Дякую, Дієчка!
К сожалению, опять не могу зайти с компьютера, а только с телефона... И не могу выставить картинку в ответ...
Дякую, Дієчка!
К сожалению, опять не могу зайти с компьютера, а только с телефона... И не могу выставить картинку в ответ...
Слава Господу.
С днем рождения, Жанна!
Дай тебе Господь здоровья, сил, благодати и всего самого лучшего.
Храни Господь тебя и всех твоих родных и близких.
Спасибо огромное, Алеб! Очень рада тебя слышать, хоть иногда...
Раньше всегда ты у нас в вагончике, был дежурным по именинникам....
Я теж вітаю Жанну з Днем Народження. хай буде добро радість і достаток а Бог нехай дарує перемоги, успіх і здійснення мрій . з миром Божим
Хто мене бачить то усім нормального дня і гарних новин
Благословінь вам Божих , люди
Сьогодні святкуємо День народження Стефанії, нашої улюбленої попутчиці.
Дорога Стефаніє, з Днем народження!
Радості, миру Божого і благодаті! Нехай благодать і милість Божа супроводжують Вас у всі дні життя Вашого.
=
Сегодня празднуем День рождения Стефании, нашей любимой попутчицы.
Дорогая Стефания, с Днем рождения!
Радости, мира Божьего и благодати! Пусть благость и милость Божья сопровождают Вас во все дни жизни Вашей.
Приєднуюся..))
Стефани! Тоже присоединяюсь к поздравлениям! Пусть новый день и новый год жизни несут вам только радость и любовь Божью!!!
Слава Господу и мир вам.
С днем рождения Стефанию!
присоединяюсь к пожеланиям и поздравлениям.
Такое же пожелание -
Дай Боже вам - всей вашей семье - и защиты Божьей, и милости Его, и всего самого доброго!
Трохи пізно але я теж вітаю сестру во Христі Стефанію з днем народження . Бажаю щастя добра і спасіння. Хай воля Божа буде у житті християн
Стефанія - останнє відвідування 21 січня. Може колись прочитає наші вітання..))
Прочитає. І Стефанії буде приємно прочитати наші привітання. Отже, ще в одному її дні буде трошки радості. По-моєму це чудово. )))
Уважаемый Sharkships, в Вашем профиле увидела, что Вы все-таки заходите на форум, поэтому решила в этой теме скопировать обращение к Вам модераторов.
Саме так і було, Дієчко! Дякую, чарівні тюльпани!
Друзі!
Щиро дякую всім вам за вітання та чудові слова, які торкнулись моєї душі.
Справді, було так приємно й несподівано.
Навзаєм, хай і в вашому житті буде місце для радості, благодаті, покрову та любові Божої!
Я зараз з малечею трохи заклопотана. В неї нежить, до садочка не ходить. Батьки працюють.
Дякую. Бачите, як виходить - передаємо один одному промінчики радості. Це я про те, що мені, наприклад, приємно читати Ваші слова. )))
Одужуйте швидше. Мабуть, зараз такий час, що малюки частенько хворіють. Мій двоюрідний племінник, йому 5 років, теж на цьому тижні не ходить в садочок через нежить.
вітаю. також вітаю усіх хто тут передає привітання та має добрі наміри
а це можна віднести до кожного доброго християнина шо тут окрім декого хто упорствує у гріхах
це теж можна віднести до багатьох християн і людей окрім декого
гарні слова
"... благость и милость да сопровождают меня во все дни жизни моей...» /Псалтирь 22:6/
Гарні слова, бо надихАв мене на них мій улюблений 22-й псалом.
цей псалом пам'ятають і інші люди, хоча читають мабуть не кожен день
Та невже?
Ніяк не можу звикнути до Вашого стилю спілкування. Якби ми з Вами в реальному житті спілкувались, то я, мабуть, Вас би дружньо називала "Капітан Очевидність".
Цей Ваш пост мене розвеселив.
так я теж люблю гарний гумор. буду враховувати шо мені дали звання капітана. гарного дня і хай уся слава буде Богу, Творцю всесвіту і Творцю неба і землі
іноді слухаю гарний інформативний канал - голос Америки. його слухають і дивляться багато інших важливих людей. як ніяк а Америка допомагає нашій країні
Всі земні "інформативні канали".. навіть самі найкращі.. втюхують нам друже тільки те, що ми повинні чути.. І це - Істина. Особисто я, всі так звані ЗМІ, називаю - ЗМД (засоби масової дезинформації). І ще, все це "світове-інформативне", порівнюється зі зброєю массового ураження.. і не даремно.
Яка допомога? Типу - "на тобі сухариків.. щоб ти у нас там зовсім не здох"..? При тому не безкоштовно.. і ціни дуже високі теж.
Війна це майже завжди бізнес.. хоч і кровавий. Що, може ти igor 84 цього не знав?
З повагою.
Нам потрібне мирне небо, синє синє, світле світле, миру нам сьогодні треба!
"... поклич до Мене в дні скорботи, — і Я тебе визволю, і ти Мене прославиш". (Пс.49(50):15)
"І бачив я ніби скляне море, змішане з вогнем; і переможці звіра та образу його, начертання його і числа імені його, стоять на цьому скляному морі, тримаючи гусла Божі, і співають пісню Мойсея, раба Божого, і пісню Агнця, говорячи: великі й дивні діла Твої, Господи Боже Вседержителю! Праведні та істинні путі Твої, Царю святих! Хто не убоїться Тебе, Господи, і не прославить імені Твого? Бо Ти єдиний святий. Усі народи прийдуть і поклоняться перед Тобою, бо відкрилися Суди Твої". (Одкровення Іоанна Богослова, 15:2-4)
Вітаю людей і християн у даній темі