ото так оце правда
р ето правда
its true absolutly
ото так оце правда
р ето правда
its true absolutly
Ти зараз так категорично про Кальвіна, тому що тепер так вигідно?
Я щось не памятаю, щоб ти так говорив, де ми дискутували про заблудження кальвінізму, в питанні спасіння. Тому що "на тій стороні" були твої друзі по форуму?
Мда, дійсно: Лицемірство це найвища (найгірша) форма обману.
боротьба з кальвінізмом триває вже роками, починаючи з цього форуму, в основному з Печенькою, і продовжилась на іншому форумі, де деякі кальвіністи мене вже не переносять, тому намагався, поки писав там, вже цю тему намагався не зачіпати....
лжесвідок буде судимий, якщо не покається!
-
напевно, пора мені покидати цей форум.
якщо я ввожу людей в гріх - це моя провина, так розумію....
Ти краще про своє покаяння думай.
Ще раз повторюся, я не памятаю раніше такої категоричності відносно кальвінізму, на цьому форумі, від тебе.Можеш показати твої подібні пости, раніше написані, в такому стилі як зараз.
Коли покажеш, тоді і поговоримо про "лжесвідка".
Напевно менше "плакатись" треба...
алеб казав гарні і добрі слова на цьому сайті і форумі хай його Бог благословить
р мир вам, блаженньі миротворцьі
God can give peace
Алеб, ну хоть ты не уходи отсюда!!!
А то совсем уже все разбежались... Очень жаль!
Жанна, привет.
меня и так тут почти нет. как и тебя, как и других.
-
а соображения простые - если нет пользы, а только вызывать раздражение у людей, то зачем это нужно.
-
у меня сейчас "фронт" сместился вглубь территории - от неких публичных действий (форум и церковь) к родственникам, которые как и я, борются с гриппом или чем-то подобным......
дякую!
Хай Господь і тебе, і всіх нас благословить і захистить...
бо наскільки можливо судити, сатана нині "працює" все активніше... по нашим же і наших ближніх, гріхам..... нажаль. Причер в чомусь таки правий. чим більше гріхів ,тім гірше ситуація в світі.... не тільки в Україні...
Алілуя, Амінь
доброго ранку вам , Жанна
р доброе утро
Good morning
Доброго ранку!
https://youtu.be/WofxN_yyNEs?si=Vqdx_hsSkGVbjb8s
так зрозуміло, я теж бачив на ютубі відео людини з чорним волоссям у чорній сорочці шо він каже шо у цьому році буде кінець війни. хочеться сподіватися
р я тоже кое что видел, хочется надеяться
I saw something
Да. Кажется этот человек. Он говорит о трёх исполинах, как трёх годах войны. И о том, что будут переговоры и перемирие. НО, скорее всего, не на тех условиях, что мы ждём. НО, главное, что кровавая бойня остановится! Хотелось бы, чтобы быстрее...
Я об этом ещё два года назад читала. И чем больше проходит времени, тем реальнее, что так и будет...
доброі ночі вам Жанна. молюся за Україну і за збереження українців. хай Бог допоможе і захистить кожного українця і кожного українського воїна
р доброй ночи
Good night
привіт
http://www.youtube.com/v/-Fwp-qTpl4A
добрий ранок якшо можна так сказати
вітаю ще раз
добрий вечір
Добрий ранок сестра во Христі Жанна
Все було би саме так, якби відступництво не відрізнялось від звичайних гріхів. Відступництво - це омертвіння християнства, бо Слово каже:
-
Бо як тіло без духа мертве, так і віра без діл мертва! (Якова 2:26)
-
І якщо врахувати те, що це омертвіння розповзається світом, то і маємо такі наслідки. А ще треба поміркувати над тим, чому в Україні вже 10 років найгірша ситуація в світі? То є нам чим хвалитись?
не могу говорить в масштабах Украины, и тем более всего мира (где в нем наихудшая ситуация). извините.
я могу только за себя говорить и каяться за свое отступление..
27 Тоді Іоан відповів їм: Людина не може щось приймати, якщо воно не дано їй від Бога. (Від Іоана.3:27)
Маєте знання в чому ви відступили від істини? (не уточнюючи)
Привіт
Добрий день сестра во Христі Жанна
Добрый вечер!
Честно говоря, захожу сюда очень редко... Форум умер. К сожалению...
Слово Боже каже шо після смерті буде воскресіння і одні підуть у вічну радість а інші у вічне осудження і страждання
Бог залишається Богом і це непогано
Привіт вам, брати та сестри