Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Встановили Перуна.

Старожил
+692
|7 Июл 2025
0 Цитировать
Цитата Preacher
серед відступників
Цитата Preacher
Відступники
Цитата Preacher
головна проблема відступу та відступників, це хибні віровчення.

Так, вони однобоко дивляться на Писання, зациклюються на другорядному, додаючи до цього свої інтерпритивні фантазії.

І де це ми бачимо?

Старожил
+692
|7 Июл 2025
1 Цитировать
Цитата алеб
нажаль є таке. і все більше, наче як жарт, а наче і ні.

По тому що я спостерігаю в нас і в якійсь мірі трішки досліджую:Людям, особливо молодим,а ще більше підросткам, хочеться чогось нового, щоб  (в більшості), показати себе крутішими за однолітків.

Одні робять з себе якусь карикатуру, інші ідуть далі- і вже дівчатка відчувають себе хлопчиками.Спочатку притворно, а якщо вчасно не зупиняться   і бісик влізе, то вже проблема...

Думаю що і у вас є щось подібне.

Старожил
+216
|7 Июл 2025
0 Цитировать
Цитата levko1
У вас не зовсім вірна інформація.

Тобто ваша інформація вірніша?

Bible Preacher Ministries
Старожил
+216
|7 Июл 2025
0 Цитировать
Цитата levko1
А вам хто не дозволяє цього робити? Ви так вірите то вперед, чи ви із тих кому байдуже?

Ні, я з тих кому вже відомо за що треба робити каяття.

Цитата levko1
Людям, особливо молодим, а ще більше підросткам

Це ви власним досвідом поділились?

Старожил
+692
|8 Июл 2025
0 Цитировать
Цитата levko1

Людям, особливо молодим, а ще більше підросткам

Цитата Preacher
Це ви власним досвідом поділились?

Що, плотяра рулить ?

Буває.

Цитата Preacher
Ні, я з тих кому вже відомо за що треба робити каяття.

Цитата Preacher
Тобто ваша інформація вірніша?

Звичайно, вчора спеціально сказав сину,взнати інформацію з місця подій, відносно  вашого  "в штатах загинули діти християн" (  це ж ваша піща).

Так от сам табір належить християнській родині, але його орендували конкретні люди для своїх дітей, про яких  знати не обовязково.

Звичайно жаль дівчаток і всіх хто загинув, тим більше якщо їх душі не були спасенні.

Старожил
+216
|8 Июл 2025
0 Цитировать
Цитата levko1
Що, плотяра рулить ? Буває.

Ви не те слово виділили.

Цитата levko1
Звичайно, вчора спеціально сказав сину,взнати інформацію з місця подій, відносно вашого "в штатах загинули діти християн" ( це ж ваша піща).

Без коментарів.

Цитата levko1
Так от сам табір належить християнській родині, але його орендували конкретні люди для своїх дітей, про яких знати не обовязково.

Всі 750?

Це ті діти, про яких мені знати не обов'язково?

https://nypost.com/us-news/girls-missing-from-flooded-texas-christian-camp-idd/

Частина з них ще живі, кому не байдуже, моліться щоб їх скоріше знайшли.

Старожил
+692
|8 Июл 2025
0 Цитировать
Цитата Preacher
Без коментарів.

"Без коментарів" бо не в змозі   здогадатися що у мене англійська не  досконала і це робив син, шукаючи інформацію не тільки із ЗМі ?

Цитата Preacher
Це ті діти, про яких мені знати не обов'язково?

По перше , я мав на увазі батьків.

По друге,   Ви  всіх дітей знаєтє які загинули   під час   війні в Україні ?

Старожил
+216
|8 Июл 2025
0 Цитировать
Цитата levko1
і це робив син

Так, знаю що це робив син levko1.

Батько хоч іноді перевіряє, що його син на форумі пише?

Старожил
+3873
|10 Июл 2025
0 Цитировать
Цитата Preacher
Лицемірне тулмачення Слова Божого (на свою користь), або ставлення його під сумнів, - це і є корені теперішнього відступу.

гарно його тлумачать для інших - але не для себе.

"осуждая других - сам делаешь то же" (наче із посл. до римлян, таке писав ап. Павло).

Цитата levko1
хочеться чогось нового

так, але і ще -

"від надлишку серця говорять уста"

тобто всередині щось не те... як давній учасник (точніше читач) одного не християнського молод. форуму, скажу - зовсім не те.. і молодше, і люди мого покоління.

планував один на Івана Купала шукати якусь траву, приворожити когось... це напевно був жарт, але...

Старожил
+216
|11 Июл 2025
1 Цитировать
Цитата алеб
гарно його тлумачать для інших - але не для себе.

Це не те, ті служителі "свято" вірять у що говорять, тому і плоди однакові - як у самих служителів, так і у їх пастви. Фаресеї вірили у свої забобони, але по життю були лицемірами. Забобони теперішніх фарисеїв не взялись ніоткуди, вони потроху накопичувались і накопичувались, і спочатку було це:

5 Пустые споры между людьми поврежденного ума, чуждыми истины, которые думают, будто благочестие служит для прибытка. Удаляйся от таких. (1Тим.6:5)

Потім це:

5 имеющие вид благочестия, силы же его отрекшиеся. Таковых удаляйся. (2Тим.3:5)

Потім це:

9 Я писал церкви; но любящий первенствовать у них Диотреф не принимает нас.
10 Посему, если я приду, то напомню о делах, которые он делает, понося нас злыми словами, и не довольствуясь тем, и сам не принимает братьев, и запрещает желающим, и изгоняет из церкви. (3Иоан.1:9,10)

Темер і це:

1 И Ангелу Сардийской церкви напиши: так говорит Имеющий семь духов Божиих и семь звезд: знаю твои дела; ты носишь имя, будто жив, но ты мертв. (Откр.3:1)

-

16 По плодам их узнаете их. Собирают ли с терновника виноград, или с репейника смоквы?
17 Так всякое дерево доброе приносит и плоды добрые, а худое дерево приносит и плоды худые.
18 Не может дерево доброе приносить плоды худые, ни дерево худое приносить плоды добрые.
19 Всякое дерево, не приносящее плода доброго, срубают и бросают в огонь.
20 Итак по плодам их узнаете их. (Матф.7:16-20)

Старожил
+216
|11 Июл 2025
1 Цитировать
Цитата алеб
"осуждая других - сам делаешь то же" (наче із посл. до римлян, таке писав ап. Павло).

Все що каже Новий Заповіт, це все "и полезно для научения, для обличения, для исправления, для наставления в праведности"; але це корисно для живих Церков.

В неживих церквах уже ставлять пд сумнів Слово, і кажуть - "хто такі Апостоли, це просто люди". Також кажуть - "Біблію прекладали і переписували багато разів, не дивіться що дещо не співпадає з реальністю, - головне щоб ви мали живі стосунки з Богом".

Але для того, щоб Слово співпадало з реальністю, потрібно щоб церква була живою, ходила в істині і послуху Божому Духу.

Якщо хтось і має дефібрилятора для мертвих церков, то це Сам Бог, тому Слово каже:

2 Бодрствуй и утверждай прочее близкое к смерти; ибо Я не нахожу, чтобы дела твои были совершенны пред Богом Моим.
3 Вспомни, что ты принял и слышал, и храни и покайся. Если же не будешь бодрствовать, то Я найду на тебя, как тать, и ты не узнаешь, в который час найду на тебя. (Откр.3:2,3)

Старожил
+1709
|11 Июл 2025
0 Цитировать
Цитата Preacher
В неживих церквах уже ставлять пд сумнів Слово, і кажуть - "хто такі Апостоли, це просто люди". Також кажуть - "Біблію прекладали і переписували багато разів, не дивіться що дещо не співпадає з реальністю, - головне щоб ви мали живі стосунки з Богом".

Нічого дивного, останній час.. появилися навіть "грибні церкви".

- "Але що тобі до того? Ти йди за Мною!" (Ісус Христос - Євангеліе від Івана 21:22)

З повагою.

«Ви пізнаєте істину, й вона принесе вам визволення». (Іван.8:32;)
Старожил
+216
|11 Июл 2025
0 Цитировать

Кілька слів про істукана в каштановому гаю, - висотою 2 метри, може в землі ще 0,5-1 метр. Витесаний з дуба, робота монументальна. На жертовнику свіжий попіл, галявина підметена, - мабуть знову хороводи водили.

Що каже Слово про тих хто вклоняється істуканам:

12 А их идолы - серебро и золото, дело рук человеческих.
13 Есть у них уста, но не говорят; есть у них глаза, но не видят;
14 есть у них уши, но не слышат; есть у них ноздри, но не обоняют;
15 есть у них руки, но не осязают; есть у них ноги, но не ходят; и они не издают голоса гортанью своею.
16 Подобны им да будут делающие их и все, надеющиеся на них.
(Пс.113:12-16)

Цитата Asher
Нічого дивного, останній час..

18 Дети! последнее время. И как вы слышали, что придет антихрист, и теперь появилось много антихристов, то мы и познаем из того, что последнее время.
(1Иоан.2:18)

Старожил
+216
|13 Июл 2025
0 Цитировать

Стосовно останнього часу, що каже нам Слово:

3 Прежде всего знайте, что в последние дни явятся наглые ругатели, поступающие по собственным своим похотям
4 и говорящие: где обетование пришествия Его? Ибо с тех пор, как стали умирать отцы, от начала творения, все остается так же.
(2Пет.3:3,4)

-

Ці люди будуть казати - "де ж то пришетстя, про яке ви нам всі казали"? І цими словами, вони будуть вбивати віру в тих людей, які будуть очікувати друге пришестя Іісуса Христа. Хтось бачив поряд з собою, хоч одного такого наругача?

- Чому їх ще немає?

Всі з Біблії знють, що у Бога 1 день як 1000 літ, і що в сьомий день Бог почив від трудів Своїх. Тобто Міленіум має настати з 7-го тисячорічча. То і спитайте у євреїв, які і ведуть Боже літочислення, який зараз рік, і скільки залишилось до початку 7-го тисячорічча?

До речі, - євреї чекають свого Мешіяха саме на початок 7-го тисячорічча, але до них Він прийде вперше, а до наших потомків вдруге.

-

А що на це каже нам Слово:

10 А на дом Давида и на жителей Иерусалима изолью дух благодати и умиления, и они воззрят на Него, Которого пронзили, и будут рыдать о Нем, как рыдают об единородном сыне, и скорбеть, как скорбят о первенце. (Зах.12:10)

-

Тобто, це Той самий Ісус Христос, якого і ми, і вони чекаемо окремо, але в один і той час.

-

А те, що перед Христом до храму антихрист свого носа впхне, то це не на довго:

11 Со времени прекращения ежедневной жертвы и поставления мерзости запустения пройдет тысяча двести девяносто дней.
12 Блажен, кто ожидает и достигнет тысячи трехсот тридцати пяти дней. (Дан.12:11,12)

-

Справжнім християнам кажу, - майте терпіння самі, і вчить цьому дітей.

Старожил
+216
|19 Июл 2025
1 Цитировать

Повернемось до теми гілки и подивимось на деякі місця Слова Божого, яке каже нам про посвячену ідолам їжу:

Але трохи Я маю на тебе, бо маєш там тих, хто тримається науки Валаама, що навчав був Балака покласти спотикання перед синами Ізраїля, щоб їли ідольські жертви й розпусту чинили. (Об. 2:14)

-

Тобто в Церквах, в Пергамі, теж були люди які їли присвячене ідолам. А якщо вони десь брали присвячене ідолам, то десь і ідоли там були, і були ті люди які їжу цим істуканам присвячували.

Виходить ті хто каже, - "що ми в своїй Церкві до цього ніякого відношення не маємо", дуже сильно помиляються. Бо сьогодні погани ідольським перехожих пригощають, а завтра і когось з церквей почнуть пригощати.

-

Але маю на тебе, що жінці Єзавелі, яка каже, ніби вона пророкиня, ти попускаєш навчати та зводити рабів Моїх, чинити розпусту та їсти ідольські жертви. (Об. 2:20)

-

І в Фіатірі було те саме, і якщо ви думаєте що в Україні люди сильно відрізняються, то згадайте гробки. Різниця невелика, там їдять ідольське, а там - присвячене покійникам. І після таких походів на гробки, людям зазвичай стає погано, і у кого хвороби загострюються, а в кого і проявлення бісовські починаються. Багато за кого після гробків молився, і щоб Бог зцілив від хвороб, і щоб звільнив від бісів.

1 2

Встановили Перуна.

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы