Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Неписаные правила общения. Остановись, подумай

Старожил
-703
|4 Окт 2024
0 Цитировать

А потім приєднаємось до них у Кращому Світі! — І будемо радіти!

Я — знаю: ЩО(!) говорю!

Корабельщик
Старожил
-703
|6 Окт 2024
0 Цитировать
...Хто-о?!
Отета-от “дєвочка” з оченятами, посадженими, як у Сільвестра Сталоне?! із своїм “чоловічєчком-рогоносцем”?!
Чи, може, салавйови да кісільови там усякі-разні?!
Хто-о-о?!
Оці шибеники?!
Тьфу-у!!

Распрікраснєнькой маргоше-“красатулічкє” ПА-СВІЩ-ЩАЄТЦА:

“...А, твои, твои глазища,
Твоё имя на заборе
Я согласен выпить море-
Лишь бы доползти до днища.
Разгулялася природа,
При деньгах, а всё же нищий.
Продолженья просят рода
Эти чёртовы глазища....”

Корабельщик
Старожил
-703
|6 Окт 2024
0 Цитировать
Ті (ГЕРОЇ(!!!)), що віддали своє життя заради Добра — ВЖЕ СКАЗАЛИ СВОЄ СЛОВО! Їх Слово — ЗВУЧИТЬ ЗАРАЗ! Їх намагались знищити! — НЕ ВИЙШЛО! (Як, колись, Георгія Ґонґадзе, та інших)! Їх слово — ГОВОРИТЬ ГОЛОСНО! І буде — ІЩЕ ГОЛОСНІШЕ! ВОНИ — ЗАЛИШИЛИ СВОЄ СЛОВО! — МИ: виконаємо їх ВОЛЮ! ЗАТЯМТЕ!

І Анна Политковская, і Борис Немцов ——— ІЩЕ СКАЖУТЬ СВОЄ СЛОВО!

Як і багато інших...! — Що Теж —— СКАЖУТЬ!

БУДУТЬ ГОВОРИТИ!

СКАЖУТЬ!

Корабельщик
Старожил
-703
|6 Окт 2024
0 Цитировать

У Вченні, ж, Христовому знаходиться “Універсальна Схема” для вирішення любих конфліктів у Божій Церкві, що: “...Її Він придбав кров’ю власною.” (Дія.20:28б)

Корабельщик
Старожил
-703
|6 Окт 2024
0 Цитировать

Ось вона:

“А коли брат твій завинить супроти тебе, піди й докори йому віч-на-віч. Коли послухає тебе, ти придбав брата твого.

16. Коли ж він не послухає тебе, візьми з собою ще одного або двох, щоб усяка справа вирішувалася на слово двох або трьох свідків.

17. І коли він не схоче слухати їх, скажи церкві; коли ж не схоче слухати й церкви, нехай буде для тебе як поганин і митар.” (Мат.18:15-17)

Корабельщик
Старожил
-703
|6 Окт 2024
0 Цитировать

Ось — у синодальному:

“Если же согрешит против тебя брат твой, пойди и обличи его между тобою и им одним; если послушает тебя, то приобрел ты брата твоего;
если же не послушает, возьми с собою еще одного или двух, дабы устами двух или трех свидетелей подтвердилось всякое слово;
если же не послушает их, скажи церкви; а если и церкви не послушает, то да будет он тебе, как язычник и мытарь.” (Мат.18:15-17)
Корабельщик
Старожил
-703
|7 Окт 2024
0 Цитировать

Добре!

Як Ісус, Який Є — Христос(!), ЗАПОВІДУЄ вирішувати (усі) проблеми всередині Його Церкви?!

Він Дає “покрокову інструкцію”. Ось, будь ласка, прочтімо ще раз:

“А коли брат твій завинить супроти тебе, піди й докори йому віч-на-віч. Коли послухає тебе, ти придбав брата твого.

16. Коли ж він не послухає тебе, візьми з собою ще одного або двох, щоб усяка справа вирішувалася на слово двох або трьох свідків.

17. І коли він не схоче слухати їх, скажи церкві; коли ж не схоче слухати й церкви, нехай буде для тебе як поганин і митар.” (Мат.18:15-17)

Корабельщик
Старожил
-703
|8 Окт 2024
0 Цитировать

Біблія Вчить, що помиляються ВСІ:

“Нема на світі такого праведника, що чинить добро, ніколи не згрішивши.” (Проповідник 7:19)

Люди кажуть, що не помиляється той, хто нічого не робить!

Тому, як іще кажуть люди:

“Не так страшно зробити помилку, як те — що ти її не виправив (вчасно)!”!!

Корабельщик
Старожил
-703
|8 Окт 2024
0 Цитировать

Мені, доречі, дуже подобається, що Україна ЗНИЩИЛА(!) путінську (кляту) росію!

Я дуже щасливий, що живу серед таких ПОТУЖНИХ Людей!

А скільки вже їх Господь забрав до Себе!?!

Корабельщик
Старожил
-703
|8 Окт 2024
0 Цитировать
Біблія Вчить, що помиляються ВСІ:
“Нема на світі такого праведника, що чинить добро, ніколи не згрішивши.” (Проповідник 7:19)

І(також Біблія Вчить): що я маю Людині пробачити, коли вона приходить до мене із каяттям. Вірш, поки, не буду зараз додавати.

Корабельщик
Старожил
-703
|10 Окт 2024
0 Цитировать

16. Коли ж він не послухає тебе, візьми з собою ще одного або двох, щоб усяка справа вирішувалася на слово двох або трьох свідків.

17. І коли він не схоче слухати їх, скажи церкві; коли ж не схоче слухати й церкви, нехай буде для тебе як поганин і митар.” (Мат.18:15-17)

“Підводна течія” криється у другому “кроці” цієї “інструкції для вирішення любих конфліктів у Церкві Христовій”!

“Послухати” — тут, означає: “підтвердити факт подіі і погодитись зі своїм помилковим судженням у ній”!

“Не послухати” — сказати, що в цій події він — правий, і йому/їй нема у чому каятись!

Добре?!

Корабельщик
Старожил
-703
|10 Окт 2024
0 Цитировать

Апостол Павло “дублює” цю “Схему”. Але “трохи” іншими словами.

Ось, Шанованому Панству:

“На пресвітера не приймай скарги, хібащо при двох або трьох свідках.

20. Тих, які грішать, картай перед усіма, щоб і інші страх мали.

21. Заклинаю тебе перед Богом і Христом Ісусом та вибраними ангелами берегти це безсторонньо, не робивши нічого з нахилу до когось.

22. Рук надто поквапно не клади ні на кого і не робися причетним до гріхів інших. Бережи себе чистим.” (1 Тим.5:19-22)

Корабельщик
Старожил
-703
|4 Ноя 2024
0 Цитировать

“По плодам их узнаете их...” (Мат.7:16а)

Корабельщик
Старожил
+18
|27 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата YOUkraine
Мені відомо, що нік igor 84 — брехлива кремлівська паскуда, і вбивця, що вже ПРОКЛЯТА(!) за свою “гнилу” паскудну душу!

ти продовжуєш свої злі провокаціі і брехню

Цитата YOUkraine
цей кремлівський “навушник”, що сіє розбрат, пише сюди давно. з багатьох різних ніків!

видно хто ти і як відносишся до людей. шо посієш те й пожнеш, сієш злобу - пожнеш злобу, сієш звинувачення - пожнеш звинувачення, сієш брехню - пожнеш брехню. заспокойся будь ласка а краще зникни з цього форума бо брешеш ти корабельщік (в'ячеслав), брешеш і звинувачуєш брехливо

Син Божий це Цар Царів і Бог богів і Він є рятівник наших душ і Йому уся слава і хвала. The son of God is our Savior
Старожил
+18
|27 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата YOUkraine
Если ты считаешь, что я — Корабельщик(!), то почему ты назвал Корабельщика уважаемым, правдивым и жаждущим истины другом?! Или ты ошибся?! ДРУГ!

тоді я так вважав, я ж не знав шо ти так мене лаяти будеш і звинувачувати у праці на ворога. а ще ти написав з акаунта корбена далласа в особистих повідомленнях багато ганьби і злих прокльонів мені особисто, злих і сатанинських прокльонів які увесь цей час працювали проти тебе тому шо то  тобто ті прокльони краще було б не писати. тоді я звертався до тебе - в'ячеслав корабельщік і мав якусь повагу до тебе а зараз вже ураховуючі оті прокльони і іншу багаточисельну ганьбу твою на мене то зараз до тебе поваги нема. люди вже розуміють і я і ти розуміємо шо корабельщик, корбен даллас і ти - йо юкреін то одні й ті самі люди а ім'я твоє в'ячеслав хоча це було б гарно перевірити. трохи раніше ти мене люто проклинав, зараз назвав другом а потім буде невідомо шо. тобі б гарно покаятися перед Богом і очиститися від отих усіх гріхів шоб бути спасеним бо ти писав і пишеш слова з Біблії а потім починаєш лаятися. Богу потрібне поклоніння на 100%. я українець і не треба на мене брехати і звинувачувати не треба мені приписувати працю з ворогом і не треба мене називати вбивцею і паскудою як ти написав . Бог є Бог а гріх є гріх. Бог не має нічого спільного з гріхом і з гріхами

Син Божий це Цар Царів і Бог богів і Він є рятівник наших душ і Йому уся слава і хвала. The son of God is our Savior
Старожил
+18
|27 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата YOUkraine
і вбивця, що вже ПРОКЛЯТА(!) за свою “гнилу” паскудну душу! Ну не знає ця сатанинська служка, що в Українській (Мові) не говорять “дати решти” в сенсі “дать сдачи обидчику в драке”! —> Ну, не знає цього ця кремлівська “зайда”, що явно, певно,

ці слова реально зайві і брехливі і огидні і розбрат сієш ти а не я, ти це довів цим і іншими багатьма словами. каятись треба і йти за Богом, війна є в країні але треба молитися за перемогу або врегулювання бо усім складно а тут ще ти пишеш багато ганьби. не пиши ганьбу бо ти й так написав багато усього зайвого. слова з Біблії не зайві а твої прокльони і звинувачення зайві і ганебні. українці мають жити нормально і без сварок.

Старожил
+18
|27 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата YOUkraine
цей кремлівський “навушник”, що сіє розбрат, пише сюди давно. з багатьох різних ніків!

і знов ти тоді написав брехню і страшну ганьбу бо ніків в мене нема і розбрат я не сію. брехня має погані властивості тому краще писати правду. брехню не пиши а треба правду. правда і Істина у Іісусі Христі, тобі треба пізнати Іісуса Христа

Старожил
+18
|27 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата YOUkraine
гадає, що зможе отримати перемогу над Господом-Богом! (бєд-нінь-кій)

знову злі слова, покаятись тобі треба і бідненький не я а той хто є ворогом для Бога. а адміністрація інвікторі читає усе шо ти пишеш і шо я пишу. ти ж думав шо пишеш пишеш і можеш писати абсолютно усе включаючі ганьбу, брехню, фантастику і здогадки. у кого шо болить той про то й пише - ти в путах гріховних ти Біблію тут пишеш шоб тебе прийняли за свого тобто за Божого а потім ти в'ячеслав, корабельщік починаєш лаятись і лаяти мене і інших. російські злодії є і вони недобрі і погані бо вбивають українців і вони програють. а те шо ти пишеш слова з Бібліі і намагаєшся допомогти зсу і українцям не дає тобі права ганьбити мене - жителя України і Божу людину, християнина

Старожил
+18
|27 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата YOUkraine
Почему ты, ДРУГ, написал “отримаєш гарної решти”?!

ти перейшов з проклять на людську мову, це вже трохи краще. я написав бо мав на увазі шо отримаєш ти добряче і крепко якшо будеш неправий, а написав ти тоді і раніше багато чого зайвого а адміністрація сайту усе читає і робить висновки. якшо отримаєш то отримаєш якшо треба решти то решту, якшо треба виправлення то отримаєш виправлення, якшо треба покаяння то отримаєш покаяння, якшо треба розгу то отримаєш розгу, якшо треба розуму то отримаєш розум (дай Бог). розум є у тому шоб служити Богу і слідувати за ним і любити справи добра, правди і милосердя. і не треба брехати. я тоді тобі писав шо ти не того гризеш а ти це не сприйняв до уваги і не треба було тобі мене чіпляти, словесно нищити і проклинати не треба було. за усе шо ти пишеш ти рано чи пізно будеш відповідати перед Богом. адміністрація сайту читає кожного і усі записи а якшо не читає то бачить їх ті слова. познавай Бога і слідуй за Богом якого відкрив Ісус Христос і Апостол Петро і Павло і ще кілька Божих людей, а шлях до спасіння один - через прийняття Ісуса Христа і виконання Божої волі

Старожил
+18
|27 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата YOUkraine
Почему ты написал, что нажалуешься

тому шо ти повинен розуміти шо ти як і інші християни несеш відповідальність за свою писанину і інші справи і люди дивляться і не жартують. якби не було наглядачів порядку то на кожному кутку хтось би когось мучив чи вбивав. і тобі не дозволено на цьому сайті і на цьому форумі писати ганьбу і брехню. познавай Бога і слідуй за Ним

Старожил
+18
|27 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата YOUkraine
с маленькой буквы НАПИШЕШЬ?!

напишу якшо дуже треба буде бо такі страшні і огидні слова і прізвища я на даний момент не хочу навіть пригадувати усі і так усе знають крім обманутих і зазомбованих рашистів. ми ж рідко пишем і стараємося не писати імені і обліку сатани бо це ворог і чим більше про нього писати тим більше уваги на нього звертається і тим більше він може виграти. розум треба мати і мудрість. слідуй за Богом і оминай зло і не роби зла і не пиши зла. кожне слово на цьому форумі бачать люди, бачуть власники сайту і модератори і адміністрація і звісно усе бачить Бог

Старожил
+18
|27 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата YOUkraine
Зачем использовал слово

пока. ти звертаєш увагу на зайві речі а треба на Бога і на заганьний сенс слів і речень. не треба було писати мені багато прокльонів від корбена далласа. це реально було погано. пока, Богу потрібно служити. я вже писав шо тобі б гарно було б знайти гарну і нормальну роботу і заробляти і донатити а ти поки шо писаниною займаєшся бо зацікавило це тебе. зацікався Богом і Ісусом Христом

Старожил
+18
|27 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата YOUkraine
ДРУГ! Скажи: “путин”! А?!

на нерозумні слова і нерозумні прохання не відповідаю. Ісусу теж кричали - зійди з хреста і спаси себе - спокушали Його чи глумилися а скоріше за все і спокушали і зневажали і глумилися. я вже відповідав і писав шо я думаю про те. більше свого часу я втрачати не хочу і не буду бо я люблю Бога, я поклоняюсь Богу і я наслідую Боже життя і Божі обітування і Боже спасіння

Старожил
-703
|21 Дек 2024
0 Цитировать

Корабельщик
Старожил
-703
|24 Дек 2024
0 Цитировать
Цитата igor 84
по перше я тобі не син і не синок, виходячи з даних шо ти вказав то я старше тебе на 15 років а може й більше. якшо будеш лаятися і писати погані слова то отримаєш гарної решти тобто відповідь, мені тебе поставити на місце пару секунд. пора розумнішати - корабельщік, я тобі не син і не родич, міг би бути другом але якшо ти так на мене пишеш то нема великого бажання дружити з тобою. шукай Бога. а канал шо я порадив - ютуб канал - він нормальний і непоганий, ти ж навіть не зрозумів шо я хотів сказати. я не принижував тебе називаючи російськомовним а просто сказав як є. мені тебе поставити на місце - пару секунд. шукай Бога.

......

Интересно, как там поживает наша “решта”?!

Корабельщик
Старожил
-703
|24 Дек 2024
0 Цитировать
Цитата igor 84
тоді я так вважав, я ж не знав шо ти так мене лаяти будеш і звинувачувати у праці на ворога. а ще ти написав з акаунта корбена далласа в особистих повідомленнях багато ганьби і злих прокльонів мені особисто, злих і сатанинських прокльонів які увесь цей час працювали проти тебе тому шо то  тобто ті прокльони краще було б не писати. тоді я звертався до тебе - в'ячеслав корабельщік і мав якусь повагу до тебе а зараз вже ураховуючі оті прокльони і іншу багаточисельну ганьбу твою на мене то зараз до тебе поваги нема. люди вже розуміють і я і ти розуміємо шо корабельщик, корбен даллас і ти - йо юкреін то одні й ті самі люди а ім'я твоє в'ячеслав хоча це було б гарно перевірити. трохи раніше ти мене люто проклинав, зараз назвав другом а потім буде невідомо шо. тобі б гарно покаятися перед Богом і очиститися від отих усіх гріхів шоб бути спасеним бо ти писав і пишеш слова з Біблії а потім починаєш лаятися. Богу потрібне поклоніння на 100%. я українець і не треба на мене брехати і звинувачувати не треба мені приписувати працю з ворогом і не треба мене називати вбивцею і паскудою як ти написав . Бог є Бог а гріх є гріх. Бог не має нічого спільного з гріхом і з гріхами

Так что, ДРУГ?!

ты ошибся во мне?! Да?!

Корабельщик
Старожил
-703
|24 Дек 2024
0 Цитировать

Почему ты, ДРУГ, написал “отримаєш гарної решти”?!

ТОЖЕ ОШИБСЯ?!

ДРУГ

..........

Корабельщик
Старожил
-703
|24 Дек 2024
0 Цитировать

ДРУГ!

ты “поподчищал”, но я — умею сохранять!

Вот, ты писал:

“”ти перейшов з проклять на людську мову, це вже трохи краще. я написав бо мав на увазі шо отримаєш ти добряче і крепко якшо будеш неправий, а написав ти тоді і раніше багато чого зайвого а адміністрація сайту усе читає і робить висновки. якшо отримаєш то отримаєш якшо треба решти то решту, якшо треба виправлення то.....“”

........

Корабельщик
Старожил
-703
|24 Дек 2024
0 Цитировать

Я тебе ОТВЕЧАЮ:

“ДРУГ,

я понял, что ты имел это в виду.

Зачем использовал слово “решти”?!”

Корабельщик
Старожил
-703
|24 Дек 2024
0 Цитировать

ты отвечаешь (удалив из моей цитаты слово “решти”):

“”пока. ти звертаєш увагу на зайві речі а треба на Бога і на заганьний сенс слів і речень. не треба було писати мені багато прокльонів від корбена далласа. це реально було погано. пока, Богу потрібно служити. я вже писав шо тобі б гарно було б знайти гарну і нормальну роботу і заробляти і донатити а ти поки шо писаниною займаєшся бо зацікавило це тебе. зацікався Богом і Ісусом Христом“”

..........

Этот твой ответ находится на 8-й странице темы! —>

Пока ещё ты не удалил его с других своих ников!

Корабельщик
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Неписаные правила общения. Остановись, подумай

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы