Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Вітання в США і Канаду від християн України і патріотів

Старожил
+1716
|6 Апр 2026
0 Цитировать
збентежений вашими дикими словами критику у бік керівників світових держав.

Вибач, але ти Ігорь бачу дісно дуже погано знаєш Писання.. Написано ж, що - "духовна людина може судити все, та її саму ніхто не може судити". Зрозуміло "судити" а не "осуджувати".. Тому я нікого не осуджую а лише сужу як воно є насправді.. і називаю все своїм іменем а не шифрую. А ти ось вже мене осудив, "дикими словами".

В Біблії написано молитися за людей і за владу за покаяння і за Богопізнання.

В Писаннях ще сказано - "Господь сказав мені: «Не молися про добро для народу цього. Якщо вони поститимуться, не слухатиму Я їхніх благань, коли приноситимуть жертви всеспалення та хлібні жертви Я не прийму. Кажу так, бо їх Я вигублю мечем і голодом, і моровицею». Тому треба мати спілкування брате з Господом, а не з буквою.. яка ще й написана (перекручена з орігіналу) болотними царе-монахами, спеціально для царепоклонницьких смердів.

А про Америку Бог вже все сказав, і не моїми устами.. при тому ще в минулому столітті. Як же тут не судити про рудого нарциса, який скандує - "алах акбар"..

Будь мудрим і уважним..))

З повагою.

«Ви пізнаєте істину, й вона принесе вам визволення». (Іван.8:32;)
Писатель
+9
|6 Апр 2026
0 Цитировать

Дай Боже нам християнам мудрості

як віриш так і живеш, як служиш Богу так і отримуєш
Старожил
+1716
|6 Апр 2026
0 Цитировать
Дай Боже нам християнам мудрості

Ось це правильно. Я так завжди молюся, навіть за себе..

Цей світ брате стрімко котиться а пекло.. Те, що в світі розв'язав бункерний з рудим, просто так не закінчиться. Новостворений оборонно-економічний союз - Великобританія, Канада, Австралія/Нов.З.. де Америка відкрито вичеркнута зі списку.. а також ідіото-грязні спичи рудого про принца СА, з послідуючим підписанням саудитом договору з Україною без консультації зі США (чого раніше ніколи не було).. дає гарантовану підставу думати про те, що Америці і її долару слідує дуже плачевний час.

За кого і за що прикажеш молитися..?

З повагою.

Писатель
+9
|6 Апр 2026
0 Цитировать

Можна молитися щоб воля Божа здійснилася і шоб Божі люди врятувалися. Шоб українці нормально жили і чемно молилися Богу шоб добро було на українській землі

Старожил
+1716
|6 Апр 2026
0 Цитировать
Можна молитися щоб воля Божа здійснилася і шоб Божі люди врятувалися.

Так це ж загально прийнята молитва, так молятся всі.. в крайньому випадку - повинні всі.

Шоб українці нормально жили і чемно молилися Богу шоб добро було на українській землі

Я бачу і вірю в це. Україна повинна мати шанс бути незалежною.. що відповідати за свої незалежні ні від кого іншого рішення. Адже такою вона, з часів Київської Русі, ще ніколи не була. А остання імперія повинна розпастися (я вже це раніше говорив) на племена і народи. В Писаннях ясно написано.. що Бог буде судити не збірну етнічну "солянку", під штучною назвою "руский".. а поіменно - народи і племена.

З повагою.

Старожил
+1716
|18 Апр 2026
0 Цитировать

Шкода, що немає відповідей від американців.. але все ж я вискажу чергову думку.. Останні події з участю рудого нарциса на світовій арені.. (особливо його суперечливі спічи на камеру, які до того ще й не мають нічого спільного із реальними подіями).. дуже схожі на дії людини, яка страждає не тільки на інфернальний нарцисизм, але й на ідиотизм з прогресуючою деменцією. Виникає дуже серйозне запитання: - Чи дійсно перевіряли рудого спецслужби і медики США? Це особливо мені цікаво після того, як Левко агресивно мені доказував, що "такого не може бути"... тому що його рудого обранця там дуже ретельно перевіряли..

З повагою.

Старожил
+1716
|19 Апр 2026
0 Цитировать

Краснов ще на місяц продовжив дозвіл своєму бункерному куратору, заробляти гроші на війну в Україні.

Думаю після 16 травня, буде продовження до 16 червня... потім 16 липня і т.д.

Старожил
+1716
|30 Апр 2026
0 Цитировать

Дивився вчора черговий "театр абсурда".. Або інакше те, як Краснов зі своєю командою.. мабуть щоб підняти свій рейтинг.. влаштував цирк з клоунами в отеле Washington Hilton. Було цікаво і дуже смішно.

Сказано, що хлопець проніс в це захищене спецслужбами місце, помпову мисливську рушницю. Мені дуже цікаво: - а чому вже не джавелін, чи хоча б базуку якусь...? Яка різниця, що йому туди нести.. якщо можна так легко занести мисливську зброю. Вірно?

А ще цікаво: - Чи це елітні спецслужби ГБ США такі дурні і не компетентні.. чи це були спеціально підібрані для цирку, і строго під есклюзивний інтелект охороняємого ними президента..?

П.С. Панове американці, що скажете.. - вам смішно, чи ні?

Писатель
+9
|25 Мая 2026
0 Цитировать

Політика це складна і незвична річ

Старожил
+618
|25 Мая 2026
0 Цитировать

Так, політика складна річ, але називати її незвичною не можна. Адже в широкому сенсі слова політика -  це правила, за якими люди домовляються жити разом, ділять спільні ресурси, встановлюють закони та вирішують конфлікти. Часто значення цього поняття звужують до боротьби за владу, реалізації інтересів суспільних груп, партій тощо.

Я до того, що життя людини неможливе без політики. Наприклад, в сім"ї відносини між рідними також відбуваються за якимись правилами, це очевидно. У всіх сферах життя людей існують якісь писані або неписані правила. Функціонування  кожної держави та взаємодія держав між собою - це  теж  політика. І так далі. Це дуже широке поняття.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+1716
|28 Мая 2026
0 Цитировать
Цитата Д и я
Так, політика складна річ, але називати її незвичною не можна.

Так.. дійсно, "незвичною" політику називати точно не можна. Тому, що навіть в Біблії багато сказано саме про неї. А про це ж каже (вчить) сам Бог..

Релігійні віруючі (не народжені Згори).. і ті яким промило мізки правьславьє (особливо московітське), уперто твердять - що Бог і християнство поза політикою. Але це тому так.. що одні читають в Писаннях лише те в що вони вірять, і вибірково (догматично) не вірять в те що там дійсно написано.. а інші зовсім Писань не читають, а вірять лише словам своїх релігійних "гуру".

З повагою.

Старожил
+1716
|28 Мая 2026
1 Цитировать

Вивчай уважно Св.Писання.. і всяка складність з незвичайністю - щезне..

З повагою.

Старожил
+1716
|28 Мая 2026
1 Цитировать
Цитата Asher
Краснов ще на місяц продовжив дозвіл своєму бункерному куратору, заробляти гроші на війну в Україні. Думаю після 16 травня, буде продовження до 16 червня... потім 16 липня і т.д.

Хотів би я помилитися, але жаль так воно і є..

Хто ще сумнівається, що рудий "Краснов" відкрито працює на підтримку військової економіки на болотах..? При тому, що це вже вдарило і по гаманцях самих американців. Решту (що чекає Америку), добре і зрозуміло пояснює пастор Олександр. Будьте уважні..

До всіх - з повагою.

Старожил
+1716
|31 Мая 2026
0 Цитировать

Чергове "вітанння" американцям з України. 

Дослівно з боліт : - "В Москві заявляють, що очікують від США тиску на Київ з метою виконання «договореностей Анкоріджа», тобто примусу до згоди на виведення військ та передачу регіону (Донбас) під контроль Росії".

Пояснюю.. Це про те, що раніше я мав суперечку з Левком про те, що його рудий вибранець - є агентом Кремля.. А цирк, який він з бункерним устроїв на Алясці, це була зустріч куратора з агентом, де відбулося оновлення орентіровок і робочі вказівки агенту. Левко дуже це заперечував.. частково навіть агресивно. І ось тепер, все стало на  свої місця.. - на болотах вже відкрито "жмуть" на руду владу "супердержави".. в сторону якої колись боялися навіть пальцем поківати.. і зауважте - відкрито вимагають від Краснова виповнення «договореностей Анкоріджа». Це капець.. сором і ганьба США. Думаю так..

П.С. Ось знайшов пояснення - по цій темі..  При такому роскладі, громаданам США.. терміново потрібно шукати(шити) Z-рубашки, і закупляти в інеті Russian St George Ribbon.

Писатель
+9
|1 Июн 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
І ось тепер, все стало на  свої місця.. - на болотах вже відкрито "жмуть" на руду владу "супердержави".. в сторону якої колись боялися навіть пальцем поківати..

людина розраховує а Бог робить. політики планують а сбудеться тільки воля Божа і слово Боже. люди читайте Біблію і залишайтеся з Богом.

Цитата Asher
Чергове "вітанння" американцям

добре шо хоч трохи обстріли зменшилися в нашій країні хоча жертви є досі

Цитата Asher
Пояснюю.. Це про те, що раніше

гарна пам'ять це добре але ж апостол Павло який написав більшу частину послань до Церков то він писав - забуваючи старе йду вперед до нової почесті в Господі.

Цитата Asher
Ось знайшов пояснення

треба подивитись і проаналізувати

Писатель
+9
|1 Июн 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
Ось знайшов пояснення

якшо та ссилка правда то справи тих двох світових деляг і атеістів нелегкі і тяжкі тому шо вони роблять не Божу справу.

Цитата Asher
Z-рубашки

ця буква звучить звісно трохи огидно але ж якась істота іх створила

Цитата Asher
в сторону якої колись боялися навіть пальцем поківати..

часи можуть вернутися тому шо багато мешканців США не у захваті від трампа і хто його зна - можливий і імпічмент - у житті усяке трапляється.

Писатель
+9
|1 Июн 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
Вивчай уважно Св.Писання.. і всяка складність з незвичайністю - щезне..

складність може зщезнути, але ж Господь Ісус казав учням берегтися закваски Іродової та закваски фарисейської. закваска іродова це політика а закваска фарисейська це політика

Писатель
+9
|1 Июн 2026
0 Цитировать
закваска фарисейська це політика

маленька помилочка - закваска фарисейська це релігія

Старожил
+1716
|2 Июн 2026
0 Цитировать
часи можуть вернутися тому шо багато мешканців США не у захваті від трампа і хто його зна - можливий і імпічмент - у житті усяке трапляється.

Рудий явно, вивчає і переймає способи контролю на болотах, білорусі і с.кореї. Не раз вже озвучував, що дуже захоплюється бункерним, бульбофюрером і ким-чен-ином.. називаючи їх "гарними хлопцями". Тим більше, що нарцицизм - явна ознака демонічного поневолення. І його маразматична і одіозна поведінка, це відверто підтвержує.. Я думаю американці вже.. бояться відкрито щось погане говорити про свого рудого. А що буде, коли восени его братва виграє вибори..? Думаю, розумні американці це вже розуміють.

закваска іродова це політика

Сам придумав? 

"Закваска Іродова", по суті це компроміс з совістю і лукава набожність.. Або інакше - "хітрування з Богом".

Учням було сказано - "не робіть як фарисеї і седукеї.. які говорять одне, а роблять зовсім інше.. і не хітруйте з Богом як це робить Ірод".  (Історію Ірода сподіваюсь знаєш..)

З повагою.

Писатель
+9
|2 Июн 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
Сам придумав?

це мені сказав хлопець з нашої Церкви і я з ним згоден. сказали мені ще в 2016-2017 році

Старожил
+1716
|3 Июн 2026
0 Цитировать
це мені сказав хлопець з нашої Церкви

Треба не хлопців слухати, а самому уважно вивчати Писання.. і хоч трішки познайомитися з Герменевтикою.

і я з ним згоден.

І це 100-відсоткова помилка..

Ні СЗ, ні Ісус.. не навчають противників політики.

З повагою.

Писатель
+9
|4 Июн 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
ні Ісус.. не навчають противників політики.

шоб ви розуміли я про те ж саме. Ісус казав не займатися політикою як Ірод і не займатися релігією як фарисеї і саддукеі.

Цитата Asher
Треба не хлопців слухати, а самому уважно вивчати Писання.

треба треба. але я поважаю ту людину яка сказала мені правду з Біблії

Старожил
+1716
|4 Июн 2026
0 Цитировать
Ісус казав не займатися політикою як Ірод

Не знаю як і якою політикою займався Ірод.. але параноїк, вбивця і нарцис - був чудовий.

я поважаю ту людину яка сказала мені правду з Біблії

Але ж все таки, вона збрехала. Думаю не навмисно.. мабуть видала тобі те, чому її навчили релігійники(фарисеї) із-за кафедри.

З повагою.

Писатель
+9
|5 Июн 2026
1 Цитировать
Цитата Asher
Але ж все таки, вона збрехала. Думаю не навмисно.. мабуть видала тобі те, чому її навчили релігійники(фарисеї) із-за кафедри.

ні не збрехала. той хлопець просто пояснив оті слова Ісуса про закваску Іродову і фарисейську. якшо ви розумієте ці слова інакше то то ваше життя.

Писатель
+9
|5 Июн 2026
1 Цитировать
Цитата Asher
Не знаю як і якою політикою займався Ірод..

то пишете шо не знаєте а потім про нього пишете. бачите якшо припам'ятати слова з Євангелія то картина вимальовується проста і ясна.

Писатель
+9
|5 Июн 2026
1 Цитировать
Цитата Asher
із-за кафедри. З повагою.

із-за кафедри багато чого можна почути. у вас гарно написано у профілі - пізнаєте Істину і вона принесе визволення. дивно шо одні й ті самі слова з Євангелія люди розуміють по різному

Писатель
+9
|24 Июн 2026
0 Цитировать

Вітання є вітання

Старожил
+1716
|4 Июл 2026
0 Цитировать
хлопець просто пояснив оті слова Ісуса про закваску Іродову і фарисейську

Щоб розуміти, чи правильно той хлопець тобі пояснив.. треба знати історію життя, культуру і мораль фарисеїв.. і також самого Ірода.. Рекомендую ознайомитися з Герменевтикою.

П.С Але на скількі мені відомо, про життя і правління Ірода.. то хлопець явно пояснив тобі тим, чим його навчили в його церкві. Як кажуть - "чув дзвін, та не знаю де він"..

о пишете шо не знаєте а потім про нього пишете.

Пишу друже з того, що відомо.. що Ірод на той час не мав влади, щоб політично впливати на політику Рима. Це приблизно - як сьогодні король/королева у Британії. Також він не міг впливати і на політику Іудеї.. тому що вся влада була лише в руках намісника Риму.. тобто Пілата. Десь так.. якщо коротко.

...то якою кажеш політикою займався Ірод..?

із-за кафедри багато чого можна почути.

Щоб було не "небагато".. то треба дуже гарно вивчати Біблію.. і церкві знімати капелюха, а не голову.))

дивно шо одні й ті самі слова з Євангелія люди розуміють по різному

Основні дві причини: - сприймається бажане за дійсне.. або ж - релігійний догмат гальмує.

З повагою.

Писатель
+9
|9 Июл 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
З повагою.

добре хоч так

1 2 3 4 5 6 7 8

Вітання в США і Канаду від християн України і патріотів

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы