Говорят, что там во все времена года хорошо. Мы были летом. Местные звали приехать зимой, на настоящий снег посмотреть. У нас в Алмате снег долго не держится, тает, город задымленный.
Говорят, что там во все времена года хорошо. Мы были летом. Местные звали приехать зимой, на настоящий снег посмотреть. У нас в Алмате снег долго не держится, тает, город задымленный.
Красивое место- всегда красиво, во все времена года. Снег там, наверное белый, чистый, зона отдыха, в том числе и для высоких персон.
-
Касетная ракета от рашистского "Урагана" в полях Украины --
-
-
-
-
запуск космической ракеты SpaceX Heavy 15 Января 2023 с Мыса Канаверал
Мордор - красная Площадь-2023.
С открытым входом в Инферно, который сегодня пока ещё скрывает Зиггурат.
Фото не моё. Это фото сделала моя приятельница, которая очень любит фотографировать. Как по мне, очень красиво. И это в Киеве на днях.
як щодо нових фотографій і не тільки військових? люди ж мають жити і будувати своє майбутнє
р как насчет новьіх фото? украинские приветствуются и не только военніе
new photo, will they be present?
Хто хоче і хто може то виставляйте якісь гарні фотки бо часи самі бачите які
Р кто хочет и кто может то вьіставляйте фото
New photoes can be good
хто хоче може виставити якісь більш менш нормальні фотки
р фотографии можно вьіставлять
photoes can be useful
фотки можна виставляти
р фото ето история и часть нашей жизни
photoes are history
Мої улюблені квіти.
=
Мои любимые цветы.
Схід сонця на дачі...
...
А це мій особистий схід сонця.
...
А це що творить у нашому місті.. як що вірити словам Трампа.. - "гарний московський хлопець".
Як гарно! Буквально вчора увечері говорили з донькою про те, яка гарна в Україні природа. Вона ділилася враженнями від відвідування одного парку в Києві, я розказувала, які гарні квіти у нас на дачі та повз які соняшникові поля ми проїжджаємо по дорозі до магазину. Для мене наші краєвиди - джерело оптимізму. Думаю, що Бог просто не може допустити, щоб ці андрофаги знищили таку красу, адже Він її створив на радість.
Вночі ж знову вибухи, руйнування, смерті, жахи. У нас будиночок на стовпчиковому фундаменті, скло торохтіло від вибухів та пострілів. Той, що "прагне миру", знову демонстрував це своє "прагнення". ((((
100%.. А прапор - мирне небо і житне поле.. У кого на планеті є ще такий..?
Трясе будинки і на монолітному фундаменті.. андрофаги в людоїдстві і руйнуванні неперевершенні. І це в них спадково-генетичне..
"прагне миру" - це сказав рудий брехун.. про якого вже відверто кажуть світові лідери..
Явно рудий на міцному гачку у фсб.. я думаю це правда (маю деяку інформацію з оточення президента).
З повагою.