Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Мы едем-едем-едем...

Старожил
+3295
|5 Фев 2025
5 Цитировать

Дякую, Дієчка!

К сожалению, опять не могу зайти с компьютера, а только с телефона... И не могу выставить картинку в ответ...

"Мудрая жена устроит дом свой, а глупая разрушит его своими руками." (Прит.14:1)
Старожил
+3872
|6 Фев 2025
5 Цитировать

Слава Господу.

С днем рождения, Жанна!

Дай тебе Господь здоровья, сил, благодати и всего самого лучшего.

Храни Господь тебя и всех твоих родных и близких.

Старожил
+3295
|6 Фев 2025
5 Цитировать
Цитата алеб
Слава Господу. С днем рождения, Жанна! Дай тебе Господь здоровья, сил, благодати и всего самого лучшего. Храни Господь тебя и всех твоих родных и близких.

Спасибо огромное, Алеб! Очень рада тебя слышать, хоть иногда...

Раньше всегда ты у нас в вагончике, был дежурным по именинникам....

"Мудрая жена устроит дом свой, а глупая разрушит его своими руками." (Прит.14:1)
Старожил
+1707
|6 Фев 2025
6 Цитировать

... и познаете истину, и истина сделает вас свободными. (Иоан.8:32;)
Старожил
+18
|6 Фев 2025
4 Цитировать

Я теж вітаю Жанну з Днем Народження. хай буде добро радість і достаток а Бог нехай дарує перемоги, успіх і здійснення мрій . з миром Божим

Бог Великий, я це знаю і з кожним днем все більше я в цьому запевняюсь
Старожил
+18
|6 Фев 2025
2 Цитировать

Хто мене бачить то усім нормального дня і гарних новин

Старожил
+18
|6 Фев 2025
2 Цитировать

Благословінь вам Божих , люди

Старожил
+611
|7 Фев 2025
3 Цитировать

Сьогодні святкуємо День народження Стефанії, нашої улюбленої попутчиці.

Дорога Стефаніє, з Днем народження!

Радості, миру Божого і благодаті! Нехай благодать і милість Божа супроводжують Вас у всі дні життя Вашого.

=

Сегодня празднуем День рождения Стефании, нашей любимой попутчицы.

Дорогая Стефания, с Днем рождения!

Радости, мира Божьего и благодати! Пусть благость и милость Божья  сопровождают Вас  во все дни жизни Вашей.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+1707
|7 Фев 2025
4 Цитировать

Приєднуюся..))

Старожил
+3295
|7 Фев 2025
5 Цитировать

Стефани! Тоже присоединяюсь к поздравлениям! Пусть новый день и новый год жизни несут вам только радость и любовь Божью!!!

Старожил
+3872
|7 Фев 2025
4 Цитировать

Слава Господу и мир вам.

С днем рождения Стефанию!

присоединяюсь к пожеланиям и поздравлениям.

Такое же пожелание -

Дай Боже вам - всей вашей семье - и защиты Божьей, и милости Его, и всего самого доброго!

Старожил
+18
|8 Фев 2025
3 Цитировать

Трохи пізно але я теж вітаю сестру во Христі Стефанію з днем народження . Бажаю щастя добра і спасіння. Хай воля Божа буде у житті християн

Старожил
+1707
|8 Фев 2025
3 Цитировать

Стефанія - останнє відвідування 21 січня. Може колись прочитає наші вітання..))

Старожил
+611
|8 Фев 2025
4 Цитировать
Цитата Asher
Може колись прочитає наші вітання..

Прочитає. І Стефанії буде приємно прочитати наші привітання. Отже, ще в одному її дні буде трошки радості.  По-моєму це чудово. )))

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+611
|10 Фев 2025
4 Цитировать

Уважаемый Sharkships, в Вашем профиле увидела, что Вы все-таки заходите на форум, поэтому решила в этой теме скопировать обращение к Вам модераторов.

Цитата Модератор
Sharkships, не можем Вам ответить в личку, она у Вас закрыта, потому пишем в этой теме. Обратитесь в службу поддержки на support@invictory.com Будем совместно решать Вашу проблему.
Цитата Модератор
Кто-то может передать вышеизложенную просьбу модератора форумчаниу Sharkships? Администрация не может с ним связаться и обратиться к нему, тк его личка закрыта.
Старожил
+2308
|11 Фев 2025
3 Цитировать
Цитата Asher
Стефанія - останнє відвідування 21 січня. Може колись прочитає наші вітання..))

Цитата Д и я
Прочитає. І Стефанії буде приємно прочитати наші привітання. Отже, ще в одному її дні буде трошки радості.  По-моєму це чудово. )))

Саме так і було, Дієчко! Дякую, чарівні тюльпани!

Друзі!

Щиро дякую всім вам за вітання та чудові слова, які торкнулись моєї душі.

Справді, було так приємно й несподівано.

Навзаєм, хай і в вашому житті  буде місце для радості, благодаті, покрову та любові Божої!

Я зараз з малечею трохи заклопотана. В неї нежить, до садочка не ходить. Батьки працюють.

Старожил
+611
|11 Фев 2025
1 Цитировать
Цитата СТЕФАНИЯ
Друзі! Щиро дякую всім вам за вітання та чудові слова, які торкнулись моєї душі. Справді, було так приємно й несподівано. Навзаєм, хай і в вашому житті  буде місце для радості, благодаті, покрову та любові Божої!

Дякую. Бачите, як виходить - передаємо один одному промінчики радості. Це я про те, що мені, наприклад, приємно читати Ваші слова. )))

Цитата СТЕФАНИЯ
Я зараз з малечею трохи заклопотана. В неї нежить, до садочка не ходить. Батьки працюють.

Одужуйте швидше. Мабуть, зараз такий час, що малюки частенько хворіють. Мій двоюрідний племінник, йому 5 років, теж на цьому тижні не ходить в садочок через нежить.

Старожил
+18
|13 Фев 2025
0 Цитировать
Цитата СТЕФАНИЯ
Навзаєм, хай і в вашому житті  буде місце для радості, благодаті, покрову та любові Божої!

вітаю. також вітаю усіх хто тут передає привітання та має добрі наміри

Старожил
+18
|13 Фев 2025
0 Цитировать
Цитата алеб
Храни Господь тебя и всех твоих родных и близких.

а це можна віднести до кожного доброго християнина шо тут окрім декого хто упорствує у гріхах

Старожил
+18
|13 Фев 2025
0 Цитировать
Цитата Д и я
Пусть благость и милость Божья  сопровождают Вас  во все дни жизни Вашей.

це теж можна віднести до багатьох християн і людей окрім декого

Старожил
+18
|13 Фев 2025
0 Цитировать
Цитата Д и я
Нехай благодать і милість Божа супроводжують Вас у всі дні життя

гарні слова

Старожил
+611
|13 Фев 2025
0 Цитировать
Цитата igor 84
Пусть благость и милость Божья  сопровождают Вас  во все дни жизни Вашей.
Цитата igor 84
Нехай благодать і милість Божа супроводжують Вас у всі дні життя

"... благость и милость да сопровождают меня во все дни жизни моей...» /Псалтирь 22:6/

Гарні слова, бо надихАв мене на них мій улюблений 22-й псалом.

Старожил
+18
|13 Фев 2025
0 Цитировать
Цитата Д и я
мій улюблений 22-й псалом.

цей псалом  пам'ятають і інші люди, хоча читають мабуть не кожен день

Старожил
+611
|13 Фев 2025
0 Цитировать
Цитата igor 84
цей псалом  пам'ятають і інші люди, хоча читають мабуть не кожен день

Та невже? 

Ніяк не можу звикнути до Вашого стилю спілкування. Якби ми з Вами в реальному житті спілкувались, то я, мабуть, Вас би дружньо називала "Капітан Очевидність". 

Цей Ваш пост мене розвеселив.

Старожил
+18
|15 Фев 2025
0 Цитировать
Цитата Д и я
Цей Ваш пост мене розвеселив.

так я теж люблю гарний гумор. буду враховувати шо мені дали звання капітана. гарного дня і хай уся слава буде Богу, Творцю всесвіту і Творцю неба і землі

Старожил
+18
|15 Фев 2025
0 Цитировать

іноді слухаю гарний інформативний канал - голос Америки. його слухають і дивляться багато інших важливих людей. як ніяк а Америка допомагає нашій країні

Старожил
+1707
|15 Фев 2025
1 Цитировать
Цитата igor 84
слухаю гарний інформативний канал - голос Америки

Всі земні "інформативні канали".. навіть самі найкращі.. втюхують нам друже тільки те, що ми повинні чути.. І це - Істина. Особисто я, всі так звані ЗМІ, називаю - ЗМД (засоби масової дезинформації). І ще, все це "світове-інформативне", порівнюється зі зброєю массового ураження.. і не даремно.

Цитата igor 84
Америка допомагає нашій країні

Яка допомога? Типу - "на тобі сухариків.. щоб ти у нас там зовсім не здох"..? При тому не безкоштовно.. і ціни дуже високі теж.

Війна це майже завжди бізнес.. хоч і кровавий. Що, може ти igor 84 цього не знав?

З повагою.

Старожил
+18
|17 Фев 2025
1 Цитировать

Нам потрібне мирне небо, синє синє, світле світле, миру нам сьогодні треба!

Старожил
+1707
|20 Фев 2025
2 Цитировать
Цитата igor 84
Нам потрібне мирне небо, синє синє, світле світле, миру нам сьогодні треба!

"... поклич до Мене в дні скорботи, — і Я тебе визволю, і ти Мене прославиш". (Пс.49(50):15)

"І бачив я ніби скляне море, змішане з вогнем; і переможці звіра та образу його, начертання його і числа імені його, стоять на цьому скляному морі, тримаючи гусла Божі, і співають пісню Мойсея, раба Божого, і пісню Агнця, говорячи: великі й дивні діла Твої, Господи Боже Вседержителю! Праведні та істинні путі Твої, Царю святих! Хто не убоїться Тебе, Господи, і не прославить імені Твого? Бо Ти єдиний святий. Усі народи прийдуть і поклоняться перед Тобою, бо відкрилися Суди Твої". (Одкровення Іоанна Богослова, 15:2-4)

Старожил
+18
|24 Фев 2025
0 Цитировать

Вітаю людей і християн у даній темі

Мы едем-едем-едем...

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы