я кажу шо я просив не більше трьох записів на день. ви вьячеслав (корбен даллас) перевищуєте ліміти, якшо хочете місця з Біблії написати то пишіть у своїй темі і Біблію і вірші і збори і усе а тут одним двома реченнями пишіть шо треба і не більше трьох записів на добу. ви й так саму актуальну тему загромадили своїми написами. хай Бог дасть вам мудрості і хай Бог навчить вас працювати своїми руками шоб було з чого давати нужденним. і ще за оті 10 або 15 повідомлень з прокльонами ви не збираєтесь вибачатися. а там дуже гидкі і мерзенні прокльони. ви використовуєте Біблію як викладач релігіознавства та ще й людей просите донатити. майже усі зараз в Україні відчувають легке або нелегке напруження з оплатою праці та зарплатнею. де ж ви працюєте? видно шо ви не працюєте а в інтернеті просите так ідіть волонтером офіційно або йдіть працюйте шоб було з чого жити і донатити і виділяти бо помімо того шо ви цю тему загромадили шо іі ніхто крім мене і вас не читає так ви ще постійно пишете і оправдовуєтеся біблійними словами для привертання уваги.