молимся.
молимся.
Серед останніх записів від сестер - від Дії та Стефанії трохи інформації можливо Жанна повернеться і юс- Лілі , може вони напишуть як їх справи і про шо їх думки. Трохи шкода шо Іванича нема але мабуть так він вирішив а ще деякі брати зьявляються , добре шо Алеб відгукнувся ще б хотілося побачити Ашера. Можливо нові люди напишуть
Снова не было технической возможности писать, не зря, получается, я предупреждала об этом. Но сегодня снова неожиданно окошко для добавления постов открылось. )))
У меня все нормально, если так можно назвать жизнь в условиях войны. Мы в Киеве, как в начале сентября 2022 года вернулись из Польши, так и остаемся. Ответить на вопрос, чем занимаюсь, трудно. Живу. Два месяца была на даче, а муж с апреля там, вот только на днях планирует вернуться. Самочувствие... Более-менее, скажем так. Ходить трудно. По квартире нормально, а на улице плохо. Еще в прошлом году купили мне роллатор, это такие ходунки на колесах. Это "транспортное средство" очень помогает мне, есть определенные нюансы, но в целом очень даже.)))
Надеюсь, что у Вас в семье все хорошо, внучка, наверное, уже совсем "взрослая".
Вітаю вас сестра во Христі Дія
виявляється є гарні новини
ви людина і Бог вас любить. пізнайте Ісуса Христа і ваше життя стане цікавіше.
р читайте текст вьіше (мой текст)
гарні слова
добре шо у вас усе більш-менш нормально. славлю Бога і дякую за Боже Слово
здоров'я вам
Дякую. Вам також бажаю бути здоровим.
молодець друже, справжній друг Ісуса Христа
а ви Біблію читаєте?
Добрий ранок
хоч би ми усі дожили до перемоги або перемир'я або доїхали до закінчення народних страждань
добре шо у людей гарна пам'ять. хай Бог благословить
Очень рада слышать вас, Диечка! Скучаю по нашему вагончику, по простому общению, которого очень не хватает!
Вот и у меня почти также! Пока дома, так столько планов настроить: куда надо сходить? А как на улицу выйдешь - так и задыхаешься за каждым разом! Очень трудно ходить, если хоть чуток ускорюсь... Только черепашьими шагами...
Да ещё и левое плечо стало болеть. Раньше только правое болело, лет пять назад. Так что руку поднять не могла... А сейчас то же самое стало с левым. Теперь толком куртку одеть не могу... Штаны подтянуть. Полный инвалид!
Помолюсь за Дію і за Вас, Zhanna!
Гадаю, ви обидвоє — не будете проти!
..............
У темі “Прошу молиться”!
Впевнений, мою молитву за вас обидвох — підтримають!
І: хай так буде!
Кстати. Тоже сегодня первый раз зашла на форум не с телефона, а с компьютера!!!!! Давно такой возможности не было...
мир вам.
а я уже и забыл об этой проблеме.
открывается на всех браузерах и всех операционках... правда 11ка слетела, точнее заклинил ж.диск с ней, и нет уже ее.. но в общем-то - и 10ка, и 7ка и линуксы разные и все виды браузеров - на всех форум норм. открывается...
Боже друже ми тут без тебе чуть не загнулися, слава Богу за тебе. вітаю. якшо хтось тобі буде грубити і ображати на цьому форумі то пиши мені я раздам їм крендюлей хоча це крайня міра. без тебе на даний момент тут усе може загнутися. ти хоч раз на тиждень десь лайк став шоб я знав шо ти живий і здоровий. мир і твоїй оселі і мир тобі і мир Божий усьому твоєму. будь благословенний
Слава Господу за все.
дякую, друже! хай Господь береже і тебе і всіх твоїх рідних і близьких.
ми всі тут пишемо хто як уміє. і допоки Господь дає можливість і благодать.
дійсно - мені також спокійніше, коли бачу, що форумчани живі-здорові. нажаль, взаєморозуміння якогось особливого між нами (форумчанами) ніколи не було, але все одно брати і сестри во Христі, і дасть Бог, колись зустрінемось на Небесах..
сподіваємось на краще - що буде щось краще в майбутньму, і звичайно молимось.
Що сказати... да прославиться Ім'я Господнє в житті кожного з нас, і тут на форумі в т.ч.
дякую. нажаль Корбен Даллас, орієнтовно в'ячеслав дуже сказився і строчить хитрі і погані провокації він озлобився і осатанів бо на нього люди не звертають уваги окрім тих кого він лає, а він лає не тільки злого сусіда і їх армію але й на мене дуже озлобився. хай вже Бог з ним розбереться бо він цей орієнтовно в'ячеслав розпугав усіх на цьому форумі, заполонив своїми словами усі розділи, йому б було гарно відпочити у лікарні але він реально божевільний і я не знаю чому його не покарає адміністрація інвікторі. поки шо люди убігли з форума інвікторі а ті хто залишилися наблюдають ругань і прокляття цього хитрого брехуна - корбена далласа, він конешно просить грошу для бригад зсу але це не дає жодного права сіяти розбрат між українцями і морально нищити мене та інших українців. я пам'ятаю як цей злобний провокатор корбен ганьбив українця levko , як інших ганьбив жахливо але має бути хтось хто його злобу і провокації зупинить
ми то пишемо а от корбен даллас помімо допомоги зсу реально осатанів та провокує як лукавий демон
було одне а стало трохи інше. неадеквати на форумі яких чомусь не блокує модератор і адміністрація. не тебе друже Алеб я маю на увазі а ти розумієш кого - в'ячеслава (корбена далласа) . то він нормально пише і намагається допомогти зсу - то мене лаїть, то зсу то мене критикує злюка така хитра. окупував тему прошу молитися і поселився і прописався у ній і готовий обібрати чи обідрати усіх - тільки не себе бо сам він може скоро з голоду може й свідомість втратити - тримається з останніх сил і строчить цей корбен даллас строчить фігню різну. краще б йому було мене не чіпати але ж він не може - в нього божевільна голова і він готовий кривдити кожного хто йому не аплодує і не боготворить. Алеб скажіть будь ласка шоб в'ячеслав (корбен даллас) йшов працювати і донатити на зсу бо усіх він вже повиганяв з форуму інвікторі - усіх зашугав і пише свою фігову правду - рашисти бомблять а це хитре створіння - корбен даллас все гне і гне за себе та за свої три копійки і піариться гірше сусідів злих які у нашої України і які нападають
дякую за мир бо ми усі їдемо або наближаємося до добрих людей і добрих новин незважаючі на ніяке зло і обстріли. буде жити Україна і слава і воля, ворог стане на коліна така його доля!
Знову відкрилось віконечко "добавить пост". ))) Це просто якась гра - ніколи не знаєш, коли це станеться і чи станеться взагалі.
Скористаюсь нагодою і звернусь до форумчанина.
Цю тему колись відкрила я, тобто я є її автором. Саме через це прошу Вас не засмічувати тему подібними постами. Ви їх пишете в багатьох темах, робите якісь припущення, узагальнення, говорите про себе "ми", тобто вважаєте, що всі учасники форуму поділяють вашу думку, і тому виступаєте від їх імені. Я вважаю, що Ви, як і всі інші, повинні говорити лише від свого імені.
Та й тема взагалі в розділі "дозвілля" (досуг), тому я вважаю, що Ваші останні занадто емоційні пости недоречні.
Не соглашаюсь с этим. Желаю Вам Божьего исцеления. Вы совсем молодая женщина, мать двоих прекрасных детей, которым нужна Ваша поддержка. Давайте не унывать!
Щиро вдячна Вам за молитву. Нехай Вас Бог благословить.
Я тоже. Хотелось бы, чтобы наше простое искреннее общение возобновилось. Надеюсь на это. Уверена, что этого хотели бы не только мы с Вами.
Да. Хочется, чтобы все опять было, как раньше...
Так не хватает всего того, к чему привык. Когда все хорошо, об этом не думаешь.
Поклонятися Богу треба в Дусі і Істині і можливо ситуація буде покращуватися а може й ні. християнство це християнство. Бог любить покірних а гордим Бог противиться
сестра во Христі Дія, про послаблення правила номер 3 і номер 12 написано у заблокованій темі про Харків і захист міста, написано червоним кольором