Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Прошу молиться

Старожил
-703
|4 Ноя 2024
0 Цитировать

Кажіть Воїну: “Вітаю!”

А Він/Вона Вам скаже: “СЛАВА УКРАЇНІ(!!!)”!

А Ви — у відповідь: “ГЕРОЯМ — СЛАВА!

Корабельщик
Старожил
-703
|4 Ноя 2024
1 Цитировать

Закликаю Шанов(а)не Панство — молитись за усе, написане мною раніше!

Я ж бо — буду продовжувати писати

“...Підсилюючи серця учнів і заохочуючи твердо триматись віри, бо через багато страждань нам треба ввійти в царство Боже.” (Дії 14:22)

..........

Боже! ——> БЛАГОСЛОВИ!

Амінь!

Корабельщик
Старожил
-703
|4 Ноя 2024
0 Цитировать

“Яка користь, мої брати, коли хтось каже, що має віру, але діл не має? Чи може його спасти віра?

15. Коли брат або сестра будуть нагі й позбавлені засобів щоденного прожитку,

16. і хто-небудь з вас до них скаже: «Йдіть собі з миром, грійтеся та годуйтесь», і не дасть їм потрібного для тіла, то що це допоможе?

17. Так само й віра, коли діл не має, мертва сама в собі.

18. Та хтонебудь скаже: «Ти маєш віру, а я маю діла. Покажи мені твою віру без діл, а я тобі покажу моїми ділами мою віру.»

19. Ти віруєш, що Бог один? — Добре робиш. І біси вірують, та тремтять.

20. Хочеш знати, безглуздий чоловіче, що віра без діл не приносить плоду?

21. Авраам, наш батько, чи не ділами виявився праведним, коли був приніс на жертовник Ісаака, свого сина?

22. Бачиш, що віра співдіяла з його ділами, і його віра удосконалилася ділами.

23. Так здійснилося Писання, яке каже: «Авраам повірив Богові, і це зараховано йому за праведність», і він був названий приятелем Божим.

24. Ви бачите, що чоловік оправдується ділами, не тільки вірою.

25. Так само й Рахав, блудниця, чи ж не ділами оправдалася, прийнявши посланців [розвідників, доб.мною] і випустивши їх іншим шляхом?

26. Як тіло без душі мертве, так само й віра без діл мертва.” (Якова 2:14-26)

Корабельщик
Старожил
+18
|4 Ноя 2024
0 Цитировать

Велике прохання до киянина вьячеслава (корабельщика, корбена далласа) не загромаджувати саму нормальну актуальну і важливу тему де люди просять про найважливіше, так от прохання не загромаджувати своїми словами, думками , 55-ими або 105 -ими проханнями на збори які ніхто з нас перевірити не може, пишіть одним двома реченнями шо вам треба я тут живу у цій темі і я і мої друзі ми іі використовуємо для Бога і добра людей. Вьячеслав якшо ви хочете пописати і показати слова з Біблії то пишіть і показуйте у своій або іншій темі а ця тема для найважливіших прохань людей

Син Божий це Цар Царів і Бог богів і Він є рятівник наших душ і Йому уся слава і хвала. The son of God is our Savior
Старожил
+18
|4 Ноя 2024
0 Цитировать

Вьячеслав я дозволяю вам писати не більше трьох прохань у день (а краще 1 на день) тому шо ця тема найбільш важлива і ви вже багато чого просили і дуже багато чого писали а раніше ви дуже багато мене проклинали і оті прокльони вони записані на цьому сайті і ви ще за них не вибачилися. ви вячеслав, (корабельщик, корбен даллас) дуже багато пишете і просите я розумію ви просите на зсу але самі ви напевно нічого не донатите тому краще йдіть працювати і з заробленого донатьте і я ще повторюю хватить загромаджувати нашу і мою найкращу і найолюблену тему своєю писаниною

Син Божий це Цар Царів і Бог богів і Він є рятівник наших душ і Йому уся слава і хвала. The son of God is our Savior
Старожил
+18
|4 Ноя 2024
0 Цитировать

повторюю я дозволяю вьячеславу (корабельщику, корбену далласу) писати у темі - прошу молитися не більше трьох прохань на день а краще шоб не нагружати людей то краще писати одне прохання на день. якшо будуть сперичання то я і інші люди будуть реагувати. я сподіваюсь мене зрозуміють правильно. і ще хочу повторити - вьячеслав-корабельщик ідіть працюйте і донатьте бо реально припарили своїми запросами. сподіваюсь люди мене зрозуміють

Старожил
-703
|5 Ноя 2024
0 Цитировать

Господи!

Боже Всемогутній!

Славний і Величний Творець Всесвіту!

Благослови, Господи, Америку! — В її ВИБОРІ!

НЕХАЙ ВОНА ВИБЕРЕ КРАЩОГО!

ДАЙ ЇЙ — РОЗУМУ(!) ВИБРАТИ ДОСТОЙНІШОГО!

.............

Ти БАЧИШ серця обидвох! ——> Допоможи Народові Америки — ВИБРАТИ НАЙКРАЩОГО!

............

ОХРАНИ ЦІ ВИБОРИ! Господи!

...........

Нехай майбутній Президент Америки — буде НАЙКРАЩИМ ДЛЯ СВІТУ!

Христом-Господом Тебе молю!

Амінь!

Корабельщик
Старожил
-703
|5 Ноя 2024
0 Цитировать

Господи! Боже!

Коли б Ти показав ще сьогодні ще одне Своє “невеличке” Чудо зі Своїх Великих Чудес!

ЧУДО УКРАЇНИ, ГОСПОДИ, — ПОКАЖИ!

Ім'ям Господа Христа Тебе молю!

Амінь!

..........

Хто — зі мною?! ——> ВСІ: “АМІНЬ!”!

Корабельщик
Старожил
+18
|5 Ноя 2024
0 Цитировать
Хто — зі мною?! ——> ВСІ: “АМІНЬ!”!

ти можливо патріот але хто з тобою - Бог чи диявол це ще треба ретельно вияснити. по твоїм словам ти прям Янгол, людина Божа і воїн світла, якшо ти так сильно любиш Україну і так сильно хочеш допомогти зсу - чому ти не йдеш захищати Україну? йди служи захищай Батьківщину

Старожил
+18
|5 Ноя 2024
0 Цитировать

я теж благословляю США а ще я благословляю Канаду, Великобританію, Нідерланди, Бельгію, Німеччину і інші країни які допомагають Україні. хай на цих виборах в США здійсниться воля Божа і переможе той хто принесе побільше добра і допомоги США і Україні.

Старожил
-703
|5 Ноя 2024
1 Цитировать

“Я хочу, отже, щоб мужі молилися на всякому місці, зводивши до неба чисті руки, без гніву й суперечки.” (1Тим.2:8)

Корабельщик
Старожил
-703
|5 Ноя 2024
0 Цитировать

“...Коли ми були у вас, ми вам це наказали: Як хтось не хоче працювати, хай і не їсть.

11. Та проте чуємо, що деякі у вас живуть у ледарстві й не роблять нічого, тільки байдикують.

12. Таким то наказуємо і велимо Господом нашим Ісусом Христом спокійно працювати і споживати хліб, що самі заробили.

13. А ви, брати, не втомлюйтеся добро чинити.” (2Сол.3:10-13)

Корабельщик
Старожил
-703
|5 Ноя 2024
1 Цитировать

“Будьте тверезі і чувайте! Противник ваш, диявол, ходить навколо вас, як лев ревучий, шукаючи, кого б пожерти.

9. Противтеся йому, сильні вірою, відаючи, що таких самих страждань зазнають і брати ваші скрізь по світі.

10. А Бог усякої благодаті, що вас покликав до вічної своєї слави у Христі, він сам, коли постраждаєте трохи, вас удосконалить, утвердить, зміцнить, утривалить.

11. Йому слава й сила по віки вічні! Амінь” (1 Пет.5:8-11)

Корабельщик
Старожил
-703
|5 Ноя 2024
1 Цитировать

Батько наш Небесний!

Нехай ТВОЄ Ім'я — Прославиться!

І ТВОЯ Воля — НЕХАЙ БУДЕ!

.....

Дякую Тобі за цей День! ——> Що Дав мені його побачити(!) і прийняти в ньому участь!

..................................................................

БЛАГОСЛОВИ, ГОСПОДИ, ЦЕЙ ДЕНЬ!

....

Бо: ТВОЯ Слава(!) і ЦАРЮВАННЯ І СИЛА!

ЗАВЖДИ!

Амінь!

Корабельщик
Старожил
+18
|5 Ноя 2024
0 Цитировать

наблюдається невеличкий прогресс - у темі менше роздумів менше зайвих слів і можна помітити слова з Біблії. це гарно . Бог з нами от тільки би бути подалі від гріха і ні з ким на цьому форумі не собачитися - знаєте різні люди бувають, ну ви знаєте краще мене бо я не з усіма переписувався

Старожил
-703
|8 Ноя 2024
0 Цитировать

Ось Господня Заповідь:

“В ревності не будьте ліниві, духом горіть, Господеві служіть...” (Рим.12:11)

Корабельщик
Старожил
-703
|8 Ноя 2024
0 Цитировать

“Усе, що тільки чините, робіть від душі, як для Господа, а не як для людей...” (Кол.3:23)

Корабельщик
Старожил
-703
|8 Ноя 2024
0 Цитировать

“...Святих у потребах спомагайте і дбайте про гостинність.” (Рим.12:13)

Тут “Святих” означає — християн!

Божу Церкву! ——> “Екклесію”!

Є “видима”!

Є “невидима”!

.........................

Хто СПРОМАГАЄТЬСЯ “ДОСЯГТИ” ХРИСТА — МАЄ “СПОРЯДЖАТИ” ЙОГО ЦЕРКВУ!

.........................

А якщо Ісус Христос — СПРАВДІ ІСНУЄ(?!)!

І дного “разу” СПИТАЄ ВАС: “ЧОМУ — НЕ СПОРЯДЖАЛИ?!”!

....................................

ЩО(!) — відповісте?!

....................................

?

Корабельщик
Старожил
-703
|8 Ноя 2024
0 Цитировать

Боїтесь сатанинського пішака -- вову-путіна ?!

НЕ БІЙТЕСЬ!

......................

“Досить для учня, коли стане, як його вчитель; а слуга — як його пан. Коли господаря назвали Велзевулом, то скільки більше — його домашніх.

26. Тож ви їх не лякайтесь. Нема нічого схованого, що не виявиться; нічого тайного, що не стане знаним.

27. Що вам кажу в темноті, кажіть те при світлі; і що ви чуєте на вухо, голосіть з покрівель.

28. Не бійтеся тих, що вбивають тіло, душі ж убити не можуть; а бійтесь радше того, хто може погубити душу і тіло в пеклі.

29. Хіба не за шага продається пара горобців? А проте ні один із них не впаде на землю без волі Отця вашого.

30. А вам же все волосся на голові пораховано!

31. Не бійтесь, отже: ви вартніші за багатьох горобців.” (Мат.10:25-31)

Корабельщик
Старожил
-703
|8 Ноя 2024
1 Цитировать

Господи! Боже Всемогутній!

Нехай Твоє Ім'я — СВ'ЯТИТЬСЯ!

А Твоя ВОЛЯ — ВИКАРБОВУЄТЬСЯ В СЕРЦЯХ!

Благослови нас, Господи, СТОЯТИ ЗА ПРАВДУ — ДО КІНЦЯ!

БУТИ ПРИКЛАДОМ СВІТОВІ!

ЙОГО — ЗАХИСТОМ, ОХОРОНОЮ І СПАСІННЯМ!

НЕХАЙ УКРАЇНА — НЕ ВТОМИТЬСЯ!

ВБОГАТИРИТЬСЯ!

І РОЗПОВСЮДИТЬСЯ на росію!

................

Господи!

Поверни Україні — Їй НАЛЕЖНЕ (вкрадене росією)!

.........

Вже ПОВЕРТАЄШ!

.........

ДОПОМОЖИ БРАТАМ І СЕСТРАМ УКРАЇНИ — ПОДОЛАТИ ТУ нечистоплотну росію (з усіма її “сателітами”)!

........

ІМ'ЯМ ТВОГО СИНА — ІСУСА ХРИСТА — ДО ТЕБЕ ЗВЕРТАЮСЬ!

АМІНЬ!

Корабельщик
Старожил
-703
|8 Ноя 2024
0 Цитировать

Даремно та клята “падлюча” росія підняла свою мармизу!

Корабельщик
Старожил
-703
|8 Ноя 2024
0 Цитировать

“Хто крав, нехай не краде більше, а краще хай працює, творивши власними руками добро, щоб він мав змогу дати тому, хто потребує.” (Еф.4:28)

“Треба допомагати слабосильним і пам’ятати слова Господа Ісуса, що сам сказав: «Більше щастя — давати, ніж брати.»” (Дії20:35б)

Корабельщик
Старожил
-703
|9 Ноя 2024
0 Цитировать

«Більше щастя — давати, ніж брати.»”

Отримувати допомогу — це ДУЖЕ ПРИЄМНО! ——> ЦЕ — МОТИВУЄ!

..................

Та: той, хто ДАЄ — отримує ЩЕ БІЛЬШЕ ЗАДОВОЛЕННЯ!

І — МОТИВАЦІЮ!

Чому?!

—> Тому, що — він/вона ВІДЧУВАЄ СЕБЕ КОРИСНИМ!

ВІДЧУВАЄ СЕБЕ — НЕДАРЕМНИМ!

І ЦЕ — ДОБРЕ!

—> Так відбувається Господній Задум!

Ось, прочтімо (знову):

Корабельщик
Старожил
-703
|9 Ноя 2024
0 Цитировать

“Повідомлюємо вас, брати, про ту ласку, що її Бог дав Церквам македонським.

2. Серед численних турбот, яких вони зазнали, їхня надмірна радість та їхня глибока бідність вилилась без краю на їхню багату щедрість;

3. вони мірою сили, — я про це свідчу, — і понад силу, добровільно,

4. вельми наполягаючи, просили нас, щоб ми дали їм ласку брати участь у службі на користь святих.

..........

12. Бо коли є охота дати, то вона приємна мірою того, хто що має, — не того, чого не має.

13. Тут не йдеться про те, щоб інші були в достатках, а ви у злиднях, але щоб була рівність:

14. щоб цим разом ваш надмір міг покрити їхню нестачу, а їхній надмір міг колись покрити вашу нестачу, і таким чином щоб панувала рівність,

15. як написано: «Хто був зібрав багато, не мав над міру, а хто мало, — не мав нестачі.»” (2Кор.8:1-4,12-15)

Корабельщик
Старожил
-703
|9 Ноя 2024
0 Цитировать

“Я вважав, отже, потрібним просити братів, щоб вони вийшли до вас перед нами і приготували заздалегідь той заповіджений щедрий ваш дар, щоб він був готовий як правдивий дар, а не як вимушений даток.

6. Але я кажу: Хто скупо сіє, скупо буде жати; хто ж щедро сіє, той щедро жатиме.

7. Нехай дає кожний, як дозволяє серце, не з жалю чи примусу: Бог любить того, хто дає радо.

8. А Бог спроможний обсипати вас усякою благодаттю, щоб ви у всьому мали завжди те, що вам потрібне, та щоб вам ще й зосталось на всяке добре діло,

9. як написано: «Розсипав, дав убогим; праведність його перебуває вічно.»” (2Кор.9:5-9)

Корабельщик
Старожил
-703
|9 Ноя 2024
0 Цитировать

“Ви ж знаєте ласку Господа нашого Ісуса Христа, що задля вас став бідним, бувши багатим, щоб ви Його вбожеством розбагатіли.” (2Кор.8:9)

“Тому і ми, маючи навколо себе таку велику хмару свідків, відкиньмо всякий тягар і гріх, що так легко обмотує, і біжімо витривало до змагання, що призначене нам,

2. вдивляючися пильно в Ісуса, Засновника й Завершителя віри, Який, замість радости, що перед Ним була, витерпів хрест, на сором не звертаючи уваги, і Який возсів праворуч Божого Престолу.

3. Тож думайте про того, хто витерпів від грішників таке велике проти себе противенство, щоб ви, ізнемігшись, не впали духом.” (Євр.12:1-3)

Корабельщик
Старожил
-703
|9 Ноя 2024
0 Цитировать

“Той, хто достачає насіння сіячеві, додасть і хліб на поживу, і примножить ваше насіння та зростить плоди вашої справедливости,

11. щоб ви у всьому збагатилися всякою щедротою, яка через нас складає Богові подяку.

12. Бо виконання цього служіння не тільки задовольнить потреби святих [знач.:християн, доб. мною], але воно стане ще обильнішим завдяки численним подякам Богові.

13. Спогадуючи цю прислугу, вони будуть хвалити Бога за ваш послух у визнанні Євангелії Христової та за щедрість вашого дару для них і для всіх.

14. І вони своєю молитвою за вас з’являються вам зичливі — заради надмірної благодаті Божої у вас.

15. Подяка хай буде Богові за його дар несказанний!” (2Кор.9:10-15)

Корабельщик
Старожил
-703
|9 Ноя 2024
0 Цитировать

Амінь!

Корабельщик
Старожил
-703
|9 Ноя 2024
0 Цитировать

Що таке 1 мільйон гривень(!)?

—> Це коли 1 мільйон Українців ЗАДОНАТИТЬ ПО ОДНІЙ ГРИВНІ! ()

............

ОТАК!

Корабельщик
Старожил
-703
|9 Ноя 2024
0 Цитировать

Або: 500 тис. (Українців) — ПО ДВІ(!) ГРИВНІ!

Корабельщик
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Прошу молиться

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы