Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Вітання в США і Канаду від християн України і патріотів

Старожил
+1710
|18 Сен 2025
1 Цитировать
Цитата levko1
Держава яка "насквозь" пронизена корупцією, довго існувати не може.

Впевнений..? Скільки вже існує болотна імперія? І невідомо скільки ще буде існувати..

Цитата levko1
І із цього всього треба  находити вихід.І бути в очах тих, хто  хоче мати тільки для себе вигоду і клоуном і ідіотом

ОК.. Час покаже, хто є хто..))

З повагою.

«Ви пізнаєте істину, й вона принесе вам визволення». (Іван.8:32;)
Старожил
+692
|30 Сен 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
Впевнений..? Скільки вже існує болотна імперія? І невідомо скільки ще буде існувати..

Я мав на увазі нормальну державу, з вільним вибором влади,а не різні фашистські і їм подібні режими, які   не є державами в правильному розумінні.

Цитата Asher
ОК.. Час покаже, хто є хто..))

Час вже потихеньку  показує ...

Старожил
+1710
|7 Окт 2025
0 Цитировать
Цитата levko1
Час вже потихеньку  показує ...

Що показує.. - готуйте шлях атихристу?

Старожил
+692
|7 Окт 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
Що показує.. - готуйте шлях атихристу?

Хто по твоєму антихрист Путан чи Трємп?

Старожил
+1710
|8 Окт 2025
0 Цитировать
Цитата levko1
Хто по твоєму антихрист Путан чи Трємп?

Не той і не другий.. Це тільки предтечі.

Договір рудого з хамасом (филістимцями), ні на що тобі (як гарному знатоку Біблії) не вказують..?

Старожил
+692
|9 Окт 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
Не той і не другий.. Це тільки предтечі. Договір рудого з хамасом (филістимцями), ні на що тобі (як гарному знатоку Біблії) не вказують..?

Справа в тому що антихристи появились  уже з закінченням  апостольського  часу ("Бо я знаю, що після мого відходу прийдуть до вас хижі вовки, які не будуть щадити отари"-особливий період благодаті), памятаєш як   писав останній,наймолодший  апостол Іван за антихристів, який і помер "своєю" смертю.

Антихристів уже багато приходило,наприклад   гітлер явний  антихрист.Є речі в Писанні які відбуваються(повинні) за проживання  людини на землі.

Те що ти віриш в відбудування третього храму і що тм сяде антихрист- невже ти не знаєш де храм в христянина? І це добре знає диявол.

Старожил
+1710
|11 Окт 2025
0 Цитировать
Цитата levko1
Антихристів уже багато приходило,наприклад

Це були лише образи антихриста. Дивно що ти цьбого не розумієш..

Цитата levko1
гітлер явний  антихрист.

Дивний у тебе менталітет, чи знання твої такі дивні.. гитлер-антихрист.. З чого ти взяв це? Краще сказав би - окультист, наркоман.. Читай братик уважно Писання, там ясно описано який буде антихрист.. Може диявол і хотів, щоб антихрист прийшов не так як запланував Господь.. типу через криваву війну, демонські насильства і геноцид.. щоб потім сказати - " це не Бог, це я так запланував і так зробив".. Але не вийшло.. Тому що в Писаннях ясно написано, що антихрист буде "добрий і ласкавий".. війни припинить, мир на планеті встановить, релігіїї всі між собою примирить і об'єднає.. "мир і безпека" - всі радіти будуть і діфирамби йому співати. Такого антихриста ти в історіїї планети пам'ятаєш?

Цитата levko1
Те що ти віриш в відбудування третього храму і що тм сяде антихрист

Вірю.. Тому що так написано в Св.Писаннях.. Не читав?

Цитата levko1
невже ти не знаєш де храм в христянина?

Ну, і куди це ти вирішив приліпити? )(  У нас тема братик про що.. а..?

Чи це черговий "ход конем", щоб знов спробувати злипити з мене дурня? Не вийде..))

Цитата levko1
це добре знає диявол.

Не заперечую.. а ти мабуть ні. Шкода..

З повагою.

Старожил
+692
|11 Окт 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
Ну, і куди це ти вирішив приліпити? )(  У нас тема братик про що.. а..?

Про борщ з пампушками , ти забув?

Цитата Asher
Чи це черговий "ход конем", щоб знов спробувати злипити з мене дурня? Не вийде..))

Дитячий садок.

Цитата Asher
Дивний у тебе менталітет, чи знання твої такі дивні.. гитлер-антихрист.. З чого ти взяв це? Краще сказав би - окультист, наркоман..

Поправляю один із. Ти добре знайомий  з біографією гітлера, чи тільки з совітської історії?

Послухай наприклад з ютубу аудіокнижку "Хрест Гітлера",написана християнином Ервіном Люцером.

Всі ті люди  які приходять до влади , в типа християнських країнах і яким поклоняються як богу -це і є антихристи.

Цитата Asher
Дивний у тебе менталітет, чи знання твої такі дивні..
Цитата Asher
Тому що в Писаннях ясно написано, що антихрист буде "добрий і ласкавий"..
Цитата Asher
Вірю.. Тому що так написано в Св.Писаннях.. Не читав?

Те що ти знаєш з  " нашої"    теорії про антихриста - все це я знав вже років 50 назад (тоді більш скорочно).Але в цій теорії все занадто буквально  і дуже багато несостиковок, про одну вже писав.

Читай це місце і від нього стартуй."Діти, це остання година, бо ви чули, що антихрист надходить, і нині з’явилося багато антихристів".

Старожил
+1710
|16 Окт 2025
0 Цитировать
Цитата levko1
Про борщ з пампушками , ти забув?

Зрозумів.. Відкрию тобі братику свою таємницю.. - я таких супердуховних пампушок наївся давно і до тошноти. Навіть буває дивуюся таким духосуперменам.. - вважають що літають вже між землею і небом, але забули що по землі ще поки-що ходять пішочком.

Цитата levko1
Дитячий садок.

Да ні.. - орієнтуюсь з історії нашого спілкування.

Цитата levko1
Послухай наприклад з ютубу аудіокнижку "Хрест Гітлера",написана християнином Ервіном Люцером.

Особиста думка якогось християнина (при тому ще й кальвініста) Ервіна, мене взагалі не вражає.. Скільки їх таких вже було, не злічити.. але істина лише в Ісусі Христі і Його Слові. Подібних "антихристів" братику, за яких ствержували десятки, а може сотні різних християн.. (навіть названих "батьками церкви"), так що пришестя Господа Христа повинно б було статися вже сотню разів, не менше.

Цитата levko1
Всі ті люди  які приходять до влади , в типа християнських країнах і яким поклоняються як богу -це і є антихристи.

Ну тоді по твоїм ствердженням сьогодні це рудий.. не інакше. Ви вже йому діфірамби складаєте.. а ось якщо він насправді підніме економічний і політичний рівень до "мир і безпека".. то слідуючим єтапом гарантовано буде будівництво Храму і затверження антихриста. Хоча моя особиста думка, що це лише "предтеча".. Антихрист повинен бути дуже схожим на Христа - з таким же ознаками і чудесами.. (і навіть такими яких не було в Ісуса Христа)).. і за яким навіть підуть багато християн.

Такого в історії ще не було.. правда? Чи все ж таки був?

Цитата levko1
Те що ти знаєш з  " нашої"    теорії про антихриста - все це я знав вже років 50 назад (тоді більш скорочно).Але в цій теорії все занадто буквально  і дуже багато несостиковок, про одну вже писав.

Все стикується в Писаннях.. тільки цілостних.. а не видраних з контексту і підтасованих під чиюсь особисту доктрину.

З повагою

Старожил
+1710
|16 Окт 2025
0 Цитировать
Цитата levko1
Читай це місце і від нього стартуй."Діти, це остання година, бо ви чули, що антихрист надходить, і нині з’явилося багато антихристів".

Якщо вже ти такий супердуховний мен..) то повинен би знати, що в оригіналі у Ап.Івана -"багато антихристів", звучить як - "маленьких антихристів".. Тобто мова про лжевчителів, які розповсюджують псевдохристиянські вчення.. На це не треба звертати дуже багато уваги, вони існували і існують з часів Апостолів. Хоча думаю в останній час, їх буде помножуватися.. адже діло йде до об'єднаної (екуменічної) світової релігії.

З повагою.

Старожил
+692
|16 Окт 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
Якщо вже ти такий супердуховний мен..) то повинен би знати, що в оригіналі у Ап.Івана

"Супердухвний мен", має  на руках оригінал  Нового Завіту ?Вау  ,  я тобі вже "заздрю".

Цитата Asher
Особиста думка якогось християнина (при тому ще й кальвініста) Ервіна, мене взагалі не вражає.. Скільки їх таких вже було, не злічити.. але істина лише в Ісусі Христі і Його Слові. Подібних "антихристів" братику, за яких ствержували десятки, а може сотні різних християн.. (навіть названих "батьками церкви"), так що пришестя Господа Христа повинно б було статися вже сотню разів, не менше.

Ти не уважний, ми говороли про знання біографії   Гітлера,     якої ти як видно не знаєш,а Ервін Люцер ії(і не тільки), досконало описує  і кальвінізм тут ні до чого.

Цитата Asher

то слідуючим єтапом гарантовано буде будівництво Храму і затверження антихриста.

Поясни мені  " неграмотному",  які  проблеми будуть християнам від того, що буде відбудований третій   храм (хоч і це   скоріше   прсто  байка) і в ньому хтось там сяде?

І чому в тебе слово храм, з великої літери?

І ще , по твоїй теорії виходить  що відступлення церкви (від Істини) , до цього часу ще не було.

А насправді відступлення почалося: "по відході моєму війдуть до вас хижі вовки" (тобто з закінченнм апостольського періоду).

І далі дивимось що відбувалось вже при імператорі Константині, а що творилось з церквою в середньовіччя?

А в тебе відступлення ще не було.Ну-ну...

Старожил
+1710
|17 Окт 2025
0 Цитировать
Цитата levko1
має  на руках оригінал  Нового Завіту ?Вау  ,  я тобі вже "заздрю"

Мав на увазі "з грецької".. - оригінальної мови НЗ. Сумно, що ти це не зрозумів..

Цитата levko1
Ти не уважний, ми говороли про знання біографії   Гітлера,     якої ти як видно не знаєш

Я дуже уважний.. давно помічаю як ти ставишься до мене, наче рисовий сен-сей до свого учня..))

Цитата levko1
Ервін Люцер ії(і не тільки), досконало описує

Нащо мені детальна біографія єфрейтора-окультиста.. Мені і так відомо, що з окопів його вели і навчали нефіліми.. аж поки Господь не зруйнував всі його плани і той в опійному дурмані не помішався розумом зовсім. І те що його рейхсодоміти ще й присадили на шнапс - відпоювали свого фюрера після його "виходів в астрал". Що ще потрібно знати про цю людину..?

Цитата levko1
які  проблеми будуть християнам від того, що буде відбудований третій   храм

Проблем ніяких, (для плоті). Думаю навіть краще жити стане.. деякий час звичайно.

Цитата levko1
(хоч і це   скоріше   прсто  байка) і в ньому хтось там сяде

Але ж написано - "День пришестя Господнього не настане доти, доки не станеться день відступництва і не виявиться чоловік гріха, який належить пеклу. Він постане проти всього і піднесе себе вище всіх так званих «богів», яким поклоняються люди. Він навіть увійде в Божий храм, сяде на престол і проголосить себе Господом". (2Сол.2:3-4) **І без християн цього бути не може.

Цитата levko1
І ще , по твоїй теорії виходить  що відступлення церкви (від Істини) , до цього часу ще не було.

Мова не просто про відступлення, як таке.. а про признання антихриста своїм господом христом.

З повагою.

Старожил
+1710
|20 Окт 2025
0 Цитировать

Часом спостерігаю levko1, за вашим рудим нарцисом (в основному його балаканину).. Бачу як він, в який вже раз, перед розмовою з Зеленським спочатку звонить бункерному демону.. - гарантовано щоб получити ЦВ-"цінні вказівки".. Дуже "гарний гачок" у бункерного - міцно на ньому сидить ваш рудий.. Також це дуже гарно видно по його балаканині на відеокамеру.. - до звінка болотному демону він каже одне, а після зовсім протилежне.. або ж щось безглузде меле. Ох і чудо ж ви привели до влади, панове християни США.. просто жесть!

Старожил
+1710
|25 Окт 2025
1 Цитировать

Ну ось і передбачуваний "плід" від чергового звінка рудого, в бункер червоному демону.. Останній відразу ж почав жорстко бомбити українські ЖД-вузли, мости, вокзали і навіть пасажирські поїзди. Мало цього.. так ця нелюдь відверто і цинічно помножила ціленаправлені обстріли дитячих садочків і будинків мирних мешканців.

Що братику.. може це знову банальний збіг? Де ти там запропастився? Ау-у..!

1 2 3 4

Вітання в США і Канаду від християн України і патріотів

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы