Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Вітання в США і Канаду від християн України і патріотів

Старожил
+1714
|6 Апр 2026
0 Цитировать
збентежений вашими дикими словами критику у бік керівників світових держав.

Вибач, але ти Ігорь бачу дісно дуже погано знаєш Писання.. Написано ж, що - "духовна людина може судити все, та її саму ніхто не може судити". Зрозуміло "судити" а не "осуджувати".. Тому я нікого не осуджую а лише сужу як воно є насправді.. і називаю все своїм іменем а не шифрую. А ти ось вже мене осудив, "дикими словами".

В Біблії написано молитися за людей і за владу за покаяння і за Богопізнання.

В Писаннях ще сказано - "Господь сказав мені: «Не молися про добро для народу цього. Якщо вони поститимуться, не слухатиму Я їхніх благань, коли приноситимуть жертви всеспалення та хлібні жертви Я не прийму. Кажу так, бо їх Я вигублю мечем і голодом, і моровицею». Тому треба мати спілкування брате з Господом, а не з буквою.. яка ще й написана (перекручена з орігіналу) болотними царе-монахами, спеціально для царепоклонницьких смердів.

А про Америку Бог вже все сказав, і не моїми устами.. при тому ще в минулому столітті. Як же тут не судити про рудого нарциса, який скандує - "алах акбар"..

Будь мудрим і уважним..))

З повагою.

«Ви пізнаєте істину, й вона принесе вам визволення». (Іван.8:32;)
Местный
+3
|6 Апр 2026
0 Цитировать

Дай Боже нам християнам мудрості

як віриш так і живеш, як служиш Богу так і отримуєш
Старожил
+1714
|6 Апр 2026
0 Цитировать
Дай Боже нам християнам мудрості

Ось це правильно. Я так завжди молюся, навіть за себе..

Цей світ брате стрімко котиться а пекло.. Те, що в світі розв'язав бункерний з рудим, просто так не закінчиться. Новостворений оборонно-економічний союз - Великобританія, Канада, Австралія/Нов.З.. де Америка відкрито вичеркнута зі списку.. а також ідіото-грязні спичи рудого про принца СА, з послідуючим підписанням саудитом договору з Україною без консультації зі США (чого раніше ніколи не було).. дає гарантовану підставу думати про те, що Америці і її долару слідує дуже плачевний час.

За кого і за що прикажеш молитися..?

З повагою.

Местный
+3
|6 Апр 2026
0 Цитировать

Можна молитися щоб воля Божа здійснилася і шоб Божі люди врятувалися. Шоб українці нормально жили і чемно молилися Богу шоб добро було на українській землі

як віриш так і живеш, як служиш Богу так і отримуєш
Старожил
+1714
|6 Апр 2026
0 Цитировать
Можна молитися щоб воля Божа здійснилася і шоб Божі люди врятувалися.

Так це ж загально прийнята молитва, так молятся всі.. в крайньому випадку - повинні всі.

Шоб українці нормально жили і чемно молилися Богу шоб добро було на українській землі

Я бачу і вірю в це. Україна повинна мати шанс бути незалежною.. що відповідати за свої незалежні ні від кого іншого рішення. Адже такою вона, з часів Київської Русі, ще ніколи не була. А остання імперія повинна розпастися (я вже це раніше говорив) на племена і народи. В Писаннях ясно написано.. що Бог буде судити не збірну етнічну "солянку", під штучною назвою "руский".. а поіменно - народи і племена.

З повагою.

1 2 3 4 5 6 7 8

Вітання в США і Канаду від християн України і патріотів

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы