Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

русский мир (рашизм) и Христианство

Старожил
-703
|29 Янв 2025
0 Цитировать

Дорогой Читатель!

Понимаю, что не каждый человек готов понять правильно мой “смех” (высмеивание) лжецов, (довольно профессионально) маскирующихся под “сочувствующих” Украине, и, при этом, — уничтожающих её через “Площадку” этого Ресурса!

Только вот прошу Тебя: не сомневайся во мне! —>

Я применяю по отношению к “ним” весьма действенный для “них” язык, который как-то использовал Божий человек — пророк Илия:

“В полдень Илия стал смеяться над ними и говорил: кричите громким голосом, ибо он бог; может быть, он задумался, или занят чем-либо, или в дороге, а может быть, и спит, так он проснется!
И стали они кричать громким голосом, и кололи себя по своему обыкновению ножами и копьями, так что кровь лилась по ним.
Прошел полдень, а они все еще бесновались до самого времени вечернего жертвоприношения; но не было ни голоса, ни ответа, ни слуха.
Тогда Илия сказал всему народу: подойдите ко мне. И подошел весь народ к нему. Он восстановил разрушенный жертвенник Господень.” (3 Цар.18:27-30)
Корабельщик
Старожил
+691
|30 Янв 2025
0 Цитировать
Я — не реагирую на “выпады” этой “ботофермы”. Вам же спешу вновь сказать, что я не употребляю ни алкоголя, ни наркотиков! Я — христианин! Понимаю СТЕПЕНЬ(!), с которой зло захлёстывает этот мир! Мне —ЕСТЬ КОЕ-ЧТО, ЧТО — СКАЗАТЬ ПО ЭТОМУ ПОВОДУ! ........ ........ ПУСТЬ БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИТ! И ПОМОЖЕТ МНЕ! МОЯ МОЛИТВА ВО ХРИСТЕ К НЕМУ! АМИНЬ! Искренне Ваш,

Вау,я вначале не понял:  Для чего и для кого зто он нимб себе на голову тянет?

А когда увидел что раньше его, модератор закривая "тему к модераторам",написал:

Тему засорили даже после замечания админа.  А форумчане не могут написать здесь о своих проблемах, вот например, когда не размещается пост.

Будем закрывать темы, которые засорил форумчанин, просивший снять с него длительный бан и обещавший писать только реплики по теме. И будем удалять реплики не по теме. Обманул. Тема закрыта.

Старожил
+691
|30 Янв 2025
0 Цитировать
Дорогой Читатель!

"Дорогой",  попробуй проростити в собі заново хорошу річ, яка зветься совість, тому що зараз вона в тебе спалена.

Почни  на початку з незагаджування тем сміттям...

Старожил
+691
|30 Янв 2025
0 Цитировать

Увидел в интернете , анонимное обращение рассиянки.Она спрашивает: "Сможет ли она, получить компенсацию на себя и детей, когда её муж погибнет на войне, в Украине?

Ничего особенного скажете вы, там большинство об этом думают.  Но дело в том, что эта "женщина" уже один раз компенсацию получила, когда погиб её первый муж, на этой войне.

И она успела  второй раз, за такого же идиота, расчетливо замуж выйти. Не важно что не успела пожить с ним , главное, что расписатся успела.

Во как в предприимчивой рашистки, бизнес процветает.

Старожил
+1707
|30 Янв 2025
1 Цитировать
Цитата levko1
Увидел в интернете , анонимное обращение рассиянки.Она спрашивает: "Сможет ли она, получить компенсацию на себя и детей, когда её муж погибнет на войне, в Украине?

По свідченям з їх рунета.. в цій демонічній раші навіть батьки переживають не за те, що їх сина казна за що вбито десь в чужій країні.. а за те, чи виплатять їм вчасно компенсацію за нього. А про те.. -"...що ж це робив мій син в чужій країні.. і за що був убитий"? ... в їх демонізованих мізках навіть такої примітивної думки не виникає.

... и познаете истину, и истина сделает вас свободными. (Иоан.8:32;)
Старожил
+1707
|30 Янв 2025
2 Цитировать
Цитата levko1
Во как в предприимчивой рашистки, бизнес процветает.

Щоб їм там на болотах ці компесняві рублі полізли з вух і ніздрів, .. і щоб всі ці "предпренімателі" зацвіли похоронними вінками на своїх могилах. Прости мене Господи..((

У нас сьогодні вночі, знову ці рашистські нелюди шахедом влучили по багатоповерховому будинку. В результаті (крім понівічених квартир) - 4-смерті, 7-поранених.. серед них є діти.. 3-х ще шукають під обвалами. Жінка, яку придавило плитою і вона звисала зі стіни - кричала ще і звала на допомогу хвилин 20. Немає слів.. це просто жуть..!

Старожил
+612
|30 Янв 2025
2 Цитировать
Цитата Asher
Немає слів.. це просто жуть..!

Справжній жах. Який, на жаль, став повсякденням... Я навіть не знаю, як наші серця це витримують, напевно, Бог нас тримає.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+1707
|30 Янв 2025
2 Цитировать
Цитата Д и я
Справжній жах. Який, на жаль, став повсякденням.

Віра та надія тільки Господа Бога.. Гарного дня сестричка..

З повагою.

Старожил
+1707
|31 Янв 2025
2 Цитировать
Цитата Asher
У нас сьогодні вночі, знову ці рашистські нелюди шахедом влучили по багатоповерховому будинку.

На сегодні вже 8-смертей.. - три сімейні пари, маленька дитина і 18-річний юнак.

Старожил
+612
|31 Янв 2025
2 Цитировать
Цитата Asher
На сьогодні

Немає слів... 

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+691
|1 Фев 2025
1 Цитировать
Цитата Asher
На сегодні вже 8-смертей.. - три сімейні пари, маленька дитина і 18-річний юнак.

Закінчиться війна, пройде якийсь час, в російських школах на уроках історїї, будуть вчити дітей про цю війну.

Хотілось би щоб це були правдиві факти. Для цього потрібно визнання як мінімум, що феесбешний режим на чолі  карликом, був злом для їх країни і самим же людям, визнати себе винними  в цій війні.

Але поскільки ми знаємо що  в   росіянв (в більшості) сутність імперська, то дуже мала надія.

Знову  іхня історія буде брехня на брехні, вдовбування майбутьньому поколінню "о их силе и вяличии"...

Старожил
+1707
|1 Фев 2025
0 Цитировать
Цитата levko1
Закінчиться війна, пройде якийсь час, в російських школах на уроках історїї, будуть вчити дітей про цю війну.

Навіть не уявляю, як буде називатися ця їх історія.

Цитата levko1

Може доки - ось так не будуть висіти на стінах своїх розбомблених будинків.. тоді змінять своє мислення.

П.С. В лікарні померла ще одна жінка.. вже 9 смертей на жаль.

Старожил
+612
|1 Фев 2025
0 Цитировать
Цитата levko1
Закінчиться війна

Завжди вважала себе людиною, в якої гарна уява. Але тепер, на жаль, не можу уявити, що ця жорстока несправедлива та жахлива війна закінчиться. Можливо, це  відчуття станом на зараз.  Я вже десь писала, что мій настрій в широкому сенсі слова рухається по амплитуді - вверх, вниз.

Сьогодні вночі ці нелюди  знову влучили в житловий будинок в Полтавській області, зараз там розбирають завали, шукають людей...

Бачу  деяких форумчан в інших місцях, в інших мережах. З усього видно, що вони втомилися від нашої війни,  вона у них десь  на десятому плані, якщо взагалі є. Ци природньо і це можна зрозуміти. Але ми тепер живемо наче на різних планетах. Так, просто думки...

=

Всегда считала себя человеком, у которого хорошее воображение. Но теперь, к сожалению, не могу представить, что эта жестокая несправедливая и ужасная война закончится. Возможно, это ощущение по состоянию на сейчас.  Я уже где-то писала, что мое настроение в широком смысле слова движется по амплитуде - вверх, вниз.

Сегодня ночью эти нелюди снова попали в жилой дом в Полтавской области, сейчас там разбирают завалы, ищут людей...

Вижу некоторых форумчан в других местах, в других сетях. По всему видно, что они устали от нашей войны, она у них где-то на десятом плане, если вообще есть. Это естественно и это можно понять. Но мы теперь живем как на разных планетах. Так, просто мысли...

Старожил
+1707
|10 Фев 2025
0 Цитировать

В рашистській московії, мабуть вже всі церкви стали демонізовані..

В них служать вже не пастора а шамани..(

Інфернальна меса...!

Старожил
+612
|10 Фев 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
Інфернальна меса...!

Просто жах.

Старожил
+18
|22 Фев 2025
0 Цитировать

росія має покаятись і припинити війну або робити кроки для перемир'я бо усім зрозуміло шо загибель людей це погано і бридко

росие лучше вьівести войска из Украиньі потому что война россии уже потеряла смьісл и изначально его не имела. Война ето очень очень плохо пользователь Иваньіч много писал о тяжких собьітиях и много других писали все ети жертвьі и трагедии Бог видит и за ето будет воздаяние и возмездие в первую очередь От Бога а потом От Божьих людей и Ангелов

War it's a very very bad thing

Бог Великий, я це знаю і з кожним днем все більше я в цьому запевняюсь
Старожил
+18
|16 Мар 2025
0 Цитировать

Хоч би це все якось заспокоілось, оці шторми воєнні Оця ганьба воєнна

хочется мира и добра

War is bad, russia began this war , Ukraine needs safety, we all want something good and God is the best good object

Старожил
+1707
|16 Мар 2025
1 Цитировать

«Ви пізнаєте істину, й вона принесе вам визволення». (Іван.8:32;)
Старожил
+1707
|20 Мар 2025
1 Цитировать

Вночі, в населеному пункті біля кордону з білгородською обл. рашії.. рашистські нелюди вдарили КАБами по лікарні (майже повністю її зруйнувавши).

В цю ж ніч, від мого будинку через дорогу (500-600м.).. ці нелюди поцілили шахедом по обл.лікарні. Також від вибухової хвилі, поруч пошкоджена дитяча лікарня.

П.С. Ось вам і вступив в дію "договор" рудого діда з лисим московским чортом, про "припиненя вогню" в Україні.

Джохар Дудаєв був правий: - Русизм(рашизм) − це особлива форма людиноненависницької ідеології, заснована на великодержавному шовінізмі, повній бездуховності та аморальності. Відрізняється від відомих форм фашизму, расизму, націоналізму особливою жорстокістю як до людини, так і до природи… Володіючи рабською психологією, паразитує на хибній історії, на окупованих територіях і народах, що пригнічуються.

Старожил
+18
|20 Мар 2025
1 Цитировать

Ну обстрілювати лікарню це зло гидке а обстрілювати за добу дві лікарні це взагалі ганьба дика і кощунська. Добре Якшо люди не загинули. Ганьба рос армії і ганьба російським ракетними військам і це дуже мьяко сказано бо багато хто б побажав цим військовим покидькам ворожим горіти б у пеклі . В моєму місті теж ракети літали і в інших містах літають а як не ракети то шахеди, Бог усе бачить і усе знає і Він зробить усе шо захоче з тими злодіями бо кожен несе відповідальність за свої слова і дії перед Богом і перед суспільством. Син людський тобто Він же Син Божий проти зла і вбивств і Він має силу і можливості покарати злих людей і вбивць . Бог сильніше за сатану і сатана переможений і усі діла сатани згинуть і зщезнуть і так буде а Бог буде царювати і дарити свою любов

Старожил
+612
|20 Мар 2025
1 Цитировать
Цитата Asher
від мого будинку через дорогу (500-600м.)..

Нехай Бог береже та охороняє Вас та Ваших близьких.

«ибо Ангелам Своим заповедает о тебе - охранять тебя на всех путях твоих:» /Псалтирь 90:11/

Старожил
+1707
|22 Мар 2025
0 Цитировать

"Мирний план" трампа для України..

Старожил
+1707
|7 Апр 2025
0 Цитировать

В цім месенджі вся сутність демонської роZії і її "роZійського міра"..

І це підтримують майже 90% роZіян.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

русский мир (рашизм) и Христианство

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы