Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Вітання в США і Канаду від християн України і патріотів

Старожил
+692
|20 Авг 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
Може накінець трішки поділишься таємницею, як ви там християни вибирали цього

Розкажи краще як ви українці, зека- шапкокрада президентом вибрали("я за нього не голосував"-не пройде)

Цитата Asher
Братик.. я викладаю інформацію не бла-бла, а те про що сам точно знаю, або підтвержену фото/видео.. Не замітив, правда?

Не  сміши . Я бачив для прикладу  яку ти тут "підтверджену з фото і відео інформацію"  про "агента краснова" виклаав.

Цитата Asher
московські солдати зовсім понацепляли собі на броню разом з триколорами зоряно-полосатих прапорів.. Здорово, вірно?

Хіба  тебе повинно чіпати те що роблять якиїсь "виродки з боліт"?

Старожил
+1710
|21 Авг 2025
1 Цитировать
Цитата levko1
як ви українці, зека- шапкокрада президентом вибрали("я за нього не голосував"-не пройде)

Українці братик за нього не голосували.. За нього дружно проголосували донбасяни, "карусели".. з тих, хто за кіло гречки и 100-грн. рідну маму під поїзд скине.. і проплачені члени комісії, які пачками вкидали в урни заздалегідь відмічені бюлетені.. Ну, і все це творилося під наглядом тітушні і ментів того часу. Гроші в основному на це шли з болотного Мордора..

П.С. Я тобі відповів коротко і понятно.. А що ти мені накидав, братик.. що боїшся чесно признатися і правду розповісти..?

Цитата levko1
Не  сміши . Я бачив для прикладу  яку ти тут "підтверджену з фото і відео інформацію"  про "агента краснова" виклаав.

Хм-м.. я братик лише "за що купив, за те і продав".. А ти мабуть особисто поручаєшся за свого президента.. Так?

Цитата levko1
Хіба  тебе повинно чіпати те що роблять якиїсь "виродки з боліт"?

Вони роблять те, що ім наказали гобліни.. і ті просто так не будуть наказувати вивішувати те, об що вони ще вчора витирали ноги. Так що я думаю.. тобі не треба так "на ходу зіскакувати".))

А ось я особисто братик бачу, як після тайної бесіди рудого клоуна з бункерним демоном.. після цього цирка на Алясці.. обстріли України різко помножилися.. Наприклад лише сьогодні (21.08) вночі, болотні виродки запустили по нам - 577 шахедів і 40 ракет різних типів.. Також більшість шахедів і навіть ракети, летять від них з касетними боєприпасами.. явно щоб якомога більше убити мирного населення.. Такого раніше не було. Ось такі справжні справи братику levko1..

З повагою

«Ви пізнаєте істину, й вона принесе вам визволення». (Іван.8:32;)
Старожил
+614
|21 Авг 2025
1 Цитировать
Цитата Asher
Наприклад лише сьогодні (21.08) вночі, болотні виродки запустили по нам - 577 шахедів і 40 ракет різних типів..

Це було просто жахливо. Здавалось, що ця ніч ніколи не закінчиться. Думаю, що той, хто особисто такого не переживав, не зможе цього уявити. Не знаю, може через це у висловлюваннях Вашого співрозмовника ніколи немає навіть натяку на якусь емпатію, лише роздратування тим, що хтось може мати думку, відмінну від його  думки. Кожного разу дивуюсь. Ну то таке...

Тримаймося.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+692
|22 Авг 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
Українці братик за нього не голосували.. За нього дружно проголосували донбасяни,

Тобто по твоєму донбасяни це не українці, для чого тоді воювати було за донбас  ще з 14 року.

Відповідати не потрібно.

Цитата Asher
Я тобі відповів коротко і понятно.. А що ти мені накидав, братик.. що боїшся чесно признатися і правду розповісти..?

Ти вже довгий час пробуєш навязувати мені почуття провини.Я розумію ви навчилися за тридцять років,так Яник грався в "Європу"і получав від Утіна на шару фінанси.

Ти повинен "зарубати собі на носі" -президент Америки є президентом Америки, Україна ж не є штатом Америки .І він не буде поступати відносно України,   так як я хочу  і тим більше як ти хочеш.

Потрібно позбавлятись думки "мені всі должни", тому що це відсторонює і тих хто дійсно допомагає.

Цитата Asher
Вони роблять те, що ім наказали гобліни.. і ті просто так не будуть наказувати вивішувати те, об що вони ще вчора витирали ноги. Так що я думаю.. тобі не треба так "на ходу зіскакувати"

Знову смішиш,  мова про ам. прапор виїденого яйця  не коштує, але я дилюсь що рашистська  пропоганда  навіть і в цьому має успіх, на жаль.

Цитата Asher
Хм-м.. я братик лише "за що купив, за те і продав"..

А тепер повертаємось до сказаного тобою раніше про це:

Цитата Asher

Тому ми нікому не віримо окрім Господу Богу.. і те, що самі бачимо і чуєм своїми вухами.

Старожил
+692
|22 Авг 2025
0 Цитировать

До речі Ашер, чому   на росії  зараз такий  доргий безин і черги километрові, а за часів Байдена такої проблеми зовсім не було, розповісти, чи сам знаєш?

Старожил
+1710
|22 Авг 2025
0 Цитировать
Цитата levko1
Тобто по твоєму донбасяни це не українці

Ти дійсно українець? Бере мене сумнів..

Ознайомся ти братик мабуть з історією "освоения/заселения" Донбаса.. Може тоді зрозумієш, куди ділися звідти українці.. і хто там насправді живе сьогодні.

Цитата levko1
для чого тоді воювати було за донбас  ще з 14 року.

Воювали точно не за донбасян заболочених.. І лише недавно взнали, що за чиїсь копальні природних ресурсів.. особливо рідкісних. Але цього ніхто нам тоді не розповідав.

Цитата levko1
Знову смішиш,  мова про ам. прапор виїденого яйця  не коштує, але я дилюсь що рашистська  пропоганда  навіть і в цьому має успіх, на жаль.

...?!

Цитата levko1
До речі Ашер, чому   на росії  зараз такий  доргий безин і черги километрові, а за часів Байдена такої проблеми зовсім не було,

Хочеш сказати, що це заслуга рудого..?

Цитата levko1
розповісти, чи сам знаєш?

Не тільки знаю.. але знаю чому..

З повагою.

Старожил
+1710
|22 Авг 2025
0 Цитировать
Цитата Д и я
Вашого співрозмовника ніколи немає навіть натяку на якусь емпатію, лише роздратування тим, що хтось може мати думку, відмінну від його  думки. Кожного разу дивуюсь. Ну то таке...

Американці і підамериканці, считають себе самими крутими і умними у світі.. Тому нехай братик трішки повумничає.. а Господь Бог і час, все розтавлять по своїм місцям.

Цитата Д и я
Тримаймося.

Тільки так.. з вірою та покладанням на Господа Христа. Божих благословінь..

З повагою.

Старожил
+692
|22 Авг 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
Американці і підамериканці, считають себе самими крутими і умними у світі..

Це тобі Задорнов розповів, із серії про "тупих янків"?

Совітське насліддя- велика сила,потрібен час, щоб звільнитись.

Цитата Asher
Тому нехай братик трішки повумничає..

А ти завжди, всеодно,  будеш жити думкою: "коли українець хохол  народився -єврей заплакав"... 

Цитата Asher
Ознайомся ти братик мабуть з історією "освоения/заселения" Донбаса.. Може тоді зрозумієш, куди ділися звідти українці.. і хто там насправді живе сьогодні.
Цитата Asher
Воювали точно не за донбасян заболочених..

Мда.

Так ваші вожді вами і маніпулювали, тридцять років,  по принципу "разделяй и властвуй"

І що в ітоге?

Старожил
+614
|22 Авг 2025
1 Цитировать
Цитата Asher
Тільки так.. з вірою та покладанням на Господа Христа. Божих благословінь..

Дякую. Амінь.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+1710
|22 Авг 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
Американці і підамериканці, считають себе самими крутими і умними у світі
Цитата levko1
Це тобі Задорнов розповів,

Ні.. це з особистих знайомств і відносин..

Ваш рудий лідер це демонструє відкрито на весь світ.

Цитата levko1
Так ваші вожді вами і маніпулювали, тридцять років,  по принципу "разделяй и властвуй"

Считаєш, що ваші вами не маніпулюють..? В українців хоч є одна особливість - не довіряти ні якій владі.. А у вас, що не президент то "посланик і слуга Бога".. як написано в Римлян 13:1-2..

І ти навіть особисто, не допускаєш що ваш президент це лише оф-фейс держави.. можно сказати - картинка на обладинці з написом "Держава США".. якому хтось за кулісами дозволив стати цим фейсом. Вірно?

Цитата levko1
І що в ітоге?

А те що і маємо. Але зверни увагу.. - з самого початку проголошеної незалежності, під "твердою гарантією в захисті" від США.. Україну начисто роззброїли.. Потім в 2022 ваш вождь с князями, відверто плюнув на цю "гарантію", чекали цілий тиждень.. навіть більше.. поки путлер обіцяно захопить Київ.. Потім коли побачили що у цих чортів нічого не виходить, по їх обіцяному плану.. трішки "зашевелилися" - підкинули трохи джавелінів і стінгерів.. але цілий рік чи більше, тягнули з важкою зброєю.. явно щоб рашисти швидше і без втрат пробили сухопутний шлях в Крим і почали активно захоплювати Донбас.. А потім, коли з боліт на Україну полетіли вже калібри, шахеди і кинджали.. ще й заборонили стріляти вглиб болотного мордора. Ось так, якщо чесно.

А що ж вам там братик по цьому, грузили (і грузять сьогодні) в ваші голови ваші "слуги божі"?

З повагою.

Старожил
+692
|24 Авг 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
А у вас, що не президент то "посланик і слуга Бога".. як написано в Римлян 13:1-2..

Це ти так віриш?

Цитата Asher
І ти навіть особисто, не допускаєш що ваш президент це лише оф-фейс держави.. можно сказати - картинка на обладинці з написом "Держава США".. якому хтось за кулісами дозволив стати цим фейсом. Вірно?

Я не тішу себе ілюзіями.  І правди в світі бути не може. Але разом з цим, у мене  була і є можливість порівнювати    для прикладу, як прцюють закони, в країні якій я проживав раніше і в якій проживаю тепер.І що головне, що  у вас так приймаються  закони, що для отримання якоїсь бумажки ,десять кабінетів треба обійти, а там сидять і думають як з тебе щось поіметь.Я сам це проходив.

А тут (і мене це поразило ще по приїзду) закони приймаються для удобства людини, а не проти людини.Маю на увазі закони для бізнесу і повсякденного  життя.

І ще я чітко знаю, це вже провірено часом, як  закони в плані моралі, будуть прийматись,  коли при владі демократи і як, коли республіканці.І це часто навіть не залежить від самої людини.

Але тобі це не цікаво. Тебе цікавить тільки "агент краснов".

Старожил
+1710
|26 Авг 2025
0 Цитировать
Цитата levko1
у мене  була і є можливість порівнювати    для прикладу, як прцюють закони, в країні якій я проживав раніше і в якій проживаю тепер.

Та я не про закони братик.. У нас їх взагалі немає.. а ті що називаються "законами" працюють лише на владу і їх бізнес..  До війни ефективним мотиватором для піпорядкування їх законам, (крім поліціянтів) у влади була ДПС а сьогодні ТЦК.. Ось так ми і живемо.. шосту "сім'ю" переживаем а все ще не дихаєм..((

Цитата levko1
І ще я чітко знаю, це вже провірено часом, як  закони в плані моралі, будуть прийматись,  коли при владі демократи і як, коли республіканці.

Я так розумію республіканці - консервативні.. так?

Ну а.. демократи - транси, голубі та розові..))

Цитата levko1
І це часто навіть не залежить від самої людини.

Від Бога мабуть?

Цитата levko1
Але тобі це не цікаво. Тебе цікавить тільки "агент краснов".

Чесно.. мені фіолетово хто він, рудий краснов чи красень-нарцис там.. Мені просто дуже цікаво - як християни Америки так лохонулись.. Відповіси?

З повагою.

Старожил
+692
|27 Авг 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
Мені просто дуже цікаво - як християни Америки так лохонулись.. Відповіси?

Ти рахуєш що християни США   "лохонулись" бо не проголосували за Камалу, читай:

Цитата
демократи - транси, голубі та розові..

У тебе все нормально, ти християнин ?

Старожил
+1710
|27 Авг 2025
1 Цитировать
Цитата levko1
Ти рахуєш що християни США   "лохонулись" бо не проголосували за Камалу, читай:

А що.. було лише два кандидата..?

Типу ви з двух зол, вибрали найменше.. так?

Цитата levko1
У тебе все нормально,

У мене все ок.. якщо не рахувати гучні вибухи, і нічь та день без світла.. А у тебе?

Цитата levko1
ти християнин ?

Так я христианин, при тому вільний.. тому можу навіть жартувати. А у тебе бачу з цим печалька..

Хоча і жарт, може мати сенс..

З повагою.

Старожил
+692
|27 Авг 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
А що.. було лише два кандидата..?

А ти тіпа не знаєш.

Цитата Asher
У мене все ок..

А давай ,  підскажи  за кого з двох кандидатів повинні були голосувати християни США, щоб побачити чи в тебе все ок.(У мене відчуття, що не відповіси і "зїдеш").

Цитата Asher
тому можу навіть жартувати. А у тебе бачу з цим печалька..

Я думав ми говоримо про серйозні  речі(війна), а ти виходить жартуєш, бо тобі ж можна,ну-ну.

Можна   жартувати, але не завжди час і місце

Старожил
+1710
|28 Авг 2025
0 Цитировать
Цитата levko1
А ти тіпа не знаєш.

А ти знаеш - ні. Але і не думаю, що було лише два.. інакше тоді у вас там у закулісній владі точно нефіліми..

Цитата levko1
А давай ,  підскажи  за кого з двох кандидатів повинні були голосувати християни США,

Ні за якого..  Але ви ж "законослухняні".. вірно? Тоді хоч не були б винні і не оправдувалися б так сьогодні.. шифруючись та шукаючи різні причини, що б осміяти опонента.. і виставити його в дурному світлі.

Мабуть про вас і сказано в цьому давньому фільмі - з 29:06..

Цитата levko1
Я думав ми говоримо про серйозні  речі

З тобою.. про серйозні речі..? Жартуєш.. чи тільки намагаєшся?))

Цитата levko1
ти виходить жартуєш, бо тобі ж можна,ну-ну

Все я зможу в Христі Ісусі.. Тобі також цього бажаю.))

З повагою.

Старожил
+1710
|28 Авг 2025
0 Цитировать

А тепер про речі серйозні.. Ось уже другу неділю слідкую за подіями після цирку, з рудим клоуном і московським демоном на Алясці.. Тому вискажу особисту думку.

Не знаю що там за сценарій був запропоноваий за цирковими кулісами.. Але після цього, демон з задоволоненою просмішкою змився до свого кремлівського кубла, а вихід рудого клоуна так собі.. неначе його поваляли в "охолоджуючій" пісочниці, де пісочок був добре мічений березневими хвостатими "казановами".. Це раз..

По друге.. Думаю всім відомо, що в таких заходах приготовлений на двох президенський обід ігноруєтся не просто так.. для цього потрібні дуже вагомі причини. І по трете.. бачу як після цього цирку, обстріл України дуже-дуже посилився.. а реакція рудого, неначе у нього одночасно важка ангина і дуже "швидка настя".

П.С. З цього виходить, що явно московський демон привіз рудому інший сценарій.. Може дійсно, сценарій часів молодецького відпалу рудого в готелях СССР.. Дуже на це схоже.. особливо після останніх вкидів рудого на публіку, що в вторгненні в Україну болотної орди, винуватий також і Зеленский.

Старожил
+614
|28 Авг 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
А тепер про речі серйозні..

Вирішила написати Вам, чому не завжди ставлю вподобайку біля Ваших постів. Вони складаються з декількох частин-думок. З більшістю я згодна, але у деяких питаннях моя думка трохи відрізняється. Я вважаю, що  це нормально, але не плюсую того, з чим не зовсім згодна. Але все уважно читаю і над усім написаним думаю.

Старожил
+692
|28 Авг 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
Тоді хоч не були б винні і не оправдувалися б так сьогодні.. шифруючись та шукаючи різні причини, що б осміяти опонента.. і виставити його в дурному світлі.

Наша песня хороша, начинай сначала:Всі кругом  винні і всі мені повинні, а я ж білий та пушистий.(Нічого не порбиш,це вже в крові.)

Цитата Asher
З тобою.. про серйозні речі..? Жартуєш.. чи тільки намагаєшся?))

Ти не стісняйся, не ховай слова   за крапками.Кажи вже прямо.

Старожил
+1710
|29 Авг 2025
1 Цитировать
Цитата Д и я
Вирішила написати Вам, чому не завжди ставлю вподобайку біля Ваших постів. Вони складаються з декількох частин-думок. З більшістю я згодна, але у деяких питаннях моя думка трохи відрізняється. Я вважаю, що  це нормально, але не плюсую того, з чим не зовсім згодна. Але все уважно читаю і над усім написаним думаю.

Дякую сестричка.. Але чесно, я не звертаю особливої уваги на подобайки.. Сам не завжди їх ставлю.. але не тому що я не згоден, чи там негативно відношусь до написаного.. а зазвичай тому що не думаю про них.

З повагою.

Старожил
+1710
|29 Авг 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
Тоді хоч не були б винні і не оправдувалися б так сьогодні.. шифруючись та шукаючи різні причини, що б осміяти опонента..
Цитата levko1
Наша песня хороша, начинай сначала:Всі кругом  винні і всі мені повинні, а я ж білий та пушистий.

... ну ось і товар-обличчям.

Повторюй з ранку перед зеркалом..

Цитата levko1
Нічого не порбиш,це вже в крові
Старожил
+1710
|29 Авг 2025
0 Цитировать
Цитата levko1
Тебе цікавить тільки "агент краснов".

Нехай тепер це цікавить тебе. Закуповуй братик червону матерію.. скоро у вас червоні серпасто-молотасті сорочки.. також маєчки з трусиками, будуть в тренді. За вашого агента КГБ&ФСБ Краснова, вже говорять світові лідери.. Я згоден на всі 100.((

Старожил
+692
|30 Авг 2025
0 Цитировать
1.Цитата Asher

Тому ми нікому не віримо окрім Господу Богу..

2.Цитата Asher
агента КГБ&ФСБ Краснова, вже говорять світові лідери.. Я згоден на всі 100.((

Питання:Де   Ашер збрехав?

Відповідь:Підсумовуючи все ним  написане, відповідь знайти легко-у пості під номером 1.

Старожил
+1710
|31 Авг 2025
0 Цитировать
Цитата levko1
Питання:Де   Ашер збрехав?

Питання.. Як Левко став подібним соловйову?

Цитата levko1
Відповідь:Підсумовуючи все ним  написане, відповідь знайти легко-у пості під номером 1

Ти братик, подібно рашистським пропагандистам, зліпив з моїх слів те що тобі забажалося.  Похоже що дух Зігурату, підкорив не тільки руду владу а й християн Америки теж.. Сумно..((

Цитата Asher
Тоді хоч не були б винні і не оправдувалися б так сьогодні.. шифруючись та шукаючи різні причини, що б осміяти опонента.. і виставити його в дурному світлі.

...

Старожил
+692
|1 Сен 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
зліпив з моїх слів те що тобі забажалося.

Я нічого не ліпив, а показував тільки факти.

Якось раніше в якійсь темі , я пробував пояснювати що є ЗМІ різні, є звичайна пропоганда,а  є дещо і правдиво,Ти тоді так  по фарисейски мене облічив, типа :"Ти що братик такий простодушний, ще віриш мирським ЗМІ, треба вірити тільки Господу Богу".

Не памятаю чи я тобі відповів, але точно   що ти постив сюди різну жовтизну.

І вже в цій темі на зауваження сестри про ЗМІ , ти знову написав :"Що віриш тільки Господу Богу" і при цьому знову всяку пропоганду із ЗМІ сюди постиш. Що я і хотів тобі показати, але бачу що даремно трачу час...

Цитата Asher
Як Левко став подібним соловйову?
Цитата Asher
Ти братик, подібно рашистським пропагандистам,

Я так розумію , кордону в тебе вже немає.Тому рахую, для того щоб не робити для тебе гірше,  на цьому зупинимось.

Нехай буде милість і охорона Господня над тобою і твоїми рідними.

Старожил
+1710
|9 Сен 2025
0 Цитировать
Цитата levko1
Я нічого не ліпив, а показував тільки факти.

Ніяких фактів братик ти не показував, а зліпив з моїх слів те, що тобі захотілося. Признайся хоть чесно.. Ось з чого ти братик висмоктав, що я вірю лише в ЗМІ..? Я ж вже писав тобі.. що я не в ЗМІ(СМД) вірю, а в факти.. які я спостерігаю особисто кожен день. Тобі ж окрім мене ніякі ЗМІ не розповідають, що на Алясці московський демон отримав у рудого клоуна згоду на продовження війни і ракетну ескалацію в Україні. А ось тобі і мої факти (без всякий ЗМІ).. - болотний демон після алясочного цирку, різко за одну ніч став запускати по Україні шахедів і ракет більше, ніж він раніше запускав за цілий місяць.. Крім того куди-попало.. головне щоб більше було смертей і руйнувань. І це очевидно в Україні навіть малій дитині.

Да що тобі пояснювати, ти ж віриш в свого обранця.. До того ж ще й завжди правий.

Цитата levko1
Я так розумію , кордону в тебе вже немає.

Правда очі коле..? Розумію..))

Бувай здоровий.. молися і далі вірь в свого обранця. Скоро все стана на свої місця.

Старожил
+692
|9 Сен 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
Правда очі коле..? Розумію..))

Твоя "правда", що Левко подібний раш. пропогандистам  і Соловйову?

Твоє его має від цього задоволення?

То нехай так і буде.

Цитата Asher
Бувай здоровий
Старожил
+692
|10 Сен 2025
0 Цитировать

Вчора мав розмову з чоловіком, який не є дивнний експерт тіпа Ашера .

Те що він розповів це жах, і страшенний і ганебний сором.  Людям які біля "кормушки" не вигідно закінчувати війну.

Що в тилу, що на лінії фронту, існуюють конкретні такси(хабарі),  за ту чи іншу послугу.Звичайно описувти все що він розповів, тут не можу.

Як же ж боляче за простих бідних людей, українців , які вже загинули і ще загинуть  нізащо, в цій проклятій війні.

Одні гинуть, інші від цього наживаються ...

Старожил
+1710
|14 Сен 2025
0 Цитировать
Цитата levko1
Твоя "правда", що Левко подібний раш. пропогандистам  і Соловйову?

Ти братику не ображайся.. але ж ти зліпив свій висновок з того що я лише послався на слова президента Португалії.. але ні слова не сказав про СМД(ЗМІ).. Тому і мій висновок - ти зробив ідентично так як соловйов.. Той теж бере якийсь факт, (частіше - частину факта), і прибріхую до нього щось висосане з пальця.

П.С. Та що вибач.. ось тому така моя думка, про твій вкид про мене..))

Цитата levko1
Людям які біля "кормушки" не вигідно закінчувати війну. Що в тилу, що на лінії фронту, існуюють конкретні такси(хабарі),  за ту чи іншу послугу.Звичайно описувти все що він розповів, тут не можу.

Згоден.. корупція в Україні, це дуже болюче питання.. і особливо в ЗСУ. Але наша розмова братику почалася не за корупцію, а з питання за те як так християни Америки повелися.. що вибрали в президенти рудого клоуна-нарциса.. (відповіді на яке я і досі не отримав).)

В моїй уяві levko1, майже всі президенти Америки (крім може мулата і хворого перестарілого попередника) були дуже поважними і конкретними, на яких всі світові лідери дивилися з повагою і острахом.. А цей ганебник могутньої світової держави, веде себе як реальний артист Шапіто.. да мало цього.. - в позі зламаної берези (відверто плюнув на знамените американське гасло) - розстилає світовому терористу красний килимок, а його помічнику - самопроголошеному кривавому бульбадиктатору - шле гарячі вітання і дарить золоті запонки. Такого в історії Америки ще не було. Ось тому такі мої виводи, на тлі того що я спостерігаю особисто.. це дно Америки братику, ваш рудий явно "сидить на гачку" у червоного болотного демона.. І мою думку поки що нічого не зможе змінити.

З повагою.

Старожил
+692
|15 Сен 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
Згоден.. корупція в Україні, це дуже болюче питання.. і особливо в ЗСУ. Але наша розмова

Держава яка "насквозь" пронизена корупцією, довго існувати не може.

І тільки дякуючи простим, патріотично настроєним українцям. в перший рік війни,держава ще існує. Величезна кількість людей-патріотів які захищали країну, (знаючи про гнилість влади), вже загинули.

Всі думаючі люди , розуміють що війну треба терміново закінчувати, бо при такій корупції, є загроа втратити державнісь.    Це добре розуміють і в Америці і  добре знають, куди пішла велка кількість грошей, даних Україні.

І також розуміють що  країна, яка напала на Украіну, це мавпа якій дали в руки автомат. Мало того. цюю мавпу ще підтримує хитрющий Китай, який набирає силу і інші, які обіжені на Америку.

І із цього всього треба  находити вихід.І бути в очах тих, хто  хоче мати тільки для себе вигоду і клоуном і ідіотом ...

Цитата Asher
Ти братику не ображайся.. але ж ти зліпив свій висновок

Повторюватись не треба . Віриш в те що написав,вір далі.

1 2 3 4

Вітання в США і Канаду від християн України і патріотів

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы