Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Информация для модераторов

Старожил
Модератор
|22 Фев 2023

Спасибо, Фарадей, справимся!!! Вредит форуму, значит червь какой-то его точит изнутри, жаль это существо несчастное!

Старожил
+608
|22 Фев 2023
0 Цитировать
Цитата Модератор
жаль это существо несчастное!

Согласна.  Таки жаль.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+692
|22 Фев 2023
0 Цитировать

Я тоже иногда подшучиваю над одноразовым. Но всё же мы должны помнить, что он Человек. И Бог нас может ипытывать и в этом.

Предлагаю вспомнить одного человека, из фильма "Куда идешь", имя этого человека Хилон.

Старожил
+608
|22 Фев 2023
0 Цитировать
Цитата levko1
Предлагаю вспомнить одного человека, из фильма "Куда идешь", имя этого человека Хилон.

Только что посмотрела в Википедии, кто таков этот Хилон. ) Так что вот так "хитро" вспомнила.)))

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+692
|22 Фев 2023
1 Цитировать
Цитата Д и я
Только что посмотрела в Википедии,

Вы не смотрели этот фильм?

Старожил
Модератор
|22 Фев 2023

Дорогие форумчане, большая просьба вести соответствующие разговоры в соответствующих темах. Спасибо за понимание.

Старожил
-702
|4 Ноя 2024
0 Цитировать

Шановна Адміністраціє!

Дякую Вам за те, що закрили тему “Человек греха”, що її колись започаткував Ваш покірний слуга!

Також поспішаю Подякувати Вашій Адміністрації за Вашу Роботу!

І — Підтримку України!

........................................

Благослови Вас — Бог!

Корабельщик
Старожил
-702
|4 Ноя 2024
0 Цитировать

Бажаю Вам — РОЗВИТКУ!

І (УСІЛЯКОГО) ПРОЦВІТАННЯ!

.........................

Амінь!

Корабельщик
Старожил
+15
|14 Ноя 2024
0 Цитировать

вітаю шановна адміністрація і модератори і працівники інвікторі. зупиніть будь ласка оскаженілого корбена далласа, орієнтовно в'ячеслава бо окрім того шо він багато просить і пише про допомогу на зсу шо непогано але цей корбен даллас дуже на мене озлобився прямо як сатана і мочить жахливі і дикі провокації. якшо він пише про допомогу зсу то це не дає цьому провокатору-бунтівнику мене словесно нищити і інших українців нищити йому не дано права а я пам'ятаю він дуже грубив користувачу levko який пішов з форума із-зі образ і ганьби цього корбена далласа і взагалі цей корбен даллас людина пошкодженого і перекрученого розуму бо таким злих і хитрим і підступним може бути сатана який цього корбена далласа використовує. у цього корбена далласа є кілька акаунтів тут на форумі він сам написав про це якшо треба я покажу де. зупиніть цього провокатора бо він розлютився і осатанів, зупиніть корбена далласа

Син Божий це Цар Царів і Бог богів і Він є рятівник наших душ і Йому уся слава і хвала. The son of God is our Savior
Старожил
+15
|14 Ноя 2024
0 Цитировать

люди добрі! караул! корбен даллас - (В'ячеслав) осатанів і провокації страшні мочить. ціль його - захопити інфопростір і словесно нищіти деяких українців або усіх у полі зору в'ячеслава українців які йому не поклоняються і які його не боготворять. тут сусідня держава має антихриста так ще один антихрист український з'явився - в'ячеслав, орієнтовно в'ячеслав, хто знає як його реальне ім'я то скажіть будь ласка. зупиніть корбена далласа бо він осатанів

Син Божий це Цар Царів і Бог богів і Він є рятівник наших душ і Йому уся слава і хвала. The son of God is our Savior
Старожил
-702
|14 Ноя 2024
0 Цитировать

Дорогая Администрация!

У меня в Украине сейчас происхрдит ужасная война!

Война, которую принесла россия, чтобы поработить Украину себе вновь!

Корабельщик
Старожил
-702
|14 Ноя 2024
0 Цитировать

росия ведёт войну в кибер-пространстве также!

она засылает своих “работников” на всевозможные интерент-площадки!

Я выкрыл очередного интернет-тполля на Вашем ресурсе, и предоставил аргументацию сегодня утром в темах “Загадки из Библии” и “Як на рахунок Харкова...”.

В них я предоставил доказательства подлой деятельности этого человека на Вашем Ресурсе!

он понимает — что не может их оспорить, и опровергнуть эти доказательства его никчёмной деятельности, несущей смерть и разрушение человеческих жизней!

И судеб!

Корабельщик
Старожил
+608
|15 Ноя 2024
1 Цитировать
Цитата igor 84
ви бачите цей невіглас швидко переходить на російську мову.

До речі, про мову спілкування на форумі. В  пункті 12 правил спілкування, які опубліковані зверху, написано, що спілкування на форумі здійснюється російською мовою.  Я поки що  вагаюсь. З одного боку, вважаю, що правила треба виконувати, з іншого, більшість українців, які зараз становлять більшість і на форумі, перейшли на спілкування українською. Тому поки що вирішила відповідати тією мовою, якою пише той, до кого я звертаюсь. А там побачимо. Я через технічні труднощі так мало пишу, що це не має, на мою думку, серйозного значення.

=

Кстати, о языке общения на форуме. В пункте 12 правил общения, которые опубликованы сверху, написано, что общение на форуме осуществляется на русском языке.  Я пока что колеблюсь. С одной стороны, считаю, что правила надо выполнять, с другой, большинство украинцев, которые сейчас составляют большинство и на форуме, перешли на общение на украинском. Поэтому пока решила отвечать на том языке, на котором пишет тот, к кому я обращаюсь. А там посмотрим. Я из-за технических трудностей так мало пишу, что это не имеет, по моему мнению, серьезного значения.

Старожил
+15
|17 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата Д и я
о речі, про мову спілкування на форумі. В  пункті 12 правил спілкування, які опубліковані зверху

раніше було написано шо деякі пункти і про мову також шо вони условні у зв'язку з війною

Цитата Д и я
большинство украинцев, которые сейчас составляют большинство и на форуме, перешли на общение на украинском.

так і ви не соромтесь

Старожил
+15
|17 Ноя 2024
0 Цитировать
В них я предоставил доказательства подлой деятельности этого человека на Вашем Ресурсе! он понимает — что не может их оспорить, и опровергнуть эти доказательства его никчёмной деятельности

роботу вам треба знайти нормальну. я працюю і працюю на державу а на цьому форумі я просто спілкуюсь а злитися не треба і ще краще вам було зрозуміти шо не треба мене словесно ганьбити і інші негарні речі робити. вивчайте мову. любите Україну - любіть, хочете допомагати ЗСУ - допомагайте а мене і моїх друзів ганьбити не треба. дякую адміністрації, дякую модераторам за розуміння і об'єктивність. слава Богу, слава Іісусу Христу

Старожил
+15
|17 Ноя 2024
0 Цитировать

ще раз дякую сайту, дякую засновникам і робітникам Invictory , славлю Богу і хай буде ім'я Боже благословенне

Старожил
+608
|17 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата igor 84
так і ви не соромтесь

Не зрозуміла. Ви про що?

Цитата igor 84
раніше було написано шо що деякі пункти і про мову також шо вони условні умовні у зв'язку з війною

Де саме це було написано?

Старожил
+15
|17 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата Д и я
Не зрозуміла. Ви про що?

про мову

Старожил
+15
|17 Ноя 2024
0 Цитировать

дякую сайту Інвікторі, дякую засновникам, адміністрації і робітникам сайту Invictory. за сутність і зміст, за увагу і за правду. ми усі або майже усі служимо Богу і намагаємось робити добро

Старожил
+608
|17 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата igor 84
про мову

І при чому тут "не соромтесь"?

Мені здається, що Вам не  завадило б навчитись читати пости інших людей більш уважно, щоб розуміти  сенс написаного, аби  потім не ставити себе в незручне становище.

Цитата igor 84
роботу вам треба знайти нормальну
Цитата igor 84
вивчайте мову

Впевнені, що маєте право давати поради? Звідки Ви знаєте, що брат не працює? До речі, Корбен Даллас добре  володіє українською мовою. Знаєте, багато (якщо точніше, 35)  років в коло моїх професійних обов"язків входило також редагування текстів на українській та російській мовах. Тому я  трохи розуміюсь на цьому.

Старожил
-702
|20 Дек 2024
1 Цитировать

Ще раз маю Подякувати Адміністрації МегаПорталу InVictory за те, що терпите мене! І підтримуєте мою Чарівну Україну!

Нехай Бог Благословить Вас!

Амінь!

Корабельщик
Старожил
+608
|20 Дек 2024
1 Цитировать
Ще раз маю Подякувати Адміністрації МегаПорталу InVictory за те, що терпите мене! І підтримуєте мою Чарівну Україну! Нехай Бог Благословить Вас! Амінь!

Амінь. Теж висловлюю щиру подяку Адміністрації МегаПорталу InVictory.

Старожил
Модератор
|29 Янв 2025

Тему засорили даже после замечания админа.  А форумчане не могут написать здесь о своих проблемах, вот например, когда не размещается пост. Будем закрывать темы, которые засорил форумчанин, просивший снять с него длительный бан и обещавший писать только реплики по теме. И будем удалять реплики не по теме. Обманул. Тема закрыта.

Старожил
Модератор
|4 Фев 2025

Sharkships, не можем Вам ответить в личку, она у Вас закрыта, потому пишем в этой теме. Обратитесь в службу поддержки на support@invictory.com

Будем совместно решать Вашу проблему.

1 2 3 4 5 6

Информация для модераторов

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы