Привіт, друзі. Сьогодні увечері плануємо піти в гості привітати з днем народження мого двоюрідного племінника, йому на цьому тижні виповнилось 5 рочків. Важко навіть думати про те, в які часи проходить його дитинство - спочатку ковід, обмеження з цього приводу, і вже майже 3 роки страшна війна. В нього, слава Богу, є батьки, родичі та друзі, які все роблять для того, щоб таки це дитинство було щасливим. Але дитина знає, як треба себе поводити під час повітряної тривоги, в садочку теж є укриття, в яке діти спускаються, він знає багато того, чого не повинно бути в його житті. 
І пару слів про форум і не тільки. Все-таки я думаю, що для людини важливо інколи почути або прочитати прості слова підтримки, співчуття, якусь розповідь про щось просте і невибагливе. ІМХО.
=
Привет, друзья. Сегодня вечером планируем пойти в гости поздравить с днем рождения моего двоюродного племянника, ему на этой неделе исполнилось 5 лет. Трудно даже думать о том, в какие времена проходит его детство - сначала ковид, ограничения по этому поводу, и уже почти 3 года страшная война. У него, слава Богу, есть родители, родственники и друзья, которые все делают для того, чтобы таки это детство было счастливым. Но ребенок знает, как надо себя вести во время воздушной тревоги, в саду тоже есть укрытие, в которое дети спускаются, он знает много того, чего не должно быть в его жизни.
И пару слов о форуме и не только. Все-таки я думаю, что для человека важно иногда услышать или прочитать простые слова поддержки, сочувствия, какой-то рассказ о чем-то простом и непритязательном. ИМХО.