Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Вітання в США і Канаду від християн України і патріотів

Старожил
+18
|12 Апр 2025
0 Цитировать

У цьому посланні хочу звернутися до людей в Америці в США і також в Канаді бо і в Канаді є люди християни, українці і інші, служителі і відвідувачі Церков Божих. Поміж моїх друзів і знайомих це користувачі us lily та levko 1 та я ще думаю шо й інші люди знайдуться і з Канади може хто буде. Так От я звертаюсь шо нам українцям і мені також потрібна світова підтримка тобто шоб люди у світі памьятали про християн України і про стан нашої талановитої і постраждалої країни - України . Також приймаються до уваги вітання, послання, молитви, ідеї та пропозиції . Хай вас люди Бог збереже і про нас не забуде. Слава Богу, героям честь, подяка ЗСУ.

Бог Великий, я це знаю і з кожним днем все більше я в цьому запевняюсь
Старожил
+1707
|13 Апр 2025
0 Цитировать

А я крім вітання.. хотів-би задати таке питання християнам США: - Як же ви дорогоцінні християни, допустили до президенства "краснова", і його прокремлівську братву вцілому(

Адже подібного ще в історії Америки не було...

З пованою.

«Ви пізнаєте істину, й вона принесе вам визволення». (Іван.8:32;)
Старожил
+1707
|14 Апр 2025
1 Цитировать

Американський рудий ідіот, обстріл московитськіми нелюдями касетним іскандером по центральній вулиці міста Суми (в вихідний-святковий день).. де вони убили і спалили живцем в тролейбусі та автівках біля 50 людей (серед них є діти).. назвав "помилкою" його кремлівських друзів.

Дослівно: Президент США Дональд Трамп відреагував на ракетну атаку Росії по Сумах, внаслідок якої загинули 34 людини. Американський лідер назвав це "жахливою помилкою".

П.С. Немає слів... Привіт християнам Америки!(((

Старожил
+612
|14 Апр 2025
1 Цитировать
Цитата Asher
Немає слів...

Точно. Так боляче...

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+1707
|15 Апр 2025
1 Цитировать
Цитата Д и я
Точно. Так боляче...

Це такий справжній "руZкій мир" від рашистських демонів.

За таке горіти їм в самих глубинах пекла.

Старожил
+18
|16 Апр 2025
0 Цитировать

хотілося б почути людей з США та Канади а вони тут є і бувають

Старожил
+18
|16 Апр 2025
0 Цитировать

війна страшна і нажаль втрати є. Дай Боже миру Україні

Старожил
+18
|16 Апр 2025
0 Цитировать

Слово Боже радить християнам вірити в Бога і молитися

Старожил
+18
|23 Апр 2025
0 Цитировать

Я ще чекаю на слова привітання і на слова дружби від користувачів Інвікторі і моїх друзів, а ті друзі шо мене побачать то напишуть хоч один або хоч два або більше. Як ніяк а життя буде продовжуватись. Слава Богу а наші друзі з США та Канади

Вітання в США і Канаду від християн України і патріотів

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы