Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

А в чем жена... помощник мужу?

Местный
+3
|22 Янв 2026
0 Цитировать

Теж тема має деякий інтерес хоч і дуже давно не просматрювалася і не коментувалася

як віриш так і живеш, як служиш Богу так і отримуєш
Местный
+3
|23 Янв 2026
0 Цитировать

Жінка то є помічниця і подруга своєму чоловіку

Местный
+3
|27 Янв 2026
0 Цитировать

Десь у Бібліі написано шо дружина врятує чоловіка. Де ж це написано може хто підкаже?

Местный
+3
|7 Фев 2026
0 Цитировать

Взагалі жінка то вона Берегиня домашнього очагу та мати своїх дітей. Також вірність своєму коханому це теж  частина життя звичайної християнки та вірної дружини

Местный
+3
|17 Фев 2026
0 Цитировать

роль жінки є також реальною. родина це чоловік і жінка а до того як була Церква - була родина

Местный
+3
|13 Мар 2026
0 Цитировать

Значення жінки у суспільстві не менш важливе ніж значення чоловіка. От тільки шось в ці наші дні небагато нових родин створюється може тому шо молоді люди не хочуть помилятися або не хочуть страждати

Старожил
+617
|13 Мар 2026
1 Цитировать
От тільки шось в ці наші дні небагато нових родин створюється

А от Міністерство юстиції України офіційно повідомило, що в Україні 2025 року зареєстрували 165,59 тисячі шлюбів - це на 10,2% більше, ніж у 2024 році. Водночас кількість розлучень різко зменшилася на 23,4% - до 26,28 тисячі.

Тобто за офіційною статистикою  нових родин створюється  доволі багато.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Местный
+3
|13 Мар 2026
0 Цитировать

Дуже дякую за інформацію я цього не знав. Я зрадів цій інформації бо думав шось інше. Це дуже чудово шо нові родини створюються. Слава Богу

Старожил
+617
|13 Мар 2026
0 Цитировать
я цього не знав.

Я теж. Але потім подивилась офіційну інформацію і теж була приємно здивована.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+1714
|22 час. назад
0 Цитировать

Шлюби реєструться.. І дай Боже мудрості нашій владі робити все, щоб молодь мала впевненість в майбутньому - що у неї буде заробіток, житло і т.д. Тоді буде більше реєстрацій і міцних шлюбів. А головне, щоб Євангеліє ввійшло в кожну сім'ю.. щоб сім'ї будувалися не "его" і лібідо.. а на взаємолюбові і християнських цінностях. Тоді точно буде все ОК..

На сьогодні наближуєтся дуже велика .. (я б сказав, навіть дуже страшна).. проблема з сім'ями, яких не оминула війна. В які повернуться з війни чоловіки, батьки.. і навіть - дружини, мами... ПТСР, на жаль нічим не лікуєтся. Комуняцька влада в 45-47х.. вирішувала цю проблему дешевою горілкою, спец-таборами та психушками.. яких було як грибів після дощу. Наша ж влада поки-що вирішила узаконила опий/дурман.. але це не вирішить проблему, а лиш її посилить. Тому церквам треба приділити цьому дуже велику увагу.. А владі бажаю зрозуміти те, що не наркота з психіатрами вирішать цю проблему.. а лише Господь Ісус Христос.

З повагою.

«Ви пізнаєте істину, й вона принесе вам визволення». (Іван.8:32;)
1 2 3 4 5 6 7 8 9

А в чем жена... помощник мужу?

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы