Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Существует ли сегодня духовный спад?

Местный
+3
|21 Фев 2026
0 Цитировать

Якшо дійсно народжений. Зараз взагалі ніхто або майже ніхто з українців не думає чи народжений він згори зараз треба якось зупинити страждання і гибель людей

як віриш так і живеш, як служиш Богу так і отримуєш
Местный
+3
|21 Фев 2026
0 Цитировать

Хочеться добра і добрих новин. Добра і добрих новин з нашої країни

Старожил
+1714
|24 Фев 2026
0 Цитировать
ніхто з українців не думає чи народжений він згори

Це ти мабуть про себе і тобі подібних.. Так?

зараз треба якось зупинити страждання і гибель людей

Зупинити..?! Як? Може ти думаєш, що зможеш вплинути та змінити думки і волю Господа Бога..?

Пояснюю.. Справжній, народжений Згори християнин - дитина Божа водима Святим Духом.. А тому знає і гарно розуміє, що все на землі відбувається - по волі Бога Всевишнього і не інакше. - Він почав і Він закінчить! А тому, ні одна.. навіть "супер-божа людина".. хоч лоб розіб'є, але в цьому нічого змінити не зможе.

Вірно.. справжні діти Божі, моляться за мир і очікують миру.. але у всьому своє життя довіряють лише своему Спасителю Ісусу Христу.. і вірять тому що він Сам сказав - «Чи не за гріш продається пара горобців? Але жоден з них не помре без відома Отця вашого! А у вас же усе волосся на голові пораховане! То ж не бійтеся — ви значно дорожчі для Нього, ніж зграя горобців!». (Матв.10:29-31)

При тому те, що відбувається зараз.. по словам Господа.. це тільки "початок хвороб", які насуваются на землю.

Тут - "віра і терпіння св'ятих".

З повагою.

«Ви пізнаєте істину, й вона принесе вам визволення». (Іван.8:32;)
Местный
+3
|24 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
Це ти мабуть про себе і тобі подібних..

шоб ти знав шановний Валєра я створений не від мавпи а по образу Божому і подібний до Бога і своїх батьків. словами тобі подібних ти може хотів сказати шо я якийсь дивний чи незвичний але це вже твоя особиста справа яку не обов'язково виносити на публіку. так от ім'я Валєра я давно знав шо особливе в ньому є гарні і негарні якості, гарні це працелюбність і сила характеру а негарні це жорсткість та обмеженість розуму . всі люди або майже усі створені по образу Бога я пишу шо майже усі тому шо інколи народжуються хворі діти і весь інтернет знає як непросто їх лікувати, так от інколи ці хворі діти виростають і роблять інші дива. ну у цьому реченні ти друже однозначно хочеш показати шо я не такий як ти і в мене хтось подібний до мене. от і я якось делікатно хочу пояснити хто я і до Кого подібний.

Цитата Asher
Зупинити..?! Як? Може ти думаєш, що зможеш вплинути та змінити думки

я не можу а Бог може

Цитата Asher
Тут - "віра і терпіння св'ятих".

а оце вже більш конкретні івагомі слова. а ще написано довготерпінням рятуйте душі ваші.

з повагою і миного дня

Старожил
+1714
|24 Фев 2026
0 Цитировать
шоб ти знав шановний Валєра я створений не від мавпи а по образу Божому

Ну слава Богу.. Ти змінив для мене свій аватар..))

словами тобі подібних ти може хотів сказати шо я якийсь дивний чи незвичний

Я сказав, що ти мабуть рівняєш по собі всіх інших. Що, не так?

так от ім'я Валєра я давно знав шо особливе в ньому є гарні і негарні якості

Нумерологією бачу захоплюєшся?

Так і до магії недалеко.. Чи вже її маєш?

ти друже однозначно хочеш показати шо я не такий як ти

А ти і не можеш, ні за яких обставин, бути як я.

я не можу а Бог може

Так як же тебе розуміти.. друже? То ти пишеш.. що треба зупинити.. То те, що ти цього не можеш..

Ти кому все це пишеш?

обмеженість розуму
Местный
+3
|24 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
Ну слава Богу..

навіки слава

Цитата Asher
Я сказав, що ти мабуть рівняєш по собі всіх інших

мабуть так і мабуть ні. я стараюся дивитися на Бога і рівняюсь на Нього

Цитата Asher
А ти і не можеш, ні за яких обставин, бути як я.

тут правда. Бог любить правду

Цитата Asher
Так як же тебе розуміти.. друже? То ти пишеш.. що треба зупинити.. То те, що ти цього не можеш.. Ти кому все це пишеш?

зупинити війну треба це правда. але ні я ні ви зупинити війну не можемо і це також правда. а пишу я усе це шоб Бог і інші Божі люди побачили це і шоб спільними зусиллями досягти добра для нашої країни.

Цитата Asher
обмеженість розуму

шановний Валєра я знаю шо ти геній слова і геній думок і ніколи в цьому не сумнівався. однак миру в Україні ще немає і треба молитись або шось робити для зупинення страждань людей і збереженню життів людей

Местный
+3
|25 Фев 2026
0 Цитировать

Духовний спад є там де забувають про Бога і там де гріх або інші труднощі. Також бувають нещасливі випадки які приводять до кризи або катаклізмів

Местный
+3
|26 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
Пояснюю.. Справжній, народжений Згори християнин - дитина Божа водима Святим Духом.. А тому знає і гарно розуміє, що все на землі відбувається - по волі Бога Всевишнього і не інакше. - Він почав і Він закінчить! А тому, ні одна.. навіть "супер-божа людина".. хоч лоб розіб'є, але в цьому нічого змінити не зможе.

Народжений згори християнин це людина яка має духовність і небесну природи, це людина яка має гарні і тісні зв'язки з Богом як Батьком і Творцем, це Божа людина яка має повне право перебувати у Царстві Божому.

А лоб розбивати зовсім не треба бо москальська поговірка про дурня і розбитий лоб то вона така собі на любителя

Местный
+3
|10 Мар 2026
1 Цитировать

Особливий стан присутній. Прийшла весна і прийшло нове оновлення нові Божі події попереду

Старожил
+1714
|11 Мар 2026
1 Цитировать
Особливий стан присутній.

Мабуть весняний?

Отримай медаль переможця.. Заслужив...))

Старожил
+1714
|11 Мар 2026
1 Цитировать
Прийшла весна і прийшло нове оновлення

Вибач, пришло на розум народна приказка: - "Весна покаже, де і хто на....в". )

І по суті цій приказці дійсно, неначе з під розтанувшого снігу.. в неті попливло гі...но з вуст "великих" и "супердуховних" .. на одного з християнських блогерів, який висвітлював доволі тверезі теми і роздуми, все суто по Св.Писанню. Раптом на світовому весняному інет-полі, як весняні гриби з під снігу, з'явилися - супердуховні "доктора", грізні дипломовані "експерти" молочнослівного "богослов'я", а також СОНові "апологети".. які зі всіх сторін захейтили хлопця за те, що той лише висвітлив (на тверезий роздум і россуд), "духовний стан" відомого мабуть усім вчителя і автора багатьох "християнських" книг.. При чому, який сам же особисто і озвучив його на весь світ.

П.С. Загалом, це і є показником "нового оновлення".. а також і відповіддю на твоє запитання.

нові Божі події попереду

Тільки так.. і не інакше.

З повагою.

Местный
+3
|11 Мар 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
"Весна покаже, де і хто на....в".

так весна показує хто і де накосячив.

Цитата Asher
грізні дипломовані "експерти" молочнослівного "богослов'я", а також СОНові "апологети".. які зі всіх сторін захейтили хлопця за те, що той лише висвітлив (на тверезий роздум і россуд), "духовний стан" відомого мабуть усім вчителя і автора багатьох "християнських" книг..

так в інтернеті купа усього зайвого є . є й ті хто несе Боже слово

Цитата Asher
З повагою.

добре хоч з повагою

Местный
+3
|11 Мар 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
Отримай медаль переможця..

так цікава медаль. її заслужили багато хто з українців і я мабуть також

Местный
+3
|21 Мар 2026
0 Цитировать

Так деякий духовний спад є у зв'язку з напруженням у світі і війна в Україні Нажаль триває

Старожил
+1714
|24 Мар 2026
0 Цитировать
Так деякий духовний спад є у зв'язку з напруженням у світі і війна в Україні Нажаль триває

Тут все неоднозначно... Одні церкви навпаки духовно піднялися, сплотилися в молитві, постах.. Від них відсіялися різні типу від закваски фарисейської.. віруючі в душі, вселенські, оцерковлені, навіть вовки і їм подібні. Але хвала Христу, на їх місця пришли нові - народжені Згори і палюючі спрагою по Богу. Такі церкви активно проповідують Євангеліе, день і ніч моляться за державу і мир в Україні.. проводять служіння зцілення і звільнення.. У них є капелани і волонтери, але це не основне їх служіння.

А другі, дуже втянулися в волонтерство і капеланство.. У деяких це майже основне їх служіння. І ще нічого, якщо ці служіння несуть рядові члени церкви.. але дуже погано, коли особисто самі пастора капеланять і волонтерять. Тут вже дійсно, присутній видимий духовний спад.. тому що такі зібрання більше наповнені не духовним, а мирським і тілесним патріотизмом.

З повагою.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Существует ли сегодня духовный спад?

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы