Впевнений..? Скільки вже існує болотна імперія? І невідомо скільки ще буде існувати..
ОК.. Час покаже, хто є хто..))
З повагою.
Впевнений..? Скільки вже існує болотна імперія? І невідомо скільки ще буде існувати..
ОК.. Час покаже, хто є хто..))
З повагою.
Я мав на увазі нормальну державу, з вільним вибором влади,а не різні фашистські і їм подібні режими, які не є державами в правильному розумінні.
Час вже потихеньку показує ...
Що показує.. - готуйте шлях атихристу?
Хто по твоєму антихрист Путан чи Трємп?
Не той і не другий.. Це тільки предтечі.
Договір рудого з хамасом (филістимцями), ні на що тобі (як гарному знатоку Біблії) не вказують..?
Справа в тому що антихристи появились уже з закінченням апостольського часу ("Бо я знаю, що після мого відходу прийдуть до вас хижі вовки, які не будуть щадити отари"-особливий період благодаті), памятаєш як писав останній,наймолодший апостол Іван за антихристів, який і помер "своєю" смертю.
Антихристів уже багато приходило,наприклад гітлер явний антихрист.Є речі в Писанні які відбуваються(повинні) за проживання людини на землі.
Те що ти віриш в відбудування третього храму і що тм сяде антихрист- невже ти не знаєш де храм в христянина? І це добре знає диявол.
Це були лише образи антихриста. Дивно що ти цьбого не розумієш..
Дивний у тебе менталітет, чи знання твої такі дивні.. гитлер-антихрист..
З чого ти взяв це? Краще сказав би - окультист, наркоман.. Читай братик уважно Писання, там ясно описано який буде антихрист.. Може диявол і хотів, щоб антихрист прийшов не так як запланував Господь.. типу через криваву війну, демонські насильства і геноцид.. щоб потім сказати - " це не Бог, це я так запланував і так зробив".. Але не вийшло.. Тому що в Писаннях ясно написано, що антихрист буде "добрий і ласкавий".. війни припинить, мир на планеті встановить, релігіїї всі між собою примирить і об'єднає.. "мир і безпека" - всі радіти будуть і діфирамби йому співати. Такого антихриста ти в історіїї планети пам'ятаєш?
Вірю.. Тому що так написано в Св.Писаннях.. Не читав?
Ну, і куди це ти вирішив приліпити? )
( У нас тема братик про що.. а..?
Чи це черговий "ход конем", щоб знов спробувати злипити з мене дурня? Не вийде..))
Не заперечую.. а ти мабуть ні. Шкода..
З повагою.
Про борщ з пампушками , ти забув?
Дитячий садок.
Поправляю один із. Ти добре знайомий з біографією гітлера, чи тільки з совітської історії?
Послухай наприклад з ютубу аудіокнижку "Хрест Гітлера",написана християнином Ервіном Люцером.
Всі ті люди які приходять до влади , в типа християнських країнах і яким поклоняються як богу -це і є антихристи.
Те що ти знаєш з " нашої" теорії про антихриста - все це я знав вже років 50 назад (тоді більш скорочно).Але в цій теорії все занадто буквально і дуже багато несостиковок, про одну вже писав.
Читай це місце і від нього стартуй."Діти, це остання година, бо ви чули, що антихрист надходить, і нині з’явилося багато антихристів".
Зрозумів.. Відкрию тобі братику свою таємницю.. - я таких супердуховних пампушок наївся давно і до тошноти. Навіть буває дивуюся таким духосуперменам.. - вважають що літають вже між землею і небом, але забули що по землі ще поки-що ходять пішочком.
Да ні.. - орієнтуюсь з історії нашого спілкування.
Особиста думка якогось християнина (при тому ще й кальвініста) Ервіна, мене взагалі не вражає.. Скільки їх таких вже було, не злічити.. але істина лише в Ісусі Христі і Його Слові. Подібних "антихристів" братику, за яких ствержували десятки, а може сотні різних християн.. (навіть названих "батьками церкви"), так що пришестя Господа Христа повинно б було статися вже сотню разів, не менше.
Ну тоді по твоїм ствердженням сьогодні це рудий.. не інакше. Ви вже йому діфірамби складаєте.. а ось якщо він насправді підніме економічний і політичний рівень до "мир і безпека".. то слідуючим єтапом гарантовано буде будівництво Храму і затверження антихриста. Хоча моя особиста думка, що це лише "предтеча".. Антихрист повинен бути дуже схожим на Христа - з таким же ознаками і чудесами.. (і навіть такими яких не було в Ісуса Христа)).. і за яким навіть підуть багато християн.
Такого в історії ще не було.. правда? Чи все ж таки був?
Все стикується в Писаннях.. тільки цілостних.. а не видраних з контексту і підтасованих під чиюсь особисту доктрину.
З повагою
Якщо вже ти такий супердуховний мен..
) то повинен би знати, що в оригіналі у Ап.Івана -"багато антихристів", звучить як - "маленьких антихристів".. Тобто мова про лжевчителів, які розповсюджують псевдохристиянські вчення.. На це не треба звертати дуже багато уваги, вони існували і існують з часів Апостолів. Хоча думаю в останній час, їх буде помножуватися.. адже діло йде до об'єднаної (екуменічної) світової релігії.
З повагою.
"Супердухвний мен", має на руках оригінал Нового Завіту ?Вау , я тобі вже "заздрю".
Ти не уважний, ми говороли про знання біографії Гітлера, якої ти як видно не знаєш,а Ервін Люцер ії(і не тільки), досконало описує і кальвінізм тут ні до чого.
Цитата Asher
Поясни мені " неграмотному", які проблеми будуть християнам від того, що буде відбудований третій храм (хоч і це скоріше прсто байка) і в ньому хтось там сяде?
І чому в тебе слово храм, з великої літери?
І ще , по твоїй теорії виходить що відступлення церкви (від Істини) , до цього часу ще не було.
А насправді відступлення почалося: "по відході моєму війдуть до вас хижі вовки" (тобто з закінченнм апостольського періоду).
І далі дивимось що відбувалось вже при імператорі Константині, а що творилось з церквою в середньовіччя?
А в тебе відступлення ще не було.Ну-ну...
Мав на увазі "з грецької".. - оригінальної мови НЗ. Сумно, що ти це не зрозумів..
Я дуже уважний.. давно помічаю як ти ставишься до мене, наче рисовий сен-сей до свого учня..))
Нащо мені детальна біографія єфрейтора-окультиста.. Мені і так відомо, що з окопів його вели і навчали нефіліми.. аж поки Господь не зруйнував всі його плани і той в опійному дурмані не помішався розумом зовсім. І те що його рейхсодоміти ще й присадили на шнапс - відпоювали свого фюрера після його "виходів в астрал". Що ще потрібно знати про цю людину..?
Проблем ніяких, (для плоті). Думаю навіть краще жити стане.. деякий час звичайно.
Але ж написано - "День пришестя Господнього не настане доти, доки не станеться день відступництва і не виявиться чоловік гріха, який належить пеклу. Він постане проти всього і піднесе себе вище всіх так званих «богів», яким поклоняються люди. Він навіть увійде в Божий храм, сяде на престол і проголосить себе Господом". (2Сол.2:3-4) **І без християн цього бути не може.
Мова не просто про відступлення, як таке.. а про признання антихриста своїм господом христом.
З повагою.
Часом спостерігаю levko1, за вашим рудим нарцисом (в основному його балаканину).. Бачу як він, в який вже раз, перед розмовою з Зеленським спочатку звонить бункерному демону.. - гарантовано щоб получити ЦВ-"цінні вказівки".. Дуже "гарний гачок" у бункерного - міцно на ньому сидить ваш рудий.. Також це дуже гарно видно по його балаканині на відеокамеру.. - до звінка болотному демону він каже одне, а після зовсім протилежне.. або ж щось безглузде меле. Ох і чудо ж ви привели до влади, панове християни США.. просто жесть!
Ну ось і передбачуваний "плід" від чергового звінка рудого, в бункер червоному демону.. Останній відразу ж почав жорстко бомбити українські ЖД-вузли, мости, вокзали і навіть пасажирські поїзди. Мало цього.. так ця нелюдь відверто і цинічно помножила ціленаправлені обстріли дитячих садочків і будинків мирних мешканців.
Що братику.. може це знову банальний збіг? Де ти там запропастився? Ау-у..!