань до 100-120 км. А Америка забороняла (і все ще забороняє) ЗСУ стріляти навіть хаймерсами, вглиб оркостану більше ніж на 100 км. Ну а рашистські орки, знаючи це - рукоплещуть США.. та успішно і безкарно діслокують свої бомбардувальники за 150-200 км. від лінії фронту. Потім ще.. - у хаймерсів, американцями спецом видалена далекобійна програма.. в абрамсів знятий допоміжний захіст і немає "хвалених" бронебійних снарядів, яких дуже жахалися на болотах.. у Ф-16 лише пилони, але нема чим стріляти на далекі відстані, (по тим же СУшкам з КАБами, або по місцях іх дислокації).. тому що для цього на підвіс Ф-16 підходить лише американські ракети, які США мабуть і не збирається поставляти.. ну і т.д. І це знову ж братик, не від ЗМД і інету.. а чисто від тих же самих військових.

Ось така "американська допомога", (дісно не з тим "що нам хотілося"), брате. Щось дісно є.. але не все так ефективне як вам там мабуть розповідають ваші ЗМД.. Тому віра і надія наша, лише на Господа Бога.. Від Нього ми очікуємо миру, не від америки. Десь так..

З повагою.

... и познаете истину, и истина сделает вас свободными. (Иоан.8:32;)
Старожил
+612
|5 Мар 2025
1 Цитировать
Цитата Asher
Тому віра і надія наша, лише на Господа Бога.. Від Нього ми очікуємо миру, не від америки. Десь так..

Так.

А щодо ЗМІ. Ми ж маємо змогу бачити дещо на власні очі і чути своїми вухами. Наприклад, сьогоднішню промову Президента Америки у Конгресі (її можна було побачити і почути навіть наживо), його багаточисельні відгуки про президента рф як про людину, що достойна поваги, та людину, що хоче миру... І так далі.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+1707
|5 Мар 2025
1 Цитировать
Цитата Д и я
Ashеr, запросіть братика пожити у Вас деякий час. ))) Йому б не завадило, на мій погляд, подивитись на те, що відбувається, з іншого "місця сидіння".

До нас бояться приїздити з западної України.. а для американця це жахливий сон.

Навіть українці які виїхали за кордон, з жахом звонять мені і питають - Ой-божечки.. що там у вас?. Хоча як для мене, то нічого такого жахливого і не сталося.. - просто прилетів недобитий ППО мопед-шахед в дитячу поліклініку, який був начинений рашистськими нелюдями шрапнеллю.. але який хвала Христу Ісуса не зірвався. Хоча коли прилетіло 900, чи більше кіло вибухівки в густонаселений район.. то це було дійсно великий жах і трагедія.. Так десь..

Цитата Д и я
сьогоднішню промову Президента Америки у Конгресі (її можна було побачити і почути навіть наживо

Як по мені.. так це популістській спіч горділивого престарілого нарциса.

З повагою..

Старожил
+612
|5 Мар 2025
1 Цитировать
Цитата Asher
До нас бояться приїздити з западної України.. а для американця це жахливий сон.

От-от, саме жахливий сон. Я теж  про це. І про те, що Ваш співбесідник вже давно американець.

Цитата Asher
Хоча як для мене, то нічого такого жахливого не сталося..

Так, на жаль, ми вже навіть якось "призвичаїлись" до такого. Хоча я думаю, що немає у світі гірших та противніших звуків, ніж виття сирени та звуки вибухів. Якщо Бог подарує нам життя після закінчення війни (я зараз навіть не можу уявити, що вона колись закінчиться), то ми все одно ніколи цих звуків не забудемо. І багато чого іншого.

Старожил
+1707
|5 Мар 2025
1 Цитировать
Цитата Д и я
Ваш співбесідник вже давно американець.

Мабуть він вірить, що у них там не пропагандистські ЗМД.. а дійсно демократичні ЗМІ.

Цитата Д и я
Так, на жаль, ми вже навіть якось "призвичаїлись" до такого.

До такого мабуть неможливо призвичаїтися.. Думаю це так спрацьовує "захісний елемент" нашої людської природи. Поділюся особистою думкою.. - ми з дружиною їздили у на ритрит.. жили три дні під Львом, в пансіонаті який разташований в тихому лісовому місці. Перший і навіть другий день я замітив, що внутрішне здригаюся від басів при тихій фоновій музиці в колонках.. і які нагадували далекий вибух. При цьому з'являлася підсвідома блискавична думка - ДЕ? Прийшло таке розуміння - моя внутрішня підсвідома частина, чомусь розділене з активним розумом.. Тому що мій активний розум ясно каже, що це лише музика а я дуже далеко від дому де дійсно можу чути таке.. а ось внутрішня, все-ж чомусь реагує як на справжній вибух.

Цитата Д и я
Якщо Бог подарує нам життя після закінчення війни (я зараз навіть не можу уявити, що вона колись закінчиться), то ми все одно ніколи цих звуків не забудемо.

Мабуть що так.. Тому що це буде зберігатися не в розумі, а десь в підсвідомості.. А ось скільки - тільки Богу відомо. Віримо, що Ісус Господь як завжди допоможе...

Божих благословінь і гарного дня сестричко..)

З повагою.

Старожил
+612
|5 Мар 2025
1 Цитировать
Цитата Asher
До такого мабуть неможливо призвичаїтися.. Думаю це так спрацьовує "захісний елемент" нашої людської природи. Поділюся особистою думкою.. - ми з дружиною їздили у на ритрит.. жили три дні під Львом, в пансіонаті який разташований в тихому лісовому місці. Перший і навіть другий день я замітив, що внутрішне здригаюся від басів при тихій фоновій музиці в колонках.. і які нагадували далекий вибух. При цьому з'являлася підсвідома блискавична думка - ДЕ? Прийшло таке розуміння - моя внутрішня підсвідома частина, чомусь розділене з активним розумом.. Тому що мій активний розум ясно каже, що це лише музика а я дуже далеко від дому де дійсно можу чути таке.. а ось внутрішня, все-ж чомусь реагує як на справжній вибух.

Точно. У мене так само. Я дуже реагую на будь-які голосні звуки, кожного разу здригаюсь.  Буває  навіть під час тих уривків сну, які ми можемо собі дозволити, уві сні чую дуже реалістичні вибухи. Таке розповідають про себе і інші люди. Один знайомий недавно на короткий час їздив в одну з європейських  країн у справах. Каже, що коли у небі пролітав літак, він ледь стримував себе, щоб не лягти на землю. Він тут живе в такому районі, звідки у перші дні вторгнення дуже гарно було видно і чути все страхіття.

Знаєте, яка у мене мрія на тілесному рівні? Хочеться  виспатись. Це при тому, що я пенсіонерка і маю час. Але немає у нас спокійних ночей, на жаль. (((

Цитата Asher
Віримо, що Ісус Господь як завжди допоможе...

Так.

Цитата Asher
Божих благословінь і гарного дня сестричко..)

Дякую. Навзаєм. Хай Бог захищає та благословляє Вас і Вашу родину. Тримаймося.

Старожил
+691
|5 Мар 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
Мабуть він вірить, що у них там не пропагандистські ЗМД.. а дійсно демократичні ЗМІ.

Ашер, ти також вирішив говорити про мене, без мене, показуючи таким чином мені, своє нарцистичне "фе"?

Старожил
+1707
|6 Мар 2025
0 Цитировать
Цитата levko1
Ашер, ти також вирішив говорити про мене, без мене, показуючи таким чином мені, своє нарцистичне "фе"?

Вибач levko1.. це я трішечки відреагував на раніш твоє - про мене і без мене..

Цитата levko1
українська пропоганда, влючилась по максимуму проти Трампа і вона вже не краща, на жаль в даному випадку, рашистської.' Ти хоч би уточнював, перш ніж слати сюди те що "на заборах пишуть".

Де ти впевнено спираєшься на ваші "безпропагандистські" ЗМІ.. І мабуть теж показуєш своє нарцистичне "фу". Чи ні..? ) А загалом братик, все як і написано -  "що сіємо, те і пожинаємо". Згоден?

П.С. Так ти ще не віриш, що капітолійський князь і князь кремлівський - "товарищи"?

З повагою.

Старожил
+1707
|6 Мар 2025
1 Цитировать
Цитата Asher
Так ти ще не віриш, що капітолійський князь і князь кремлівський - "товарищи"?

Доповню для ясності.. В даній ситуації респект журналістам..

*** США проголосували проти резолюції ООН щодо України, яка засуджує вторгнення раши — Трамп відповідає на питання журналістів «чому так».

Трамп у відповідь на це запитання: Ну, я думаю, це само собою зрозуміло.

Журналіст: Очевидно для кого? Тому що для тисяч українців, які загинули від бомб путлєра, це виглядає як зрада.

Трамп: Послухайте, нам потрібний мир, гаразд? А не безкінечні війни. Ця резолюція? Чи не допоможе!

Журналіст: Україна не веде війну — раша вторглася на її територію. Єдині, хто проти цієї резолюції, — це путлєр та його маріонетки.

Трамп: Знаєте, дехто каже, що Україна могла б просто поговорити з рашою.

Журналіст: З ким розмовляти? Із диктатором, який цькує журналістів, садить опонентів у в'язницю та бомбить мирних жителів? Як можна «розмовляти» з людиною, яка не приймає відповіді «ні»?

Трамп: У мене були чудові стосунки з путлєром. Він мене шанував!

Журналіст: Так, тому що ви ніколи не кидали йому виклик. Тим часом він убиває безневинних людей, а тепер США стоять із ним в ООН?

Трамп: Україна мала шанс. Вони зробили помилки. Великі помилки!

Журналіст: Їхня «помилка» полягала в бажанні існувати як вільна країна. І тепер ви не просто кидаєте їх — ви винагороджуєте їхнього загарбника.

Трамп: Дивіться, НАТО не зробило достатньо! США платять надто багато. Я вже казав!

Журналіст: То що, оскільки НАТО не платитиме вам «плату за захист», ви волієте передати Україну путіну? Це не дипломатія, це вимагання.

Трамп: Ми мислимо масштабніше! Укладаємо угоди! Побачите.

Журналіст: Україні не потрібні ваші угоди. Їм потрібний лідер, який не продасть їх диктатору.

Крапка..((

«Ви пізнаєте істину, й вона принесе вам визволення». (Іван.8:32;)
Старожил
+691
|6 Мар 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
це я трішечки відреагував на раніш твоє - про мене і без мене..

Обманювати не гарно.

Чи можеш показати, де я тут  не  копіюючи твоїх постів, з кимось про тебе говорив?Це такий метод показати своє "фе".Але думаю ти не спеціально(тому і смайлика ставив) бо зараз же звертаєшся до мене.

Цитата Asher
Де ти впевнено спираєшься на ваші "безпропагандистські" ЗМІ..

Може ти не в курсі:Коли щось прочитуєш в ЗМІ, то для впевненості треба шукати офіційну "бумажку".

Цитата Asher
Так ти ще не віриш, що капітолійський князь і князь кремлівський - "товарищи"?

Є випадки з історії,  для того щоб зробити щось добре,  треба було робити щось не популярне (є приблизно  такий вислів:"для того щоб був мир -.  я готовий подружитися навіть з чортом  лисим).

Для мене  добрим (головним) є закінчення війни, а для тебе ?

Те що робить зараз Трамп, ще не є катастрофою для України.Так, рашисти радіють, поки що, але дилячись на це "підлизування" Трампа, вони вже "ламають голови", як їм далі поводитись.

Я маю надію що  війна закінчиться, чого не було б при дермократах.

Старожил
+1707
|7 Мар 2025
1 Цитировать
Цитата levko1
Обманювати не гарно. Чи можеш показати, де я тут  не  копіюючи твоїх постів, з кимось про тебе говорив?

Я не обманюю.. Але вибач що забув, як ти любиш чіплятися до кожної літери, написаної не так як тобі це  особисто хотілося-б.. Хоча, як розумію.. я не далеко відійшов від істини.

Цитата levko1
Може ти не в курсі:Коли щось прочитуєш в ЗМІ, то для впевненості треба шукати офіційну "бумажку".

Я вже все це озвучив раніше братик.. Але для тебе особисто, - дам і офіційну "бумажку",.. Може ти прозрієш, кого ти своєю "галочкою" в бюлетні привів до влади...

Скажу ще таке, до цих офіційних запитань сенатора до трамповських 6-ок.. - Після офіційних заяв рудого товарища і припиненням військової допомоги від сша, рашистський фюрер подвоїв бомбардування України крилатими ракетами, балістикою і шахедами.. Тепер він сміливо і ціленаправлено бомбардує українську енергетичну і газову сфери.. а також обстрілює наші мирні міста.. теж цілеспрямовано - касетними і шрапнельними боєприпасами.  До цого рашистський фюрер від цього утримувався.. Так скажи levko1 будь ласка.. кому вигідний и любий ваш, вибраний вами християнами, цей рудий дід?

Цитата levko1
треба було робити щось не популярне (є приблизно  такий вислів:"для того щоб був мир -.  я готовий подружитися навіть з чортом  лисим).

Гарне кредо.. для країни і зокрема для рудого діда.. яка піарить себе як охоронець демократії і християнських цінностей.

Цитата levko1
Те що робить зараз Трамп, ще не є катастрофою для України.

Розумію.. ти не хочеш навіть думати про  те, що ви християни америки дуже обломилися.. не розпізнали, не звернули уваги на Писання.. дали себе обдурити.. Але нехай так і буде.. по твоему.. хоча факти говорять про зовсім інше.

Цитата levko1
Для мене  добрим (головним) є закінчення війни, а для тебе ?

З капітуляцією України.. так? Цього поки і добиваєтся ваш дід..

Старожил
+612
|7 Мар 2025
1 Цитировать
Цитата Asher
З капітуляцією України.. так?

Так отож. (((

Старожил
+691
|7 Мар 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
Я не обманюю.. Але вибач що забув, як ти любиш чіплятися до кожної літери, написаної не так як тобі це  особисто хотілося-б.. Хоча, як розумію.. я не далеко відійшов від істини.

Упс.Так,так він такий.

Цитата Asher
рашистський фюрер подвоїв бомбардування України крилатими ракетами, балістикою і шахедами.. Тепер він сміливо і ціленаправлено бомбардує українську енергетичну і газову сфери.. а також обстрілює наші мирні міста.. теж цілеспрямовано - касетними і шрапнельними боєприпасами. До цого рашистський фюрер від цього утримувався..

Коли я раніше тобі говорив про обман, це було  не серйозно.А те що ти написав тепер-це вже просто жах.Пропоганда "великое дело" ,немає слів.

Цитата Asher
Розумію.. ти не хочеш навіть думати про  те, що ви християни америки дуже обломилися.. не розпізнали, не звернули уваги на Писання.. дали себе обдурити..

Раніше я пробував тобі пояснити, до чого в духовному плані дермократи довели Америку,але що тобі до нас...

Ти сам раніше писав, як при Байдені військва допомога.Я доповню:Так, щоб війна не закінилась.Так, щоб за рахунок простих українських хлопців та дівчат, (матері та батьки яких будуть страждати до смерті) принизити  рашистів.

Чи може це мій мозок забитий пропогандою і я не в курсі того що є насправді.І  з перших днів війни, в першу чергу воююь олігархи і їх діти, можновладці та їх діти.Це ж логічно, їм  же є "терять".

Чи це вже рашистська пропоганда?

Старожил
+691
|7 Мар 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
З капітуляцією України.. так? Цього поки і добиваєтся ваш дід..

Дід хоче щоб  закінчились смерті  і страждання не винних людей ,а ти християнин що хочеш?

Я бачу що пропоганда вдовбала тобі брехню, про капітуляцію  України і ти за війну.Ти скажеш ні, я за справедливість, а ії немає в цьому  світі і не буде.

Але ти не згідний і хочеш справедливості, значить  за війну , сидячи на дивані...

Старожил
+1707
|7 Мар 2025
1 Цитировать
Цитата levko1
Дід хоче щоб  закінчились смерті  і страждання не винних людей ,

Якою ціною і з яким результатом..?

Цитата levko1
а ти християнин що хочеш?

Дуже хочу.. щоб рашистьска московия, убралась безповоротно геть з моєї землі і перестала обстрілювати українське мирне населення.. Мир настане атоматично.

Цитата levko1
Я бачу що пропоганда вдовбала тобі брехню, про капітуляцію  України і ти за війну.

Не порівнюй з собою і не мели дурниць.. Тебе зі мною розділяє півєвропи і океан.. і новини тобі втюхують говорящі голови.. А я братик levko1 живу в 70-км від оркостана.. і 24Х7 чую вибухи від "миролюбивих" (по словам рудого діда) орків і в місті, і ті що біля кордону..  Сьогодні вночі братик, ці "миролюбиві" нелюди випустили по українській газовій і енергетичній системі біля 100 крилатих ракет.. які несуть біля тони вибухівки.. і 200 шахедів, які несуть 50-80 кг. вибухівки. Здорово, вірно..? Тому ти краще сам там розберися зі своєю пропагандою.. а мені фіолетово що пропагада, що всілякі новини.. я сам безпосередньо живу серед цих "новин". Зрозуміло?

Цитата levko1
Але ти не згідний і хочеш справедливості, значить  за війну , сидячи на дивані.

Не мели дурниць братику.. я написав вже, чого хочу.. А ти мабуть гарно так, начитався наративів і вкидів рудого діда та його речників.. Вірно?

В Україну не хочешь приїхати? Подивитися наживо "новини".. - поживеш у мене, якщо ніде.. У нас тут весело і нескучно.. навіть спати не хочеться.)

З повагою.

Старожил
+691
|7 Мар 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
Але для тебе особисто, - дам і офіційну "бумажку",.. Може ти прозрієш,

Не потрібно маніпуювати.По перше це не офіційний документ, а дискусія. По друге це мова зовсім не про ту пропогандистичну брехню, яку ти виложив тут раніше.А те чим я користувався проти тої брехні є офіційним документом. Цитата

levko1

Пояснюю що насправді:Це мова за антисемітські пропалестинські мітинги.Арештовувати будуть тих хто не з відкритим лицем (в масках) будуть на мітингах.Також іноземних студентів які навчаються в вузах США , і мітингують  (в основному, це організовують ліваки, в вузах) будуть видворяти в їх країни проживання. Так що Ашер перстань єрундою страдати.

Старожил
+691
|7 Мар 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
Не мели дурниць братику.. я написав вже, чого хочу..
Цитата Asher
Дуже хочу.. щоб рашистьска московия, убралась безповоротно геть з моєї землі і перестала обстрілювати українське мирне населення.. Мир настане атоматично.
Цитата levko1
Але ти не згідний і хочеш справедливості, значить  за війну , сидячи на дивані...

Старожил
+612
|7 Мар 2025
1 Цитировать
Цитата Asher
У нас тут весело і нескучно.. навіть спати не хочеться.)

І не кажіть.

Бачите, яке уявлення про наше життя, Ви, виявляється, на дивані сидите і розмови ведете. Я в шоці.

І те, що нас вчорашню ніч чим тільки не бомбили, це пропаганда.  Вам здалось, це була демонстрація прагнення миру. І мій п"ятирічний племінник, що плаче ночами від страху,  розрізняє, які звуки вибухів від чого бувають, і майже кожного дня в садочку спускається в укриття, наслухався пропаганди. І ми не бачили, не чули розповідей тих, хто  приїхав з тимчасово окупованих територій і тепер живе в нашому будинку,  і не знаємо, як поводили себе наші "сусіди" на територіях, які тимчасово окупували. І не так страшно в тих катівнях, і  гвалтування можна перетерпіти... Отакого "миру" ми повинні прагнути. 

Старожил
+1707
|7 Мар 2025
1 Цитировать

Якщо тебе я првильно зрозумів братик.. ти хочеш щоб нас поневолили миролюбиві рашистські орки.. Повиганяли нас з будинків і молитвенних домів, які ранійше до цього ще не розбомбили.. частину, які є капелани і волонтери, відразу розстріляли.. в першу чергу пресвітерів.. так як вони вже це зробили на окупованих територіях.. іншим страхом промили мізкі і роздали ціркуляри з лубянки, по яким треба обов'язково готовити проповіді і співати пісень в прославлені. Інакше - підвал і розстріл.

Якщо так братик, то краще не відповідай.. і не заставляй мене казати. куди тобі треба піти..))

З повагою.

Старожил
+691
|7 Мар 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
Якою ціною і з яким результатом..?

Те що рашистський режим продовжує бомбити Україну- скоріше за все, що  на умови миру, який  пропонує Трамп вони не згідні.Дуже шкода, якщо війна продовжиться, тому що ціни людським душам я не знаю, можлио ти знаєш.

Старожил
+1707
|7 Мар 2025
1 Цитировать
Цитата Д и я
І не так страшно в тих катівнях, і  гвалтування можна перетерпіти... Отакого "миру" ми повинні прагнути.

Про згвальтуваня я вже мовчу.. це ж візитна картка рашистів. ВООЗ знаючи по це, привозили на прифронтові території і роздавали безкоштовно - протизаплідні.. А що трамп цікаво запропонує?

Цитата Д и я
Бачите, яке уявлення про наше життя, Ви, виявляється, на дивані сидите і розмови ведете. Я в шоці.

Я на таке ще з 14-го не звертаю уваги.. Я завжди таким теж бажаю, сидити на дивані.. і хочь там в потолок .... :-))

Мені фіолетово.

З повагою.

Старожил
+1707
|7 Мар 2025
1 Цитировать
Цитата levko1
Те що рашистський режим продовжує бомбити Україну- скоріше за все, що  на умови миру, який  пропонує Трамп вони не згідні.

Вони згодні на те, що вже "зробив" рудий дід для України.. зокрема для ЗСУ. 

Свист і пляс на болотах, до цих пір чутно..

Старожил
+691
|7 Мар 2025
0 Цитировать
Цитата Д и я

Чому ви в шоці,можливо я не знаю, а ви знаєти що ашер не з дивану пише , а з окопу, ну тоді це моя вина .

Цитата Д и я
І те, що нас вчорашню ніч чим тільки не бомбили, це пропаганда.  Вам здалось, це була демонстрація прагнення миру. І мій п"ятирічний племінник, що плаче ночами від страху,  розрізняє, які звуки вибухів від чого бувають, і майже кожного дня в садочку спускається в укриття, наслухався пропаганди. І ми не бачили, не чули розповідей тих, хто  приїхав з тимчасово окупованих територій і тепер живе в нашому будинку,  і не знаємо, як поводили себе наші "сусіди" на територіях, які тимчасово окупували. І не так страшно в тих катівнях, і  гвалтування можна перетерпіти...

Є чітка вказівка Христа, що треба робити тим хто не воює, під час війни,для того і є можливість.І не треба маніпулювати і робити з мене бездушного монстра.Що зробив я і моя сімя, для постраждалих українців від цієї війни, знаю тільки я і мій Бог. Ну а ви робіть те, що рахуєте правильним.

Цитата Asher
і не заставляй мене казати. куди тобі треба піти..

Маєш на увазі руського корабля? Ну, все у власті твого язика.

Старожил
+1707
|7 Мар 2025
1 Цитировать
Цитата levko1
тому що ціни людським душам я не знаю, можлио ти знаєш.

Ціна..? Ніч прожив.. і Слава Господу..!)))

Дружин жаль.. дічатка труднійше все це переживають.

Цитата levko1
Маєш на увазі руського корабля?

Корабель - це вже минуле століття..))

Цитата levko1
Ну, все у власті твого язика.

Да отож..

Старожил
+612
|7 Мар 2025
0 Цитировать
Цитата levko1
Що зробив я і моя сімя, для постраждалих українців від цієї війни, знаю тільки я і мій Бог. Ну а ви робіть те, що рахуєте правильним.

Слава Богу і вдячність Вам   за допомогу. А слово підтримки і розуміння  зовсім не мають значення? Ні Ашер, ні я не є у Ваших очах постраждалими українцями від цієї війни і тому не достойні жодного доброго слова?  Тільки зауважень і зверхніх повчань?  Відповідати не треба, все і так зрозуміло.

Дякую за дозвіл  чи пораду(?) робити те, що вважаю правильним.

Цитата levko1
а з окопу

Думаєте, що Ви з Америки знаєте, що думають наші захисники, ті, що в окопах, з приводу війни і її закінчення, і  тільки у Вас за них серце рветься, а ми тут на диванах сидимо і нічого не знаємо. Не все тут напишеш, думаю, Ви це розумієте.  Так що про диван Ашера, а не окоп - саме це справжнісіньке маніпулювання.

Старожил
+691
|8 Мар 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
Ціна..? Ніч прожив.. і Слава Господу..!))) Дружин жаль.. дічатка труднійше все це переживають.

Я мав на увазі тих душ,  які вже загублені на цій війні і ще я мав на увазі їх батьків, хтось із них мав єдиного сина.

А ще я маю на увазі тих хто перховується від ТЦКашнів, бо не хочуть воювати  по релігійним переконанням.

І навіть тих бідних сільських хлопців, яких виловлюють як бездомних собак,а знаєш чому?

Один із наших(з США) спеціально поїхав в Київ, щоб  подивится як там в центрі  тцк працює.Він побачив на хрещатику немало підвипивших  молодих  мужиків,зайшов в дорогі ресторани які були заповнені в тому числі і тими же молодиками.І вони почувалися вільно,там тцк немає, а якщо і є вона їм не страшна, бо вони з вищої касти.

Цитата Д и я
А слово підтримки і розуміння  зовсім не мають значення? Ні Ашер, ні я не є у Ваших очах постраждалими українцями від цієї війни і тому не достойні жодного доброго слова?

Це з моєї сторони було .

Цитата Д и я
Тільки зауважень і зверхніх повчань?

Зараз у нас ревнива дискусія , а в ревності бувають помилки.А  зауваження і зверхні повчання були до Ігоря.

Цитата Д и я
що думають наші захисники, ті, що в окопах, з приводу війни і її закінчення,

Я знаю що там в окопах, є такі які вже іншого життя не бачать, крім воювати, це не правильно, таким людям честь,  але   їм потірбна гарна, спокійна реабілітація.

Цитата Д и я
Так що про диван Ашера, а не окоп - саме це справжнісіньке маніпулювання.

Я б назвав це  неприємним прийомом, якого вживають в крайніх випадках.А він вже був...

Старожил
+691
|8 Мар 2025
0 Цитировать

Я звернув увагу на українських журналістів, які кормилися з американської дермократичної кормушки, а їх впізнати можна після декількох хвилин їх брудної антитрампівської істерії.

Неозброєним оком видно, що їм чхати на те що гинуть люди, вони вірішують свої меркентильні інтереси.

Як кажуть навіть дурню зрозуміло, якщо ти знаєш що той хто буде вирішувати проблеми, які ти сам не в змозі вирішити, є людиною гордою (самовлюбленим нарцисом),ти як мінімум не будеш про цю людину нічого поганого говорити. Зрозуміло що вони не  дурні, вони своєю істерією , простих українців  дурнями хочуть виставити.

Старожил
+1707
|9 Мар 2025
1 Цитировать
Цитата levko1
Я звернув увагу на українських журналістів

А не треба братик звертати на них увагу.. В Україні вже мало хто вірить їм.. навіть бабусі і ті вже розуміють, що це не ЗМІ а  чисто ЗМД. Точно таке ж саме і США, тільки ви там мабуть це ще не зрозуміли. Тому, що.. що вам і що нам.. дають почути лише те, що нам потрібно почути.

Цитата levko1
Неозброєним оком видно, що їм чхати на те що гинуть люди, вони вірішують свої меркентильні інтереси.

Вірно, їсти ж усім хочеться.. Да і ще якщо "вигорить" гарний "підьом".. то на Канарах чи Багамах гарно відпочити.

Вибач братик, але ти мене дуже розсмішив..)) Ти що.. ще віриш в те, що в світі (звичайно ж - особливо в США) ще є незалежні ЗМІ..? Ти що не знаєш, що всі вони вже давно є власністю великих бізнесменів і могутніх корпорацій.. і давно зі ЗМІ перетворилися в ЗМД? Прокінься братику.. антихрист вже на порозі.

З повагою

Старожил
+691
|10 Мар 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
В Україні вже мало хто вірить їм.. навіть бабусі і ті вже розуміють, що це не ЗМІ а  чисто ЗМД. Точно таке ж саме і США, тільки ви там мабуть це ще не зрозуміли.
Цитата Asher
Вибач братик, але ти мене дуже розсмішив..)) Ти що.. ще віриш в те, що в світі (звичайно ж - особливо в США)ще є незалежні ЗМІ..?

Ну да, ну да, це ж я давав посилання на ЗМІ,аргументуючи  для прикладу, що "рижий дід" агент фсб і ще інші посилання...

Яка найбільша проблема була у людей віруючих, при першому приході Христа на землю?

Упование и личные усилия

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы