Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Мы едем-едем-едем...

Старожил
+615
|23 час. назад
0 Цитировать

Привіт. Навіть не знаю, до кого звертатись, вже майже ніхто не заходить. Але я сьогодні чомусь вирішила  написати пару слів, просто щоб тема не пішла в архів, хоча, мабуть, особливого сенсу в цьому немає.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+1712
|12 час. назад
1 Цитировать
Цитата Д и я
Привіт. Навіть не знаю, до кого звертатись,

Привіт! Всім українцям бажаю - гарного і мирного дня, чудовогого оптимістичного настрою.. і найшвидшої Божої перемоги!

З повагою.

«Ви пізнаєте істину, й вона принесе вам визволення». (Іван.8:32;)
Старожил
+1712
|11 час. назад
1 Цитировать
Цитата Д и я
вирішила  написати пару слів, просто щоб тема не пішла в архів,

Підтримую..

Цитата Д и я
хоча, мабуть, особливого сенсу в цьому немає.

Думаю, треба вірити в найкраще..

П.С. У на разі ГАВ.. коли буде "няв" () невідомо.. запустив генератор.. настрій покращився..

З повагою.

Старожил
+615
|11 час. назад
1 Цитировать
Цитата Asher
У на разі ГАВ.. коли буде "няв" () невідомо.. запустив генератор.. настрій покращився..

Слава Богу!

Цитата Asher
Думаю, треба вірити в найкраще..

Насправді я теж так думаю. Але настрій буває різний. Не хочу робити вигляд перед Богом, що відчуваю радість та впевненість в ті моменти, коли відчуваю біль, страх та майже розпач. Отак і живемо - вверх-вниз, вниз-вверх - справжні гойдалки.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+1712
|10 час. назад
0 Цитировать
Цитата Д и я
Не хочу робити вигляд перед Богом, що відчуваю радість та впевненість в ті моменти, коли відчуваю біль, страх та майже розпач.

Я стараюся відволіктися..  Коли немає служінь - читаю Писання, дивлюся якійсь фільм.. або витягую дружину в магазин. На новини стараюся не звертати уваги. Десь так..))

Цитата Д и я
Отак і живемо - вверх-вниз, вниз-вверх - справжні гойдалки.

Якщо Господь Бог ще не відпустив вниз.. то вже не відпустить. Він почав і Він закінчить.. - "Тут віра і терпіння святих, які бережуть Божі заповіді та віру Ісуса!" (Об'яв.14:12)

З повагою.

Старожил
+615
|9 час. назад
1 Цитировать
Цитата Asher
Я стараюся відволіктися..  Коли немає служінь - читаю Писання, дивлюся якійсь фільм.. або витягую дружину в магазин. На новини стараюся не звертати уваги. Десь так..))

Я теж. Але все це можу робити тільки вдома. А тут буває по-різному, якийсь час було страшенно холодно, всі були вдягнені у зимовий одяг. Світла останній час мало, а у нас все на електриці. Ми, звичайно, пристосувались вже, найкращий тайм-менеджмент - це відключення світла. Та й портативна газова плитка є і сухий спирт. Всякі ліхтарики, лампочки і таке все. Мобільний інтернет.  Не дуже гарно те, що я майже не виходжу на вулицю, у мене є фізичні обмеження, а ми на п"ятому поверсі, який насправді по висоті як сьомий.

Старожил
+615
|9 час. назад
0 Цитировать
Цитата Asher
Якщо Господь Бог ще не відпустив вниз.. то вже не відпустить. Він почав і Він закінчить.. - "Тут віра і терпіння святих, які бережуть Божі заповіді та віру Ісуса!" (Об'яв.14:12)

Амінь. Саме так. В такі страшні часи розумієш всі привілеї віри в Бога, всі переваги християнства. Є на Кого сподіватись, є на Кого покластись, є перед Ким навіть поплакати...

Старожил
+1712
|4 час. назад
1 Цитировать
Цитата Д и я
якийсь час було страшенно холодно, всі були вдягнені у зимовий одяг.

У нас від неділі - мінус 25-28 морозу.. Сьогодні обіцяють лише -21, зараз -17. Якби не генератор, то був би капец..

Цитата Д и я
Світла останній час мало, а у нас все на електриці. Ми, звичайно, пристосувались вже

Всі ми слава Господу, з Його допомогою пристосовуємся. Весна і мир все одно прийде.. якби ворог не старався. Кріпимося.. Господь благий, ворогу нас не здолати...

Гарного, спокійного і мирного вечора та ночі.

З повагою.

Старожил
+615
|4 час. назад
0 Цитировать
Цитата Asher
Всі ми слава Господу, з Його допомогою пристосовуємся. Весна і мир все одно прийде.. якби ворог не старався. Кріпимося.. Господь благий, ворогу нас не здолати... Гарного, спокійного і мирного вечора та ночі.

Дякую.  Амінь.

Мы едем-едем-едем...

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы