Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Вітання в США і Канаду від християн України і патріотів

Местный
+3
|26 Янв 2026
0 Цитировать

Було б гарно мати за союзника не тільки Канаду але й США

як віриш так і живеш, як служиш Богу так і отримуєш
Местный
+3
|26 Янв 2026
0 Цитировать

А Канада і США зараз мовчать

Старожил
+1930
|2 Фев 2026
1 Цитировать
Канада і США зараз мовчать

Тому що нема змісту говорити тим, хто не взмозі зрозуміти. Чогось Ашера не хвилює той факт,  що Європа і досі годує рашу, купуючи в неї газ. Зате далека Америка ой як хвилює

The good things come to those who wait...So, be patient!!!
Местный
+3
|2 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата us-lily
Тому що нема змісту говорити тим, хто не взмозі зрозуміти. Чогось Ашера не хвилює той факт,  що Європа

Вітаю вас шановна і благословенна сестра. я приємно здивований шо нас читають люди з іншого боку океану а також я з увагою читаю ваші слова і пости . давненько про вас нічого не чув та не знаю ваш настрій на сьогодні. Я як той шо хоче примирити і об'єднати українців у будь якій країні світу прошу простити мого друга Ашера бо ми тут усі з цією війною напружені а дехто з нас місяцями не виходить зі свого будинку чи квартири. ось зараз дали світло і я можу приділити годину або дві на читання і відповіді. Ашер одружений чоловік і він до жінок і до дівчат має дуже стримане та спокійне бачення та ще люди з вищою освітою часто кажуть швидше ніж аналізують. я не кажу шо наш друг Ашер як людина з вищою теологічною освітою гордий чи надмінний чи швидкий на висновки - просто війна і люди напружені та ображені. зараз ще я вам скажу шо багато хто відійшов від Бога, не маю на увазі моїх друзів але те шо розум у людей закипає то це точно. ще й Україна все ще під ударами ворога. до речі Європа скорочує закупівлю рос газу це я точно читав у новинах але нажаль Європа не така сильна як США чи Китай. так чи інакше і у Європі і у США є багато людей які підтримують Україну і це добре і це важливо.

дякую вам наша подруга за ваш відгук і за небайдужість щодо України і щодо українців.

Местный
+3
|2 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата us-lily
Зате далека Америка ой як хвилює

так Америка хвилює багатьох і дуже багатьох на Америку споглядають і Європа і раша і Китай і Індія і Африка. до речі чи є тут на сайті інвікторі хтось з Австраліі чи Нової Зеландії? нажаль політика це тяжке ярмо у сенсі шо там приходиться рішати глобальні і важливі питання які іноді роками чи десятиріччями не вирішуються. позиція США щодо процесів у світі і щодо війни в Україні залишається вагомою, хоча можливо президент США зараз може бути купленим або завербованим кремльовськими службами. хочеться добра і хочеться нормального життя. миру Україні, миру усім нам

Местный
+3
|2 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата us-lily
ой як хвилює

хвилює окрім Америки ще хвилює ця зима і ситуація з електрикою, хвилюють постанови і укази влади України оскільки вони позначаються на українцях, хвилює ситуація на фронті, хвилює напрямок розвідки ворожих бпла а також напрямок руху рос стратегічної авіаціі. ще трохи хвилюють ціни на пальне і ціни на продукти харчування і на продукти першої необхідності. а Слово Боже каже шо для кожного дня достатньо своїх турбот і усі інші турботи і хвилювання можна покласти на Сина Божого. дай Боже полегшення Україні

Местный
+3
|2 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата us-lily
Тому що нема змісту говорити тим, хто

окрім одних людей тут періодично зьявляються інші, старі і нові. ще б мені хотілось побачити тут когось із Канади та ще з Австраліі та Нової зеландіі , а таке можливо тому що світ тісний і християни є майже усюди

Старожил
-17
|2 Фев 2026
0 Цитировать

Те, що велика частина євангельських церков та деномінацій США підтримали Трампа на президентських виборах в США на його другу каденцію, свідчить про їхню духовну сліпоту, особливо тих, хто продовжує його підтримувати і сьогодні! Тому що: "сатана — «бог» цього світу, осліпив розум цих невіруючих, щоб вони не бачили світла, що йде від Доброї Звістки про славу Христа".

"...щит и ограждение - истина Его." - Пс.90:4;
Местный
+3
|2 Фев 2026
0 Цитировать

ну і звісно тут як тут випригнули політичні оглядачі

Местный
+3
|2 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Истинный
що йде від Доброї Звістки про славу Христа".

ну як ніяк ім'я Боже і деяка назва Божої звістки тут об'явилися.

Местный
+3
|2 Фев 2026
0 Цитировать

людям на інвікторі було б гарно знати і пам'ятати шо ця тема не про політику а про вітання і християнську дружбу

Местный
+3
|2 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата us-lily
говорити тим, хто

як ніяк а знак уваги і слова уваги написали.

Старожил
+1930
|2 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Истинный
Те, що велика частина євангельських церков та деномінацій США підтримали Трампа на президентських виборах в США на його другу

А ті хто підтримають його опонентів то вже що взагалі мертві духовно?

Старожил
+617
|3 Фев 2026
1 Цитировать

Прямо зараз, у цю хвилину, ми сидимо в темряві і чуємо страшенні вибухи, дрижить земля.   І так, нас хвилює далека Америка, бо від неї у великій мірі залежить наша доля. Але звісно, це не  важливо для багатьох, хто в цій далекій Америці перебуває, хоч вони були колись українцями. 

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+1930
|3 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Д и я
темряві і чуємо страшенні вибухи, дрижить земля.   І так, нас хвилює далека Америка, бо від неї у великій мірі залежить наша доля. Але звісно, це не  важливо для багатьох, хто в цій далекій Америці перебуває, хоч вони були колись українцями.

Це виключно ваша думка, і я не буду сперечатися,  хоча не погоджуюсь.. Моє питання було в іншому. Але на щастя доля України не залежить ні від  Америки ні від Європи.

Старожил
+1714
|3 Фев 2026
1 Цитировать
людям на інвікторі було б гарно знати і пам'ятати шо ця тема не про політику а про вітання і християнську дружбу

Я думаю, що таким як ти християнам, не гарно включати "страуса".. тим паче, коли бачиш як наївні брати "попалися на сирі".. Та і у вітання не завжди входять тільки обнімашки.. Цьому вчить і Ап.Павел теж.. Не читав?

Цитата Д и я
Прямо зараз, у цю хвилину, ми сидимо в темряві і чуємо страшенні вибухи, дрижить земля.

Те ж саме - без світла.. Земля слава Богу не дрижить, але вибухи чутно гарно.. Хвала Христу на ноуті залишилося ще 53%.. ось пишу поки що.

Цитата Д и я
це не  важливо для багатьох, хто в цій далекій Америці перебуває, хоч вони були колись українцями.

Я не думаю, що вони зовсім не переживають.. але вони ж не чують вибухів і не бачать очима те, що дійсно діється після рашистських прильотів.. Тому це для них лише в картинках.. як кінофільм.. Тільки і всього що вони десь трішки там розуміють, що він все ж таки не художній.

З повагою.

П.С Тільки ось це написав, як аж двері задрижали - десь підряд три прильоти.

«Ви пізнаєте істину, й вона принесе вам визволення». (Іван.8:32;)
Старожил
+1714
|3 Фев 2026
1 Цитировать
Цитата Истинный
"сатана — «бог» цього світу, осліпив розум цих невіруючих,

У мене теж така ж думка.. і вже давно. Ким (яким духом) дійсно водимі християни США..? Бачать чи ні вони хоч тепер вже, як їх вибранець.. лідер могутньої держави.. набагато могутнішої ніж болотний Мордор - відкрито захоплюється кривавими диктаторами-вбивцями.. Та мало цього, так він їх розхвалює на всі боки і вішає на стіні свого робочого кабінету спільні з ними фото.. де зазвичай у здорових і адекатних людей, висять фото рідних і близьких друзів..?

Правду кажуть в народі - "Скажи мені хто твій друг, і я скажу тобі хто є ти".

З повагою.

Старожил
+1930
|3 Фев 2026
1 Цитировать
Цитата Asher
не думаю, що вони зовсім не переживають.. але вони ж не чують вибухів і не бачать очима те, що дійсно діється після рашистських прильотів.. Тому це для них лише в картинках.. як кінофільм.. Тільки і всього що вони десь трішки там розуміють, що він все ж таки не художній.

Це правда. Вас ніхто не зможе зрозуміти,  бо сидячи в теплій хаті,  де нічого не літає над головою,  то є одне. А сидіти під вибухами - це зовсім інше. Вам можемо ми тут лише співчувати , але зрозуміти- ніхто не зможе. Я лише знаю, що таке свистить кулі в сусідньому дворі, але щоб ракети, дроби чи вибухи - ні. Тому я не говорю , що розумію вас, бо це буде брехня...але те , що українці тут переживають за українців в Україні- це правда.

Старожил
+617
|3 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
Я не думаю, що вони зовсім не переживають.. але вони ж не чують вибухів і не бачать очима те, що дійсно діється після рашистських прильотів.. Тому це для них лише в картинках.. як кінофільм.. Тільки і всього що вони десь трішки там розуміють, що він все ж таки не художній.

Не знаю. Ми просто їм набридли зі своїми "проблемами", дратуємо їх. Ми ж ще й недостатньо духовні, на їхню думку. У всякому разі, навіть не уявляючи, як нам тут, вони не пропустять нагоди повчити, зробити духовне зауваження.  Нехай.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+1714
|4 Фев 2026
1 Цитировать
Цитата Д и я
Ми просто їм набридли зі своїми "проблемами", дратуємо їх.

Багато з них вірять своєму рудому обранцю.. Вони геть не хочуть навіть думати про те, що їх розвели як сліпих котят. Навіть агресивно реагують на те, коли їм поясняєш і показуєш це на прикладах.. які зрозумілі мабуть навіть австралійському аборигену. Вони вірять своєму рудому нарцису.. считая його "божим обранцем", за якого вони проголосували по волі Божій.. І тому, суто з його слів вірять - що Зеленський дійсно дуже "ненавидить" бункерного так, що на навіть на шкоду Україні не хоче підписувати трампівський "мирний договір".. а точніше - рабську капітуляцію. Десь так..

Цитата Д и я
вони не пропустять нагоди повчити, зробити духовне зауваження

Тому що считають себе супердуховними.. а деякі навіть - мегадуховними..))((

Від цього вони не розуміють те, що Америка вже постхристиянська. Це подібно тому.. як Господь залишив церкву в Єрусалимі і перемістив Своє пробудження в Антиохію. Вони не хочуть бачити те, як їхній рудий нарцис опустив країну на політичній арені до плінтуса.. і продовжує ще й далі опускати. Вони категорично не згодні з тим, що їх обранець не тільки відкритий нарцис, а й поневолений старий маразматик.. Вони навіть не хочуть помічати, як він поводить себе відкрито безглуздо, а часом і явно неадекватно.. як він відкрито та явно хворобливо - захоплються кривавими диктаторами. Та мало цього.. так він ще й вішає фото самого кривавого свого друга-диктатора і кумира, на "червону стіну" в своему овальному кабінеті. Це чесно - жесть..!

З повагою.

Местный
+3
|4 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата us-lily
А ті хто підтримають його опонентів то вже що взагалі мертві духовно

мабуть ні. людина якшо християнин і якшо живе по правді Божій то ця людина може увійти в Царство Боже і унаслідувати небеса. у кожної влади є прихильники і є опозиція навіть у християнстві є ті хто приймають його а є хто не приймають віру

Местный
+3
|4 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
як ти християнам, не гарно включати "страуса"

ну удружив ну удружив

Цитата Asher
Я думаю, що таким як ти християнам

добре шо хоч з рядів віруючих не викреслив

Цитата Asher
коли бачиш як наївні брати "попалися на сирі".. Та і у вітання не завжди входять тільки обнімашки

це про росіян чи про американців???

Цитата Asher
Те ж саме - без світла.. Земля слава Богу не дрижить, але вибухи чутно гарно.. Хвала Христу на ноуті залишилося

ну світло в усіх в Україні відключають по 2 або по 3 рази на добу

Местный
+3
|4 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Д и я
Не знаю. Ми просто їм набридли зі своїми "проблемами", дратуємо їх. Ми ж ще й недостатньо духовні, на їхню думку.

десь так і є

Цитата Asher
Тому що считають себе супердуховними.. а деякі навіть - мегадуховними..))((

ким себе вважаєте ви? всі ми люди хтось прав а хтось грішить. а до речі до якої Церкви ви Ашер себе відносите? Євангеісти це кажись не Ієговисти. взагалі є єхб - євангельські християни баптисти , є хвє - християни віри євангельської тобто п'ятидесятники. є мабуть ще якісь євангелісти. а хто ж ви Ашер - 18000 з гаком постів на інвікторі то це вже християнським письменником можна стати. взагалі я давно знав шо ім'я Валера воно незвичайне і надзвичайне

Местный
+3
|4 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
Господь залишив церкву в Єрусалимі і перемістив Своє пробудження в Антиохію.

таке можливо з урахуванням того шо з Богом усе можливо

Местный
+3
|4 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
Вони навіть не хочуть помічати, як він поводить себе відкрито безглуздо, а часом і явно неадекватно.. як він відкрито та явно хворобливо - захоплються кривавими диктаторами. Та мало цього.. так він ще й вішає фото самого кривавого свого друга-диктатора і кумира, на "червону стіну" в своему овальному кабінеті.

так тут я погоджуюсь треба владі США більш краще жити і краще і чесніше діяти

Местный
+3
|4 Фев 2026
0 Цитировать

хто є з Канади відгукніться будь ласка

Старожил
+1714
|4 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
як ти християнам, не гарно включати "страуса"
ну удружив ну удружив

Не сподобалося? Ну тоді - "трьох мавпочок".. Так буде краще?))

це про росіян чи про американців???

Американців..

А про "росіян".. Кого ти маєш на увазі: - фіно-угорців, меря, мордву, весь, мещеру, чудь, мокшу, перм, печору, марі, татар.. кого з них..? Чи всіх разом в "одному флаконі"?

у світло в усіх в Україні відключають по 2 або по 3 рази на добу

Так ви ж жируєте..!))

У нас по 14 годин, без перерви. Ось як ГАВнули о 8:30.. так ще невідомо коли ввімкнуть.. Вчора ГАВнули о 9:00 а ввімкнули після 23-ї..

таке можливо з урахуванням того шо з Богом усе можливо

Почитай пророкування Д.Вілкерсона про Америку, від 1973 року.. Він ще аж тоді, про це пророкував..

треба владі США більш краще жити і краще і чесніше діяти

Я запитував американців про чесність їх президентів.. По їх словам, не один із них не виповнив свої предвиборчі обіцянки. Але цей рудий.. своїми понтами і безглуздою бла-бла.. явно перевершив всіх інших. При чому ще і явно міцно сидить на гачку у фсб..

З повагою.

Местный
+3
|5 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
Почитай пророкування Д.Вілкерсона про Америку,

чув про нього але не з усіма його словами я згоден. Біблія каже шо буде багато лжепророків. це американський пророк і він багато страшних і тяжких слів пророкував. я визнаю за Бога і за Пророка самого Ісуса Христа. Він (Ісус) мав родича пророка Іоанна Хрестителя то він теж був пророк. шоб розуміти і визнавати пророка треба його знати особисто. я останні 20 чи 25 років , а до того 10 чи 15 років дитинства , то ці роки я вибудовую відносини з Богом богів і Царем царів з Пророком та Вчителем - Ісусом Христом. хочу вірити шо знаю Його особисто тому шо читаю Біблію та молюся Йому а повністю пізнати Бога то не кожному дано тому шо повністю ми пізнаємо Бога на небі у Божій присутності

Местный
+3
|5 Фев 2026
0 Цитировать

хто є з Канади то відгукніться будьласка. з Богом

Старожил
+1714
|5 Фев 2026
0 Цитировать
чув про нього

Чути, не значить знати..

але не з усіма його словами я згоден.

Це не важливо.. Головне що незалежно від твоеї згоди чи незгоди.. деякі його пророцтва вже здійснилися.. і деякі починають збуватися.

читаю Біблію

Краще вивчай..

З повагою.

1 2 3 4 5 6 7

Вітання в США і Канаду від християн України і патріотів

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы