Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Вітання в США і Канаду від християн України і патріотів

Старожил
+19
|12 Апр 2025
0 Цитировать

У цьому посланні хочу звернутися до людей в Америці в США і також в Канаді бо і в Канаді є люди християни, українці і інші, служителі і відвідувачі Церков Божих. Поміж моїх друзів і знайомих це користувачі us lily та levko 1 та я ще думаю шо й інші люди знайдуться і з Канади може хто буде. Так От я звертаюсь шо нам українцям і мені також потрібна світова підтримка тобто шоб люди у світі памьятали про християн України і про стан нашої талановитої і постраждалої країни - України . Також приймаються до уваги вітання, послання, молитви, ідеї та пропозиції . Хай вас люди Бог збереже і про нас не забуде. Слава Богу, героям честь, подяка ЗСУ.

Бог Великий, я це знаю і з кожним днем все більше я в цьому запевняюсь
Старожил
+1708
|13 Апр 2025
0 Цитировать

А я крім вітання.. хотів-би задати таке питання християнам США: - Як же ви дорогоцінні християни, допустили до президенства "краснова", і його прокремлівську братву вцілому(

Адже подібного ще в історії Америки не було...

З пованою.

«Ви пізнаєте істину, й вона принесе вам визволення». (Іван.8:32;)
Старожил
+1708
|14 Апр 2025
1 Цитировать

Американський рудий ідіот, обстріл московитськіми нелюдями касетним іскандером по центральній вулиці міста Суми (в вихідний-святковий день).. де вони убили і спалили живцем в тролейбусі та автівках біля 50 людей (серед них є діти).. назвав "помилкою" його кремлівських друзів.

Дослівно: Президент США Дональд Трамп відреагував на ракетну атаку Росії по Сумах, внаслідок якої загинули 34 людини. Американський лідер назвав це "жахливою помилкою".

П.С. Немає слів... Привіт християнам Америки!(((

Старожил
+612
|14 Апр 2025
1 Цитировать
Цитата Asher
Немає слів...

Точно. Так боляче...

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+1708
|15 Апр 2025
1 Цитировать
Цитата Д и я
Точно. Так боляче...

Це такий справжній "руZкій мир" від рашистських демонів.

За таке горіти їм в самих глубинах пекла.

Старожил
+19
|16 Апр 2025
0 Цитировать

хотілося б почути людей з США та Канади а вони тут є і бувають

Старожил
+19
|16 Апр 2025
0 Цитировать

війна страшна і нажаль втрати є. Дай Боже миру Україні

Старожил
+19
|16 Апр 2025
0 Цитировать

Слово Боже радить християнам вірити в Бога і молитися

Старожил
+19
|23 Апр 2025
0 Цитировать

Я ще чекаю на слова привітання і на слова дружби від користувачів Інвікторі і моїх друзів, а ті друзі шо мене побачать то напишуть хоч один або хоч два або більше. Як ніяк а життя буде продовжуватись. Слава Богу а наші друзі з США та Канади

Старожил
+19
|11 Июн 2025
0 Цитировать

хто з українців хоче поспілкуватися чи написати про своє життя і свою віру то пишіть

Старожил
+19
|11 Июн 2025
0 Цитировать

Чекаю людей і їх розповіді чи привітання

Старожил
+19
|20 Июн 2025
0 Цитировать

вітаю друзів і християн і інших користувачів сайту. погода гарна але часи непрості і складні особливо вони складні тим хто постраждав від обстрілів. Боже ну повинно вже зло якось зупинитися як же зупинити цю важку і страшну російську навалу і атаки

Старожил
+1708
|21 Июн 2025
0 Цитировать

Вітання християнам в США, з великою подякою що голосували за рудого гольфмана і агента кремля, краснова.. який дозволив болотним демонам сьогодні безнаказано обстрілювати міста України.

Респект вам и уважуха..!

Старожил
+19
|21 Июн 2025
0 Цитировать

Україна має стояти і жити і друзів у України з кожним днем буде більше і більше. так має бути. вороги ж України рано чи пізно будуть нести відповідальність за своє зло. хай Бог буде зрозумілий і доступний а сатана хай програє як йому і надлежить. Алілуя, Амінь

Старожил
+691
|22 Июн 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
Вітання християнам в США, з великою подякою що голосували за рудого гольфмана і агента кремля, краснова.. який дозволив болотним демонам сьогодні безнаказано обстрілювати міста України. Респект вам и уважуха..!

Міркуєш "постібатися"- це  те що тобі потрібно?

Старожил
+612
|23 Июн 2025
0 Цитировать
Цитата levko1
Міркуєш "постібатися"- це  те що тобі потрібно?

Був час, коли на форумі можна було поставити "палець вниз", тобто дизлайк.  Тепер такої опції немає. Але я Вам за цей пост поставила б  саме дизлайк. Пояснювати, чому, не буду. Я ж прекрасно усвідомлюю, що це не має ніякого значення для Вас, тому  не бачу в цьому сенсу.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+691
|23 Июн 2025
0 Цитировать
Цитата Д и я
я Вам за цей пост поставила б  саме дизлайк. Пояснювати, чому, не буду.

Тому що отримуєте задоволеня, від того що як ашер, так і у ваших ЗМІ, обзивають і проклинають президента Америки?

Старожил
+612
|23 Июн 2025
0 Цитировать
Цитата levko1
Тому що отримуєте задоволеня...

Запрошую Вас приїхати сюди та отримати таке ж задоволення, яке кожного дня отримуємо ми, в тому числі я і Asher. Давно відчувала, що попри всі Ваші християнські посади та християнську діяльність у Вас немає головного - справжньої любові,  Ваше серце  холодне та зле. Тепер остаточно впевнилась у цьому.

Ви не зрозумієте, але слова "задоволення"  немає в нашому лексиконі. Зникло.

Старожил
+612
|23 Июн 2025
0 Цитировать
Цитата levko1
у ваших ЗМІ, обзивають і проклинають президента Америки?

По-перше, я не дивлюсь і не слухаю нічого з того, що можна було б назвати словом ЗМІ. Ніяких прокльонів та обзивань Президента Америки не чула. По-друге, я вважаю, що народ будь-якої країни має право на вибір, я цей вибір поважаю, як би сама не ставилась до людини, яку американці вибрали. По-третє, Ви вже давно на форумі і могли побачити, що наші з Asher-ом погляди доволі часто не співпадали, частіше, ніж співпадали. Але зараз  ці ситуативні неспівпадіння поглядів для мене не мають значення.  Я дивлюсь на інше, тому  і бачу інше.

Для Вас, я так зрозуміла, головне - Ваша правота, як Ви її розумієте. Я про це, а зовсім не про ЗМІ, Трампа та наше ставлення до нього.

Старожил
+691
|23 Июн 2025
0 Цитировать
Цитата Д и я
Запрошую Вас приїхати сюди та отримати таке ж задоволення, яке кожного дня отримуємо ми

Я вже писав, як мій знайомий спецільно їздив в центр Києва, щоб подивитись як  там життя і чи виловлюють тецекашники в дорогих  ресторанах  молодих людей,для війни, як вони це роблять по селах України."Оказалось" що ні...

Цитата Д и я
Давно відчувала, що попри всі Ваші християнські посади та християнську діяльність у Вас немає головного - справжньої любові,  Ваше серце  холодне та зле. Тепер остаточно впевнилась у цьому.
Цитата
Респект вам и уважуха..!
Цитата Д и я
Для Вас, я так зрозуміла, головне - Ваша правота, як Ви її розумієте. Я про це, а зовсім не про ЗМІ, Трампа та наше ставлення до нього.

А я  як видно вище якраз про те що виділено, ви ж встряли зі своїм. З вашої точки зору вам зараз дозволено  більше інших, можливо і так.Питання чи правильно ви користуєтсь "дозволеним".

Мені пригадався Мардохей,який спас життя цареві.І він не ставив претензій: "Я ж тобі "рудий ідіот" життя спас, ану марш нас захищати"Він цього і не згадав, а послав спочатку  Естер умилостивити царя, хоч і вірив у всесильного Бога

.А як в українців?Я вже писав що Трамп нарцис і він боляче сприймає критику в свій адрес і йому доповідають  що українські ЗМІ(ті що спонсуютья дермократами) пишуть про нього...

Старожил
+691
|23 Июн 2025
0 Цитировать
Цитата Д и я
Ніяких прокльонів та обзивань Президента Америки не чула
Цитата Asher
Американський рудий ідіот

Мда, там ще лайк є, то не ви часом?

Старожил
+612
|23 Июн 2025
0 Цитировать
Цитата levko1
Я вже писав, як мій знайомий спецільно їздив в центр Києва, щоб подивитись як  там життя і чи виловлюють тецекашники в дорогих  ресторанах  молодих людей,для війни, як вони це роблять по селах України."Оказалось" що ні...

Вітаю. Ви тепер все про нас знаєте краще, ніж ми.  Було б навіть смішно, якби не було так гірко.

Цитата levko1
ви ж встряли зі своїм. З вашої точки зору вам зараз дозволено  більше інших, можливо і так.Питання чи правильно ви користуєтсь "дозволеним".

Моя точка зору, попри те, що я її час від часу висловлюю, для Вас темний ліс. Щось знову собі вигадали...  І ще одне. Це форум. Я маю право висловити свою думку, це не називається встрявати.

Зверніть увагу, не дивлячись на те, що я в своїх постах висловила незгоду з Вашою думкою та вчинками, я пишу коректно. А Ви ні. Мабуть, вже інакше не можете? Шкода.

І про Ваше холодне та зле серце я таки права.  Це не бажання Вас образити, це просто факт. На жаль.

Старожил
+691
|23 Июн 2025
0 Цитировать

Цитата levko1 Я вже писав, як мій знайомий спецільно їздив в центр Києва, щоб подивитись як  там життя і чи виловлюють тецекашники в дорогих  ресторанах  молодих людей,для війни, як вони це роблять по селах України."Оказалось" що ні...
Цитата Д и я
Вітаю. Ви тепер все про нас знаєте краще, ніж ми.

Те що я написав неправда?Так, ні ?

Цитата Д и я
Зверніть увагу, не дивлячись на те, що я в своїх постах висловила незгоду з Вашою думкою та вчинками, я пишу коректно. А Ви ні. Мабуть, вже інакше не можете? Шкода.

Нема смислу протирічити. Вже недалеко від...

Старожил
+612
|23 Июн 2025
1 Цитировать
Цитата levko1
Те що я написав неправда?

Це має якесь відношення до сьогоднішньої розмови?  А навіть якщо правда, то що Вам особисто ця правда дає?   Я взагалі досі не можу зрозуміти, навіщо людина спеціально приїздить до Києва, щоб провести якесь своє розслідування (дуже некоректне, до речі. Скільки часу Ваш знайомий ходив по ресторанах в центрі, скільки ресторанів він відвідав, скільки часу був у кожному з них і так далі), і Ви вважаєте це нормальним.  Тобто це Вас заспокоює і Ви розумієте, що нас правильно вбивають кожного дня, бо у нас щось відбувається неправильно?

От  прямо зараз у нас знову тільки що звучала сирена, а зараз чутно вибухи. Радійте.

Цитата Дия
Вітаю. Ви тепер все про нас знаєте краще, ніж ми.

Я написала в загальному сенсі, бо є речі, які поза межами моєї відповідальності,  і за те, що побачив чи що здалося Вашому знайомому, я відповідальності не несу. Ви ж вважаєте, що через те, що Ваш знайомий побачив, та те, що Ви  маєте якесь спілкування з жителями України, Ви все розумієте і знаєте. Приїдьте і  відчуйте все самі.

Старожил
+691
|24 Июн 2025
0 Цитировать
Цитата Д и я
Ви розумієте, що нас правильно вбивають кожного дня, бо у нас щось відбувається неправильно? От  прямо зараз у нас знову тільки що звучала сирена, а зараз вибухи. Радійте!

Вашими бажаннями ви самі себе принижуєте.

Будь ласка більше мені не пишіть.Це буде за краще для вас.

Старожил
+19
|24 Июн 2025
0 Цитировать

гарно каже Сергій Притула - непереможні коли об'єднані. нажаль ця тема поки що не приносить якогось гарного плоду. от якби ж ми українці перестали сваритись

Старожил
+612
|24 Июн 2025
0 Цитировать
Цитата igor 84
каже Сергій Притула - непереможні коли об'єднані.

Згодна, це так і є.  Але впевнена, що Сергій Притула не  мав на увазі об"єднання, зокрема,  з громадянами США, які  перебуваючи на іншому боці планети, методично  вишукують та реєструють недоліки та помилки всередині змученої страшенною війною України.

Об"єднання можливе і важливе з однодумцями в головному. Українці  можуть  мати різні думки з другорядних питань, але в головному своєму прагненні  вони єдині.

Старожил
+19
|24 Июн 2025
0 Цитировать

Усі люди грішні а спасіння у Ісуса Христа

Старожил
+19
|24 Июн 2025
0 Цитировать

Бог любить правду і Бог любить своє творіння яке є його образом

Старожил
+19
|24 Июн 2025
0 Цитировать

Добре шо хтось нас читає і пропонує аналізувати слова з Бібліі

1 2

Вітання в США і Канаду від християн України і патріотів

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы