попив кави і нормально, а до кави я випив води. вода важливий компонент у житті багатьох
попив кави і нормально, а до кави я випив води. вода важливий компонент у житті багатьох

Людині потрібна не тільки їжа але й слово Боже. Дай Бог миру Україні
Человеку кроме едьі нужно слово Божье, дай Бог Мира Украине
Food is useful but Bible is important too
З'їв непоганий шматок хліба. Відчуваю себе частиною Божого покликання і частиною Божої волі
Випив води і помолився . Потім випив чаю з лимоном без цукру. Сподіваюсь сьогодні ворожих ударів по моєму місту не буде
Доброго ранку. Я попив води а потім каву з хлібом з'їв
Чому так скромненько?
))
Скромненько тому шо війна і усе таке. А сьогодні я з'їв моркву і випив компоту і кави. Не у всіх зараз є компот а компот з вишні то це справжній скарб(гастрономічний). А шо у вас люди сьогодні на сніданок?
Ну-у.. снідати водою і кавою з ніщимним хлібом у нас в Україні, навіть враховуючи війну, це не серйозно..
))
Особисто я, спочатку молюся і п'ю натуральну каву просто так.. але з медом. Потім перекус - щось типу бутерброда. Це може бути по-різному, але обв'язково щось м'ясне з чорним хлібом або багетом.. буває намазую хліб маслом і добавляю твердий сир. Через деякий час - повноцінний сніданок з дружиною. Десь так..
Своїх сухофруктів на жаль поки що не маємо.. але компот з вишень, теж якраз стоїть на столі. Сухофрукти можно купити в маркеті поряд, що ми і зробили недавно - заправили ними зібраний мною березовий сік. До спеки буде смачний і холодний березовий квас. Приїзджай пригощу..))
З повагою.