Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Вітання в США і Канаду від християн України і патріотів

Старожил
+1712
|13 Дек 2025
0 Цитировать
Цитата us-lily
Це коли нема шо відповісти,  то ставляться тупі питання не в тему.

Це тупим завжди здається, що їм ставлять тупі запитання. А мое запитання дуже розумне і актуальне.. воно дає відповідь на твої сестрика "пазли".. Ну а ще воно випробувало твої знання, твоєї ж і дуже недалекої історії, при правлінні Буша-молодшого. Війна болотної проти Грузії так швидко закінчилася тоді тому, що президент Буш відразу допоміг і забезпечив достатньо грузинські ЗС сучасною американською зброєю.

А ваш престарілий Байден, дав тільки Джавеліни і гроші.. які влада миттево розтянули по кишеням. Це так само як дати безхатченку-алкашу не їжу та одяг.. а гроші на це. Валюту замість зброї 100-пудів давали спеціально, добре знаючи яка в Україні корупція. Як казали мені війскові з нуля, що у них не хватало навіть патронів.. а не що, хоть якоїсь там американської а не високоточної зброї. Вони казали - була б з Америки зброя, ми давно б уже вигнали болотних окупантів з України. Похоже, що байденівська команда спеціально тянула з допомогою і забезпеченням ЗСУ, яку по Варшавському договору забов'язана була надати миттево. Очікували щоб болотній демон, повністю організовано запустив свій ВПК.. Все це на жаль так і сталося.

Потім, коли вже в Україну з боліт полетіли КАБи, калібри і кинджали.. почали давати трохи більше.. але обмежено і з чіткими умовами використання. Ну а після обрання вами рудого нарциса, нічого не змінилися але ще й більш погіршилося. Такі ось срави..

П.С. Не знаю що вам втирають в голови СМД рудого.. але про таке точно не розповідають.

«Ви пізнаєте істину, й вона принесе вам визволення». (Іван.8:32;)
Старожил
+1712
|13 Дек 2025
0 Цитировать
Цитата us-lily
тобою все зрозуміло. Я не щнвю ти або реально маєш проблеми з головою  або просто блазень.

Якщо людина замість розумних і відповідних аргументів, переходить на особистість та ще й починає сипати образи.. то це явно дуже убога душею і духом людина. Такій може допомогти лише Господь.. да і то це під дуже великим запитанням. Dixi..

Старожил
+1930
|14 Дек 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
Це тупим завжди здається, що їм ставлять тупі запитання.

В даному випадку саме тупий ставить тупі питання. Ну так чого ж ти такий духовний так хочеш кінця війни і страждань?  Це ж з твоїх слів.

Цитата Asher
ваш престарілий Байден, дав тільки Джавеліни і гроші.. які влада миттево розтянули по кишеням. Це так само як дати безхатченку-алкашу не їжу та одяг.. а гроші на це.

Ну от і докази моїх слів. То в чому взагалі твоя істерика? Ти хотів щоб американці і далі ту саму владу вибрали? Ти реально маєш проблеми з психікою. Тому що здорова розумна людина дурниць таких не будк писати. І це не перехід на особистості. Тобі не лише я писала що ти трохи неадекватний. І це було ще до війни. І до речі джавеліни ви отримали не за правління Байдена.

Цитата Asher
Такій може допомогти лише Господь.. да і то це під дуже великим запитанням

От тобі ти правду про себе написав. Проси милості у Бога

І нарахунок "убогості" то до тебе. Ти звинувачцєш народ Америки в тому, що вони вибрали для себе владу. А як так ти допустив що твоя влада корумпована? І ти звинувачувати Байдена,  що те що вибрали християни України розікрало допомогу? То взагалі нонсенс. Повторюю в тому що в Україні немає ладу винні лише українці з 91 року починаючи. І хто зриває склади вже навіть коли його АТО? Той шоколадний барон, за якого ж і ти голосував. А винні американські люди. Це вже мабуть не лікується. Левко був правий. .

The good things come to those who wait...So, be patient!!!
Старожил
+1712
|15 Дек 2025
0 Цитировать
Цитата us-lily
ти такий духовний так хочеш кінця війни і страждань

У тебе явно не в порядку з розумом.. а ще других в цьому обвинувачуєш.

Цитата us-lily
То в чому взагалі твоя істерика?

Істерика сестричка навпаки це в тебе..  і це гарно видно по твоему тексту. Особисто я спокійно пишу і очікую отримати відповіді на мої запитання.. при тому адекватні. А отримую лише неадекватний тролінг і образи.

Цитата us-lily
І ти звинувачувати Байдена,  що те що вибрали християни України розікрало допомогу?

Хм-м.."те що вибрали християни України"..?? Зеленський Дорогенька.. прийшов до влади де влада була в руках олігархів (як українських так і російських) і іх ставленників-лобі в парламенті. Президент України може лише підписати або ветувати закони і постанови.. і все. І ми в Україні майже всі знали це.. і якщо чесно, то Зеленський вже не такий і поганий. А ось ваш понтовий нарцис, практично самоуправний.. і як я бачу, ще трохи - стане таким, ким він так відкрито захоплюється. Також зрозуміло, що у нас дехто купився на "зелені обіцянки".. як і ваші на "розові"  - від "краснова".. (до речі, "нарцисизм" - пряма і явна ознака демонічного поневолення)..

Ось тому я хотів лише взнати, як ваші духовні пастирі не розпізнали цього, явно поневоленого нарциса.. причому відкрито закоханого в кремль, мінск і пхеньян..?? Який не тільки неухильно опускає на мировій арені Америку до "плінтуса", але й веде її до об'єднанню з ворогом.. тими хто відкрито її ненавидить. Мовчу вже що це погани, які ненавидять християнство теж.

Тому я тобі дівчинко і натякнув на те, що війна в Україні це чисто "договорняк" тіньової світової влади и світового мега-капитала.. де президенти, це лише "оф-фейс-ширма". Але бачу твої мізки, нажаль не в силі все це опанувати.

Старожил
+1712
|15 Дек 2025
0 Цитировать
Цитата us-lily
Ти хотів щоб американці і далі ту саму владу вибрали?
Цитата us-lily
речі джавеліни ви отримали не за правління Байдена.
Цитата us-lily
в Україні немає ладу винні лише українці з 91 року починаючи. І хто зриває склади вже навіть коли його АТО?

Бачу у тебе мізки теж промиті рашистською пропагандою - цитати прямо з "раша-тудей".. і це на превеликий жаль невіліковне.. Тому що це болото з мізків просто так вже не вимиєш.

П.С. Мені дуже сумно, що і до вас теж дісталась кремлівська пропаганда.. яку до речі підтримує ваш президент. Тому не пиши хоч, що ти українка... тому що по розуму і ментальності, ти дуже-дуже далека від справжньої українки.

Гуд-лак красуня..)))

Старожил
+1930
|15 Дек 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
тебе явно не в порядку з розумом.. а ще других в цьому обвинувачуєш.

То якраз в тебе не в порядку. Бо ти почав писати нісенітниці про страждання. Забув? То що вже деменція? Я лише твоїми словами тобі писала.

Цитата Asher
якщо чесно, то Зеленський вже не такий і поганий

Якщо чесно Зеленський найкращий президент України. І я не про нього писала. Читай уважно.

Цитата Asher
Бачу у тебе мізки теж промиті рашистською пропагандою - ц

Таки ти реально маєш відхилення

Старожил
+1712
|16 Дек 2025
0 Цитировать
Цитата us-lily
То якраз в тебе не в порядку. Бо ти почав писати нісенітниці про страждання.

А що хочь у тебе там у порядку? Які нісенітниці про страждання..? Про твої, чи що?

Цитата us-lily
То що вже деменція?

Ну ось, знову образи.. і без них ніяк.

Які ж тільки щасливі біля тебе твої рідні і близькі, сестричко. Від щастя мабуть в Канзас і Аляску повтікали.. або ще кудись подалі.

Цитата us-lily
Я лише твоїми словами тобі писала.

Зрозумів.. - своїми кебети не хватило.

Цитата us-lily
Зеленський найкращий президент України

Як у відомому мультику - "найкращий з найгірших".. Так?

Цитата us-lily
Таки ти реально маєш відхилення

Боюся навіть подумати про твій діагноз..

Прийми мої щирі співчуття..

Старожил
+1930
|16 Дек 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
Ми не велися. Він був уже в 2016 році і життя було прекрасне,  ось на що повелися. В принципі для самих американців життя не стало гірше. По-плоті вас розумію сестричка.. Але по Духу, вибачте - ні.. Що, може не читали християни США, як Писаннях написано.. що при антихристі перші його 3,5 роки, життя буде навіть дуже прекрасним.. - "Мир і безпека" і все інше..

То якщо я вибрала краще спокійніше життя то це по плоті. А ти на по плоті хочеш миру? Ну а як же твоє "мир і безпека при антихристі"? Я ж кажу що тобі б до лікаря

Старожил
+1712
|16 Дек 2025
0 Цитировать
Цитата us-lily
То якщо я вибрала краще спокійніше життя то це по плоті

Ти не краще життя вибрала, а мрію про краще життя. Не думаю, що у вас там щось так значно змінилося в питанні життя, при появі на троні невільного нарциса. Як по мені.. то появилося лише більше понтів та недорозумінь.. а часом і дуже дивних та небезпечних заяв і дій рудого. А ще ж далеко не вечір.. як кажуть у нас в Україні.

Цитата us-lily
А ти на по плоті хочеш миру?

Ні! Я очікую миру від Господа Христа. Ми християни в Україні добре розуміємо, що змова вашого рудого з бункерним.. ні до чого доброго не доведе. При тому понти вашого рудого, про мир в Ізраїлі.. підтверджуть це. Мовчу вже за понти, про мир між (дослівно) - "Абербайджаном и Албанией".

Цитата us-lily
Ну а як же твоє "мир і безпека при антихристі"?

Бачу тобі треба почати дуже уважно вивчати Біблію..

Цитата us-lily
Я ж кажу що тобі б до лікаря

Сестричка повірь, мені твій особистий досвід ні до чого..

ПС. У якого хоч лікуєшся, якщо це не секрет?

Старожил
+1930
|16 Дек 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
Бачу тобі треба почати дуже уважно вивчати Біблію..

То чого ж ти не почав?

Цитата Asher
Сестричка повірь, мені твій особистий досвід ні до чого..

Звичайно,  бо тобі хворому мій досвід не допоможе. Тобі треба лікар.

Цитата Asher
Ти не краще життя вибрала, а мрію про краще життя

Це говорить людина, котра на карті США не покаже, мені, котрій живе тут. Це клініка.

Старожил
+1712
|16 Дек 2025
0 Цитировать
Цитата us-lily
вичайно,  бо тобі хворому мій досвід не допоможе.

Зрозуміло.. я ж галаперідол не приймаю.))

Цитата us-lily
говорить людина, котра на карті США не покаже, мені, котрій живе тут. Це клініка.

Не буду заперечувати.. При такому вашому обранцю, похоже так і є..))

Бажаю здоров'я.. з повагою.

Старожил
+1930
|16 Дек 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
ж галаперідол не приймаю.))

Хоч щось добре. 

Старожил
+1712
|17 Дек 2025
0 Цитировать
Цитата us-lily
Хоч щось добре.

У мене сестричка багато доброго.. шкода що ти цього не побачила. А писав пости-запитання я так особисто для того, щоб зрозуміти амеро-християнську ментальність в цей Останній Час.. і орієнтація моїх думок, була сугубо на сенс противостояння до мене Левка.. Ти ж неочікувано накинулася на мене, .. вибач.. як пес з підворіття. Чесно я був приголомшений.. тому мені і довелося відповідати у такій, трішки жартівливій формі..))

Моя особиста думка, що вас християн розвели з вибором президента як сліпих котят.. Прошу.. не переходь тільки на наш український вибір.. тому що у нас не все так просто, як тобі кажеться. Мабуть простійше сказати - у нас порівняно з вами, все зовсім навпаки.

Продовжу думку.. У США "закулісні гравці" фактично позбавили вас вибору, і спеціально підсунули вам лише дві кандидатури, які є "орлом" і "решкою" однієї і тієї ж медалі.. Це так очевидно.. При цьому було добре прощитано, що християнська Америка 100-пудів поведеться не на кандидата "содоміта", а на кандидата типу "християнин"..

**Раша є безпосереднім гравцем в цій демонській партії. Цікаво..?

Далі (після інавгурації) - Краснов як і планувалось доведений до влади, і події вже розвиваються за підготовленим на луб'янці сценарієм.. І взагалі, пішло вже те що дуже-дуже дивне і навіть небезпечне.. цього не видно тільки "сонячним" і тим хто на галаперидолі.))

П.С Допускаю ще, що все ж я можу і помилятися.. але тоді рудий дуже розумний і дуже хитрий.. що є дуже рідкісним даром. Але цього я поки що не бачу, навіть у натяках.

З повагою.

Старожил
+1712
|18 Дек 2025
0 Цитировать

Ну ось і доказ моєї впевненності в тому, що нарцис-"краснов" и його команда - під контролем фсб-рф.

Панове американці, і особливо українці в Америці.. - бийте на сполох і гарно моліться. ФСБешні агенти "на повний зріст", вже не ховаючись вільно працюють у вашому американському конгресі.

Це показує не тільки на те, що ваш рудий обранець під контролем і управлінням фсб-рф.. а й на швидке, при такому роскладі, дно вашої демократії. Печалька..((

Старожил
+1712
|19 Дек 2025
0 Цитировать

Доповню і підкріплю свою впевненість ще тим, що після зустрічі бункерного з посланцями рудого нарциса.. (без червоної доріжки, зауважте).. цей демон тепер відверто плює на всі міжнародні конвенції. Яснійше.. - після цієї зустрічі, рашистскі нелюди відкрито почали атакувати отруйним газом наші українські позиції. Раніше це були поодинокі випадки а тепер масові.

П.С. Знову два демона ділять світ, так як ділили його в 30-х минулого століття. Тіла різні - демони одні і ті ж самі.. ба, навіть "мирний договір" дуже схожий на молотово-ріббентропський. Думаю так...

Старожил
+1712
|29 Дек 2025
0 Цитировать

Ну ось знову, беззаперечний факт, пані/панове християни США.. підкріплюючий мою впевненість, що ваш вибранець - "агент кгб/фсб Краснов". Дивіться.. знову як завжди, поневолений рудий нарцис, перед зустріччю з Зеленським - звонить на болота своєму бункерному куратору. Явно ж, щоб отримати протокол-вказівки як і про що говорити(давити) з президентом України. Християни Америки,.. ви хочь здалеку це бачите? Моя особиста думка, що зараз на наших очах прокладається шлях антихристу.. а може вже навіть настає його час. Ви ж за нього ще раз проголосуєте.. Вірно?

З повагою.

Старожил
+1712
|29 Дек 2025
0 Цитировать

Доповню своїми роздумами..

Перший світ.. який по-верх голови загруз разом з падшими ангелами, нефилімами і ГМ-мутантами - в аморальність, розпутство, насильство, беззаконня, та ГМО-свавілля - був змитий навіки "очищувальною" водою Потопа.. Але все ж Бог в 8-ми душах зберіг людство.

Другий.. який майже опустився до такого ж рівня, був помилований через жертву Божого Ягняти - Ісуса Христа. Точніше Бог в Своїй милості, не допустив людство до допотопної "точки неповернення".

Тепер - третій (наш) світ..? Мораль і ліберальні закони - які ненавидить Бог, мабуть такі ж як перед Потопом.. при чому самі ж закони лише на папері, а по-справжньому як і в двух попередніх світів - вони лише у тих хто має богатство і силу.. ГМО-свавілля знову як і до Потопу.. безбожність, аморальність, вбивства, насильства і безкарність, такі ж самі.. Очікується поява падших ангелів, нефилімів і мутантів-(Лук.21:11).. але вже після Підхоплення церкви, так як Святий Дух не дає їм поки що такої вседозволенності -(2Сол.2:6). Все це явні ознаки Останнього Часу пред Підхопленням..

Ось тому і моя думка така.. що перед нашими очима, мировою владою готується шлях антихристу.. і рудий в цьому грає поки що ведучу роль. Мабуть тому він і сипле зі своїх вуст лас-вегаским сленгом....

З повагою.

Местный
+2
|17 Янв 2026
1 Цитировать
Цитата Asher
ОК.. Час покаже, хто є хто..))

час це дуже важлива складова

Местный
+2
|17 Янв 2026
1 Цитировать
Цитата us-lily
Хоч щось добре.

слава Богу за усе добро, Богу слава а людям подяка. буду намагатися примирити українців та якось обєднати

як віриш так і живеш, як служиш Богу так і отримуєш
Местный
+2
|17 Янв 2026
1 Цитировать
Цитата us-lily
Тобі треба лікар

найкращий лікар і цілитель це Ісус

Местный
+2
|17 Янв 2026
1 Цитировать

шосьдобре і нормальне треба робити . люди служіть Богу і поклоняйтеся Йому

Старожил
+1712
|18 Янв 2026
0 Цитировать
люди служіть Богу і поклоняйтеся Йому

Ігор, це ти повернувся?

Старожил
+1712
|18 Янв 2026
0 Цитировать
час це дуже важлива складова

...що швидко летить і невпинно скорочується.

Але вже зараз гарно видно, хто є хто.. Точнійше зрозуміло, як два демона ділять світ. Колись я писав вже, що на мою думку - історія землі циклічна.. або по-іншому - демони незмінні і послідовні в своїм ділі. Наприклад.. в минулому столітті, також десь в такий самий час, ці демони/нефіліми.. (лише з допомогою інших людських тіл).. теж подібно почали ділити світ. Що з цього вийшло... ми всі добре знаємо.

З повагою.

Местный
+2
|22 Янв 2026
1 Цитировать

Окрім США є ще Канада . Декого зі штатів ми почули а можливо ще є гарні християни в США

Местный
+2
|22 Янв 2026
1 Цитировать

Хочеться почути когось з Канади бо це також немаленька країна де є християни і українці . А можливо ще знайдуться благословенні християни з США які мають слово з неба слово від Бога

Старожил
+1712
|23 Янв 2026
0 Цитировать
можливо ще знайдуться благословенні християни з США які мають слово з неба слово від Бога

Мовчать, поки що... Мабуть "переварюють" - як же їх нефіліми так жорстко розвели, що вони дружньо так проголосували за рудого нарциса.. На мою думку - предтечу антихриста.. тому що вже те, що нарцисизм є безаперечною ознакою демонічного поневолення.. багато про що каже тим, хто дійсно мають розум Христа.

З повагою.

Местный
+2
|23 Янв 2026
0 Цитировать

Якшо мовчать то іноді можна і помовчати як написано шо деяким потрібно їсти свій хліб у безмолвіі. Можна мовчати а можна і молитися

Старожил
+1712
|23 Янв 2026
0 Цитировать
які мають слово з неба слово від Бога

Яке слово..?! Вони вже не тільки його "почули", а й проголосили.. що їх рудий обранець - "посланець від Бога".. Сумніву немає що почули.. питання лише - від кого почули.. і з який "небес"? Так думаю.

Местный
+2
|23 Янв 2026
0 Цитировать

Людей зі США ми трохи чули але не усіх то хотілося б почути когось реального з Канади

Местный
+2
|23 Янв 2026
0 Цитировать

Ні ну реально хочеться чути когось з Канади та й зі США ми ще далеко не усіх у знали і привітали

1 2 3 4 5 6

Вітання в США і Канаду від християн України і патріотів

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы