Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Мы едем-едем-едем...

Старожил
+691
|8 Мар 2025
0 Цитировать
Цитата igor 84
Вітаю жінок і сестер по вірі з 8 березня,

Мене ціавить питання:Як можна віру повязати із засновницею цього свята , яка паралельно була  одним із засноввників комуністичної партії?

Старожил
+612
|8 Мар 2025
3 Цитировать
Цитата Asher
Щановні сестрички.. прийміть щирі, теплі, сердечні вітання зі святом Весни, Краси і Любові! Щиро бажаю Вам - Божих благословінь, міцного здоров’я, нев’янучої краси і здіснення мрій.. нехай усмішка не згасає з Ваших уст, а кожен новий день наповнює Ваше життя приємними несподіванками та незабутніми враженнями.

Дякую. Приємне привітання. Наче на хвилинку відчуваєш, що немає війни,  а тільки весна, краса і любов. ))))

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+18
|8 Мар 2025
1 Цитировать

Шановний Левко я хотів сказати шо я вітаю жінок зі святом весни і краси і хочу шоб Бог допоміг захиститися їм від зла і від біди. Багато хто з жінок на цьому сайті а це і Жанна і Стефанія кілька років вже на цьому сайті і про Бога і про весну чули мабуть багато. Ще є чудова і цікава юс Ліля яка вже не часто тут зьявляється але можливо її хтось привітає зі святом весни навіть Якшо вона не прочитає моїх слів чи не прогляне гарну картинку нашого друга Ашера. Бог знає як благословляти і Він знає як рятувати. Уся слава Йому , нашому Батьку небесному і Творцю неба і землі

Бог Великий, я це знаю і з кожним днем все більше я в цьому запевняюсь
Старожил
+18
|8 Мар 2025
1 Цитировать

Я не знав шо 8 березня придумали комуністи. Кожен день весни є прекрасним . Інші пори року також мають свої плюси

Старожил
+691
|9 Мар 2025
0 Цитировать
Цитата igor 84
Я не знав шо 8 березня придумали комуністи.

Ну в них ще не мало було хороших ідей, думаю запозичених з біблії.

Сатана ж не даремно приймає вид ангела світу-це я до того, що комуністи атеїсти.І з однієї сторони здається "ідол в світі для нас ніщо", а з іншої сторони "коли язичники приносять  жертви ідолам-  бісам приносять" і далі "а я не хочу щоб ви були в єднанні  з бісами".

Просто думки вголос...

Старожил
+1707
|9 Мар 2025
2 Цитировать
Цитата levko1
Мене ціавить питання:Як можна віру повязати із засновницею цього свята , яка паралельно була  одним із засноввників комуністичної партії?

Привітай красунь-сестричок зі св'ятом Пурім.. якщо твоя релігія забороняє привітання зі св'ятом Весни, Краси та Любові. Теж - любо та гарно..

П.С. Відкрию тобі невідоме.. - В Україні з "8-березня" уже майже ніхто нікого не вітає.

З повагою.

«Ви пізнаєте істину, й вона принесе вам визволення». (Іван.8:32;)
Старожил
+691
|9 Мар 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
П.С. Відкрию тобі невідоме.. - В Україні з "8-березня" уже майже ніхто нікого не вітає.

А ти чому ще входиш в те число, невже ностальгія по комуністах?

Старожил
+1707
|9 Мар 2025
1 Цитировать
Цитата levko1
А ти чому ще входиш в те число, невже ностальгія по комуністах?

Ніякої ностальгії.. Щось приснилося..?

У тебе самого мабуть ностальгия по сонцепоклоннниках..

Старожил
+691
|9 Мар 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
Ніякої ностальгії.. Щось приснилося..? У тебе самого мабуть ностальгия по сонцепоклоннниках..

У тебе обіда? Є  причина, розумію.Я знаю  що ти не ностальгуєш за комуняками  і на це є не одна причина. Але від тебе прокол, тому і питання з сарказмом.

А ти маєш право свій прокол не визнавати.

Старожил
+612
|9 Мар 2025
3 Цитировать

Сьогодні виповнилось 8 років з того дня, коли відійшла у вічність моя старша дочка Юля. Цілих 8 років! Так, ми вже якось навчились жити без неї, але все ще так боляче...  Мені все ще здається, що вона от-от повернеться, зайде, мені так багато треба їй розказати.

Я колись відкрила цю тему на форумі, щоб в ній можна було написати про те, що тебе цікавить, тривожить, хвилює, турбує, бентежить.

Тому і дозволила собі написати про те, що зараз у мене на серці.

P.S. Написала останнє слово, і знову завила сирена. Наші "сусіди" демонструють своє прагнення миру.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+691
|10 Мар 2025
0 Цитировать
Цитата Д и я
Сьогодні виповнилось 8 років з того дня, коли відійшла у вічність моя старша дочка Юля. Цілих 8 років! Так, ми вже якось навчились жити без неї, але все ще так боляче...  Мені все ще здається, що вона от-от повернеться, зайде, мені так багато треба їй розказати.

Я такого не проходив, тому не можу сказати що добре вас розумію, але пробую розуміти.

Дуже добре що для тих хто віруює в Христа, є надія на вічне життя.І Писання каже що віруючим не потрібно скорбіти, подібно тим які не мають надії.

Старожил
+1707
|10 Мар 2025
1 Цитировать
Цитата levko1
У тебе обіда?

Цікавий ти levko1.. щоб зберігти свою "лідируючу" зверхність, ти готовий приписати опоненту все що тобі заманеться..))

Скажу тобі прямо і чесно.. я навчився вже давно не ображатися навіть на біснуватих троллів.. Думаю ти повинен це знати.. Тому ніякої образи я не маю.. Просто стало смішно, як ти притянув "за вуха"  до мого привітання сестричок з Днем весни, Краси і Любові - дату комуністичної "сексреволюшин".

Цитата levko1
Але від тебе прокол, тому і питання з сарказмом.

Вже не розумію.. чи сміятися з цього братик, чи плакати..

Дивися.. братик, притягуючи до мого привітання якихось комуністів і вказуючи нібито мою ностальгію по ним.. сам ти при цьому не помічаєш, що відвідуючи своє християнське зібрання по неділях, ти цим ідентично в моїх очах, також становишся ностальгуючим по сонцепоклонниках. Тим паче, що на твоїй громадянській мові.. цей день вказаний - чистим текстом. Я правий.. ні? Але...

Цитата levko1
ти маєш право свій прокол не визнавати.

...?

Старожил
+1707
|10 Мар 2025
1 Цитировать
Цитата Д и я
ми вже якось навчились жити без неї, але все ще так боляче...  Мені все ще здається, що вона от-от повернеться, зайде, мені так багато треба їй розказати.

Серце мами.. ніколи не навчиться і не забуде. Прийми сестричко мой щирі спічуття.

Прийдіть до Мене всі втомлені та обтяжені, – і Я заспокою вас! (Матв.11:28)

Цитата Д и я
Написала останнє слово, і знову завила сирена. Наші "сусіди" демонструють своє прагнення миру.

У нас таке 24Х7.. відбій буває максимум на 10-15 хвилин. Невже демонській раші, все це так минеться..?((

З повагою.

Старожил
+691
|10 Мар 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
щоб зберігти свою "лідируючу" зверхність, ти готовий приписати опоненту все що тобі заманеться..

Якщо ти вже почав про "лідируючу зверхність", то вона якраз в твоїх словах "братику" "братик"(ти "великий", а я "маленький").Так що в дальнішому пиши  так як  правильно.

Цитата Asher
Просто стало смішно, як ти притянув "за вуха"  до мого привітання сестричок з Днем весни, Краси і Любові - дату комуністичної "сексреволюшин".

Я побачив на твоїй  картині дату 8 березня,що ще мені треба було думати?Якщо у вас  на офіційному(державному)  рівні це вже  ваше таке свято , то невже не можна було це зробити в іншу дату, щоб не було ніякої асоціації з, як ти сказав  "сексреволушин"?

Цитата Asher
сам ти при цьому не помічаєш, що відвідуючи своє християнське зібрання по неділях, ти цим ідентично в моїх очах, також становишся ностальгуючим по сонцепоклонниках. Тим паче, що на твоїй громадянській мові.. цей день вказаний - чистим текстом. Я правий.. ні?

Я щось не зрозумів, що ти хочеш цим сказати. Я не тільки в неділю відвідую зібрання, також і в інші дні.

І в правильній вірі, всі дні  однакові.

Чи ти вже в суботників?

Старожил
+18
|10 Мар 2025
0 Цитировать

Всі дні однакові - і так і ні. Перед Богом можливо усі дні однакові можливо це десь написано у Біблії . Але ж є літо а є зима , зимою дні коротші а влітку світовий день довший. Зимою сніг а влітку сонце і зелень. І навіть Якшо не згадувати зиму і літо то в одні дні одні події а в інші дні інші події

Старожил
+691
|10 Мар 2025
0 Цитировать
Цитата igor 84
Всі дні однакові - і так і ні. Перед Богом можливо усі дні однакові можливо це десь написано у Біблії . Але ж є літо а є зима , зимою дні коротші а влітку світовий день довший. Зимою сніг а влітку сонце і зелень. І навіть Якшо не згадувати зиму і літо то в одні дні одні події а в інші дні інші події

Мова була не про це.

Дехто вірить, що у нас тепер неділя особливий день (день поклонніння Господу)- заміна суботі для   євреїв.

Ти так віриш, чи по іншому?

Старожил
+18
|10 Мар 2025
0 Цитировать

Дехто якось вірить а я вірю в Бога Отця , Сина і Духа Святого, в Ісуса Христа народженого від діви Марії , у того Ісуса Христа шо зробив багато добра і чудес, зціляв хворих, воскрешав мертвих і Лазаря також, в того Ісуса який сліпим давав зір і навіть у риби з рота учню своєму сказав дістати коштовність а це теж гарне диво і ще у того Ісуса шо переміг смерть на Голгофі воскресши на третій день після смерті на хресті. Отакий Наш Бог, отакий Ісус Христос

Старожил
+18
|10 Мар 2025
0 Цитировать

Наш Бог всемогутній він царює на небі і на землі. Вечора нам без тривог і без ракетних обстрілів

Старожил
+1707
|10 Мар 2025
0 Цитировать
Цитата levko1
в твоїх словах "братику" "братик"(ти "великий", а я "маленький").

Хм-м.. я навіть додуматися до такого міг.. Респект тобі levko1, здивував ..

Цитата levko1
Я побачив на твоїй  картині дату 8 березня

Я фотку не робив, вибач.. Знайшов в інеті, сподобався фон і текст.. на 8-ку навіть уваги не звернув, лише подумав, що сестричкам теж сподобається. Зате ти бачу "замечательньій" - все гарно так помічаєш.

Цитата levko1
Я щось не зрозумів, що ти хочеш цим сказати.

Як зветься по вашому день-неділя?

Старожил
+612
|20 Апр 2025
3 Цитировать

Христос Воскрес!

Старожил
+3872
|21 Апр 2025
3 Цитировать

Воистину воскрес!

Мы едем-едем-едем...

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы