Привіт. Навіть не знаю, до кого звертатись, вже майже ніхто не заходить. Але я сьогодні чомусь вирішила написати пару слів, просто щоб тема не пішла в архів, хоча, мабуть, особливого сенсу в цьому немає.
Привіт. Навіть не знаю, до кого звертатись, вже майже ніхто не заходить. Але я сьогодні чомусь вирішила написати пару слів, просто щоб тема не пішла в архів, хоча, мабуть, особливого сенсу в цьому немає.
Привіт! Всім українцям бажаю - гарного і мирного дня, чудовогого оптимістичного настрою.. і найшвидшої Божої перемоги!
З повагою.
Слава Богу!
Насправді я теж так думаю. Але настрій буває різний. Не хочу робити вигляд перед Богом, що відчуваю радість та впевненість в ті моменти, коли відчуваю біль, страх та майже розпач. Отак і живемо - вверх-вниз, вниз-вверх - справжні гойдалки.
Я стараюся відволіктися.. Коли немає служінь - читаю Писання, дивлюся якійсь фільм.. або витягую дружину в магазин. На новини стараюся не звертати уваги. Десь так..))
Якщо Господь Бог ще не відпустив вниз.. то вже не відпустить. Він почав і Він закінчить.. - "Тут віра і терпіння святих, які бережуть Божі заповіді та віру Ісуса!" (Об'яв.14:12)
З повагою.
Я теж. Але все це можу робити тільки вдома. А тут буває по-різному, якийсь час було страшенно холодно, всі були вдягнені у зимовий одяг. Світла останній час мало, а у нас все на електриці. Ми, звичайно, пристосувались вже, найкращий тайм-менеджмент - це відключення світла. Та й портативна газова плитка є і сухий спирт. Всякі ліхтарики, лампочки і таке все. Мобільний інтернет. Не дуже гарно те, що я майже не виходжу на вулицю, у мене є фізичні обмеження, а ми на п"ятому поверсі, який насправді по висоті як сьомий.
Амінь. Саме так. В такі страшні часи розумієш всі привілеї віри в Бога, всі переваги християнства. Є на Кого сподіватись, є на Кого покластись, є перед Ким навіть поплакати...
У нас від неділі - мінус 25-28 морозу.. Сьогодні обіцяють лише -21, зараз -17. Якби не генератор, то був би капец..
Всі ми слава Господу, з Його допомогою пристосовуємся. Весна і мир все одно прийде.. якби ворог не старався. Кріпимося.. Господь благий, ворогу нас не здолати...
Гарного, спокійного і мирного вечора та ночі.
З повагою.
Дякую. Амінь.