А разве мы не знакомы?
А разве мы не знакомы?
А разве нет?
Все=х приглашаю сюда и прямо сейчас
http://new.livestream.com/accounts/2310998/events/1815422
якісь християнські ефіри можливо ще існують і можливо українські і інші
раніше мені подобалося дивитись християнське телебачення
На жаль немає ні CNL, ні TBN.. Болотному мордору краще зомбоящик, з прошивкою мізків кривавим демоном, ніж світлі Послання від Бога..
З повагою.
ще колись був телеканал Імпакт він був і він можливо християнський
поставте мені будь ласка хоч пару лайків бо наразі в моєму графіку нуль. дякую за увагу
Хтось має проповідувати по телебаченню
Нехай відкриваються вагомі і гарні християнські канали у кількох країнах світу по волі Божій
Було б гарно якби у кількох країнах проповідувалося слово Боже тому шо який ніякий плід з цього є
Мабуть у кожній країні світу треба християнське телебачення і християнське радіо
Сьогодні з проповіддю Євангелія немає проблем.. Як кажуть - "Гугл на допомогу".. Питаня лише, хто цього бажає..?
Сьогодні навіть віруючі, не хочуть чути чисте і незасмічене Слово Боже.. Все як і сказано Духом Христовим: - "...бо прийде час, коли люди не захочуть слухати істинне вчення, а за своїми власними бажаннями вибиратимуть собі вчителів, які своїм навчанням будуть лестити їхній слух". (2Тим.4:3)
З повагою.
Так таке є але ж християнське телебачення і радіо для того і існують шоб грішникам нагадувати про Бога і вічне життя. Сьогодні вони не захочуть слухати а через день два або через тиждень то послухають
В інтернеті сьогодні достатньо Евангелія.. а де його немає, туди Господь посилає Своїх апостолів.
При тому Дух ясно вказує: - "Він (Господь) зробив так, щоб вони прагнули Бога, і щоб було можливо, шукаючи знайшли Його. Адже Він — поруч із кожним". (Дії.17:27)
З повагою.
Бог поруч із кожним це так але ж треба молитися шоб Господар жатви вислав робітників на свої жнива. А чому висилати робітників на жнива то це зрозуміло тому шо є немало країн де люди чули тільки слово Бог і нічого іншого бо слово Боже їм не відкрито або вони не усвідомлюють шо Його треба читати і воно веде до спасіння і життя вічного
В Інтернеті слово Боже вивчають ті хто хоче його вивчати або хто є реально християнин а у сусідніх з Україною країнах таких людей небагато тому шо багато номінальних віруючих які тільки раз на рік ходять у якійсь храм чи ще кудись або тільки записані у списках. А ще є великий процент атеїстів і інших віровчень яким скоріш за все потрібне християнське навчання
Думаю в такі місця Господь посилає Своїх робітників. Навіть там, де влада жорстко заборонила проповідь Євангелія, там все одно вони є. Наприклад північна корея з госрелігією "чучхе".. де не дивлячись на демоничні переслідовання з смертною карою, є підпільні церкви.
З повагою.
Нехай у кожне зібрання прийде Христос
«...там, де двоє чи троє збираються разом в ім’я Моє, Я теж буду серед них» (Ісус Христос в Мтв.18:20)
Зараз в Україні християнського телебачення не дуже багато але є християнське радіо
Мені раніше християнське телебачення багато допомагало і втішало душу. Зараз звісно панує Інтернет і слава Богу шо через Інтернет люди проповідують і можна навіть встановити звьязок з християнами і людьми Божими
християнське телебачення має бути. добре хоч в інтернеті воно є
ура в мене дали світло. це означає шо батареі нагріються і буде більш-менш тепло. трохи шкода шо світло дали на 2 або 3 години.
а християнське телебачення має бути і має право на існування
Субота на календарі але повітряні тривоги були і ворожі бпла діють. А шоб ворожі бпла не діяли їх треба збивати
проповідьдосі залишається актуальною. і радіо і тв і інтернет мають свою роль
хтось десь має проповідувати бо Слово Боже повинно жити і приносити результат
Хтось має проповідувати та доносити Слово Боже і волю Божу