Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Мы едем-едем-едем...

Старожил
+14
|17 Ноя 2024
1 Цитировать
Цитата Д и я
Щиро вдячна Вам за молитву.

дорога сестра во Христі Дія, у розділі про інфо для модераторів на останній сторінці написане прохання червоним кольором шоб розмови між собою вести у інших темах , чи ви хочете ще раз працівникам сайту показати шо я шось не те роблю? давайте поважати сайт Інвікторі і працю робітників. давайте будемо Божими людьми, чи ви мене десь не сприймаєте? я нікому зла крім російським агресорам не бажаю я навіть хочу шоб росіяни покаялися і заключили мир або перемир'я а ще краще шоб пішли додому з України. я читаю Біблію я намагаюся робити добро. слава Богу, хай Бог нам усім допоможе у гарних справах і захистить від ворогів

Син Божий це Цар Царів і Бог богів і Він є рятівник наших душ і Йому уся слава і хвала. The son of God is our Savior
Старожил
+14
|17 Ноя 2024
1 Цитировать
Цитата Д и я
Нехай Вас Бог благословить.

і вам благословінь від Бога

Син Божий це Цар Царів і Бог богів і Він є рятівник наших душ і Йому уся слава і хвала. The son of God is our Savior
Старожил
+607
|26 Ноя 2024
2 Цитировать

Привіт! Сьогодні у вагончику свято - донечці Жанни виповнилось 16 років. ))) Це особливий день народження. Щиро вітаємо Вероніку та всю сім"ю Жанни з цим святом!   Нехай Господь щедро благословить вас всіх! Щастя та радості! Нехай мрії  Вероніки здійснюються, навіть ті, які зараз здаються нездійсненними. Для Бога немає нічого неможливого!

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+3292
|26 Ноя 2024
3 Цитировать
Цитата Д и я
Сьогодні у вагончику свято - донечці Жанни виповнилось 16 років. ))) Це особливий день народження. Щиро вітаємо Вероніку

Дякую! Спасибо огромное, Дия! Сегодня у меня целый день воспоминаний... Вроде бы, совсем недавно, забирали Нику из роддома. А уже - 16:лет!!!

Вроде бы, совсем недавно, мне самой было 16 лет. И вся жизнь ещё впереди! А сегодня - уже моей принцессе 16...

"Мудрая жена устроит дом свой, а глупая разрушит его своими руками." (Прит.14:1)
Старожил
+607
|26 Ноя 2024
2 Цитировать
Цитата Zhanna
Сегодня у меня целый день воспоминаний... Вроде бы, совсем недавно, забирали Нику из роддома. А уже - 16:лет!!!

Да, время летит. Только и мелькают какие-то наши вехи - памятные дни. Вчера встречали Новый год, завтра - уже следующий...  И так далее.

Цитата Zhanna
И вся жизнь ещё впереди!

А давайте и дальше так думать.  У Вас и даже у меня еще многое впереди. Сейчас, конечно, в это верится с трудом. Но не унываем - впереди множество светлых и радостных дней. Знаете, есть такое выражение - перед рассветом всегда сереет. Или - для того, чтобы увидеть радугу, надо пережить дождь.

Так что - ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ. ))))

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+3292
|26 Ноя 2024
3 Цитировать
Цитата Д и я
Так что - ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ. ))))

Дякую, Диечка!

"Мудрая жена устроит дом свой, а глупая разрушит его своими руками." (Прит.14:1)
Старожил
+1700
|26 Ноя 2024
4 Цитировать
Цитата Д и я
Сьогодні у вагончику свято - донечці Жанни виповнилось 16 років. )))

Доброго вечора.. Дозвольте і мені привітати маму..))

... и познаете истину, и истина сделает вас свободными. (Иоан.8:32;)
Старожил
+3871
|26 Ноя 2024
3 Цитировать

мир вам.

Слава Господу.

и я присоединяюсь к поздравлениям и сам тоже поздравляю Веронику!

Пусть Господь хранит и ее и всю семью Жанны от всего злого. Пусть милость и благодать Божья будет над Вероникой во все дни ее жизни, пусть все у нее будет хорошо!

Старожил
+3292
|27 Ноя 2024
2 Цитировать
Цитата Asher
Дозвольте і мені привітати маму

Дякую за привітання, Ашер!

Цитата алеб
и я присоединяюсь к поздравлениям и сам тоже поздравляю Веронику!

И тебе спасибо, Алеб!

Приятно, что вагончик снова чуток ожил! 

Старожил
+14
|27 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата алеб
мир вам.

так мир потрібен нам усім

Цитата Zhanna
Дякую,

хай цей день буде щасливим

Цитата Asher
Доброго вечора.. Дозвольте і мені привітати

і я благословляю людей, друзів і користувачів

Старожил
+14
|27 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата Zhanna
Дякую за привітання

і вам благословінь

Старожил
+1929
|28 Ноя 2024
3 Цитировать

Жанна, вітаю з маленьким повноліттям донечки, колись в 16 років паспорт отримували і вважали першим таким повноліттям:)) Гарний вік:молодість і краса. Нехай Господь благословить Ніку і дарує їй щасливу долю, щоб вона жила під мирним небом. Так приємно знову вас всіх тут бачити. В мене теж багато чого відбулося за той час... дуже хворіла мама, та по милості Божій вона жива. Було важко, але слава Богу все минуло. Тиждень тому по нашому штату пройшовся сильний шторм, є жертви, багато людей без світла були, ми слава Богу не були без світла, хоча переважно в числі перших, хто залишається без електроенергії при бурях. Завтра в нас національне свято -  День Подяки, просто хочеться подякувати Богу за все.
Надіюсь, що у вас всіх все гаразд, справді тішуся, що можу ще вас тут всіх бачити

The good things come to those who wait...So, be patient!!!
Старожил
+3292
|1 Дек 2024
1 Цитировать
Цитата us-lily
, вітаю з маленьким повноліттям донечки

Дякую! Так, наче лише вчора вона народилася. А вже їй 16 років!

На Фейсбуці я поставила фотки її з пологового... Все було так недавно. Й так давно...

Старожил
+607
|17 Дек 2024
1 Цитировать

Привет! Снова на всякий случай предупреждаю - если я "пропаду", то это технические сложности. Они уже сегодня у меня возникали, но я сумела их обойти, что случается не каждый раз.

На каком-то этапе моей долгой форумной жизни возникал  образ - поддерживать огонь в очаге.  Так вот я  снова пытаюсь это делать и поддерживаю  огонь в меру своих возможностей. )))

Если абстрагироваться от той реальности, в  которой мы сейчас находимся, то форум даже в таком не слишком, мягко говоря, активном состоянии даёт пищу для размышлений и возможность наблюдения за людьми. Я вообще люблю людей, они мне интересны. Мне нравится, что люди очень разные. Вот даже христиане, совпадая в главном - вере в Бога -  видят разные картины мира, по-разному оценивают  реальность, по-разному оценивают свою роль в этом мире, очень по-разному поступают, по-разному общаются.

Старожил
+607
|17 Дек 2024
1 Цитировать

Есть, к примеру,  сейчас здесь человек, к которому применима, как по мне, характеристика "капитан очевидность". Есть двое учителей, то есть людей, которые  назначили себя учителями и поэтому разговаривающие с другими именно с этой позиции. Они вроде и не похожи друг на друга, но  даже школьные учителя не одинаковы, не правда ли? ))) Но это таки учителя. В нашем случае самопровозглашенные, на мой взгляд. )))) Есть серьёзный исследователь Слова Божьего, внимательный и дотошный. Есть человек, который часто раздражает других тем, что ведет себя необычно и непривычно.  Я думаю, что он просто очень горяч. Помните:«знаю твои дела; ты ни холоден, ни горяч; о, если бы ты был холоден, или горяч! Но, как ты тепл, а не горяч и не холоден, то извергну тебя из уст Моих.» /Откровение 3:15-16/»  Вот я думаю, что множество верующих (я, скорее всего, в их числе, увы) теплы, а не горячи.  А этот человек горяч. Вот и не вписывается в привычную картину и даже раздражает.

Не знаю,  с чего это я разговорилась...  Никого не хотела обидеть, честное слово, да и не назвала никого.  Это я  таким образом призываю форумчан быть друг к другу добрыми, сострадательными, дружелюбными и терпеливыми.  Меня этот призыв тоже касается, если что. 

Старожил
+1700
|18 Дек 2024
1 Цитировать
Цитата Д и я
это технические сложности

На жаль ця проблема набагато глибша.. Я б сказав, що це не просто технічні.. а техно-антихристські проблеми. Світ активно оцифровують і готовлять "стезю" антихристу і "звіру". Наші компи і мобільні гаджети під постійним наглядом.. (думаю це вже всі розуміють). Ось тому, кожна версія ОС від "дрібно-м'яких", постійно вдосконалювалася і напичкувалася різними слідкуючими в фоні додатками. Офіційно нам сказано, що вони - посилають звіти лише їх "розробникам". але насправді вони посилають звіти про всю вашу активність, як в інеті, так і просто при будь-якій праці з компом/гаджетом.. в одне місце на планеті (версія) - ЦЕРН. А для цього (щоб вони гарно працювали) нам постійно нав'язувалися.. і нав'язуються різні обов'язкові "оновлення".. (зокрема для браузера). Також всі мабуть добре знають.. якщо навіть вимкнути інет з обрізкою "крученої пари").. все одно в логах нашої ОС будуть записані всі ваші дії,.. включно - від увімкнення до вимкнення наших цифрових "помічників".

Що я цим хочу сказати..? А те, що проблема з заходом на сайт лише в тому, що сайт Інвікторі з якихось причин не підкорився вимогам цієї світово-паутинної "системи".. і не прийняв ці "оновлення". Тому він автоматично нібито "банится" світовою "паутиною".. зокрема при допомозі наших "оновлених" браузерів.

Офіційно для Інвіка це буде звучати приблизно: - "для того щоб читали ваші повідомлення - треба оновити додаток".. і далі неофіційне: - "...інакше ми не можемо повноцінно за вами слідкувати". ))

Ось тому ваші 10-ки і 11-ки з "оновленими" браузерами.. не співпадають з системою Інвіка.. Думаю так.. Гарного всім дня.

З повагою.

Старожил
+607
|18 Дек 2024
1 Цитировать
Цитата Asher
Ось тому ваші 10-ки і 11-ки з "оновленими" браузерами.. не співпадають з системою Інвіка.. Думаю так.

Ці технічні проблеми почались задовго до "моєї" 11-ки, на старому ноуті, де була ХР. Потім виникла необхідність придбати новий ноут.

Проблема  "перейшла" і на нього.

Старожил
+1700
|19 Дек 2024
0 Цитировать
Цитата Д и я
Ці технічні проблеми почались задовго до "моєї" 11-ки, на старому ноуті, де була ХР

Винний в цьому не ХР, це точно..

Цитата Д и я
Проблема  "перейшла" і на нього.

На ноуті у мене стояла 10-ка.. хоча вона мені вкрай не подобалася. До якогось часу все було ОК, але після оновлення.. чи ОС, чи браузера.. пропав вхід на Інвік. Змінив її на 8.1 і відразу все стало ОК.. Хотів установити 7-ку, але вона чомусь вперто не становилася.. Десь так.))

З повагою.

Старожил
+14
|20 Дек 2024
0 Цитировать

в мене форум інвікторі працює нормально тільки іноді у зв'язку з воєнними діями буває шо сайт не відкривається. в принципі усе нормально тільки ворог ракетами б'є і це якось треба припиняти

Старожил
+14
|20 Дек 2024
0 Цитировать
Цитата Zhanna
Дякую за привітання

і вам вітання сестра во Христі Жанна

Цитата Asher
З повагою.

ну ви як завжди, слава Богу за вас

Старожил
+607
|23 Дек 2024
1 Цитировать

Привіт, друзі! Так якось виходить, що майже всі мої пости останнім часом стосуються технічних проблем. На жаль, така реальність. Ось і сьогодні на всякий випадок попереджаю, що якщо я на який час "зникну з ефіру", то це технічні проблеми, а не моє рішення.

=

Привет, друзья! Так как-то получается, что почти все мои посты в последнее время касаются технических проблем. Увы, такова реальность. Вот и сегодня на всякий случай предупреждаю, что если я на какое-то время «исчезну из эфира», то это технические проблемы, а не мое решение.

Старожил
+607
|25 Дек 2024
3 Цитировать

Сьогодні в Україні святкують Різдво Христово. Хочу привітати всіх форумчан   зі світлим святом Різдва! Бажаю миру, добра та достатку у кожну оселю! Нехай найрадісніші почуття переповнюють душу в цей чудовий день!

Духовне очищення і щира віра в Господа — головне на цьому довгоочікуваному річному святі для всіх християн.

Христос народився! Славімо Його!

Довгоочікуване свято прийшло, і наші недорогі сусіди вирішили "привітати" українців. В багатьох містах пролунали сигнали повітряної тривоги, нас атакують шахедами  та вже злетіли літаки, можуть прилетіти ще й ракети.

=

Сегодня в Украине празднуют Рождество Христово. Хочу поздравить всех форумчан со светлым праздником Рождества! Желаю мира, добра и достатка в каждый дом! Пусть самые радостные чувства переполняют душу в этот замечательный день!

Духовное очищение и искренняя вера в Господа - главное на этом долгожданном  празднике для всех христиан.

Христос родился! Давайте прославим Его!

Долгожданный праздник пришел, и наши недорогие соседи решили «поздравить» украинцев. Во многих городах прозвучали сигналы воздушной тревоги, нас атакуют шахедами и уже взлетели самолеты, могут прилететь еще и ракеты.

Старожил
+607
|25 Дек 2024
2 Цитировать

Коли довкола нас темрява, хай те світло Різдва, що всередині нас, стане ще яскравішим!, - прочитала я сьогодні в інтернеті.  Хочу сказати  на ці слова - Амінь.

=

Когда вокруг нас темнота, пусть тот свет Рождества, что внутри нас, станет еще ярче!», - прочитала я сегодня в интернете.  Хочу сказать на эти слова - Аминь.

Старожил
+1700
|1 Янв 2025
3 Цитировать

Вітаю всіх братів та сестер в Господі, з Новим 2025 роком! Бажаю щоб у вашій оселі завжди панувала злагода, любов і Божа свята присутність. Нехай весь рік буде наповнений новими благословеннями для вашої родини! Нехай ваше серце і ваш дім наповниться любов'ю, радістю, молитвами та небесною гармонією. Нехай Новий рік принесе вам нові можливості для служіння Господу та реалізації ваших мрій. Нехай Господь завжди буде вашим натхненням! Нехай 2025 рік буде для вас і вашої сім’ї, роком радості, щастя та перемагаючої віри! Щиро бажаю вам Божої опіки, здоров’я і успіхів у всьому.

Миру всім вам і щастя, під Господнім покровом!

Старожил
+607
|1 Янв 2025
3 Цитировать
Цитата Asher
Вітаю всіх братів та сестер в Господі з Новим 2025 роком!

Дякую. Та приєднуюсь до привітання та побажань.

Старожил
+3292
|2 Янв 2025
2 Цитировать

С наступившим новым 2025 годом!

Старожил
+14
|7 Янв 2025
0 Цитировать
Цитата Д и я
Сьогодні в Україні святкують Різдво Христово. Хочу привітати всіх форумчан   зі світлим святом Різдва! Бажаю миру, добра та достатку у кожну оселю!

і сьогодні дехто святкує різдво Христове тільки в Україні як і у Європі і Америці різдво переважно святкують 25 або 26 грудня. адеякі святкують другий раз сьогодні.
миру щастя і спасіння дорогі українці у новому році і у цьому гарному дні

Бог Великий, я це знаю і з кожним днем все більше я в цьому запевняюсь
Старожил
+607
|8 Янв 2025
3 Цитировать
Цитата igor 84
миру щастя і спасіння дорогі українці у новому році і у цьому гарному дні

Дякую.

Цитата igor 84
як і у Європі і Америці різдво переважно святкують 25 або 26 грудня. адеякі святкують другий раз сьогодні.

У мене знову виникли деякі питання до Вашого допису. )))  Чому Ви пишете слово Різдво з маленької літери. Спочатку я подумала, що Ви взагалі не використовуєте великі літери. Але ні - Христове, Європа, Америка  Ви таки  написали з великої літери. Як на мене,  це дивно.

І ще одне. Жодного разу не чула, щоб хтось святкував Різдво 26 грудня. Якщо Вам відомі такі країни, разкажіть, будь ласка.

=

У меня снова возникли некоторые вопросы к Вашему сообщению. ))))  Почему Вы пишете слово Рождество с маленькой буквы. Сначала я подумала, что Вы вообще не используете большие буквы. Но нет - Христово, Европа, Америка  Вы таки  написали с большой буквы. Как по мне, это странно.

И еще одно. Ни разу не слышала, чтобы кто-то праздновал Рождество 26 декабря. Если Вам известны такие страны, расскажите, пожалуйста.

Старожил
+1700
|9 Янв 2025
1 Цитировать
Цитата Д и я
Жодного разу не чула, щоб хтось святкував Різдво 26 грудня.

Теж саме.. А ось московітські правьславьні св'яткують Різдво 7-січня під гаслом - "всем врагам назло...!". При тому ще й грузять своїх наївних парафіян фентезійним - "чудотворним вогнем".. і ще тим, що нібито тільки в цей день, при зануренні іхнього рпц-ешного хреста в Йордан, його течія одразу змінює свій напрямок..

Давно думав, що ця їхня келійна побрехенька вже давно канула в літах.. так ні, ось декілька днів назад почув все це від діякона рпц. Зрозумів, що вони все ще знаходятся в середньовіччі.. і також тримають в ньому своїх парафіян.

З повагою.

Старожил
+607
|9 Янв 2025
1 Цитировать
Цитата Asher
св'яткують Різдво 7-січня під гаслом - "всем врагам назло...!"

Виявилось, що вони під цим гаслом взагалі живуть, не тільки святкують.

=

Оказалось, что они под этим лозунгом вообще живут, не только празднуют.

Мы едем-едем-едем...

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы