По тому що я спостерігаю в нас і в якійсь мірі трішки досліджую:Людям, особливо молодим,а ще більше підросткам, хочеться чогось нового, щоб (в більшості), показати себе крутішими за однолітків.
Одні робять з себе якусь карикатуру, інші ідуть далі- і вже дівчатка відчувають себе хлопчиками.Спочатку притворно, а якщо вчасно не зупиняться і бісик влізе, то вже проблема...
Думаю що і у вас є щось подібне.
Тобто ваша інформація вірніша?
Людям, особливо молодим, а ще більше підросткам
Що, плотяра рулить ?
Буває.
Звичайно, вчора спеціально сказав сину,взнати інформацію з місця подій, відносно вашого "в штатах загинули діти християн" ( це ж ваша піща).
Так от сам табір належить християнській родині, але його орендували конкретні люди для своїх дітей, про яких знати не обовязково.
Звичайно жаль дівчаток і всіх хто загинув, тим більше якщо їх душі не були спасенні.
Ви не те слово виділили.
Без коментарів.
Всі 750?
Це ті діти, про яких мені знати не обов'язково?
https://nypost.com/us-news/girls-missing-from-flooded-texas-christian-camp-idd/
Частина з них ще живі, кому не байдуже, моліться щоб їх скоріше знайшли.
"Без коментарів" бо не в змозі здогадатися що у мене англійська не досконала і це робив син, шукаючи інформацію не тільки із ЗМі ?
По перше , я мав на увазі батьків.
По друге, Ви всіх дітей знаєтє які загинули під час війні в Україні ?
Так, знаю що це робив син levko1.
Батько хоч іноді перевіряє, що його син на форумі пише?
гарно його тлумачать для інших - але не для себе.
"осуждая других - сам делаешь то же" (наче із посл. до римлян, таке писав ап. Павло).
так, але і ще -
"від надлишку серця говорять уста"
тобто всередині щось не те... як давній учасник (точніше читач) одного не християнського молод. форуму, скажу - зовсім не те.. і молодше, і люди мого покоління.
планував один на Івана Купала шукати якусь траву, приворожити когось... це напевно був жарт, але...
Це не те, ті служителі "свято" вірять у що говорять, тому і плоди однакові - як у самих служителів, так і у їх пастви. Фаресеї вірили у свої забобони, але по життю були лицемірами. Забобони теперішніх фарисеїв не взялись ніоткуди, вони потроху накопичувались і накопичувались, і спочатку було це:
5 Пустые споры между людьми поврежденного ума, чуждыми истины, которые думают, будто благочестие служит для прибытка. Удаляйся от таких. (1Тим.6:5)
Потім це:
5 имеющие вид благочестия, силы же его отрекшиеся. Таковых удаляйся. (2Тим.3:5)
Потім це:
9 Я писал церкви; но любящий первенствовать у них Диотреф не принимает нас.
10 Посему, если я приду, то напомню о делах, которые он делает, понося нас злыми словами, и не довольствуясь тем, и сам не принимает братьев, и запрещает желающим, и изгоняет из церкви. (3Иоан.1:9,10)
Темер і це:
1 И Ангелу Сардийской церкви напиши: так говорит Имеющий семь духов Божиих и семь звезд: знаю твои дела; ты носишь имя, будто жив, но ты мертв. (Откр.3:1)
-
16 По плодам их узнаете их. Собирают ли с терновника виноград, или с репейника смоквы?
17 Так всякое дерево доброе приносит и плоды добрые, а худое дерево приносит и плоды худые.
18 Не может дерево доброе приносить плоды худые, ни дерево худое приносить плоды добрые.
19 Всякое дерево, не приносящее плода доброго, срубают и бросают в огонь.
20 Итак по плодам их узнаете их. (Матф.7:16-20)
Все що каже Новий Заповіт, це все "и полезно для научения, для обличения, для исправления, для наставления в праведности"; але це корисно для живих Церков.
В неживих церквах уже ставлять пд сумнів Слово, і кажуть - "хто такі Апостоли, це просто люди". Також кажуть - "Біблію прекладали і переписували багато разів, не дивіться що дещо не співпадає з реальністю, - головне щоб ви мали живі стосунки з Богом".
Але для того, щоб Слово співпадало з реальністю, потрібно щоб церква була живою, ходила в істині і послуху Божому Духу.
Якщо хтось і має дефібрилятора для мертвих церков, то це Сам Бог, тому Слово каже:
2 Бодрствуй и утверждай прочее близкое к смерти; ибо Я не нахожу, чтобы дела твои были совершенны пред Богом Моим.
3 Вспомни, что ты принял и слышал, и храни и покайся. Если же не будешь бодрствовать, то Я найду на тебя, как тать, и ты не узнаешь, в который час найду на тебя. (Откр.3:2,3)
Нічого дивного, останній час.. появилися навіть "грибні церкви".
- "Але що тобі до того? Ти йди за Мною!" (Ісус Христос - Євангеліе від Івана 21:22)
З повагою.
Кілька слів про істукана в каштановому гаю, - висотою 2 метри, може в землі ще 0,5-1 метр. Витесаний з дуба, робота монументальна. На жертовнику свіжий попіл, галявина підметена, - мабуть знову хороводи водили.
Що каже Слово про тих хто вклоняється істуканам:
12 А их идолы - серебро и золото, дело рук человеческих.
13 Есть у них уста, но не говорят; есть у них глаза, но не видят;
14 есть у них уши, но не слышат; есть у них ноздри, но не обоняют;
15 есть у них руки, но не осязают; есть у них ноги, но не ходят; и они не издают голоса гортанью своею.
16 Подобны им да будут делающие их и все, надеющиеся на них.
(Пс.113:12-16)
18 Дети! последнее время. И как вы слышали, что придет антихрист, и теперь появилось много антихристов, то мы и познаем из того, что последнее время.
(1Иоан.2:18)
Стосовно останнього часу, що каже нам Слово:
3 Прежде всего знайте, что в последние дни явятся наглые ругатели, поступающие по собственным своим похотям
4 и говорящие: где обетование пришествия Его? Ибо с тех пор, как стали умирать отцы, от начала творения, все остается так же.
(2Пет.3:3,4)
-
Ці люди будуть казати - "де ж то пришетстя, про яке ви нам всі казали"? І цими словами, вони будуть вбивати віру в тих людей, які будуть очікувати друге пришестя Іісуса Христа. Хтось бачив поряд з собою, хоч одного такого наругача?
- Чому їх ще немає?
Всі з Біблії знють, що у Бога 1 день як 1000 літ, і що в сьомий день Бог почив від трудів Своїх. Тобто Міленіум має настати з 7-го тисячорічча. То і спитайте у євреїв, які і ведуть Боже літочислення, який зараз рік, і скільки залишилось до початку 7-го тисячорічча?
До речі, - євреї чекають свого Мешіяха саме на початок 7-го тисячорічча, але до них Він прийде вперше, а до наших потомків вдруге.
-
А що на це каже нам Слово:
10 А на дом Давида и на жителей Иерусалима изолью дух благодати и умиления, и они воззрят на Него, Которого пронзили, и будут рыдать о Нем, как рыдают об единородном сыне, и скорбеть, как скорбят о первенце. (Зах.12:10)
-
Тобто, це Той самий Ісус Христос, якого і ми, і вони чекаемо окремо, але в один і той час.
-
А те, що перед Христом до храму антихрист свого носа впхне, то це не на довго:
11 Со времени прекращения ежедневной жертвы и поставления мерзости запустения пройдет тысяча двести девяносто дней.
12 Блажен, кто ожидает и достигнет тысячи трехсот тридцати пяти дней. (Дан.12:11,12)
-
Справжнім християнам кажу, - майте терпіння самі, і вчить цьому дітей.
Повернемось до теми гілки и подивимось на деякі місця Слова Божого, яке каже нам про посвячену ідолам їжу:
Але трохи Я маю на тебе, бо маєш там тих, хто тримається науки Валаама, що навчав був Балака покласти спотикання перед синами Ізраїля, щоб їли ідольські жертви й розпусту чинили. (Об. 2:14)
-
Тобто в Церквах, в Пергамі, теж були люди які їли присвячене ідолам. А якщо вони десь брали присвячене ідолам, то десь і ідоли там були, і були ті люди які їжу цим істуканам присвячували.
Виходить ті хто каже, - "що ми в своїй Церкві до цього ніякого відношення не маємо", дуже сильно помиляються. Бо сьогодні погани ідольським перехожих пригощають, а завтра і когось з церквей почнуть пригощати.
-
Але маю на тебе, що жінці Єзавелі, яка каже, ніби вона пророкиня, ти попускаєш навчати та зводити рабів Моїх, чинити розпусту та їсти ідольські жертви. (Об. 2:20)
-
І в Фіатірі було те саме, і якщо ви думаєте що в Україні люди сильно відрізняються, то згадайте гробки. Різниця невелика, там їдять ідольське, а там - присвячене покійникам. І після таких походів на гробки, людям зазвичай стає погано, і у кого хвороби загострюються, а в кого і проявлення бісовські починаються. Багато за кого після гробків молився, і щоб Бог зцілив від хвороб, і щоб звільнив від бісів.