Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Вітання в США і Канаду від християн України і патріотів

Старожил
+692
|20 Авг 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
Може накінець трішки поділишься таємницею, як ви там християни вибирали цього

Розкажи краще як ви українці, зека- шапкокрада президентом вибрали("я за нього не голосував"-не пройде)

Цитата Asher
Братик.. я викладаю інформацію не бла-бла, а те про що сам точно знаю, або підтвержену фото/видео.. Не замітив, правда?

Не  сміши . Я бачив для прикладу  яку ти тут "підтверджену з фото і відео інформацію"  про "агента краснова" виклаав.

Цитата Asher
московські солдати зовсім понацепляли собі на броню разом з триколорами зоряно-полосатих прапорів.. Здорово, вірно?

Хіба  тебе повинно чіпати те що роблять якиїсь "виродки з боліт"?

Старожил
+1709
|21 Авг 2025
1 Цитировать
Цитата levko1
як ви українці, зека- шапкокрада президентом вибрали("я за нього не голосував"-не пройде)

Українці братик за нього не голосували.. За нього дружно проголосували донбасяни, "карусели".. з тих, хто за кіло гречки и 100-грн. рідну маму під поїзд скине.. і проплачені члени комісії, які пачками вкидали в урни заздалегідь відмічені бюлетені.. Ну, і все це творилося під наглядом тітушні і ментів того часу. Гроші в основному на це шли з болотного Мордора..

П.С. Я тобі відповів коротко і понятно.. А що ти мені накидав, братик.. що боїшся чесно признатися і правду розповісти..?

Цитата levko1
Не  сміши . Я бачив для прикладу  яку ти тут "підтверджену з фото і відео інформацію"  про "агента краснова" виклаав.

Хм-м.. я братик лише "за що купив, за те і продав".. А ти мабуть особисто поручаєшся за свого президента.. Так?

Цитата levko1
Хіба  тебе повинно чіпати те що роблять якиїсь "виродки з боліт"?

Вони роблять те, що ім наказали гобліни.. і ті просто так не будуть наказувати вивішувати те, об що вони ще вчора витирали ноги. Так що я думаю.. тобі не треба так "на ходу зіскакувати".))

А ось я особисто братик бачу, як після тайної бесіди рудого клоуна з бункерним демоном.. після цього цирка на Алясці.. обстріли України різко помножилися.. Наприклад лише сьогодні (21.08) вночі, болотні виродки запустили по нам - 577 шахедів і 40 ракет різних типів.. Також більшість шахедів і навіть ракети, летять від них з касетними боєприпасами.. явно щоб якомога більше убити мирного населення.. Такого раніше не було. Ось такі справжні справи братику levko1..

З повагою

«Ви пізнаєте істину, й вона принесе вам визволення». (Іван.8:32;)
Старожил
+614
|21 Авг 2025
1 Цитировать
Цитата Asher
Наприклад лише сьогодні (21.08) вночі, болотні виродки запустили по нам - 577 шахедів і 40 ракет різних типів..

Це було просто жахливо. Здавалось, що ця ніч ніколи не закінчиться. Думаю, що той, хто особисто такого не переживав, не зможе цього уявити. Не знаю, може через це у висловлюваннях Вашого співрозмовника ніколи немає навіть натяку на якусь емпатію, лише роздратування тим, що хтось може мати думку, відмінну від його  думки. Кожного разу дивуюсь. Ну то таке...

Тримаймося.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+692
|22 Авг 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
Українці братик за нього не голосували.. За нього дружно проголосували донбасяни,

Тобто по твоєму донбасяни це не українці, для чого тоді воювати було за донбас  ще з 14 року.

Відповідати не потрібно.

Цитата Asher
Я тобі відповів коротко і понятно.. А що ти мені накидав, братик.. що боїшся чесно признатися і правду розповісти..?

Ти вже довгий час пробуєш навязувати мені почуття провини.Я розумію ви навчилися за тридцять років,так Яник грався в "Європу"і получав від Утіна на шару фінанси.

Ти повинен "зарубати собі на носі" -президент Америки є президентом Америки, Україна ж не є штатом Америки .І він не буде поступати відносно України,   так як я хочу  і тим більше як ти хочеш.

Потрібно позбавлятись думки "мені всі должни", тому що це відсторонює і тих хто дійсно допомагає.

Цитата Asher
Вони роблять те, що ім наказали гобліни.. і ті просто так не будуть наказувати вивішувати те, об що вони ще вчора витирали ноги. Так що я думаю.. тобі не треба так "на ходу зіскакувати"

Знову смішиш,  мова про ам. прапор виїденого яйця  не коштує, але я дилюсь що рашистська  пропоганда  навіть і в цьому має успіх, на жаль.

Цитата Asher
Хм-м.. я братик лише "за що купив, за те і продав"..

А тепер повертаємось до сказаного тобою раніше про це:

Цитата Asher

Тому ми нікому не віримо окрім Господу Богу.. і те, що самі бачимо і чуєм своїми вухами.

Старожил
+692
|22 Авг 2025
0 Цитировать

До речі Ашер, чому   на росії  зараз такий  доргий безин і черги километрові, а за часів Байдена такої проблеми зовсім не було, розповісти, чи сам знаєш?

Старожил
+1709
|22 Авг 2025
0 Цитировать
Цитата levko1
Тобто по твоєму донбасяни це не українці

Ти дійсно українець? Бере мене сумнів..

Ознайомся ти братик мабуть з історією "освоения/заселения" Донбаса.. Може тоді зрозумієш, куди ділися звідти українці.. і хто там насправді живе сьогодні.

Цитата levko1
для чого тоді воювати було за донбас  ще з 14 року.

Воювали точно не за донбасян заболочених.. І лише недавно взнали, що за чиїсь копальні природних ресурсів.. особливо рідкісних. Але цього ніхто нам тоді не розповідав.

Цитата levko1
Знову смішиш,  мова про ам. прапор виїденого яйця  не коштує, але я дилюсь що рашистська  пропоганда  навіть і в цьому має успіх, на жаль.

...?!

Цитата levko1
До речі Ашер, чому   на росії  зараз такий  доргий безин і черги километрові, а за часів Байдена такої проблеми зовсім не було,

Хочеш сказати, що це заслуга рудого..?

Цитата levko1
розповісти, чи сам знаєш?

Не тільки знаю.. але знаю чому..

З повагою.

Старожил
+1709
|22 Авг 2025
0 Цитировать
Цитата Д и я
Вашого співрозмовника ніколи немає навіть натяку на якусь емпатію, лише роздратування тим, що хтось може мати думку, відмінну від його  думки. Кожного разу дивуюсь. Ну то таке...

Американці і підамериканці, считають себе самими крутими і умними у світі.. Тому нехай братик трішки повумничає.. а Господь Бог і час, все розтавлять по своїм місцям.

Цитата Д и я
Тримаймося.

Тільки так.. з вірою та покладанням на Господа Христа. Божих благословінь..

З повагою.

Старожил
+692
|22 Авг 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
Американці і підамериканці, считають себе самими крутими і умними у світі..

Це тобі Задорнов розповів, із серії про "тупих янків"?

Совітське насліддя- велика сила,потрібен час, щоб звільнитись.

Цитата Asher
Тому нехай братик трішки повумничає..

А ти завжди, всеодно,  будеш жити думкою: "коли українець хохол  народився -єврей заплакав"... 

Цитата Asher
Ознайомся ти братик мабуть з історією "освоения/заселения" Донбаса.. Може тоді зрозумієш, куди ділися звідти українці.. і хто там насправді живе сьогодні.
Цитата Asher
Воювали точно не за донбасян заболочених..

Мда.

Так ваші вожді вами і маніпулювали, тридцять років,  по принципу "разделяй и властвуй"

І що в ітоге?

Старожил
+614
|22 Авг 2025
1 Цитировать
Цитата Asher
Тільки так.. з вірою та покладанням на Господа Христа. Божих благословінь..

Дякую. Амінь.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+1709
|22 Авг 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
Американці і підамериканці, считають себе самими крутими і умними у світі
Цитата levko1
Це тобі Задорнов розповів,

Ні.. це з особистих знайомств і відносин..

Ваш рудий лідер це демонструє відкрито на весь світ.

Цитата levko1
Так ваші вожді вами і маніпулювали, тридцять років,  по принципу "разделяй и властвуй"

Считаєш, що ваші вами не маніпулюють..? В українців хоч є одна особливість - не довіряти ні якій владі.. А у вас, що не президент то "посланик і слуга Бога".. як написано в Римлян 13:1-2..

І ти навіть особисто, не допускаєш що ваш президент це лише оф-фейс держави.. можно сказати - картинка на обладинці з написом "Держава США".. якому хтось за кулісами дозволив стати цим фейсом. Вірно?

Цитата levko1
І що в ітоге?

А те що і маємо. Але зверни увагу.. - з самого початку проголошеної незалежності, під "твердою гарантією в захисті" від США.. Україну начисто роззброїли.. Потім в 2022 ваш вождь с князями, відверто плюнув на цю "гарантію", чекали цілий тиждень.. навіть більше.. поки путлер обіцяно захопить Київ.. Потім коли побачили що у цих чортів нічого не виходить, по їх обіцяному плану.. трішки "зашевелилися" - підкинули трохи джавелінів і стінгерів.. але цілий рік чи більше, тягнули з важкою зброєю.. явно щоб рашисти швидше і без втрат пробили сухопутний шлях в Крим і почали активно захоплювати Донбас.. А потім, коли з боліт на Україну полетіли вже калібри, шахеди і кинджали.. ще й заборонили стріляти вглиб болотного мордора. Ось так, якщо чесно.

А що ж вам там братик по цьому, грузили (і грузять сьогодні) в ваші голови ваші "слуги божі"?

З повагою.

Старожил
+692
|11 час. назад
0 Цитировать
Цитата Asher
А у вас, що не президент то "посланик і слуга Бога".. як написано в Римлян 13:1-2..

Це ти так віриш?

Цитата Asher
І ти навіть особисто, не допускаєш що ваш президент це лише оф-фейс держави.. можно сказати - картинка на обладинці з написом "Держава США".. якому хтось за кулісами дозволив стати цим фейсом. Вірно?

Я не тішу себе ілюзіями.  І правди в світі бути не може. Але разом з цим, у мене  була і є можливість порівнювати    для прикладу, як прцюють закони, в країні якій я проживав раніше і в якій проживаю тепер.І що головне, що  у вас так приймаються  закони, що для отримання якоїсь бумажки ,десять кабінетів треба обійти, а там сидять і думають як з тебе щось поіметь.Я сам це проходив.

А тут (і мене це поразило ще по приїзду) закони приймаються для удобства людини, а не проти людини.Маю на увазі закони для бізнесу і повсякденного  життя.

І ще я чітко знаю, це вже провірено часом, як  закони в плані моралі, будуть прийматись,  коли при владі демократи і як, коли республіканці.І це часто навіть не залежить від самої людини.

Але тобі це не цікаво. Тебе цікавить тільки "агент краснов".

1 2 3

Вітання в США і Канаду від християн України і патріотів

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы