Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Посиделки у Жанны

Старожил
+9
|26 Мая 2024
0 Цитировать
Цитата igor 84
Прості люди не отримують від війни нічого.

ото так оце правда
р ето правда
its true absolutly

Адам, Авраам,Яків , Ной,Самуїл,Єлісей, Саул, Давид, Іонафан, Соломон, Міхей, Наум , Аввакум,Іоанн, Іісус .
Старожил
+691
|30 Мая 2024
0 Цитировать
Цитата алеб
невідомо, чому учив Кальвін. може, покаявся перед смертю. але сучасне його вчення - це одне з напрямків сатанизму. у великій небезпеці його послідовники... неуки у вірі, які про Бога і Його цілі та принципи навіть не чули. хай Бог їх милує - до пізнання Його!

Ти зараз так категорично про Кальвіна, тому що тепер так вигідно?

Я щось не памятаю, щоб ти так говорив, де ми дискутували про заблудження кальвінізму, в питанні спасіння. Тому що "на тій стороні" були твої друзі по форуму?

Мда, дійсно: Лицемірство це найвища (найгірша) форма обману.

Старожил
+3869
|30 Мая 2024
1 Цитировать

боротьба з кальвінізмом триває вже роками, починаючи з цього форуму, в основному з Печенькою, і продовжилась на іншому форумі, де деякі кальвіністи мене вже не переносять, тому намагався, поки писав там, вже цю тему намагався не зачіпати....

лжесвідок буде судимий, якщо не покається!

-

напевно, пора мені покидати цей форум.

якщо я ввожу людей в гріх - це моя провина, так розумію....

Старожил
+691
|31 Мая 2024
1 Цитировать
Цитата алеб
лжесвідок буде судимий, якщо не покається! - напевно, пора мені покидати цей форум. якщо я ввожу людей в гріх - це моя провина, так розумію....

Ти краще   про своє покаяння думай.

Ще раз повторюся, я не памятаю раніше такої категоричності відносно кальвінізму, на цьому форумі, від тебе.Можеш показати твої подібні пости, раніше написані, в такому стилі як зараз.

Коли покажеш, тоді і поговоримо про "лжесвідка".

Цитата алеб
напевно, пора мені покидати цей форум. якщо я ввожу людей в гріх - це моя провина, так розумію....

Напевно менше "плакатись" треба...

Старожил
+9
|1 Июн 2024
2 Цитировать
Цитата levko1
Напевно менше "плакатись" треба

алеб казав гарні і добрі слова на цьому сайті і форумі хай його Бог благословить
р мир вам, блаженньі миротворцьі
God can give peace

Адам, Авраам,Яків , Ной,Самуїл,Єлісей, Саул, Давид, Іонафан, Соломон, Міхей, Наум , Аввакум,Іоанн, Іісус .
Старожил
+3291
|2 Июн 2024
1 Цитировать
Цитата алеб
напевно, пора мені покидати цей форум.

Алеб, ну хоть ты не уходи отсюда!!!

А то совсем уже все разбежались... Очень жаль!

"Мудрая жена устроит дом свой, а глупая разрушит его своими руками." (Прит.14:1)
Старожил
+3869
|2 Июн 2024
1 Цитировать

Жанна, привет.

меня и так тут почти нет. как и тебя, как и других.

-

а соображения простые - если нет пользы, а только вызывать раздражение у людей, то зачем это нужно.

-

у меня сейчас "фронт" сместился вглубь территории - от неких публичных действий (форум и церковь) к родственникам, которые как и я, борются с гриппом или чем-то подобным......

Старожил
+3869
|2 Июн 2024
1 Цитировать
Цитата igor 84

дякую!

Хай Господь і тебе, і всіх нас благословить і захистить...

бо наскільки можливо судити, сатана нині "працює" все активніше... по нашим же і наших ближніх, гріхам..... нажаль. Причер в чомусь таки правий. чим більше гріхів ,тім гірше ситуація в світі.... не тільки в Україні...

Старожил
+9
|2 Июн 2024
1 Цитировать
Цитата алеб
Хай Господь і тебе, і всіх нас благословить і захистить...

Алілуя, Амінь

Старожил
+9
|3 Июн 2024
2 Цитировать

доброго ранку вам , Жанна
р доброе утро
Good morning

Старожил
+3291
|3 Июн 2024
0 Цитировать

Доброго ранку!

Нещодавно натрапила на Одкровення одного пастора зі Львова, що війна закінчиться вже в цьому році. Хотілося б сподіватися, що так воно й буде...(Нажаль, вставити відео через телефон не виходить)

https://youtu.be/WofxN_yyNEs?si=Vqdx_hsSkGVbjb8s

"Мудрая жена устроит дом свой, а глупая разрушит его своими руками." (Прит.14:1)
Старожил
+9
|3 Июн 2024
0 Цитировать

так зрозуміло, я теж бачив на ютубі відео людини з чорним волоссям у чорній сорочці шо він каже шо у цьому році буде кінець війни. хочеться сподіватися
р я тоже кое что видел, хочется надеяться
I saw something

Старожил
+3291
|3 Июн 2024
0 Цитировать
Цитата igor 84
відео людини з чорним волоссям у чорній сорочці

Да. Кажется этот человек. Он говорит о трёх исполинах, как трёх годах войны. И о том, что будут переговоры и перемирие. НО, скорее всего, не на тех условиях, что мы ждём. НО, главное, что кровавая бойня остановится! Хотелось бы, чтобы быстрее...

Я об этом ещё два года назад читала. И чем больше проходит времени, тем реальнее, что так и будет...

Старожил
+9
|6 Июн 2024
0 Цитировать

доброі ночі вам Жанна. молюся за Україну і за збереження українців. хай Бог допоможе і захистить кожного українця і кожного українського воїна
р доброй ночи
Good night

Старожил
+9
|8 Июн 2024
1 Цитировать

привіт

Старожил
+9
|8 Июн 2024
1 Цитировать

http://www.youtube.com/v/-Fwp-qTpl4A

Старожил
+9
|10 Июн 2024
1 Цитировать

добрий ранок якшо можна так сказати

Старожил
+9
|15 Июн 2024
2 Цитировать

вітаю ще раз

Старожил
+9
|16 Июн 2024
1 Цитировать

добрий вечір

Старожил
+9
|21 Июн 2024
2 Цитировать

Добрий ранок сестра во Христі Жанна

Старожил
+214
|21 Июн 2024
1 Цитировать
Цитата алеб
Причер в чомусь таки правий. чим більше гріхів ,тім гірше ситуація в світі.... не тільки в Україні...

Все було би саме так, якби відступництво не відрізнялось від звичайних гріхів. Відступництво - це омертвіння християнства, бо Слово каже:

-

Бо як тіло без духа мертве, так і віра без діл мертва! (Якова 2:26)

-

І якщо врахувати те, що це омертвіння розповзається світом, то і маємо такі наслідки. А ще треба поміркувати над тим, чому в Україні вже 10 років найгірша ситуація в світі? То є нам чим хвалитись?

Bible Preacher Ministries
Старожил
+3869
|22 Июн 2024
1 Цитировать

не могу говорить в масштабах Украины, и тем более всего мира (где в нем наихудшая ситуация). извините.

я могу только за себя говорить и каяться за свое отступление..

Старожил
+214
|23 Июн 2024
0 Цитировать
Цитата алеб
не могу говорить в масштабах Украины, и тем более всего мира (где в нем наихудшая ситуация). извините.

27 Тоді Іоан відповів їм: Людина не може щось приймати, якщо воно не дано їй від Бога. (Від Іоана.3:27)

Цитата алеб
я могу только за себя говорить и каяться за свое отступление..

Маєте знання в чому ви відступили від істини? (не уточнюючи)

Bible Preacher Ministries
Старожил
+9
|27 Июн 2024
0 Цитировать

Привіт

Старожил
+9
|18 Июл 2024
0 Цитировать

Добрий день сестра во Христі Жанна

Старожил
+3291
|18 Июл 2024
0 Цитировать

Добрый вечер!

Честно говоря, захожу сюда очень редко... Форум умер. К сожалению...

Старожил
+9
|19 Июл 2024
0 Цитировать

Слово Боже каже шо після смерті буде воскресіння і одні підуть у вічну радість а інші у вічне осудження і страждання

Старожил
+9
|20 Июл 2024
0 Цитировать

Бог залишається Богом і це непогано

Старожил
+9
|2 Авг 2024
0 Цитировать

Привіт вам, брати та сестри

Посиделки у Жанны

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы