діти мають повне право на життя і вони не повинні вмирати. шкода коли діти вмирають через дорослих і особливо шкода коли дорослі сусіди масово займаються нападами та військовою агресією
діти мають повне право на життя і вони не повинні вмирати. шкода коли діти вмирають через дорослих і особливо шкода коли дорослі сусіди масово займаються нападами та військовою агресією
нажаль звістка невтішна. Якшо дівчина була вірною Богу то вона в раю. дай Боже, світла пам'ять
мы все понимаем что её убили
как и сотни военнопленных чьи тупы возврщают в выбитыми зубами и вырванными ногтями, с переломами и внутренними разрывами тканей, с диагнозом "умер от насморка"
и беда в том что украинские медэксперты переписывают это самое "умер от насморка", потому что если написать что умер от пыток, то придётся выплатить родственникам положенные 15 миллионов гривен
це жаль, це сум і це скорбота. хай ці люди зустрінуться з Богом. добро має бути в наших і інших життях, люди не повинні страждати так сильно, Боже помилуй
нажаль окрім медекспертів тут на форумі інвікторі теж є дуже хитрі і злі порушники і провокатори. хай Бог з ними розбереться і дасть їм нормальне щире покаяння
люди страждають, рашисти ракетами бьють а хитрий корбен даллас ще мочить і добиває українців - і мене і деяких інших. а чому - тому шо ми не аплодуємо цьому злому провокатору корбену далласу
так нажаль зараз і вбивста і тортури на фронті. не дай Бог
мало того шо люди гинуть так корбен в'ячеслав тут на сайті багато гидоти пише. трохи шось гарного пише але злі і погані слова на користувачів інвікторі він теж пише і за це йому ганьба. українці гинуть а в'ячеслав корбен не гине. він сказав тобто написав шо вій йде воювати на фронт а сам не пішов тобто він в'ячеслав брехун. і критикую я його не за критику рос влади а за брехню - написав шо пійде в зсу воювати а сам не пішов от і значить шо брехун цей корбан в'ячеслав
«Вникай в себя и в учение; занимайся сим постоянно: ибо, так поступая, и себя спасешь и слушающих тебя.» /1-е Тимофею 4:16/
Сучасний переклад ще краще говорить: «Будь осторожен в жизни и поучениях. Усердствуй во всём этом и, поступая так, спасёшь и себя, и тех, кто слушает тебя.» /1-е Тимофею 4:16/
Бачите - будь осторожен в поучениях.
от і скажіть корбену-корабельщіку шоб не собачився зі мною
Ви не помітили, що коли я наводила слова з Біблії, я їх не адресувала комусь конкретно, бо вважаю, що вони дуже важливі абсолютно для всіх, включаючи мене.
Всі учасники форуму вважають себе зрілими християнами і пишуть те, що вважають за потрібне. Я несу відповідальність тільки за свої слова та вчинки.
добре шо ви розумна і працюєте для Бога. так от я також працюю і служу Богу і для Бога і для України і для загальної безпеки. на форумі інвікторі я багато молився та спілкувався з християнами і іншими людьми. сподіваюсь ви, сестра во Христі не станете заперечувати шо я багато молився і немало служив Богу і Україні я допомагаю і Бог і люди це бачать і знають. зараз майже кожен українець донатить захисникам і це добре але роблячи добро можно пізнавати як це робити краще і ефективніше. а тут майже кожен день гинуть українці і діти також, треба шось робити. можна об'єднувати зусилля або об'єднувати людей або поєднувати молитви а також можна спілкуватися з Богом і пізнавати як робити добро краще і ефективніше
вітаю. добре шо ви читаєте Біблію
хочу підвести висновок по цій темі шо діти мають жити і вони мають право на добро і життя
Діти мають право на життя і українські діти також
Дети Украиньі не должньі страдать
God loves children of Ukraine