От якби ж ми українці перестали б ще сваритися на рівному місці
От якби ж ми українці перестали б ще сваритися на рівному місці
Якщо ніколи ні в що глибоко не вникати, ставитись до всього поверхнево, то завжди і всюди для такої людини буде "рівне місце". Насправді є багато дуже важливих і принципових речей.
Крім того, є суттєва різниця між обміном думками та сваркою.
Різниця є і ще коли люди віддаляються від Бога і від слова Божого то їм стає гірше жити і почуваються вони гірше. Це стосується і слів і думок і розмов і переписки. Ще в Бібліі написано шо про те тільки шо чисте шо гарно і що назідає про те думайте і говоріть. А ще написано - Пустослов поражає словом як мечем а язик мудрих лікує
Хм-м.. ти це levko1 серйозно..? Ладно.. спробую трохи пояснити те, чого ти не бачиш (не розумієш).. або не хочеш бачити і розуміти.
По-перше мені не до "стьобів", чесно.. У мене братик за вікном рвуться БПЛА, шахеди, ракети з касетними зарядами.. якими з неофіційного дозволу вашого рудого нарцистичного гольфмана, бомбить українські міста московский демон.
По-друге, те що ваш президент, за якого ви дуже радісно голосували і рекомендовали це іншим.. проявив себе як дійсний агент московії.. мені і всім хто ще не дурний це показав явний цирк, який влаштували Зеленскому в овальному Трамп з Венсом. (тільки не пиши мені, що це було спонтанно).
Потім підтвердженням цьому стали, різні його визиваюче мінливі.. часом навіть циничні.. реплики і відповіді на питання про руйнівні і багатожертвені обстріли українських міст.. (зокрема касетним іскандером в неділю центра мого міста, де було вбито і заживо згоріли десятки людей.. разом з дітьми).
Ну а його цинічна відповідь.. (до речі з цього часу я і називаю його "рудим ідіотом).. на різке збільшення обстрілів наших мирних міст і активний наступ путлерівских рашистів.. - "що і він би так само поступив як і путін".. ясно показала - "хто тут є хто".
П.С. Це я так братик, дуже і дуже коротко про вашого президента.. після обрання якого путлер відверто і різко ативізував свій кровавий терор, проти мирного населення України. І це все на жаль дуже гарно розуміють всі українці..
З повагою.
Рада бачити Вас. Пару днів тому писала Вам у вагончику. Часто згадую про Вас, на жаль, ці згадування пов"язані зі страшними подіями. Нехай Бог береже та благословляє Вас та Вашу родину, проводить вас всіх цілими та неушкодженими через ці жахіття. У нас страшно, а у Вас в багато разів страшніше. Тримайтеся.
Дякую сестричка, що не забуваєте.. Теж рад вас бачити і "чути".
Я заходив кілька разів на початку червня, бачив активність лише одного Ігоря.. і все.
Я теж киевляни згадую про вас, кожного разу коли взнаю про ці страшні обстріли.. Наш єпіскоп часто висилає "наживо" - зняте ним зі свого вікна.. Все це і один одного, можемо зрозуміти тільки ми з вами.. Це наше.. тому що нажаль це відьувається з нами і біля нас.. Тому ні levko1, ні такі як він.. які не знаходяться серед нас.. нас не зрозуміють і навіть переживати не будуть. У них тихо вдень і вночі.. вони не прокидаются від гуркоту розривів і трясіння землі разом з будинком.. у них не вилітають вікна від ударної хвилі.. Ну і т.д.
Дякую.. сьогодні ввечері зайду почитаю.. Щас требе швиденько йти по справам.
Божих благословінь.. гарного тихого вечора і спокійної ночі.
З повагою.
Я зрозумів.Це ти попробував поставити себе на моє місце і написав так,як ти поступив би...
Бог усе бачить
Нічого ти не зрозумів levko1.. і не зможеш зрозуміти тому, що все це потрібно переживати і бачити особисто. А тим паче, я точно не збираюся ставити себе на чиєсь місце.. свого достатньо. Ну а якщо ти впізнав в моїх словах себе, то це точно не від мене. А написав я так тому що знаю, як відносяться до того що відбуваєтся у нас в прикордонні ті, що живуть від мене набагато ближче ніж ти.. При цьому я не осуджую тебе і таких як ти тому, що розумію.. це подібно тому, як я теж не зможу зрозуміти солдата з "нуля".. хоча цей "нуль" від мене лише в 15-20 км. Дратує братик мене ли те, що деяким "из-за бугра" краще ніж мені видно те, що робиться особисто у мене за вікном.. і які зазвичай посилаються на якихось дивних "бачащих", "чующих" та "знающих". Десь так..
З повагою.
Тут "впізнав" ні до чого, ти прямо написав:
"Зрозуміти" то так, для цього треба пройти подібне , а ось "не переживають" (не бентежаться) ти не мав права такого писати, ти не можеш цього знати.Я тобі написав той пост для того щоб ти це зрозумів, насправді я думаю що і ти переживав би.
Але для мне важніше інше, щоб це "переживання" було крще ділом, тому що словами легше всього переживати.Дуже часто люди "переживають"тільки на словах, щоб показати які вони добрі та святі, це можна побачити коли тільки "погладиш їх проти шерсті".
І ще одне, те що ти написав:"що і він(Трамп) би так само поступив як і путін"- це брехня, він не так сказав.
Я написав так, як воно є насправді.. Всі розумні ясно розуміють.. - що розуміти нас можут лише ті, хто бачить і особисто переживає те ж саме що і ми. А якщо це хтось за тищи км. да і ще за океаном.. ну, може десь в серці і блисне трохи жалю, коли побачить в новинах жахіття яких наробили в наших містах московитські демони.. але це на короткий час, тому що турботи дня та особисті проблеми швидко перемкнуть всі думки і емоції на їнше. Така природа людини.. і ти levko1 не виняток.
Хм-м.. раніше ніж публічно звинувачувати мене в брехні, шановний levko1.. ти може б хоч трохи поцікавився словоблудием свого обранця.. І коли вже так.. то і я теж покажу що ти або брехун, або ж боїшся взяти відповідальність за те, що поступив не по Духу а по тому що почули вуха.. і тому ти проголосував за старого і..., як і всі мабуть християни США.
Ну да ладно, по-суті : - **На запитання щодо того, чи Путін користується паузою, яку зараз взяли США щодо розвідувальної та військової допомоги Україні, Трамп відповів: - “Ні. Насправді я думаю, що він (путін) робить те, що зробив би будь-хто інший. Я думаю, що він (путін) хоче зупинити і врегулювати конфлікт, і я думаю, що він (путін) б'є по ньому (Зеленському, Україні) сильніше, ніж він бив по ньому раніше. І я думаю, що, напевно, будь-хто на його місці зробив би це зараз. Він (путін) хоче покласти цьому край".
П.С. Всім розумним зрозуміло, що "пауза" від США і є тим неофіційним "дозволом" рудого і його команди московитському демону - на вільний обстріл України.. Потім рудий два рази чітко підкреслив, що так безнаказано бомбив би міста України - "будь-хто".. Значить і він теж. Останні його цинічно-знущальні слова - взагалі без коментарів.. їх автора ще і мало назвати ідіотом..(((
З повагою.
Ага,значить признаєш що це вже ти добавив від себе.
По друге в тебе є орігінльний текст на англійській? Певно що немає.А я чув як він це говорив.А те що дермократи і такі ж ваші ЗМІ інтерпритують на свій лад (плюс ще ти добавив) -це не новина.А мова там була, що всі ті(диктатори) що затіваюь такі війни, так поступають.
Так ,це був його ляп , яким він дав повід шукаючим його.
люди не сваріться будь ласка і не сперечайтесь. шукайте добра і дружби та взаємодопомоги
Ага, "впіймав" значить..))
levko1 ти чи дісно наївний, чи таким лише прикідуєшся.. Ти ж не дурний непевно.. але примазуєш і ретушуєш свого рудого обранця так, щоб виходило що ми всі в Україні тут зовсім дурні. І що кому, хто має тверезий розум, ще не ясно..? Коли лідер супер-держави ясно каже - "будь-хто б так діяв", і що - "путін хоче покласти край війні".. і який часто меле таке, що навіть і на хвору голову не налазить. Цим він робить не лише себе ідіотом, а й опускає США до низу принтуса.
Було б йому років 10-12, то ноу-проблем.. але лідеру такого рівня кидаться такими фразами.. і "ботать" як вагонний кидала.. при кучі радників, спічрайтерів і різних експертів... У мене по цьому.. взагалі слів немає.((
П.С. Тільки сьогодні вночі levko1, московитський демон.. який по словам вашого лідера США - "дуже хоче закінчення війни".. від всьго свого "мирубажаючого" серця, обстріляв сотнями шахедів, КР і балістикою.. майже всі промислові міста по всій Україні.. - летіло не тільки по підприемствам і енергетиці.. але й по мирним будинкам і куди тільки демони рашистські бачили. Рудий мабуть знов скаже, що кожний би так зробив.. або щось типу знущально-ціничне, як він видав про згорілих живчем людей при обстрілі рашистами касетником центру м.Суми.. Респект і уважуха твоєму рудому .... лідеру. Співайте йому дифірамби..((
С повагою.
Страшна була ніч.
І це можемо розуміти один одного лише ми.. - ті хто це особисто бачить і чує за своїм вікном. Тримаймося сестричка.. віримо Господь збереже і ми побачимо Його перемогу. Як бачимо.. руді, голубі та розові відійшли на другий план.. Тепер залишився лише наш Господь - наша Надія, наше Сонце і наш Щит.. Болотна людоїдська імперія гарантовано буде Ним розділена на племена і народи.. які і буде судити Господь Бог. Не мікс з племен, під назвою "руский".. а по-іменно кожне плем'я і кожен народ. Як і написано - "Тоді Господь судитиме всі племена та всі народи. ...". (Книга Пророка Ісаї 2:4)
З повагою.
Згодна з Вами. Якби не віра в Господа, ми просто не витримали б. Часом на тілесному рівні так боляче і так страшно, що словами не висловити. Минулого понеділка у моїх доволі близьких родичів сталась така подія. Вони живуть в Києві, але в приватному секторі. На подвір"ї у них декілька будівель, раніше була велика сім"я, зараз там живуть тільки троє людей. Так от в один будинок вночі влучила ракета. Прошила його наскрізь, але не розірвалась, а встрягла в землю. Спеціалісти сказали, що мої родичі народились в сорочках. Цілий день там все було оцеплено, проводилосась робота по знешкодженню ракети. Сказали, що якщо її прийдеться підривати, то треба буде евакуювати багато людей, на кілометри, в тому числі з багатоповерхівок. Але таки вдалось її знешкодити. Чоловік, який живе саме в цій хаті, якраз вдома не ночував, поїхав до родичів в гості. Ще один ночував в будинку, який прибудований впритул до цієї хати. Хата стара, дерев"яна, потім обкладена цеглою. Ми з моїми батьками колись в ній жили деякий час, я була тоді мала. А третя жінка (моя сестра троюрідна) була в будиночку приблизно в метрах 30 від цієї хати. От і скажіть після цього, що Бог нас не береже. Береже! Слава Йому. Правильно Ви написали: Він - наша Надія, наше Сонце і наш Щит.
Погано що ти не спосібний визнавати ось цю свою брехню:
Ти багагато чого не знаєш і не розумієш, і при цьому направо і наліво розкидаєшся негідними словами , так і самому можна таким оказатись...
Цитата Asher
Це вже щось паралельне з "ботаєш по фені".