Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Поздравляем с Днём Рождения! :-)

Старожил
+3875
|14 Июн 2026
2 Цитировать

вся слава Господу і мир вам.

Слава Богу, в мене і родичів моїх все добре.

дай Боже, і тебе і твоїх близьких, і всіх форумчан також Господь береже!

просто, нема в мене бажання щось писати на форумах, як на цьому так і інших..

приєднуюсь до побажань. саме так.

Оксані юс-лілі дай Господь здоров'я і сил і всього необхідного. да помилує Господь до пізнання Його (так писав наш один форумчанин).

кріпимося у Христі.

Старожил
+1931
|14 Июн 2026
2 Цитировать
Цитата алеб
Оксані юс-лілі дай Господь здоров'я і сил і всього необхідного. да помилує Господь до пізнання Його (так писав наш один форумчанин). кріпимося у Христі.

Щиро дякую Алеб і Людина Божа за привітання. Хай Бог благословить вас. Вам бажаю мирного неба над головою

The good things come to those who wait...So, be patient!!!
Старожил
+618
|14 Июн 2026
3 Цитировать
Вітаю з гарний і веселим святом нашу шановну сестру во Христі юс-лілі. бажаю добра, щастя, Божого благословення, миру в країні і спокою у родині,здоров'я, гарних і порядних друзів а також усього іншого добра яке ще має прийти. зі святом! слава Богу за цей день

Приєднуюсь до привітання та побажань. З Днем народження, us-lily! Нехай Бог повсякчас та повсякдень береже та благословляє Вас та Вашу родину.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+1931
|15 Июн 2026
2 Цитировать
Цитата Д и я
Приєднуюсь до привітання та побажань. З Днем народження, us-lily! Нехай Бог повсякчас та повсякдень береже та благословляє Вас та Вашу родину

Щиро дякую вам. Нехай Господь рясно благословить вас і дарує перемогу і мир. Нехай все , що ви мені так гарно побажали,  у вашому житті справиться в 10 раз більше

Писатель
+10
|16 Июн 2026
2 Цитировать

Вітаю з днем народження друга алеба тобто Сергія. Бажаю добра, спасіння, віри і успіхів у роботі. 40 років гарна дата вона шось реальне означає. Слава Богу

як віриш так і живеш, як служиш Богу так і отримуєш
Старожил
+1931
|16 Июн 2026
2 Цитировать
Вітаю з днем народження друга алеба тобто Сергія. Бажаю добра, спасіння, віри і успіхів у роботі. 40 років гарна дата вона шось реальне означає. Слава Богу

І я приєднююсь до привітань. Нехай Господь рясно благословить тебе, Алеб (Сергій). Миру і злагоди в житті. Міцного здоров'я і здійснення мрій

Старожил
+618
|16 Июн 2026
3 Цитировать
Цитата us-lily
І я приєднююсь до привітань. Нехай Господь рясно благословить тебе, Алеб (Сергій). Миру і злагоди в житті. Міцного здоров'я і здійснення мрій

Амінь. З Днем народження!  Щедрих Божих благословінь.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+3875
|17 Июн 2026
3 Цитировать

так. приймаю побажання - хай так і буде. слава Господу!
дуже всім вдячний, що не забуваєте про мене..

дай Боже все перенести і встояти. у славу Його. і приносити плід, Богу, тут на землі. - це всім нам.

Писатель
+10
|3 Авг 2026
0 Цитировать

В кого буде день народження то пишіть

як віриш так і живеш, як служиш Богу так і отримуєш

Поздравляем с Днём Рождения! :-)

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы