Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Ребёнок умер от обезвоживания

Старожил
+19
|5 Ноя 2024
0 Цитировать

діти мають повне право на життя і вони не повинні вмирати. шкода коли діти вмирають через дорослих і особливо шкода коли дорослі сусіди масово займаються нападами та військовою агресією

Син Божий це Цар Царів і Бог богів і Він є рятівник наших душ і Йому уся слава і хвала. The son of God is our Savior
Старожил
+19
|5 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата blueberry
Батько журналістки Рощиної, яка потрапила в полон до росіян, отримав звістку

нажаль звістка невтішна. Якшо дівчина була вірною Богу то вона в раю. дай Боже, світла пам'ять

Син Божий це Цар Царів і Бог богів і Він є рятівник наших душ і Йому уся слава і хвала. The son of God is our Savior
Старожил
+178
|7 Ноя 2024
0 Цитировать

мы все понимаем что её убили

как и сотни военнопленных чьи тупы возврщают в выбитыми зубами и вырванными ногтями, с переломами и внутренними разрывами тканей, с диагнозом "умер от насморка"

и беда в том что украинские медэксперты переписывают это самое "умер от насморка", потому что если написать что умер от пыток, то придётся выплатить родственникам положенные 15 миллионов гривен

будь то моисей, пророки или апостолы - будь то иврит, арамейский или греческий - божии люди передавали письмо строчными буквами. я следую тому же правилу, что бы избежать человеческих доктрин.
Старожил
+19
|7 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата blueberry
как и сотни военнопленных чьи тупы возврщают в выбитыми зубами и вырванными ногтями, с переломами и внутренними разрывами тканей

це жаль, це сум і це скорбота. хай ці люди зустрінуться з Богом. добро має бути в наших і інших життях, люди не повинні страждати так сильно, Боже помилуй

Старожил
+19
|14 Ноя 2024
1 Цитировать
Цитата blueberry
и беда в том что украинские медэксперты переписывают

нажаль окрім медекспертів тут на форумі інвікторі теж є дуже хитрі і злі порушники і провокатори. хай Бог з ними розбереться і дасть їм нормальне щире покаяння

Старожил
+19
|14 Ноя 2024
1 Цитировать
Цитата blueberry
как и сотни военнопленных чьи тупы возврщают в выбитыми зубами и вырванными ногтями, с переломами и внутренними разрывами тканей

люди страждають, рашисти ракетами бьють а хитрий корбен даллас ще мочить і добиває українців - і мене і деяких інших. а чому - тому шо ми не аплодуємо цьому злому провокатору корбену далласу

Старожил
+19
|16 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата blueberry
потому что если написать что умер от пыток,

так нажаль зараз і вбивста і тортури на фронті. не дай Бог

Старожил
+178
|5 Дек 2024
0 Цитировать
Цитата blueberry
Батько журналістки Рощиної, яка потрапила в полон до росіян, отримав звістку про її смерть
ЮНЕСКО наполягає на ретельному розслідуванні смерті журналістки Вікторії Рощиної у російському полоні
будь то моисей, пророки или апостолы - будь то иврит, арамейский или греческий - божии люди передавали письмо строчными буквами. я следую тому же правилу, что бы избежать человеческих доктрин.
Старожил
+19
|23 Дек 2024
0 Цитировать

мало того шо люди гинуть так корбен в'ячеслав тут на сайті багато гидоти пише. трохи шось гарного пише але злі і погані слова на користувачів інвікторі він теж пише і за це йому ганьба. українці гинуть а в'ячеслав корбен не гине. він сказав тобто написав шо вій йде воювати на фронт а сам не пішов тобто він в'ячеслав брехун. і критикую я його не за критику рос влади а за брехню - написав шо пійде в зсу воювати а сам не пішов от і значить шо брехун цей корбан в'ячеслав

Бог Великий, я це знаю і з кожним днем все більше я в цьому запевняюсь
Старожил
+612
|23 Дек 2024
0 Цитировать

«Вникай в себя и в учение; занимайся сим постоянно: ибо, так поступая, и себя спасешь и слушающих тебя.» /1-е Тимофею 4:16/

Сучасний переклад ще краще говорить: «Будь осторожен в жизни и поучениях. Усердствуй во всём этом и, поступая так, спасёшь и себя, и тех, кто слушает тебя.» /1-е Тимофею 4:16/

Бачите - будь осторожен в поучениях.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+19
|23 Дек 2024
0 Цитировать
Цитата Д и я
Бачите - будь осторожен в поучениях.

от і скажіть корбену-корабельщіку шоб не собачився зі мною

Старожил
+612
|23 Дек 2024
0 Цитировать
Цитата Д и я
«Вникай в себя и в учение; занимайся сим постоянно: ибо, так поступая, и себя спасешь и слушающих тебя.» /1-е Тимофею 4:16/ Сучасний переклад ще краще говорить: «Будь осторожен в жизни и поучениях. Усердствуй во всём этом и, поступая так, спасёшь и себя, и тех, кто слушает тебя.» /1-е Тимофею 4:16/ Бачите - будь осторожен в поучениях.
Цитата igor 84
от і скажіть корбену-корабельщіку шоб не собачився зі мною

Ви не помітили, що коли я наводила слова з Біблії, я їх не адресувала комусь конкретно, бо вважаю, що вони дуже важливі абсолютно для всіх, включаючи мене.

Всі учасники форуму вважають себе зрілими християнами і  пишуть те, що вважають за потрібне. Я  несу відповідальність тільки за свої слова та вчинки.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+19
|18 Янв 2025
0 Цитировать
Цитата Д и я
Всі учасники форуму вважають себе зрілими християнами і  пишуть те, що вважають за потрібне. Я  несу відповідальність тільки за свої слова та вчинки.

добре шо ви розумна і працюєте для Бога. так от я також працюю і служу Богу і для Бога і для України і для загальної безпеки. на форумі інвікторі я багато молився та спілкувався з християнами і іншими людьми. сподіваюсь ви, сестра во Христі не станете заперечувати шо я багато молився і немало служив Богу і Україні я допомагаю і Бог і люди це бачать і знають. зараз майже кожен українець донатить захисникам і це добре але роблячи добро можно пізнавати як це робити краще і ефективніше. а тут майже кожен день гинуть українці і діти також, треба шось робити. можна об'єднувати зусилля або об'єднувати людей або поєднувати молитви а також можна спілкуватися з Богом і пізнавати як робити добро краще і ефективніше

Старожил
+19
|13 Фев 2025
0 Цитировать
Цитата Д и я
Ви не помітили, що коли я наводила слова з Біблії

вітаю. добре шо ви читаєте Біблію

Старожил
+19
|13 Фев 2025
0 Цитировать

хочу підвести висновок по цій темі шо діти мають жити і вони мають право на добро і життя

Старожил
+19
|21 Фев 2025
0 Цитировать

Діти мають право на життя і українські діти також

Дети Украиньі не должньі страдать

God loves children of Ukraine

Ребёнок умер от обезвоживания

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы