Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Встановили Перуна.

Старожил
+216
|1 Июл 2025
1 Цитировать

Поки "маленькі" українці доводять один одному свою українськість, пагани не сплять.

8 Избрали новых богов, от того война у ворот...
(Суд.5:8)
Справжні християни знають звідки приходить війна.

19 И если вы скажете: "за что Господь, Бог наш, делает нам все это?", то отвечай: так как вы оставили Меня и служили чужим богам в земле своей, то будете служить чужим в земле не вашей.
(Иер.5:19)
Нещодавно встановили Перуна в каштановому гаю, і це далеко не перший - але кому це насправді потрібно?
3 О, Господи! очи Твои не к истине ли обращены? Ты поражаешь их, а они не чувствуют боли; Ты истребляешь их, а они не хотят принять вразумления; лица свои сделали они крепче камня, не хотят обратиться.
(Иер.5:3)

Bible Preacher Ministries
Старожил
+216
|1 Июл 2025
1 Цитировать

www.youtube.com/watch?v=g2FjVid8p6U

www.youtube.com/watch?v=w3vgEt2DM4Y

www.youtube.com/watch?v=gPRrYGEMeCE

То може християни хоч молитися почали би?

Чи ці ссилки теж видялять, щоб ютуб не рекламували?

Старожил
+692
|2 Июл 2025
0 Цитировать
Цитата Preacher
Нещодавно встановили Перуна в каштановому гаю, і це далеко не перший - але кому це насправді потрібно?

Можливо це для вас?

25 В ту ночь сказал ему Господь: возьми тельца из стада отца твоего и другого тельца семилетнего, и разрушь жертвенник Ваала, который у отца твоего, и сруби священное дерево, которое при нём,

26 и поставь жертвенник Господу, Богу твоему, на вершине скалы сей, в порядке, и возьми второго тельца и принеси во всесожжение на дровах дерева, которое срубишь.

27 Гедеон взял десять человек из рабов своих и сделал, как говорил ему Господь; но как сделать это днём он боялся домашних отца своего и жителей города, то сделал ночью.

Старожил
+216
|2 Июл 2025
1 Цитировать
Цитата levko1
Можливо це для вас?

То можливо, требо було спочатку помолитсь і спитати у Бога - це для мене, чи ні?

-

6 На стенах твоих, Иерусалим, Я поставил сторожей, которые не будут умолкать ни днем, ни ночью. О, вы, напоминающие о Господе! не умолкайте, -
7 не умолкайте пред Ним, доколе Он не восстановит и доколе не сделает Иерусалима славою на земле.
(Ис.62:6-7)

Сторожа в Україні замість молитви, займалась пустими балачками та відступом, от і маємо 12-й рік війни.

- То вони і повинні були би зараз займатись ціми ідолами - проте знаю що навіть пальцем не поворухнуть.

Старожил
+692
|2 Июл 2025
1 Цитировать
Цитата Preacher
То можливо, требо було спочатку помолитсь і спитати у Бога - це для мене, чи ні?

То підете валити перуна, чи боязко? Можна тоді вночі.

Старожил
+216
|2 Июл 2025
1 Цитировать
Цитата levko1
То підете валити перуна, чи боязко? Можна тоді вночі.

В Штатах ви вже всі тотеми повалили - чи ви тільки форумний фахівець?

Ви ж один з них, і це не метафора.

Старожил
+692
|2 Июл 2025
1 Цитировать
Цитата Preacher
В Штатах ви вже всі тотеми повалили

"Ідол в світі є ніщо"-звідки це?

Цитата Preacher

Не зрозумів, кажіть прямо.

Старожил
+216
|2 Июл 2025
1 Цитировать
Цитата levko1

З того самого послання з якого і це:

-

19 Что же я говорю? То ли, что идол есть что-нибудь, или идоложертвенное значит что-нибудь?
20 Нет, но что язычники, принося жертвы, приносят бесам, а не Богу. Но я не хочу, чтобы вы были в общении с бесами.
21 Не можете пить чашу Господню и чашу бесовскую; не можете быть участниками в трапезе Господней и в трапезе бесовской.
22 Неужели мы решимся раздражать Господа? Разве мы сильнее Его? (1Кор.10:19-22)

Цитата levko1
Не зрозумів, кажіть прямо.

Прямо для прямих.

Старожил
+692
|3 Июл 2025
1 Цитировать
Цитата Preacher
З того самого послання з якого і це: - 19 Что же я говорю? То ли, что идол есть что-нибудь, или идоложертвенное значит что-нибудь? 20 Нет, но что язычники, принося жертвы, приносят бесам, а не Богу. Но я не хочу, чтобы вы были в общении с бесами. 21 Не можете пить чашу Господню и чашу бесовскую; не можете быть участниками в трапезе Господней и в трапезе бесовской.

Тобто ви бачили віруючих  Києва (і не тільки) які разом з язичниками "поклонялись" перуну- деруну, або просто вітали язичників за їх поклоніння , чи може якісь атрибути перуна, ви бачили в церквах Києва?

Думаю що ні , тоді це не доречно.

Цитата Preacher
Прямо для прямих.

Ви рішили "поумничать".Буває.

Старожил
+216
|3 Июл 2025
1 Цитировать

1 И пришел Ангел Господень из Галгала в Бохим и в Вефиль и к дому Израилеву и сказал им: так говорит Господь: Я вывел вас из Египта и ввел вас в землю, о которой клялся отцам вашим дать вам, и сказал Я: `не нарушу завета Моего с вами вовек;
2 и вы не вступайте в союз с жителями земли сей; богам их не поклоняйтесь, изваяния их разбейте, жертвенники их разрушьте'. Но вы не послушали гласа Моего. Что вы это сделали?
3 И потому говорю Я: не стану уже переселять людей сих, которых Я хотел изгнать, не изгоню их от вас, и будут они вам петлею, и боги их будут для вас сетью.
4 Когда Ангел Господень сказал слова сии всем сынам Израилевым, то народ поднял громкий вопль и заплакал.
(Суд.2:1-5)

Старожил
+216
|3 Июл 2025
1 Цитировать

11 тогда сыны Израилевы стали делать злое пред очами Господа и стали служить Ваалам;
12 оставили Господа Бога отцов своих, Который вывел их из земли Египетской, и обратились к другим богам, богам народов, окружавших их, и стали поклоняться им, и раздражили Господа;
13 оставили Господа и стали служить Ваалу и Астартам.
14 И воспылал гнев Господень на Израиля, и предал их в руки грабителей, и грабили их; и предал их в руки врагов, окружавших их, и не могли уже устоять пред врагами своими.
15 Куда они ни пойдут, рука Господня везде была им во зло, как говорил им Господь и как клялся им Господь. И им было весьма тесно.
(Суд.2:11-15)

Старожил
+216
|4 Июл 2025
1 Цитировать

6 Сыны Израилевы продолжали делать злое пред очами Господа и служили Ваалам и Астартам, и богам Арамейским, и богам Сидонским, и богам Моавитским, и богам Аммонитским, и богам Филистимским; а Господа оставили и не служили Ему.
7 И воспылал гнев Господа на Израиля, и Он предал их в руки Филистимлян и в руки Аммонитян;
8 они теснили и мучили сынов Израилевых с того года восемнадцать лет, всех сынов Израилевых по ту сторону Иордана в земле Аморрейской, которая в Галааде.
9 Наконец Аммонитяне перешли Иордан, чтобы вести войну с Иудою и Вениамином и с домом Ефремовым. И весьма тесно было сынам Израиля.
10 И возопили сыны Израилевы к Господу, и говорили: согрешили мы пред Тобою, потому что оставили Бога нашего и служили Ваалам.
11 И сказал Господь сынам Израилевым: не угнетали ли вас Египтяне, и Аморреи, и Аммонитяне, и Филистимляне,
12 и Сидоняне, и Амаликитяне, и Моавитяне, и когда вы взывали ко Мне, не спасал ли Я вас от рук их?
13 А вы оставили Меня и стали служить другим богам; за то Я не буду уже спасать вас:
14 пойдите, взывайте к богам, которых вы избрали, пусть они спасают вас в тесное для вас время.
(Суд.10:6-14)

Старожил
+692
|4 Июл 2025
1 Цитировать
Цитата Preacher
жертвенники их разрушьте'.

Так я ж вам  з самого початку це  пропонував :

Цитата levko1
То підете валити перуна, чи боязко?

Чи ви вмієте тільки на словах? Тоді не треба "ходити" в   старий заповіт, з його буквальними діями.

Старожил
+216
|5 Июл 2025
1 Цитировать
Цитата levko1

15 и долготерпение Господа нашего почитайте спасением, как и возлюбленный брат наш Павел, по данной ему премудрости, написал вам,
16 как он говорит об этом и во всех посланиях, в которых есть нечто неудобовразумительное, что невежды и неутвержденные, к собственной своей погибели, превращают, как и прочие Писания.
17 Итак вы, возлюбленные, будучи предварены о сем, берегитесь, чтобы вам не увлечься заблуждением беззаконников и не отпасть от своего утверждения,
(2Пет.3:15-17)

Цитата levko1
Тобто ви бачили віруючих Києва (і не тільки) які разом з язичниками "поклонялись" перуну- деруну, або просто вітали язичників за їх поклоніння , чи може якісь атрибути перуна, ви бачили в церквах Києва?

6 Он дал нам способность быть служителями Нового Завета, не буквы, но духа, потому что буква убивает, а дух животворит. (2Кор.3:6)

Люди які вклоняються ідолам а по суті бісам, знаходяться не в церквах, хоча є і такі. Ці люди живуть і в моєму місті ткаож, вони і ставлять своїх ідолів. Проте відношення Бога до ідолів не змінилось, і кара за це така сама як і в Старому Заповіті. А ті християни які це не розуміють, за це і страждають. Багато міст і сіл в Україні РОЗРУШЕНІ ВЩЕНТ, там не залишилось нічого окрім будівельного сміття та залишків людей, в тому числі і тих християн, які думали що служіння ідолам та відступництво їх не стосується.

-

У вас в Штатах вже є свій американській "Янукович", були і свої майдани - в Нью-йорку та в Каліфорнії, і до війни в Ірані ви вже трохи долучились. Тобто Штати ідуть тією самою дорогою що і Україна.

Старожил
+216
|5 Июл 2025
1 Цитировать

11 Но я писал вам не сообщаться с тем, кто, называясь братом, остается блудником, или лихоимцем, или идолослужителем, или злоречивым, или пьяницею, или хищником; с таким даже и не есть вместе.
(1Кор.5:11)

Вони тільки називаються братами та сестрам, і зовні на християх схожі, проте їх бажання, думки та сутність зовсім інші - вони друзі цього світу, вони і ходять за бажаннями цього світу.

Всі хто бажає бути в єдності з відступниками - отримає їх нагороду.

Старожил
+692
|5 Июл 2025
1 Цитировать
Цитата Preacher
У вас в Штатах вже є свій американській "Янукович", були і свої майдани - в Нью-йорку та в Каліфорнії,

Попробував розгадати ваші ребуси - виходить  ви "цікавий" персонаж.

Цитата Preacher
Цитата Preacher
і до війни в Ірані ви вже трохи долучились. Тобто Штати ідуть тією самою дорогою що і Україна.

Ага,це значить по вашому, Україна розпочала війну...

Цитата Preacher
Вони тільки називаються братами та сестрам, і зовні на християх схожі, проте їх бажання, думки та сутність зовсім інші - вони друзі цього світу, вони і ходять за бажаннями цього світу.

Є така пісня:"Бог не спросит о других, О грехах ли знал тьі их, Но как тьі жил спросит он тебя".

У вас явні перегиби в цьому.

Старожил
+216
|5 Июл 2025
1 Цитировать
Цитата levko1
Попробував розгадати ваші ребуси

Навіть не намагайтесь.

Цитата levko1

А це не при американському "Януковичу" хтось з Афганістану тікав, залишаючи техніку та трупи своїх військовіх? Начебто ту війну ви теж почали.

Цитата levko1
Є така пісня:"Бог не спросит о других, О грехах ли знал тьі их, Но как тьі жил спросит он тебя".

Хмм. У мене не спросить, але і у вас також - бо:

Цитата Preacher
Старожил
+692
|5 Июл 2025
1 Цитировать
Цитата Preacher
Навіть не намагайтесь.
Цитата levko1

То хто війну рзпочав на території України?

Старожил
+216
|5 Июл 2025
1 Цитировать
Цитата levko1
То хто війну рзпочав на території України?

У вас проблеми з пам'яттю?

Спитайте у Гугля, він все вам докладно розповість...

Старожил
+216
|5 Июл 2025
1 Цитировать

1 Сыны Израилевы продолжали делать злое пред очами Господа, и предал их Господь в руки Филистимлян на сорок лет.  (Суд.13:1)

Старожил
+692
|5 Июл 2025
0 Цитировать
Цитата Preacher
Спитайте у Гугля, він все вам докладно розповість...

"Зїзжаєте".

Але я то зрозумів  ваше "бачення". Ви порівнюєте українські майдани з американськими хаотичними лівацькими погромами.Які несуть хаос, попрання законів і порядку, в країні.

Я не ідеалізую українські майдани, але бачу деякі плюси, ну хоч би в тому що Україна збавилась від позорища президента-шапкокрада, якого рашистський кегебешний режим спеціально привів до влади, щоб показати які ущербні українці, кого  президентом вибрали і т.д.

Цитата levko1
Цитата Preacher
Хмм. У мене не спросить,

Запитає, ще й як запитає. А те що бачите над своєю головою німб -не допоможе.

Цитата Preacher
але і у вас також - бо:

Мене Він і тепер про це запитує, "щоб потім не бути засудженим з цим  світом".Добре було б щоб і вас не було засуджено, за теперішнє бачення всіх кругом грішними, крім себе.

Старожил
+692
|5 Июл 2025
1 Цитировать
Цитата Preacher
Люди які вклоняються ідолам а по суті бісам, знаходяться не в церквах, хоча є і такі. Ці люди живуть і в моєму місті ткаож, вони і ставлять своїх ідолів. Проте відношення Бога до ідолів не змінилось, і кара за це така сама як і в Старому Заповіті. А ті християни які це не розуміють, за це і страждають. Багато міст і сіл в Україні РОЗРУШЕНІ ВЩЕНТ, там не залишилось нічого окрім будівельного сміття та залишків людей, в тому числі і тих християн, які думали що служіння ідолам та відступництво їх не стосується.

Ви показуєте що користуєтесь біблією, але маєте однобокий підхід. У вас Бог страшилка ,який  тільки і думає як би ще наказати і вигубити людей.

Люди самі по своїй злій волі розпочинють війни, Бог же бажає щоб людина в першу чергу отримала спасіння душі і жила в мирі на землі.

Декілька прикладів для роздумування:Ви задумувались коли небудь над словами Христа, про тих вісімнадцять людей, на яких впала силоамська башта?

Або ще таке,Коли перших  християн зїдали звіри,на аренах цирку, це що Бог наказував цих християн?

І таких питань ще багато,  які дають можливість мати не однобокий підхід.

Старожил
+216
|5 Июл 2025
0 Цитировать
Цитата levko1
Ви показуєте що користуєтесь біблією, але маєте однобокий підхід. У вас Бог страшилка ,який тільки і думає як би ще наказати і вигубити людей.

Як це корелюється з цим?:

Цитата levko1
Декілька прикладів для роздумування:Ви задумувались коли небудь над словами Христа, про тих вісімнадцять людей, на яких впала силоамська башта?

-

Цитата levko1
Ви показуєте що користуєтесь біблією, але маєте однобокий підхід.

Вам відомо що відчуває людина коли до неї наближається звук "мопеда"?

Відступники, відповідно слова Божого, настільки втрачають свовість і розум, що роблять рейвах навіть на тих гілках форума, де йдеться про життя мільйонів людей.

- Бо вони "свято" вірять, що всіляка неправда не є гріхом до смерті. Тому вони, "на користь справі", здатні сказати чи написати будь-яку неправду. Це одна з рис, якими вони відрізняються від справжніх християн.

Старожил
+216
|5 Июл 2025
1 Цитировать

7 Пойди, скажи Иеровоаму: так говорит Господь Бог Израилев: Я возвысил тебя из среды простого народа и поставил вождем народа Моего Израиля,

8 и отторг царство от дома Давидова и дал его тебе; а ты не таков, как раб Мой Давид, который соблюдал заповеди Мои и который последовал Мне всем сердцем своим, делая только угодное пред очами Моими;

9 ты поступал хуже всех, которые были прежде тебя, и пошел, и сделал себе иных богов и истуканов, чтобы раздражить Меня, Меня же отбросил назад;

10 за это Я наведу беды на дом Иеровоамов и истреблю у Иеровоама до мочащегося к стене, заключенного и оставшегося в Израиле, и вымету дом Иеровоамов, как выметают сор, дочиста;

11 кто умрет у Иеровоама в городе, того съедят псы, а кто умрет на поле, того склюют птицы небесные; так Господь сказал.

(3Цар.14:7-11)

Старожил
+3873
|6 Июл 2025
1 Цитировать

мир вам.

нажаль є таке. і все більше, наче як жарт, а наче і ні.

треба молитись, забороняти сатан.силам.

можливо, люди зневірилися в істинного Бога..

Старожил
+216
|6 Июл 2025
1 Цитировать
Цитата алеб
нажаль є таке. і все більше, наче як жарт, а наче і ні.

Один чоловік проходив поряд, коли вони навколо жертовника круги хороводили і жертви приносили, і його намагались жертовним хлібом пригостити, - все по-справжньому.

Цитата алеб
треба молитись, забороняти сатан.силам.

Так, треба молитись і протидіяти ідолопоклонству, але не у єдності з відступниками, які відступили від істини. Бо зараз така мода пішла, всі за єдність ратують і йдуть з відступниками лобизатись.

І за Гедеонів, яких Бог до цього призиває, теж треба молитись.

Цитата алеб
можливо, люди зневірилися в істинного Бога..

Людей зневірили.

І через проповідь прекрученого евангелія, і через чаклуньські молитви, особливо через молитви.

Люди під впливом цих чаклунських молитов як одурманені стають.

Старожил
+216
|6 Июл 2025
1 Цитировать

https://www.youtube.com/watch?v=Q7HWswyZyTE

В штатах загинули діти християн.

- Чому потрібно з'ясувати - в чому справжня причина трагедії?

Щоб трагедія не повторювалась, бо якщо гріх не покаяний, то він притягую до себе Божу кару.

Треба щоб хтось, кому до цього не байдуже, взяв піст на 3 дні, і молився щоб Бог відкрив - за який гріх треба каяття.

Старожил
+3873
|7 Июл 2025
0 Цитировать

мир вам.

втратили силу і дари Духа, коли пішли за світом цим (вірогідно, із самих благих міркувань). все.

имеющие вид благочестия, силы же его - отрекшиеся.

каятися в своїх гріхах. непрощення в 1 чергу.

Старожил
+216
|7 Июл 2025
1 Цитировать
Цитата алеб
непрощення в 1 чергу

Так, серед відступників дуже багато прихованої ненависті, вони ненавидять за будь-що що їм не сподобалось. Навіть якщо спілкуватись з ними дуже обережно і ввічливо, вони все одно перекрутять все на свій лад, і скоріш за все знайдуть привід для ненависті. Тому Павел і дав пораду - обходити їх стороною.

-

11 Но я писал вам не сообщаться с тем, кто, называясь братом, остается блудником, или лихоимцем, или идолослужителем, или злоречивым, или пьяницею, или хищником; с таким даже и не есть вместе.
(1Кор.5:11)

-

Проте я не поставив би цей гріх на перше місце, - головна проблема відступу та відступників, це хибні віровчення. І в першу чергу, за що треба молитись, це щоб Бог беріг нас від оманливих і хибних віровчень.

-

12 Тогда они поняли, что Он говорил им беречься не закваски хлебной, но учения фарисейского и саддукейского.
(Матф.16:12)

1 ..... Он начал говорить сперва ученикам Своим: берегитесь закваски фарисейской, которая есть лицемерие.
(Лук.12:1)

-

Лицемірне тулмачення Слова Божого (на свою користь), або ставлення його під сумнів, - це і є корені теперішнього відступу.

Старожил
+692
|7 Июл 2025
0 Цитировать
Цитата Preacher
Як це корелюється з цим?:

Там ключові слова що ті люди ( на яких впала башта) не були грішніші за інших.

Зрозуміло до чого це?

Цитата Preacher
В штатах загинули діти християн.

У вас не зовсім  вірна інформація.

Цитата Preacher
- Чому потрібно з'ясувати - в чому справжня причина трагедії? Щоб трагедія не повторювалась, бо якщо гріх не покаяний, то він притягую до себе Божу кару.

Христос сказав що різним катаклізмам необхідно бути, а ви  своїм  однобоким баченням знову "ліпите вовка з глини".

Цитата Preacher
реба щоб хтось, кому до цього не байдуже, взяв піст на 3 дні, і молився щоб Бог відкрив - за який гріх треба каяття.

А вам  хто не дозволяє цього робити?

Ви так вірите то вперед, чи ви із тих  кому байдуже?

1 2

Встановили Перуна.

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы