Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Встановили Перуна.

Старожил
+1714
|25 Ноя 2025
0 Цитировать

У цьому світі розум — це мінус. Людина, яка каже «давайте порахуємо, це складно» — видається слабкою. А той, хто каже: «Все просто, треба зняти санкції з Путіна, підписати угоду, обійнятися» — сприймається як сильний лідер.

Масове сприйняття — це не рефлексія. Це не читання. Це не аналіз. Це інстинкт довіри до гучного голосу і рішучого обличчя. І в цьому контексті Трамп перемагає розум кожного разу.

Коли ідіот приходить до влади, він не будує систему — він її знищує. Бо система вимагає зусиль, знань, діалогу, відповідальності. А він хоче тільки влади — без утримання. Він боїться розумних — і оточує себе ще слабшими. Він не потребує критики — і перетворює будь-яку незгоду на зраду. Так виникає екосистема лояльних посередностей, які вміють лише одне: вгадувати, що скаже бос.

Це не особливість Трампа — це універсальна хвороба всіх трампів. Їхній стиль — це страх перед складним. Їхнє правління — це кастинг на найвищий рівень підлабузництва. І найстрашніше: вони не залишають після себе нічого, крім руїн. Бо посередність не здатна створювати — вона тільки повторює імітацію.

Україна — одна з небагатьох країн, яка це розуміє. Бо ми платимо за це кров’ю. Ми єдині, хто стоїть між Трампом і його вологою мрією підписати з Путіним “ЧУДОВУ УГОДУ”. Найкращу. Історичну. З нафтогазовим обміном, парадом суверенітетів і конкурсом “Міс Америка” у Вологді.

Американсько-українське партнерство 2022–2024 років трималося не на угодах, а на спільності розуміння. У 2025-му все це зникло. Замість підтримки — вимоги. Замість безпеки — бартер. Замість солідарності — приниження.

«Ви пізнаєте істину, й вона принесе вам визволення». (Іван.8:32;)
Старожил
+1714
|25 Ноя 2025
0 Цитировать

США на чолі з Трампом з’їхали з головної дороги — не тому, що змінилася війна, а тому, що змінився її телепередавач. І тепер Україна знову сама виборює собі простір у світовій політиці. Без ілюзій.

Новий господар овального кабінету відмовився грати роль союзника. І тепер вимагає, щоб ми впали на коліна перед загарбником за його сценарієм. Але Україна — не актор. Вона — сцена, на якій вирішується, що буде з усім світом.

Владислав СМІРНОВ

P.S. Вирішується і доля Америки: буде вона супердержавою чи ні. А ідіотизм, цинізм і дурість у майбутньому будуть вимірюватися у трампах.

Старожил
-17
|16 Дек 2025
0 Цитировать

**Встановили Перуна** .... Це лише "грибочок", а сам міцелій невидимий.

А ось те, що у керівника ОП знайшли магічні артефакти вуду. Як вам таке?

А ще: - недотуркані в Раді і бізнес, масово сьогодні звертається за допомогою до відьом і чаклунів.

А ще: - по принятому цими недотурканими закону, який підписаний самим президентом - всі відьми, чаклуни і інша бісівська наволоч, має тепер право практикувати свої здібності, відкривати свої учбові заклади, ВУЗи, отримувати зарплату і мати на старості пенсію.

Що не це скажете пані і панове?

"...щит и ограждение - истина Его." - Пс.90:4;
Старожил
+617
|16 Дек 2025
0 Цитировать
Цитата Истинный
по принятому  закону, який підписаний самим президентом -

Назвіть, будь ласка, що це за закон. Номер і дату. Я на офіційному сайті Верховної Ради України знайти не можу.

У вашому повідомленні це єдине, що можна перевірити. Бо про вуду та звертання до чаклунів, та ще й масове - це довести значно складніше.   Християни ж не можуть у своїх твердженнях  спиратись на ІПСО, припущення  та неперевірені факти.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+216
|21 Янв 2026
0 Цитировать

Стосовно вищезгаданого про Трампа, - одному вистачило мізків стати президентом найсильнішої в світі країни, а інший живе в країні де йде війна 12-тий рік, і періодично примусово висиджує діскотеки, яку йому влаштовує путін. Тобто, - порівнюйте самі.

Bible Preacher Ministries
Старожил
+216
|21 Янв 2026
0 Цитировать

Питання про Гренландію не таке просте як здається, бо це зробить розкол між США та ЄС, який сам по собі може не зажити ніколи. Як мінімум втрату ринків військової техніки в Європі, які перевершать всі прибутки від будь-яких копалин. І все це заради ілюзорної дотичності до країни, яка ніколи і нікому не була союзником, і порушила всі договори які підписала.
Але якщо комусь закортить згадати Другу Світову, то і згадайте про радянські і американські танки, які стояли навпроти один одного біля КП "Чарлі".

Старожил
+216
|21 Янв 2026
0 Цитировать

Який вихід з цієї ситуації?
1. Укласти стосовно Гренландії, угоду між ЄС та США, яка би влаштовувала на 100% обидві сторони. Дякуючи Богу, поле для маневрів з обох сторін дуже широке.
2. Обом гравцям, - вкластися в технології які не потребують рідкісноземельних металів. Дякуючи Богу, можливості у обох сторін і у цьому напрямку дуже великі.

Старожил
+1714
|21 Янв 2026
0 Цитировать
Цитата Preacher
Стосовно вищезгаданого про Трампа, - одному вистачило мізків стати президентом найсильнішої в світі країни

На це скажу тобі так.. Особисто для мене, з "мізками" рудого нарциса все виглядає дуже і дуже дивно. Особливо коли я бачу, як на вибір американцям піднесли лише дві кандидатури - дві сторони однієї і тіє ж монети. Точнійше - американців явно "розвели".

Далі.. офіційна людина-лідер яка веде себе відкрито розв'язно, часто цинічно, фенить як вагонний катала, швидко міняє свої обіцянки, погляди і попередні тверження.. особливо після дзвінка демону на болота.. який готовий мабуть навіть лайно їсти, тільки б його хвалили на весь світ і співали дифірамби.

Але ж це ж лідер наймогутнішої  держави.. оплота християнських цінностей.. яка завжди була для світу взірцем і добре розуміла, що небезпека для світу йде саме з московських боліт де диявол звив свое гніздо, має відкритий портал і підступну псевдохристиянську релігію МП.. але який відкрито принижуєтся, підлабузно вихваляє і шукає близьких відношень з кривавим червоним демоном і його помічником - бульбодиктатором.. називаючи їх своїми друзями і т.д.. Вже лише це, змінює не на краще мій погляд і відношення до США.. А ще при цьому й дуже насторожує.

Цитата Preacher
це зробить розкол між США та ЄС

Знову два могутні демона ділять світ.. як і в минулому столітті.

До речі.. навіть час майже співпадає. Збіг, чи що..?

З повагою.

Местный
+3
|21 Янв 2026
0 Цитировать

Взагалі тема про ідола і ідолів. Мене ця назва звісно трохи дратує а тут ще й політику і політиків пригадали і навіть Гренландію. Ідоли + політика то це є реально сумне і огидне явище. Хоча так чи інакше і ідоли і політики впливають на нас і наше життя Якшо ми це дозволяємо.

як віриш так і живеш, як служиш Богу так і отримуєш
Старожил
+1714
|22 Янв 2026
0 Цитировать
Мене ця назва звісно трохи дратує

Чому..? Мене ні, тому що сам Господь попереджає - цьому належить бути.

а тут ще й політику і політиків пригадали

Політики і політиків, братику.. без ідолів не існує. Наприклад.. - у головного управителя ОП знайшли артефакти вуду.. І це лише офіційна інфа.. Далі.. - майже всі, (а може всі без винятку).. політики і недотуркані з Ради, масово звертаются до гадалок, екстрасенсів, відьом  та іншої інфернальної нечисті. І це теж беззаперечний факт. Війна ж в Україні не просто так.. диявол значить все ж має на це право. Я вже писав раніше, як Єрмак свого часу категорично відказав у звернені священників до ОП, на всеукраїнський піст і молитву. Ось так десь..

З повагою.

Старожил
+216
|28 Янв 2026
0 Цитировать

Повертаючись до того шо Штати йдуть тією ж дорогою що і Україна, і події які там відбуваються це підтверджують.

-

1 О, ви нерозумні галати! Хто вас звів не коритися правді, вас, яким перед очима Ісус Христос переднакреслений був, як ніби між вами розп'ятий? (Гал.3:1)

-

Як можна зачаклувати цілу країну, притому таку велику, із великою куількістю віруючих і сильних служителів?

-

Хтось завів сильних в оману, а коли вони стали нездатними духовно бачити і чинити супротив; їх почали зачакловувати чаклунськими молитвами приправленими постами. Просто треба така омана, яку би всі проковтнули.

-

8 Слова обмовника мов ті присмаки, і вони сходять у нутро утроби. (Пр.18:8)

-

Питання в тому, хто перший разпізнає оману, і прокинеться віз свого духовного сну?

Старожил
+1714
|29 Янв 2026
0 Цитировать
Цитата Preacher
Штати йдуть тією ж дорогою що і Україна, і події які там відбуваються це підтверджують.

Болотна переслідує свою ненажерливо-імперську геополітику.. а Штати похоже вибрали того, хто готовить шлях антихристу.. Україна опинилася між двух вогнів. Так думаю.

Цитата Preacher
Хтось завів сильних в оману, а коли вони стали нездатними духовно бачити і чинити супротив; їх почали зачакловувати чаклунськими молитвами приправленими постами.

Ну-у.. на рахунок "сильних" я б посперечався.. Американська церква, вже давно не та априори-християнська, з глобальним призначенням.. якою її спочатку на цьому континенті будував Господь Бог. Особисто мені багато що каже те, що в них офіційно і законно існує "церква сатани".. не кажучи вже про люциферіан, нью-едж і їм подібних. В Україні, хвала Христу, такого немає..

Цитата Preacher
Питання в тому, хто перший разпізнає оману, і прокинеться віз свого духовного сну?

Деякі християни вже розуміють, (а може і ранійше розуміли) хто прийшов у них до влади.. Але бояться перед рудим нарцисом відкрито висловити свою думку. А взагалі.. то Рудий з самого початку активно почав скидати свою "овечу шубку". Всі розумні вже і справжній "фейс" споглядають.

П.С. В нульових, брати з Пітера зняли фільм "Образ зверя". Як по мені.. то центральна тематична вісь в ньому, це пророчий натяк на те що насправді сьогодні сталося а Штатах.

З повагою.

Старожил
+216
|29 Янв 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
Штати похоже вибрали того, хто готовить шлях антихристу..

8 Нехай же одне це не буде заховане від вас, улюблені, що в Господа один день немов тисяча років, а тисяча років немов один день! (2Петр.3:8)

Ні для кого не секрет, що події апокаліпсісу відбудуться на перетині 6-го і 7-го тисячоліть. То за яким літочисленням жили Ісус і Апостоли, - звісно що не за юліанським чи григоріанським, а за єврейським.

Тобто зараз - 5786 рік.

До апокаліптичних подій - 214 років.

Звісно що почнеться раніше, проте наскільки раніше, - можливо від 7 до 49 років до початку 7-го тисячоліття.

Старожил
+216
|29 Янв 2026
0 Цитировать

Враховуючи всі ці нюанси, - що повинна робити справжня жива Церква Христова?

-

7 А Він їм відказав: То не ваша справа знати час та добу, що Отець поклав у владі Своїй.
8 Та ви приймете силу, як Дух Святий злине на вас, і Моїми ви свідками будете в Єрусалимі, і в усій Юдеї та в Самарії, та аж до останнього краю землі. (Дiї.1:7,8)

-

Тобто, - мудрим дівам що олію мають роботи вистачає, а не мудрі вже сплять.

Старожил
+1714
|1 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Preacher
Тобто зараз - 5786 рік. До апокаліптичних подій - 214 років.

Я б так не стверджував.. 

Цитата Preacher
Звісно що почнеться раніше,

Особисто на це я скажу тобі так.. - Якщо б було так я підсказує тобі твоя супердуховність.. то цю б дату вичислили ще в часи Ап.Павла. Але як я розумію.. Першоапостоли, не будучи такими супердуховними як ти, ясно розуміли.. що еврейске літочислення теж недосконале. Мовчу вже за літочислення до-аврамового відступницького населення.. і також опісля - розсіяння іудеїв по вавілонській імперії.. де літочисленя починалося від Мардука-Німрода. Ось так десь, якщо коротко..

З повагою.

Старожил
+216
|1 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
Мовчу вже за літочислення до-аврамового відступницького населення.. і також опісля - розсіяння іудеїв по вавілонській імперії.. де літочисленя починалося від Мардука-Німрода.

"Рахунок років у єврейському літочисленні ведеться від створення світу. Початок літочислення відповідає 7 жовтня (1-го тішрея) 3761 до н. е."

Джерело:uk.wikipedia.org/wiki/Єврейський_календар

Старожил
+1714
|2 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Preacher
Рахунок років у єврейському літочисленні ведеться від створення світу

Створення світу, чи людини?

Цитата Preacher
Джерело:uk.wikipedia.org

Вікіпедія - вільна інциклопедія.. інформацію в ній писати (ствержувати чи заперечувати), можуть всі кому не лінь.

З повагою.

Старожил
+216
|12 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
Створення світу, чи людини?

1 На початку Бог створив Небо та землю.
2 А земля була пуста та порожня, і темрява була над безоднею, і Дух Божий ширяв над поверхнею води.
3 І сказав Бог: Хай станеться світло! І сталося світло.
4 І побачив Бог світло, що добре воно, і Бог відділив світло від темряви.
5 І Бог назвав світло: День, а темряву назвав: Ніч. І був вечір, і був ранок, день перший.
(Бут.1:1-5)

Цитата Asher
можуть всі кому не лінь.

Проте модерують не всі кому не лінь.

Старожил
+216
|12 Фев 2026
0 Цитировать

Хочу нагадати деякі практичні речі з життя простих киян, а може і не простих.

-

Пам'ятаю за кілька років від напівоточення Києва, в супермаркетах тисли на покупців, щоб розраховувались картками а не готівкою. Проте саме готівка допомогла, коли навколо був ворог і термінали в супермаркетах не працювали.

-

Також була ціла компанія по рекламі заборонення маршруток, а тепер, коли єлектротранспорт не працює, саме маршрутки виконують багато перевезень і допомогають вижити киянам.

-

Коли при напівоточенні супермаркети спочатку не працювали, саме ларьки(ятки) допомогали киянам мати що поїсти і дітей нагодувати. А зараз ятки в Києві майже всі позносили, - до чого Київ готують зараз?

Старожил
+1714
|13 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Preacher
і був ранок, день перший

І ти точно знаєш, скільки часу (років) минуло між цими "днями".. а точніше циклами..?

Цитата Preacher
Проте модерують не всі кому не лінь.

Якщо доказово впевнені в правильності модерації. Але якщо це тема спірна.. то вона так і зостається відкритою, для всіх кому не лінь.. Всім відомо, що літочислення землі це дуже спірна тема.. існують мінімум три версії цього літочислення.. А деякі богослови мають ще й 4-ту версію. Ось такі справи...

Цитата Preacher
А зараз ятки в Києві майже всі позносили, - до чого Київ готують зараз?

Корпорації (супермаркети) "з'їдають" малий бізнес.. Що тобі не зрозуміло? Готується ера контрольованого безнала..

З повагою.

Старожил
+216
|13 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
І ти точно знаєш, скільки часу (років) минуло між цими "днями".. а точніше циклами..?

Це не має значення, Бог визначив це як один день, і через Моєсея дав це у Тору.

А Богу я вірю, і Моєсею також.

Цитата Asher
існують мінімум три версії цього літочислення..

Це теж не має значення, бо всі пророки які пророкували про кінець світу, спирались на еврейське літочислення. А головне що у Ісуса Христа не було ніяких зауважень до євейського літочислення.

Цитата Asher
Корпорації (супермаркети) "з'їдають" малий бізнес.. Що тобі не зрозуміло? Готується ера контрольованого безнала..

Мені байдуже до того, Бог давмені можливість молитись, тому коли на цьому форумі я призивав молитись за духовну атмосферу в Києві, дехто відгукнувся і молився. Всі хто молились живі, і хоч дехто і виїхав, та все одно молитись можуть і за ці проблеми.

-

З ятками там не все так просто, зазвичай вони крадуть електрику, а там і фрізери і електричне опалення взимку. Продавчиням потрібно ходити в туалет і мити десь руки, - це в кращому випадку роблять в сусідніх кафе та магазинах, а в гіршому писати не буду.

Але ятки є для міста стратегічним об'єктом для виживання, і це не метафора; а у проблем з ятками є вирішення.

Ятки можна робити блоками 3 або 5 чи більше, і на кожен такий блок ставити лічільник, автономне опалення, біотуалет і умивальник. Ще опційно можна додаткове живлення від сонячних панелей на даху.

1 2 3 4

Встановили Перуна.

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы