І шукав Я між ними чоловіка, що поставив би загороду, і став би в виломі перед Моїм обличчям за цей Край, щоб Я не знищив його, та Я не знайшов! (Иез.22:30) Хоча це протележний випадок, однак це вказує на те, що навіть одна людина дуже важлива. -
Цей вірш вказує на зовсім іншу тему.. - тут йдеться про ходатая перед лицем Всемогутнього Бога. І каже про те, що наш Господь Бог чує і реагує навіть на молитву однієї людини.. так як має силу і владу над всім - духовним і матеріальним.. Є тільке одне "але".. (яка молиться згідно з Його волею) - 1Іван.5:14.
У диявола все навпаки.. тому що він не всемогутній. І тим паче.. у нього немає влади над людьми, які його не запрошують і не вклоняються.
Якби я назвав цю людину, то ніхто не повірив би що це саме він.
Ну-у почалося.. Сказав вже - це плітки..
ПРИТЧІ 10:18
Хто втаює ненависть, у того оманливі уста , і хто поширює плітки, той нерозумний.
1 ТИМОФІЯ 5:13
До того ж вони нероби: привчаються ходити по хатах, і не тільки нічого не роблять, а й розносять плітки та надто цікаві; говорять те, чого не личить.
2 КОРИНТЯН 12:20
Та боюся, аби часом, коли прийду, не знайти вас такими, якими б не хотів, і щоб сам не був для вас таким, якого б ви не бажали. Щоб не було сварок, заздрощів, обурення, суперництва, обмов, пліток, пихи, безладдя;
П.С. Вивчай уважно Писання..))
З повагою.