Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Встановили Перуна.

Старожил
+216
|29 Сен 2025
0 Цитировать

15 Бо кажете ви: Заповіта ми склали зо смертю і з шеолом зробили умову. Як перейде той бич, мов вода заливна, то не прийде до нас, бо брехню ми зробили притулком своїм, і в брехні ми сховались!
(Ис.28:15)

-

Ви на іншій гілці вдвох з Asher-ом непогано гавкались, ну то продовжуйте, - не буду вам заважати.

Bible Preacher Ministries
Старожил
+1710
|29 Сен 2025
0 Цитировать
Цитата Preacher
Ви натякаете що маєте можливість виконати якусь роботу, яку вам Христос не доручав?

Ні, на те що Господь Христос, не буде виконувати за тебе твої особисті бажання.

Цитата Preacher
Якщо ви вже хочите мене в чимось звинуватити, то вперед - робіть це скорше.

Зрозумів.. важкий випадок. Ну да ладно поясню.. Дивися.. ти який вже час друже, постиш тут звинуваченя невідомо кого.. не називаючи ні одного імені.. Це іменується не інакше як - плітки. Так зрозуміло?

Цитата Preacher
І з якого це дива білорус вирішив повчати українця, на знання української?

А з того, що мадяр так переживає за Україну, що постить плітки.. (по-болотянські - "сплетни")))

Цитата Preacher
Було би цікаво дізнатись що таке повага в вашому розумінні, і як ви розрізняєте повагу і хамство?

Хм-м.. Думав що ти маєш хоч трішечки почуття гумору.. але зрозумів що і тут теж тяжкий випадок.

Тоді давай відповім тобі словами Ап.Павла - "Слідкуй за собою й за вченням; тримайся цього, бо, роблячи так, спасеш і себе, і тих, хто тебе слухає". (Послання до Тимофія 4 розділ, 16 вірш)

Це означає - "..пильно спостерігай за собою та за тим, що постиш тут.. постійно вдосконалюй свої знання та духовно зростай.. що допомаже врятувати себе і тих, хто тебе слухає".

З повагою.

«Ви пізнаєте істину, й вона принесе вам визволення». (Іван.8:32;)
Старожил
+1710
|29 Сен 2025
0 Цитировать
Цитата levko1
Чи це гадатель  хоче нас  здивувати своїм "даром"?

Мабуть що так..))

Цитата Preacher
Ви на іншій гілці вдвох з Asher-ом непогано гавкались,

А ось і "товар без обертки".. (по-болотянські "товар лицем")..)

Старожил
+692
|30 Сен 2025
0 Цитировать
Цитата Preacher
Ви на іншій гілці вдвох з Asher-ом

Ваша проблема що ви  не  в змозі бачити свої проблеми (на це завжди є причини) Давайте для прикладу глянем у цій вашій темі.

Але   як завжди бревна в себе не бачу, а бачу як інші "собачаться" і обовязково це всім розкажу.

Старожил
+206
|7 Окт 2025
1 Цитировать

Добрый день, дорогие форумчане. Не могла очень долго зайти на форум.

Сегодня скачала браузер Dolphin. ✅ Смартфон, андроид 12 й.

Вот пишу. Надеюсь этот способ поможет еще кому-то, кроме меня. Смогла таки зайти в свой аккаунт.

Заходите, пишите, делитесь. Пусть форум еще поживет.

Те, кто принадлежит Иисусу Христу, распяли свою греховную природу вместе с её страстями. Если ты любишь сплетни и обсуждение недостатков людей, научись чести...
Старожил
+206
|7 Окт 2025
0 Цитировать

Братья, спасибо, что подняли эту тему. Прочту этот топик...

Те, кто принадлежит Иисусу Христу, распяли свою греховную природу вместе с её страстями. Если ты любишь сплетни и обсуждение недостатков людей, научись чести...
Старожил
+206
|7 Окт 2025
0 Цитировать

Спасибо Вам за эту тему. Об этом важно говорить и размышлять.

Цитата Preacher
13 оставили Господа и стали служить Ваалу и Астартам. 14 И воспылал гнев Господень на Израиля, и предал их в руки грабителей, и грабили их; и предал их в руки врагов, окружавших их, и не могли уже устоять пред врагами своими. 15 Куда они ни пойдут, рука Господня везде была им во зло, как говорил им Господь и как клялся им Господь. И им было весьма тесно. (Суд.2:11-15)
Ценю любовь и верность. Учусь жить в свободе и принципах чести.
Старожил
+216
|9 Окт 2025
0 Цитировать
Цитата doch
Братья, спасибо, что подняли эту тему. Прочту этот топик...
Цитата doch
Спасибо Вам за эту тему. Об этом важно говорить и размышлять.

А як ви вважаєте, чи вплинуло встановлення поганських істуканів на те, що в Україну прийшла війна?

-

Молився я за закінчення цйієї війни, і щоб Бог повернув всіх окупантів назад до росії. Але під час ціеї молитви, в духовному світі я побачив людину у Північній Америці, яка своїми ПОСТАМИ ТА МОЛИТВАМИ підтримувала агресію росії проти України. Завдяки молитвам і постам саме таких людей, ця війна продовжується і гинуть люди; тому я проголосив суд Божий на цю людину бо впізнав її, і ця людина  в Україні є дуже відомою. Проте ця людина не тільки не припинина своїх молитов, але і почала мене проклинати.

- То як гадаєте, чи правильно я зробив, і як взагалі треба вчиняти у таких випадках?

-

П.С. Прохання до послідовників секти "ФОРУМНОГО РЕЙВАХУ", не вчиняти безладу на гілках з важливими темами.

Старожил
+1710
|9 Окт 2025
0 Цитировать
Цитата Preacher
я побачив людину у Північній Америці, яка своїми ПОСТАМИ ТА МОЛИТВАМИ підтримувала агресію росії проти України. Завдяки молитвам і постам саме таких людей, ця війна продовжується і гинуть люди; тому я проголосив суд Божий на цю людину, бо впізнав її.

Одна людина нічого не варта.. навіть якщо вона колдун 13-рівня.. В України набагато більше заступників ніж таких колдунів-сатаністів. Але все йде так, як пророчо Богом написано в Св.Писаннях.. Сьогодні треба дивитися не на земні війни.. які по словам Христа були і будуть в останній час глобально помножуватися.. а на землю Сима. Там вже почалися виконання пророцтв Останнього Часу..

Війна в Україні закінчиться.. настане час "тиші і благодаті".. буде підписаний "договір Аврама".. (по-ходу "німбоносний" нарцис буде приймати дифірамби і спічі)..

Не знаю скільки часу це буде тривати (думаю недовго).. а потім - "зустрічайте антихриста". До цього вже мабуть буде відбудований Храм.

Цитата Preacher
ця людина  в Україні дуже відома.

Ну і хто це..? Сорос.. ні?

Цитата Preacher
То як гадаєте, чи правильно я зробив,

Якщо з Господнього откровення.. то таки да. А якщо з плоті, то це пустий звін..))

Цитата Preacher
як взагалі треба вчиняти у таких випадках?

Отримати вказівку від Господа Христа і Святого Духа..

З повагою.

Старожил
+216
|9 Окт 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
Одна людина нічого не варта.. навіть якщо вона колдун 13-рівня..

30 І шукав Я між ними чоловіка, що поставив би загороду, і став би в виломі перед Моїм обличчям за цей Край, щоб Я не знищив його, та Я не знайшов!

(Иез.22:30)

Хоча це протележний випадок, однак це вказує на те, що навіть одна людина дуже важлива.

-

4 Не ввійде на збори Господні аммонітянин та моавітянин, також десяте їхнє покоління не ввійде на збори Господні, аж навіки,
5 за те, що вони не вийшли назустріч вас із хлібом та водою в дорозі, коли ви виходили з Єгипту, і що найняли були на тебе Валаама, Беорового сина з Петору Араму двох річок, щоб проклясти тебе.

6 Та не хотів Господь, Бог твій, слухати Валаама, і перемінив тобі Господь, Бог твій, те прокляття на благословення, бо любить тебе Господь, Бог твій.

(Втор.23:4-6)

Один віщун і цілий Ізраіль, в переломні моменти цього достатньо, а особлива увага Господа до цієї події підтверджує це.

-

Цитата Asher
Ну і хто це..?

Якби я назвав цю людину, то ніхто не повірив би що це саме він. Проте ви можете спитати у Господа - хто це, або забороняти в ім'я Ісуса тим, хто своїми молитвами та постами підтримує агресію росії проти України.

Старожил
+692
|9 Окт 2025
1 Цитировать
Цитата Preacher
Молився я за закінчення цйієї війни, і щоб Бог повернув всіх окупантів назад до росії. Але під час ціеї молитви, в духовному світі я побачив людину у Північній Америці, яка своїми ПОСТАМИ ТА МОЛИТВАМИ підтримувала агресію росії проти України. Завдяки молитвам і постам саме таких людей, ця війна продовжується і гинуть люди; тому я проголосив суд Божий на цю людину бо впізнав її, і ця людина  в Україні є дуже відомою. Проте ця людина не тільки не припинина своїх молитов, але і почала мене проклинати.

Тобто є дві людини "достойні"   які моляться за війну (за і проти), всіх остальних молитви (Його Церкви) Богові- нуль без палочки.Знайшовся один навіть сильніший за  причера і він крутить світом і керує Богом.Причеру Бог відкрив імя цієї всесильної людини, а от нам убогим цього не дано знати.

Картина маслом.

Старожил
+692
|9 Окт 2025
0 Цитировать
Цитата Preacher
Якби я назвав цю людину, то ніхто не повірив би що це саме він.

Зваблення (обольщение) це велика сила і легко звідти  вирватися не просто (коли легко і чітко бачиш речі, які іншим не дано бачити і тобі раніше цього не дано було).

Видно що ви обіжені на церкву, на те мабуть були якісь причини (наприклад відсторонили від "владного" служіння)...

Старожил
+216
|9 Окт 2025
0 Цитировать
Цитата levko1
Зваблення (обольщение)

Взагалі це два різні слова, зваблення - це "соблазнение", а обольщение це "омана".

Старожил
+692
|9 Окт 2025
0 Цитировать
Цитата Preacher
Взагалі це два різні слова, зваблення - це "соблазнение", а обольщение це "омана".

Ну мені дядько гугл каже що зваблення  це  "обольщение" ,а от омана це "заблуждение".

Але хто для вас гугл, де ВИ ,а де він,чи не так !?

Старожил
+216
|9 Окт 2025
0 Цитировать
Цитата levko1
"заблуждение"

- Заблуда.

Гугля не є носієм української мови.

Деякі з синонімів та діалектизмів які він видає, вживаються лише в особливих випадках і мають інше смислове забарвлення.

Старожил
+692
|9 Окт 2025
0 Цитировать
Цитата Preacher
Деякі з синонімів та діалектизмів

Ця вправа зветься "заболтать".

Старожил
+1710
|11 Окт 2025
0 Цитировать
Цитата Preacher
І шукав Я між ними чоловіка, що поставив би загороду, і став би в виломі перед Моїм обличчям за цей Край, щоб Я не знищив його, та Я не знайшов! (Иез.22:30) Хоча це протележний випадок, однак це вказує на те, що навіть одна людина дуже важлива. -

Цей вірш вказує на зовсім іншу тему.. - тут йдеться про ходатая перед лицем Всемогутнього Бога. І каже про те, що наш Господь Бог чує і реагує навіть на молитву однієї людини.. так як має силу і владу над всім - духовним і матеріальним.. Є тільке одне "але".. (яка молиться згідно з Його волею) - 1Іван.5:14.

У диявола все навпаки.. тому що він не всемогутній. І тим паче.. у нього немає влади над людьми, які його не запрошують і не вклоняються.

Цитата Preacher
Якби я назвав цю людину, то ніхто не повірив би що це саме він.

Ну-у почалося.. Сказав вже - це плітки..

ПРИТЧІ 10:18

Хто втаює ненависть, у того оманливі уста , і хто поширює плітки, той нерозумний.

1 ТИМОФІЯ 5:13

До того ж вони нероби: привчаються ходити по хатах, і не тільки нічого не роблять, а й розносять плітки та надто цікаві; говорять те, чого не личить.

2 КОРИНТЯН 12:20

Та боюся, аби часом, коли прийду, не знайти вас такими, якими б не хотів, і щоб сам не був для вас таким, якого б ви не бажали. Щоб не було сварок, заздрощів, обурення, суперництва, обмов, пліток, пихи, безладдя;

П.С. Вивчай уважно Писання..))

З повагою.

Старожил
+216
|11 Окт 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
Ну-у почалося.. Сказав вже - це плітки..

Плітки́, також зв́оди[1], чутки́ (англ. gossip) — особлива, здебільшого недостовірна інформація (яка спотворює істину), що розповсюджується винятково усною формою («із вуст у вуста»).[2]

Джерело: www.uk.wikipedia.org/wiki/Плітки

Старожил
+692
|11 Окт 2025
0 Цитировать
Цитата Asher
Цей вірш вказує на зовсім іншу тему.. - тут йдеться про ходатая перед лицем Всемогутнього Бога. І каже про те, що наш Господь Бог чує і реагує навіть на молитву однієї людини.. так як має силу і владу над всім - духовним і матеріальним.. Є тільке одне "але".

Є одна важлива деталь, яку як видно автор теми не розуміє.Він постійно апелює до старого заповіту, деколи можна але не тут.

Скорочено:Те що тоді за такі справи- проблеми  міг молитися(вирішувати) один чоловік(помазанець)-сьогодні це робить вже Церква.

Старожил
+216
|11 Окт 2025
0 Цитировать
Цитата levko1
Є одна важлива деталь, яку як видно автор теми не розуміє.
Цитата levko1
Він постійно апелює до старого заповіту, деколи можна але не тут.

17 Ілля був людина, подібна до нас пристрастями, і він помолився молитвою, щоб дощу не було, і дощу не було на землі аж три роки й шість місяців...
18 І він знов помолився, і дощу дало небо, а земля вродила свій плід!  (Яков.5:17,18)

-

Це який Заповіт?

До якого Заповіту апелює Яков?

Чи він теж якусь деталь не розуміє?

Старожил
+692
|12 Окт 2025
0 Цитировать
Цитата Preacher
Чи він теж якусь деталь не розуміє?

Він розумів, тому і писав вище про  Церкву.

Ще раз:

Цитата levko1
Те що тоді за такі справи- проблеми  міг молитися(вирішувати) один чоловік(помазанець)-сьогодні це робить вже Церква.
Старожил
+216
|12 Окт 2025
0 Цитировать
Цитата levko1
Він розумів, тому і писав вище про Церкву.

Курс риторики? Це вже яка за рахунком реінкарнація levko1?

Старожил
+216
|12 Окт 2025
0 Цитировать
Цитата levko1
Ще раз:

Добре, почнемо спочатку:

Цитата Preacher
Молився я за закінчення цйієї війни, і щоб Бог повернув всіх окупантів назад до росії. Але під час ціеї молитви, в духовному світі я побачив людину у Північній Америці, яка своїми ПОСТАМИ ТА МОЛИТВАМИ підтримувала агресію росії проти України. Завдяки молитвам і постам саме таких людей, ця війна продовжується і гинуть люди; тому я проголосив суд Божий на цю людину бо впізнав її, і ця людина в Україні є дуже відомою. Проте ця людина не тільки не припинина своїх молитов, але і почала мене проклинати.

Повторно засвідчую що це видіння від Бога і воно істинне. А те що Бог показав мені саме цю людину свідчить про те, що ця людина має суттєвий вплив на Україну, і може накоїти ще багато лиха. І ті божі люди, які хоч деякий час провели в молитві щоб дізнатись хто це; вже напевно знають. І знають не тому що я це написав, а мають откровення від Бога.

- То тепер, коли ви вже знаєте хто це, просіть у Бога мудрості на то як з цим вчинити, і якими молитвами за цю проблему молитись. Нехай Бог благословить вас!

Старожил
+692
|12 Окт 2025
0 Цитировать
Цитата Preacher
реінкарнація

Казав би відразу: " буддизмом ,(чи іудаїзмом) захоплююсь" - то і питань не було б.

Все зрозуміло .

Старожил
+692
|12 Окт 2025
0 Цитировать
Цитата Preacher
Цитата Preacher
А те що Бог показав мені саме цю людину свідчить про те, що ця людина має суттєвий вплив на Україну, і може накоїти ще багато лиха. І ті божі люди, які хоч деякий час провели в молитві щоб дізнатись хто це; вже напевно знають. І знають не тому що я це написав, а мають откровення від Бога.

Питання: В чому різниця цих двох  постів ?

Старожил
+206
|17 Окт 2025
1 Цитировать

Добрый день всем. Извините, на русском отвечу. Извините, что сразу не ответила Вам.

Кто-то сказал, что война это пробуждение демонических сил в духовном мире.

Один человек точно не может быть причиной войны.

А на счёт высвободить суд Бога на того человека...

У меня не совсем обычное призвание. Т. е. действует пророческий дар. Когда молюсь долго языками, начинает пророчество высвобождаться. Так практически всегда бывает. Поэтому мне ни к чему что-то самой высвобождать, по уму. Я жду, когда слово выйдет в силе Духа. И вообще очень сильно опасаюсь разной отсебятины...

Суд конечно важно по водительству Духа высвобождать...

А любые истуканы и физические обьекты, к которым привязаны демоны, влияют на события. Вопрос насколько сильно влияют...

Я сегодня прочту посты. возможно еще поделюсь своим пониманием...

Цитата Preacher
А як ви вважаєте, чи вплинуло встановлення поганських істуканів на те, що в Україну прийшла війна?
Ценю любовь и верность. Учусь жить в свободе и принципах чести.
Старожил
+216
|17 Окт 2025
0 Цитировать
Цитата doch
Один человек точно не может быть причиной войны.

Так, це правда; проте один почав раніш за всіх. Без коментарів.

Цитата doch
У меня не совсем обычное призвание. Т. е. действует пророческий дар. Когда молюсь долго языками, начинает пророчество высвобождаться. Так практически всегда бывает.

То якщо буде час, помоліться на язиках за цього чоловіка, можливо і вам щось відкриється, бо це дуже важливо для України і українців, і це не перебільшення.

Цитата doch
А любые истуканы и физические обьекты, к которым привязаны демоны, влияют на события. Вопрос насколько сильно влияют...

Звісно це не першопричина, це з однієї сторони - лакмусовий папірець духовного стану держави(міста,села), а з іншої - причина подальшого погіршання ситуації.

Дехто вважає що закривши за собою двері церви, вони всі проблеми залишають назовні.

Згадаємо випадок з непослухом Ахана, та випадок з переписом царя Давида; коли грішили по одному, а відповідав весь Ізраїль, і в обох випадках це призвело до загибелі людей.

Старожил
+216
|17 Окт 2025
0 Цитировать

До речі, навпроти Перуна в метрах 15-ти ще встановлений метровий Перунчик, скорше за все - Дажбог. Перуна щедро вкрили лаком, мабуть в кілька шарів; ще там є монументальна шпаківня, яка дивиться на Перуна, притому в буквальному сенсі, - мабуть відеонагляд.

- Ось такий собі паганський пантеон в Каштановому гаю славетного міста Києва.

1 2 3

Встановили Перуна.

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы