Спасибо, Фарадей, справимся!!! Вредит форуму, значит червь какой-то его точит изнутри, жаль это существо несчастное!
Спасибо, Фарадей, справимся!!! Вредит форуму, значит червь какой-то его точит изнутри, жаль это существо несчастное!
Согласна. Таки жаль.
Я тоже иногда подшучиваю над одноразовым. Но всё же мы должны помнить, что он Человек. И Бог нас может ипытывать и в этом.
Предлагаю вспомнить одного человека, из фильма "Куда идешь", имя этого человека Хилон.
Только что посмотрела в Википедии, кто таков этот Хилон. ) Так что вот так "хитро" вспомнила.)))
Вы не смотрели этот фильм?
Дорогие форумчане, большая просьба вести соответствующие разговоры в соответствующих темах. Спасибо за понимание.
Шановна Адміністраціє!
Дякую Вам за те, що закрили тему “Человек греха”, що її колись започаткував Ваш покірний слуга!
Також поспішаю Подякувати Вашій Адміністрації за Вашу Роботу!
І — Підтримку України!
........................................
Благослови Вас — Бог!
Бажаю Вам — РОЗВИТКУ!
І (УСІЛЯКОГО) ПРОЦВІТАННЯ!
.........................
Амінь!
вітаю шановна адміністрація і модератори і працівники інвікторі. зупиніть будь ласка оскаженілого корбена далласа, орієнтовно в'ячеслава бо окрім того шо він багато просить і пише про допомогу на зсу шо непогано але цей корбен даллас дуже на мене озлобився прямо як сатана і мочить жахливі і дикі провокації. якшо він пише про допомогу зсу то це не дає цьому провокатору-бунтівнику мене словесно нищити і інших українців нищити йому не дано права а я пам'ятаю він дуже грубив користувачу levko який пішов з форума із-зі образ і ганьби цього корбена далласа і взагалі цей корбен даллас людина пошкодженого і перекрученого розуму бо таким злих і хитрим і підступним може бути сатана який цього корбена далласа використовує. у цього корбена далласа є кілька акаунтів тут на форумі він сам написав про це якшо треба я покажу де. зупиніть цього провокатора бо він розлютився і осатанів, зупиніть корбена далласа
люди добрі! караул! корбен даллас - (В'ячеслав) осатанів і провокації страшні мочить. ціль його - захопити інфопростір і словесно нищіти деяких українців або усіх у полі зору в'ячеслава українців які йому не поклоняються і які його не боготворять. тут сусідня держава має антихриста так ще один антихрист український з'явився - в'ячеслав, орієнтовно в'ячеслав, хто знає як його реальне ім'я то скажіть будь ласка. зупиніть корбена далласа бо він осатанів
Дорогая Администрация!
У меня в Украине сейчас происхрдит ужасная война!
Война, которую принесла россия, чтобы поработить Украину себе вновь!
росия ведёт войну в кибер-пространстве также!
она засылает своих “работников” на всевозможные интерент-площадки!
Я выкрыл очередного интернет-тполля на Вашем ресурсе, и предоставил аргументацию сегодня утром в темах “Загадки из Библии” и “Як на рахунок Харкова...”.
В них я предоставил доказательства подлой деятельности этого человека на Вашем Ресурсе!
он понимает — что не может их оспорить, и опровергнуть эти доказательства его никчёмной деятельности, несущей смерть и разрушение человеческих жизней!
И судеб!
До речі, про мову спілкування на форумі. В пункті 12 правил спілкування, які опубліковані зверху, написано, що спілкування на форумі здійснюється російською мовою. Я поки що вагаюсь. З одного боку, вважаю, що правила треба виконувати, з іншого, більшість українців, які зараз становлять більшість і на форумі, перейшли на спілкування українською. Тому поки що вирішила відповідати тією мовою, якою пише той, до кого я звертаюсь. А там побачимо. Я через технічні труднощі так мало пишу, що це не має, на мою думку, серйозного значення.
=
Кстати, о языке общения на форуме. В пункте 12 правил общения, которые опубликованы сверху, написано, что общение на форуме осуществляется на русском языке. Я пока что колеблюсь. С одной стороны, считаю, что правила надо выполнять, с другой, большинство украинцев, которые сейчас составляют большинство и на форуме, перешли на общение на украинском. Поэтому пока решила отвечать на том языке, на котором пишет тот, к кому я обращаюсь. А там посмотрим. Я из-за технических трудностей так мало пишу, что это не имеет, по моему мнению, серьезного значения.
раніше було написано шо деякі пункти і про мову також шо вони условні у зв'язку з війною
так і ви не соромтесь
роботу вам треба знайти нормальну. я працюю і працюю на державу а на цьому форумі я просто спілкуюсь а злитися не треба і ще краще вам було зрозуміти шо не треба мене словесно ганьбити і інші негарні речі робити. вивчайте мову. любите Україну - любіть, хочете допомагати ЗСУ - допомагайте а мене і моїх друзів ганьбити не треба. дякую адміністрації, дякую модераторам за розуміння і об'єктивність. слава Богу, слава Іісусу Христу
ще раз дякую сайту, дякую засновникам і робітникам Invictory , славлю Богу і хай буде ім'я Боже благословенне
про мову
дякую сайту Інвікторі, дякую засновникам, адміністрації і робітникам сайту Invictory. за сутність і зміст, за увагу і за правду. ми усі або майже усі служимо Богу і намагаємось робити добро
І при чому тут "не соромтесь"?
Мені здається, що Вам не завадило б навчитись читати пости інших людей більш уважно, щоб розуміти сенс написаного, аби потім не ставити себе в незручне становище.
Впевнені, що маєте право давати поради? Звідки Ви знаєте, що брат не працює? До речі, Корбен Даллас добре володіє українською мовою. Знаєте, багато (якщо точніше, 35) років в коло моїх професійних обов"язків входило також редагування текстів на українській та російській мовах. Тому я трохи розуміюсь на цьому.
Ще раз маю Подякувати Адміністрації МегаПорталу InVictory за те, що терпите мене! І підтримуєте мою Чарівну Україну!
Нехай Бог Благословить Вас!
Амінь!
Амінь. Теж висловлюю щиру подяку Адміністрації МегаПорталу InVictory.
Тему засорили даже после замечания админа. А форумчане не могут написать здесь о своих проблемах, вот например, когда не размещается пост. Будем закрывать темы, которые засорил форумчанин, просивший снять с него длительный бан и обещавший писать только реплики по теме. И будем удалять реплики не по теме. Обманул. Тема закрыта.
Sharkships, не можем Вам ответить в личку, она у Вас закрыта, потому пишем в этой теме. Обратитесь в службу поддержки на support@invictory.com
Будем совместно решать Вашу проблему.