Дали світло. Яке щастя дивитися на своє житло освітленим та гріти руки на теплій батареї
Дали світло. Яке щастя дивитися на своє житло освітленим та гріти руки на теплій батареї
Дуже цікава інформація (привіт-роздуми), для віруючих США..
П.С. Мені дуже цікаво, що думають на цей вже час віруючі Америки.. особливо мої опоненти, які зокрема в цій гілці стібалися та насміхалися з мене і моїх постів, про їх явну бездуховність при голосуванні за свого рудого обранця. Який повторюю, мало що поневолений демонами, тому веде себе не передбачувано і часто ганебно.. любитель "російської клубнички".. так і ще 100-пудів на міцному "гачку" у фсб рф. Справжній - ексклюзив.. такого "президента" в історіїї Америки ще не було.
Продовження - привіт-роздумів для християн Америки..
Хм-м.. Тиша, з Америки. Мабуть вони не в силах ще, перетравити той беззаперечний факт.. що їх рудий дійсно - протеже болотного фсб.. Адже сьогодні лише сонячному-дауніту незрозуміло.. як цей рудий нарцис, відкрито лоббіює інтереси московського демона.
П.С. Є інформація.. що коли батько Дональда Трампа нарешті з'їхав з глузду (захв. Альцгеймера), для нього побудували спеціально муляж офісу, де дві медсестри зображували секретарок.
Трамп-старший заходив туди і продовжував думати, що він досі "керує бізнес-імперією" - віддавав накази муштруючи «своїх підлеглих». Таким чином його дружина врятувала сімейну ситуацію і бізнес.
Трампу-молодшому доведеться побудувати модель Стокгольмської ратуші, де один-два рази на місяць, йому вручатимуть Нобелівську премію - з літератури, фізики, медицини та за укладення миру між Азербайджаном та Албанією.
трохи смішно
ох же ця Америка
ви перевершили 95 квартал і дізель шоу
А мені ні..
В принципі - нормально і логічно.. якщо є зайві гроші.
Не все моє.. "підсумок" зкопіпастив (і переклав) в неті..)))
Але з історією сім'ї рудого.. і кінцем його батька Ф.Трампа ознайомився..
З повагою.
в менесміх крізь сльози. як пригадаю новини сьогоднішні і вчорашні так і хоч умивайся сльозами.
гроші є в кількох країнах зайві або не зайві ураховуючи шо більшість країн мають друкарчі верстати. по суті гроші це папір - якісний і красивий папір з прикрасами і іллюстраціями.а от скільки можна надрукувати грошей то це вже політика а політика це небезпечна річ
Скажу ще і таке.. По тому що я чую в останній час, (зокрема "возню" в самих штатах).. суто з тим як говорить Господь -"Ти це робив, а Я мовчав; ти гадав, що Я такий, як ти. Але Я викрию тебе...".. при тому, як рудий клубничний нарцис спалився в Україні. В США назріває "грандіозний шухер".
так були у штатах демонстраціі проти президента Трампа. можливо шось ще буде
Буде мабуть те, що і пророкував Д.Вилкерсон. Рудий, в своєму нарцистичному безумстві, вже опустив Америку майже до плінтуса.. а ще ось, мабуть замутить відволікаючий увагу спільноти - гадючник з іраном.. В результаті, все обернеться проти Ізраїлю.. як і написано в Св.Писаннях. Думаю так.
З повагою.
Щось ні одного американця по- темі..))) Мабуть ніяк не переварять, куди ж це вони так попали зі своєю вольною волею.
А це ж всього лише рік минув..
Так шось тиша з іншого берегу океану. Ну так чи інакше хтось цю тему читає та продивляється . Періодично хтось шось пише. А в нашій країні весна
А що їм залишилося казати.. коли я їм закинув реальну духовну "лоботомію"..
Тепер тільки Богу відомо.. що в світі начудить їх рудий демонізований вибранець, в парі зі своїм бункерним "товарищем". Явно нічого доброго.. США ще від пилу Іраку і Афганістану не "відкашлялися".. як рудий потянув солдат на закопаний в глибині скелястих гір Іран. Мабуть в нарцистичному дурмані вирішив, що це йому буде "Венесуела 2.0"..? І це лише початок.. Скільки вже у них (в ситій, стабільній і мирній америці) - галон бензину..? Продукти мабуть теж дорожчають..? Хоча першими від дій Краснова в Ірані, постраждає Азія і Європа.. Але ж потім череда дійде і до них. Печалька...((
так скоріш за все ціна на нафту зміниться і мабуть вже зросла. ціна на нафту то це важливий індикатор у кількох основних країнах світу і мабуть ще в усіх інших країнах
Так і заплановано.. не жаль. Рудий нарцис "краснов", спецом запустив "царский", перевірений століттями "хід конем" - війну.. Мабуть дупу пекти почало не по-дитячі.. а від цього він явно планує досягти мінімум дві цілі.. Перше - відвернути увагу американців від своєї лукавої і дуже стрьомної особистості.. а по-друге - дуже швидко допомогти своєму бункерному товарищу і куратору. Він вже цією своєю війною підняв не тількі світові ціни на нафту, а й породив запланований її дефіцит. Цим "краснов" 100-пудово (якщо війна продовжиться) допоможе болотній встояти від критичного обвалу економіки, який наближався дуже швидко і невпинно.. а отже і надалі вільно продовжувати геноцидну війну в Україні. Ну те що в США з Б.Сходу вже полетіли "чорні тюльпани".. це вже зовсім інша історія - американська.
Десь так, якщо коротко.
З повагою.
Кожен має якусь ціль маленьку або немаленьку. Цілі різні - хтось хоче вижити або Богу послужити а хтось війни веде. А Бог то усе бачить і кожному воздасть по справах його. Сьогодні ранок такий незвичний - весна прийшла і сонечко світить а люди ще напружені, хтось працює а хтось жаліється. Кожен день це нове диво від Бога і це нове творіння Боже для нас
Це загальноприйняте тлумачення Божого управління.. але не все так просто. В Посланні до римлян в 1 розділі, починаючи з 18 вірша ясно сказано, що гнів Божий являється ще й в тому, що Він дозволяє людині жити і діяти за пожаданням свого серця. Тобто по-простому - "якщо не слухаєшься Мене, то роби людино все що ти бажаєш". Зрозуміло все це заведе людину, або цілу країну під управлінням людини, в велику халепу аж до пекла. Але на це потрібен час.. Тому поки буде продовжуватися така поступова агонія.. страждати теж будуть всі оточуючі такої людини (країни). Наприклад, мисливці добре знають, що коли тварина поранена або в агонії.. то до неї наближатися вкрай дуже небезпечно..
Сподіваюся ти розумієш, що зараз відбувається агонія імперії червоного демона, з обов'язковим кінцевим розділенням цієї болотної хомо-"солянки" на дійсні племена і народи.. Це так як і написано в Біблії.. і це розуміють думаю владні структури всіх країн. Зараз стоїть дуже серйозне питання - кому при розділенні на болотах, дістанеться ядерна зброя. Всі бояться щоб вона не дісталася якїйсь радикально-налаштованій групі безумців. Сумно тільки що США, під проводом рудого поневоленого нарциса, грає дуже небезпечну гру.. і поки-що на руку красному демону. Але мабуть це тому, щоб сбулися Божі пророцтва про цю заокеанську державу.
П.С. У болотної - портал зіккурат.. в заокеанської - капітолій, зі стовпом і богемським гаєм. Щось з цих місць повинно ж вилізти... Думаю так.
З повагою.
На жаль, мовчать американці.. Або не заходять і не читають, або ж немає що сказати..
Думаю так.
Я чомусь думаю, що просто не заходять і не читають. Втомилися від нас, від наших проблем, нашого горя і сліз. Живуть своїм життям.
Вони і не напрягалися по цьому. Коли воно тихо, не виють сирени, не здригається земля і будинок від вибухів.. то кому і що там до тієї війни.. десь там далеко за океаном.
Ну рудий трохи їм його підпортив. Бензин у них теж подорожчав.. а за ним мабуть і ціни в маркетах теж. А це ж ще не вечір.. У рудого з бункерним явно змова, а все це не принесе нічого доброго для американців. "Чорні тюльпани" з ірану вже полетіли.. а там у них ще від іракського пилу не відкашлялися. Економіка у них сильна, але ж війна забирає дуже багато коштів.. і якщо вона затянеться, то американці скоро відчують це на своїх гаманцях. Це ми привикли вже до скачків цін, а для них це летальна катастрофа. Думаю так.
З повагою.
Так ціни на товари це політика. Ціни на товари впливають на життя майже усіх людей. Все ж таки хтось в США і в Канаді пам'ятає про українців і це правда
І ще щось, набагато гірше..
Зараз всі розумні бачать і розуміють, що рудий з бункерним узгоджено вводять світ в економічний і продовольчий хаос.. А це все веде до обов'язкової появи на світовій арені антихриста. При цьому я вже писав американцям.. що вони віддали свої голоси за предтечу антихриста.
Думаю так.
Гарні роздуми і пояснення, до сьогоднішних подій.
П.С. Особливо рекомендовано для тих, хто віддав свій голос за рудого нарциса.
Останні мої роздуми з питаннями до американців (сумно що без відповіді), на фоні останніх подій пов'язаних з діями їх рудого лідера, і особливо з його висловлюваннями, в яких він не тільки видає бажане за дійсне.. а ще й це все дуже схоже на реальну шизомаячню. Не зрозуміло, чи таке йому друкують в "рядку, що біжить перед його очима", чи це ознака критичного рецидива.. Також питання... - хто ж тоді у нього в радниках, якщо це не сам диявол (московський)? А вчора почув ще й таке.. (знову зі особистих слів самого рудого) ..що влада Ірану нібито пропонувала йому стати їх лідером. Перше що пришло на розум, вибачте.. - "дід Краснов вчасно не прийняв свій галоперидол".
Панове американці, чесно.. - хто вас надоумив привести до влади інфенально-збочену особистість..? Що там у вас дійсно твориться, дорогоцінні..? І це при тому, що ваш "християнський" вибранець, відверто вже втягнув вас в Третю світову.. і похоже всіма своїми діями, готує шлях антихристу. Невже, саме в цьому і є своя особиста частина США, в святому Божому промислі (плані)?
П.С. Вірю і надіюся, що хтось з американців це все послухає і прочитає. Ну і хоть щось да відповість..
З повагою.
Маю декілька свіжих думок, панове американці.
Вчора взнав що бензин у вас в США, подорожчав ще на 5-6 доларів.. (в залежності від штату). Деякі прод.харчування теж вже подорожчали.. і це ще ж не "вечір". А ваш рудий нарцис (Краснов).. все частійше марить своїми галюцінаціями, і несе на камери всілякі нісенітниці..
Не все поки-що зрозуміло в цих закулісних іграх "мироправителів".. але плід від цього демонського гадюшника, який на БС лише розворушив рудий з ідейським колегою, вже бачать всі.. - Виграє від цих дій Краснова, лише московський бункерний демон - (Краснов навіть зняв санкції, з його танкерів).
Я думаю, що Америка переступила свою "червону межу" і відкрила в парі з болотною - шлях "червоному вершнику". Далі, якщо американці не відсторонять свого рудого Краснова від влади, це приведе Америку в "точку неповернення". Пророцтва на Америку - збудуться.
П.С. Все йде по Божим пророчим Писанням. Поки-що мироправителі, з допомогою Краснова і його московського куратора, готовлять шлях - "чорному".. і слідом - "блідому вершнику". Далі на світову арену вже вийде антихрист..
З повагою.
Так останні часи наблизилися це однозначно. Ситуація в Україні реально складна і потребує нормального вирішення. Світові політики не всі знають шо робити а хто вважає шо знає то діє масштабно огидно. Радує тільки одне - те шо кожен день нашого 'життя' наближає нас до зустрічі з Богом на землі чи у вічності. Нажаль ще антихрист був і є у світі і сили зла діють і дехто з людей гине і таких немало. Боже, Боже Великий і Сильний помилуй нас і врятуй. Нехай люди пізнають Бога і Ісуса Христа усі і малі і дорослі і бідні і заможні і населення і керівники. Без Бога і без імені Бога люди не мають навіть надії на спасіння
Вони добре знають те, що їм наказали робити.. і діють як їм це прописали в вступній. А все це тому так, що повинні збутися Писання. Трохи сумно, що це випало на час нашого земного життя.. але й радість є ще більшою. Радість тому, що ми бачимо, як Господь реально охороняє своїх дітей - Він почав і Він закінчить..! А значить.. ми будемо свідками не тільки пророцтв, що сбуваються перед нашими очима.. але й свідками великої Слави Господньої теж.
З повагою.