Впевнений..? Скільки вже існує болотна імперія? І невідомо скільки ще буде існувати..
ОК.. Час покаже, хто є хто..))
З повагою.
Впевнений..? Скільки вже існує болотна імперія? І невідомо скільки ще буде існувати..
ОК.. Час покаже, хто є хто..))
З повагою.
Я мав на увазі нормальну державу, з вільним вибором влади,а не різні фашистські і їм подібні режими, які не є державами в правильному розумінні.
Час вже потихеньку показує ...
Що показує.. - готуйте шлях атихристу?
Хто по твоєму антихрист Путан чи Трємп?
Не той і не другий.. Це тільки предтечі.
Договір рудого з хамасом (филістимцями), ні на що тобі (як гарному знатоку Біблії) не вказують..?
Справа в тому що антихристи появились уже з закінченням апостольського часу ("Бо я знаю, що після мого відходу прийдуть до вас хижі вовки, які не будуть щадити отари"-особливий період благодаті), памятаєш як писав останній,наймолодший апостол Іван за антихристів, який і помер "своєю" смертю.
Антихристів уже багато приходило,наприклад гітлер явний антихрист.Є речі в Писанні які відбуваються(повинні) за проживання людини на землі.
Те що ти віриш в відбудування третього храму і що тм сяде антихрист- невже ти не знаєш де храм в христянина? І це добре знає диявол.
Це були лише образи антихриста. Дивно що ти цьбого не розумієш..
Дивний у тебе менталітет, чи знання твої такі дивні.. гитлер-антихрист..
З чого ти взяв це? Краще сказав би - окультист, наркоман.. Читай братик уважно Писання, там ясно описано який буде антихрист.. Може диявол і хотів, щоб антихрист прийшов не так як запланував Господь.. типу через криваву війну, демонські насильства і геноцид.. щоб потім сказати - " це не Бог, це я так запланував і так зробив".. Але не вийшло.. Тому що в Писаннях ясно написано, що антихрист буде "добрий і ласкавий".. війни припинить, мир на планеті встановить, релігіїї всі між собою примирить і об'єднає.. "мир і безпека" - всі радіти будуть і діфирамби йому співати. Такого антихриста ти в історіїї планети пам'ятаєш?
Вірю.. Тому що так написано в Св.Писаннях.. Не читав?
Ну, і куди це ти вирішив приліпити? )
( У нас тема братик про що.. а..?
Чи це черговий "ход конем", щоб знов спробувати злипити з мене дурня? Не вийде..))
Не заперечую.. а ти мабуть ні. Шкода..
З повагою.
Про борщ з пампушками , ти забув?
Дитячий садок.
Поправляю один із. Ти добре знайомий з біографією гітлера, чи тільки з совітської історії?
Послухай наприклад з ютубу аудіокнижку "Хрест Гітлера",написана християнином Ервіном Люцером.
Всі ті люди які приходять до влади , в типа християнських країнах і яким поклоняються як богу -це і є антихристи.
Те що ти знаєш з " нашої" теорії про антихриста - все це я знав вже років 50 назад (тоді більш скорочно).Але в цій теорії все занадто буквально і дуже багато несостиковок, про одну вже писав.
Читай це місце і від нього стартуй."Діти, це остання година, бо ви чули, що антихрист надходить, і нині з’явилося багато антихристів".
Зрозумів.. Відкрию тобі братику свою таємницю.. - я таких супердуховних пампушок наївся давно і до тошноти. Навіть буває дивуюся таким духосуперменам.. - вважають що літають вже між землею і небом, але забули що по землі ще поки-що ходять пішочком.
Да ні.. - орієнтуюсь з історії нашого спілкування.
Особиста думка якогось християнина (при тому ще й кальвініста) Ервіна, мене взагалі не вражає.. Скільки їх таких вже було, не злічити.. але істина лише в Ісусі Христі і Його Слові. Подібних "антихристів" братику, за яких ствержували десятки, а може сотні різних християн.. (навіть названих "батьками церкви"), так що пришестя Господа Христа повинно б було статися вже сотню разів, не менше.
Ну тоді по твоїм ствердженням сьогодні це рудий.. не інакше. Ви вже йому діфірамби складаєте.. а ось якщо він насправді підніме економічний і політичний рівень до "мир і безпека".. то слідуючим єтапом гарантовано буде будівництво Храму і затверження антихриста. Хоча моя особиста думка, що це лише "предтеча".. Антихрист повинен бути дуже схожим на Христа - з таким же ознаками і чудесами.. (і навіть такими яких не було в Ісуса Христа)).. і за яким навіть підуть багато християн.
Такого в історії ще не було.. правда? Чи все ж таки був?
Все стикується в Писаннях.. тільки цілостних.. а не видраних з контексту і підтасованих під чиюсь особисту доктрину.
З повагою
Якщо вже ти такий супердуховний мен..
) то повинен би знати, що в оригіналі у Ап.Івана -"багато антихристів", звучить як - "маленьких антихристів".. Тобто мова про лжевчителів, які розповсюджують псевдохристиянські вчення.. На це не треба звертати дуже багато уваги, вони існували і існують з часів Апостолів. Хоча думаю в останній час, їх буде помножуватися.. адже діло йде до об'єднаної (екуменічної) світової релігії.
З повагою.
"Супердухвний мен", має на руках оригінал Нового Завіту ?Вау , я тобі вже "заздрю".
Ти не уважний, ми говороли про знання біографії Гітлера, якої ти як видно не знаєш,а Ервін Люцер ії(і не тільки), досконало описує і кальвінізм тут ні до чого.
Цитата Asher
Поясни мені " неграмотному", які проблеми будуть християнам від того, що буде відбудований третій храм (хоч і це скоріше прсто байка) і в ньому хтось там сяде?
І чому в тебе слово храм, з великої літери?
І ще , по твоїй теорії виходить що відступлення церкви (від Істини) , до цього часу ще не було.
А насправді відступлення почалося: "по відході моєму війдуть до вас хижі вовки" (тобто з закінченнм апостольського періоду).
І далі дивимось що відбувалось вже при імператорі Константині, а що творилось з церквою в середньовіччя?
А в тебе відступлення ще не було.Ну-ну...
Мав на увазі "з грецької".. - оригінальної мови НЗ. Сумно, що ти це не зрозумів..
Я дуже уважний.. давно помічаю як ти ставишься до мене, наче рисовий сен-сей до свого учня..))
Нащо мені детальна біографія єфрейтора-окультиста.. Мені і так відомо, що з окопів його вели і навчали нефіліми.. аж поки Господь не зруйнував всі його плани і той в опійному дурмані не помішався розумом зовсім. І те що його рейхсодоміти ще й присадили на шнапс - відпоювали свого фюрера після його "виходів в астрал". Що ще потрібно знати про цю людину..?
Проблем ніяких, (для плоті). Думаю навіть краще жити стане.. деякий час звичайно.
Але ж написано - "День пришестя Господнього не настане доти, доки не станеться день відступництва і не виявиться чоловік гріха, який належить пеклу. Він постане проти всього і піднесе себе вище всіх так званих «богів», яким поклоняються люди. Він навіть увійде в Божий храм, сяде на престол і проголосить себе Господом". (2Сол.2:3-4) **І без християн цього бути не може.
Мова не просто про відступлення, як таке.. а про признання антихриста своїм господом христом.
З повагою.
Часом спостерігаю levko1, за вашим рудим нарцисом (в основному його балаканину).. Бачу як він, в який вже раз, перед розмовою з Зеленським спочатку звонить бункерному демону.. - гарантовано щоб получити ЦВ-"цінні вказівки".. Дуже "гарний гачок" у бункерного - міцно на ньому сидить ваш рудий.. Також це дуже гарно видно по його балаканині на відеокамеру.. - до звінка болотному демону він каже одне, а після зовсім протилежне.. або ж щось безглузде меле. Ох і чудо ж ви привели до влади, панове християни США.. просто жесть!
Ну ось і передбачуваний "плід" від чергового звінка рудого, в бункер червоному демону.. Останній відразу ж почав жорстко бомбити українські ЖД-вузли, мости, вокзали і навіть пасажирські поїзди. Мало цього.. так ця нелюдь відверто і цинічно помножила ціленаправлені обстріли дитячих садочків і будинків мирних мешканців.
Що братику.. може це знову банальний збіг? Де ти там запропастився? Ау-у..!
І де ж це дівся наш patriot levko1..?
.. Не доведи Боже, не депортував хоч його там Краснов.. за слабку підтримку ?
Дуже хвилююся за братика..
Ну що.. ось і доказ моїх слів про рудого агента кремля - "краснова". Американський "мирний план" для України, поданий від рудого американського лідера, не що інше.. як калька вимог кремлівського демона.

Ау-у... Левко, де ти там запропастився братику..?! Що ж тепер на це скажеш?
Добавлю ще братику те, що при Байдені.. якого так старанно ("по-християнські") паплюжить ваш рудий Краснов, виставляючи його на весь світ "цапом-відбувайлом".. таких як сьогодні, цинічно-демонічних обстрілів Києва та інших міст України - не було. Боялися явно болотно-зігуратовскі демони тоді США.. а сьогодні відверто "плюють з високої звіниці".
Може скажеш: - "це лише банальний збіг".. або, це мені лише здається..??
Ось - доказ..

П.С. Може колись все ж таки прочитаєш, і тверезо подумаєш про це братику.
З повагою.

Хоч я не дуже довіряю сучасним ЗМІ, але думаю сайт Білого Дому все ж не якісь ЗМД - пишуть правдиві новини.
Так от, побачивши таку чудну новину з кулуарів, лідера колись зразкової для всього світу могутньої християнсько-демократичної супер-держави.. - з'явилася думка... - Якщо по такому затвердженню, від американського золотолюбивого лідера-нарциса.. (якого одноголосно вибрали християни Америки, лиш за те що він пару разів в своїх гордоносних спічах на камеру згадав Ім'я Христа).. майже всі сучасні американські ЗМІ це не що інше як "фейк-ньюс".. то невдовзі американці будуть читати вже не-фейкові а лише найчеснійші і найправдивиші "Известия", "Труд" и "Комсомольскую правду".. А особисто сам золотолюбивий президент-нарцис, випустить в печать свій золотий твір - "Майн Трамп".. який гарантовано як обов'язковий, внесуть в навчально-освітню програму всіх ВУЗів США.
Як тобі таке братик Левко (і інші громадяни США)..??
П.С. Де ж це ти братику так запропастився.. мені дуже цінна твоя особиста думка.
З повагою.
Ну от.. ні одного християнина з США.. який би відповів мені на моє початкове і дуже актуальне питання: - Як так віверто ЛОХонулися християни США, що привели на трон антихриста-нарциса, у якого явно було дуже важке дитинство і виховання козирного катали з самих глухих нетрів Нью-Йорка..?
П.С. Після чергового поклонного відвідування, посланцями рудого нарциса кремлівського демона, все стало ще гірше.. що по умовам перемир'я, що по коварним обстрілам енергетичних об'єктів і жилих кварталів українських міст.
Ви навряд чи зрозумієте. Але спробую. По перше було лише 2 кандидата і коли зважували плюси і мінуси кожного- тому обрали того, кого обрали. Українці в США мають право голосу лише ті, хто є громадянами, тобто живуть тут більше 5 років. І ми маємо сім'ї і дітей тут, і ми теж хочемо жити нормально. Саме того сюди в свій час емігрували. Тому ми не захотіли більше жити в бардаку. І так для громадян США це був хороший вибір. Щодо України- питання одне маю: вам перестали постачати військову допомогу? Ви навкли приклад ударів по Україні, то ж не полінуйтеся і пошукайте також статистику ударів по росіїї, і чи збільшилась їх кількість чи ні. А то я чую лише як ви повітря кулаками збиваєте, звинувачуючи всіх і вся, а насправді вина лежить на тих, хто в далекі 90 привів комуняк до влади, що продали все і вся, і всіх інших котрі зривали склад з боєприпасами, навіть ваш улюблений шоколадний барон позривав ці склади. Але ж ні винна у всьому Америка і її громадяни, котрі впершу чергу дбають за свою країну
Не чекала від вас таких змін у поглядах.
Своя сорочка таки ближча до тіла. На жаль. От тобі і християни. Не так, виявляється, вже й жаль своїх колишніх співвітчизників, яких вбивають щодня і щохвилини.
Ну ваш коментар якраз це і підтвердив. Ви ж захищаєте Ашера лише тоиу, що він живе в Україні. Я довго мовчала і не писала йому саме з причин того, що він живе в постійному стресі - у війні. Але це не дає йому права кидатися і принижувати інших. Я не розумію чому вас обурився мій коментар? Реально. Я нікого не принижувала на відміну від Ашера. Я спитала чи закінчилась допомога Україні? Звичайно що ні. І не закінчиться. А на публіку політики будуть ще багато говорити. Я про це вже писала. І взагалі не розумію чому Ашер напав на українців в США. Відсоток голусуючих українців не такий вже і великий, тому їх голос не має аж такої ваги. А ставити претензії до американців (не українців) за їх вибір - то взагалі смішно, бо вони за свою країну перш за все дбають. Тому мені теж дивно - коли Ашер принижував Левка то все було гаразд, а коли хтось намагатися трохи йому щось пояснити - то це проблема.
З чого ви це взяли? Які саме слова вам дали поштовх так думати?
Змін в поглядах нема. Я досі вважаю росію країною терористів і вбивць, і саме росіяни винні в смерті українського народу і більше ніхто. Я так вважала вважаю і буду вважати. Тому мої погляди зовсім не змінилися.
Навзаєм...
Ну-у.. зрозумів, тепер у вас не бардак а повний фарш в шоколаді.. Вибраний одноголосно християнами понтовий лідер-нарцис - відкрито захоплюється диктаторами, кривавими вбивцями.. називає їх "гарними хлопцями" з "козирними картами".. (мабуть мріє теж таким стати).. Розмовляє сленгом як справжній вагонний катала, гордо і відверто бреше, обзиває всіх не згодних з ним - дурисвітами, а тих хто не "гладить по вухам" а каже про нього правду -"фейк-ньюс".. погрожує і давить на Україну "мирним планом" написаним на болотах кремлівським демоном. Взагалі це ганьба супердержаві, яка завжди відверто і без компромісів протистояла таким "гарним хлопцям"..
П.С. Залишаєтся вас лише привітати з вашим "правильним вибором", пані і панове.. Сподіваюсь червоної матерії у вас достатньо.. а якщо ні, то з боліт вам підкинуть обов'язково.(((
Хотіла сестричка мабуть спитати - "вам перестав рудий продавати військову допомогу"... Так?
Скажу чесно.. не знаю точно, що там продає ЗСУ ваш понтовий золотолюбивий нарцис.. але пару родовищ рідкоземельних металів в Україні собі вже відгріб. А по словам військових (мабуть за це), продає Україні те.. що, як кажуть у нас - "на тобі небоже, що мені негоже". Ну, десь так... поки що.
З повагою.
Ми не велися. Він був уже в 2016 році і життя було прекрасне, ось на що повелися. В принципі для самих американців життя не стало гірше.
Ви за неї платите? Ні. Рідкоземельні метали? Ну то коли перша партія пішла? От і все. Ну є речі про які я писати не можу. Але дуже дивуюсь що українці так і не доперли що і як. Просто подумайте про 2014 і 2022 роки хто і де був при владі. Може дійде
По-плоті вас розумію сестричка.. Але по Духу, вибачте - ні.. Що, може не читали християни США, як Писаннях написано.. що при антихристі перші його 3,5 роки, життя буде навіть дуже прекрасним.. - "Мир і безпека" і все інше..
Думаю з таким понтовим лідером, ви все це скоро доженете.. і навіть переженете.. Йому є у кого вчитися.
З повагою.
Ну раз ви такий духовний і не плотський, то чого ж ви хочете , щоб скінчилася війна і страждання в Україні?
А я не про жиьья в Америці говорила. Я ж натякнула 2014 і 2022 роки, подумайте про події в Україні в цей час і хто де керував...може пали складуться
Вибач.. але я задам зустрічне не духовне запитання.. Чому так швидко закінчилось вторгненя болотної в Грузію?
Я зрозумів, на які "пазли" ти натякаєш... Скажу на це так... За океаном закулісні і місцеві влади, ділили сфери вливу і підганяли закони під світову антихристську екуменію. А в Україні.. не тільки "закулісні".. але ще й болотні, американські, європейські, еврейські і українські урки з великим капіталом.. ділили сфери вливу і земельні ресурси. Потім, щось в цьому гадючнику пішло не так як планувалося.. зігуратмордорівське болото вийшло з берегів і поперло на Україну. Ось так десь..
П.С. Вибач, але я так і не зрозумів тебе. Невже ти хочеш мені довести.. що оте руде нарцистичне чудо, зі своїми понтами, гопницьким сленгом, відкритим захопленням - путиним, лукашенком та ким-чен-ином.. який плазує перед кремлівським демоном і лобіює його інтереси.. - зможе закінчити війну та принести спражній і справедливий мир в Україні. Так..?
З повагою.
Це коли нема шо відповісти, то ставляться тупі питання не в тему. З тобою все зрозуміло. Я не щнвю ти або реально маєш проблеми з головою або просто блазень. Якщо в першому випадку я тобі не можу допомогти, бо я не лікар, то в другому випадку- я не маю бажання продовжувати спілкування з таким як ти. Тому прощавай.