Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Что вы кушаете в данный момент? ;)

Удален
igor 84
|15 Фев 2025
0 Цитировать

попив кави і нормально, а до кави я випив води. вода важливий компонент у житті багатьох

Бог Великий, я це знаю і з кожним днем все більше я в цьому запевняюсь
Удален
igor 84
|21 Фев 2025
0 Цитировать

Людині потрібна не тільки їжа але й слово Боже. Дай Бог миру Україні

Человеку кроме едьі нужно слово Божье, дай Бог Мира Украине

Food is useful but Bible is important too

Бог Великий, я це знаю і з кожним днем все більше я в цьому запевняюсь
Местный
+4
|31 Мар 2026
0 Цитировать

З'їв непоганий шматок хліба. Відчуваю себе частиною Божого покликання і частиною Божої волі

як віриш так і живеш, як служиш Богу так і отримуєш
Местный
+4
|11 Апр 2026
0 Цитировать

Випив води і помолився . Потім випив чаю з лимоном без цукру. Сподіваюсь сьогодні ворожих ударів по моєму місту не буде

Местный
+4
|16 Апр 2026
0 Цитировать

Доброго ранку. Я попив води а потім каву з хлібом з'їв

Старожил
+1714
|17 Апр 2026
0 Цитировать
попив води а потім каву з хлібом з'їв

Чому так скромненько?))

«Ви пізнаєте істину, й вона принесе вам визволення». (Іван.8:32;)
Местный
+4
|17 Апр 2026
1 Цитировать

Скромненько тому шо війна і усе таке. А сьогодні я з'їв моркву і випив компоту і кави. Не у всіх зараз є компот а компот з вишні то це справжній скарб(гастрономічний). А шо у вас люди сьогодні на сніданок?

Старожил
+1714
|17 Апр 2026
0 Цитировать
Скромненько тому шо війна і усе таке.

Ну-у.. снідати водою і кавою з ніщимним хлібом у нас в Україні, навіть враховуючи війну, це не серйозно..))

Особисто я, спочатку молюся і п'ю натуральну каву просто так.. але з медом. Потім перекус - щось типу бутерброда. Це може бути по-різному, але обв'язково щось м'ясне з чорним хлібом або багетом.. буває намазую хліб маслом і добавляю твердий сир. Через деякий час - повноцінний сніданок з дружиною. Десь так..

Не у всіх зараз є компот а компот з вишні то це справжній скарб(гастрономічний).

Своїх сухофруктів на жаль поки що не маємо.. але компот з вишень, теж якраз стоїть на столі. Сухофрукти можно купити в маркеті поряд, що ми і зробили недавно - заправили ними зібраний мною березовий сік. До спеки буде смачний і холодний березовий квас. Приїзджай пригощу..))

З повагою.

«Ви пізнаєте істину, й вона принесе вам визволення». (Іван.8:32;)

Что вы кушаете в данный момент? ;)

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы