Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Посиделки у Жанны

Старожил
+3872
|19 Сен 2024
1 Цитировать

вітаю брате.

от що відповісти?....

ми товчемося в одній ступі, і це наврядчи сильно нам допомогає. скоріше шкодить - суперечки, пошук гріхів у форумчан.

і це не проблема тільки цього форума.

форуми стали зібранням однодумців, в першу чергу щодо політичних переконань.

люди розділились, як і в "реальному" житті..

люди стали споживачами (продукції змі), а не виробниками (чогось доброго та вічного).

і тим, що самі прийняли. намагаються "загодувати" всіх оточуючих..

від мене самого нажаль зараз мало користі в якості "виробника". і раніше не було.

намагаюся - як і інші, безумовно, - щось від Бога принести на форум. тому ,як Бог буде давати, так і я буду писати. і як далі у нас будуть "технічні" можливості - зимою....

ми тут на форумі в певній мірі звикли один до одного. але що поробиш. як Бог дасть, ще зустрінемося в Царстві Божому.

Старожил
+19
|7 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата Zhanna
Добрый вечер! Честно говоря, захожу сюда очень редко... Форум умер. К сожалению...

ще є живі люди і будуть. після смерті наступає воскресіння. Бог залишається на своєму місці. залишаються і люди Божі

Син Божий це Цар Царів і Бог богів і Він є рятівник наших душ і Йому уся слава і хвала. The son of God is our Savior
Старожил
+19
|7 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата алеб
ми товчемося в одній ступі, і це наврядчи сильно нам допомогає. скоріше шкодить - суперечки, пошук гріхів у форумчан.

я стараюся не повктись у одній ступі. теж шось від Бога стараюся отримати і донести. розвиток має бути. просто події у світі і у нашій країні не зовсім оптимістичні. добро має перемагати зло, Агнець переможе звіра а звір не переможе Агнця.

Син Божий це Цар Царів і Бог богів і Він є рятівник наших душ і Йому уся слава і хвала. The son of God is our Savior
Старожил
+19
|14 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата алеб
вітаю брате. от що відповісти?....

вітаю. от шо відповісти коли в'ячеслав, корбен даллас реально осатанів та строчить багато провокацій хоч і молиться іноді Богу але в нього пошкоджений мозок і він злий і підлий от як таких людей можна тут терпіти? війна війною але ж і в'ячеславу треба слідкувати над тим шо пише і кого оббрехує і він взагалі сказився, психушка по ньому плаче. Боже помилуй і дай покаяння цьому злому і хитрому провокатору корбену далласу, я його обличаю не за те шо він збирає і просить гроші для зсу а за те шо мене хитро і підло оббрехує і провокує як сатана, як форменний сатана з усіма сатанинськими бісами у голові його провокативній і пошкодженій. Боже дай покаяння цьому гаду - корбену далласу

Старожил
+19
|14 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата алеб
і це не проблема тільки цього форума. форуми стали зібранням однодумців, в першу чергу щодо політичних переконань. люди розділились, як і в "реальному" житті..

нажаль так, люди розділилися, війна йде на фронті важко рашисти ракетами бомблять а тут ще корбен даллас хоче захопити інфопростір і добивати останніх українців, поки шо словесно він б'є і добиває потім після слів може перейти до інших негарних справ. якшо ця хитра скотина корбен даллас так хоче допомогти зсу то чого він не йде до зсу? тому шо він - вячеслав (корбен даллас ) є хитрим і злим боягузом і брехуном. якшо в'ячеслав (корбен даллас) не може йти до зсу то чого він не донатить? тому шо він злий і жадібний в нього розум поплавився від його ж провокацій. в нашої України злий сусід так тут ще й В'ячеслав (корбен даллас) хоче перемочити останніх українців я ще помню як цей гад в'ячеслав ображав і дуже грубив іншим користувачам і levko і іншим. зупиніть в'ячеслава (корбена далласа ) бо він від нічого робити останніх українців зганьбить і повинищить на цьому форумі

Старожил
+19
|14 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата алеб
люди розділились, як і в "реальному" житті.. люди стали споживачами (продукції змі), а не виробниками (чогось доброго та вічного).

скажіть будь ласка як звуть корбена далласа? в'ячеслав? так чи ні? скажіть це важливо

Старожил
+19
|14 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата алеб
від мене самого нажаль зараз мало користі в якості "виробника". і раніше не було.

не принижуй себе друже ти Боже творіння і Божа людина. треба триматися віри в Бога і треба стояти в Істині а Істина - Іісус Христос, Син Божий і Сам Бог

Старожил
+19
|14 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата алеб
от що відповісти?.... ми товчемося в одній ступі, і це наврядчи сильно нам допомогає. скоріше шкодить - суперечки, пошук гріхів у форумчан.

я не товпчусь і ти не товпчись. Апостол Павло писав - забуваючи попереднє простягаємось вперед. ну написали там люди ганьбу одну так це не значить шо тобі і мені тепер увесь час мовчати чи вмирати. живи і радій, служи Богу, роби добро , дихай повними грудьми і поклоняйся Богу. працюй, роби і розвивайся шоб розвиток був твоєї душі, духа і тіла. пізнавай як робити добро - донать хоч 5 або 10 гривень у день на ЗСУ чи пораненим допомагай чи госпіталю чи 50 гривень у тиждень чи 20 або 25 - це може майже кожен. ну журися, гарні дні ще будуть і прийдуть

Старожил
+19
|14 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата Zhanna
Доброго ранку! Нещодавно натрапила на Одкровення одного пастора зі Львова, що війна закінчиться вже в цьому році.

добрі новини є і будуть . слава Богу

Старожил
+19
|14 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата алеб
вітаю брате. от що відповісти?.... ми товчемося в одній ступі, і це наврядчи сильно нам допомогає. скоріше шкодить - суперечки, пошук гріхів у форумчан. і це не проблема тільки цього форума. форуми стали зібранням однодумців, в першу чергу щодо політичних переконань. люди розділились, як і в "реальному" житті.. люди стали споживачами (продукції змі), а не виробниками (чогось доброго та вічного). і тим, що самі прийняли. намагаються "загодувати" всіх оточуючих..

вітаю християн і тебе . от люди тут є - опоненти або чудакуваті патріоти - добре шо патріоти а те шо чудакуваті і дикі то це недобре. от деяким прямо нема шо робити дай якусь провокацію відмочити. Боже дай розуму людям бо зходять з глузду

Старожил
+19
|16 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата Zhanna
НО, главное, что кровавая бойня остановится! Хотелось бы, чтобы быстрее... Я об этом ещё два года назад читала. И чем больше проходит времени, тем реальнее, что так и будет...

дай Бог шоб війна зупинилася бо вже усі знесилені або втомлені

Старожил
+19
|17 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата алеб
вітаю брате. от що відповісти?....

псалом 1 і псалом 90 зараз актуальні

Старожил
+19
|17 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата Zhanna
Алеб, ну хоть ты не уходи отсюда!!! А то совсем уже все разбежались... Очень жаль!

вітаю вас, мир вашій оселі

Посиделки у Жанны

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы