Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

хто може принести нормальний мир Україні?

Местный
+3
|20 Янв 2026
0 Цитировать

люди говорять, люди планують. звісно шо Бог може усе але кого Він буде використовувати? дай Боже миру і добра нашій постраждалій Україні

як віриш так і живеш, як служиш Богу так і отримуєш
Местный
+3
|21 Янв 2026
0 Цитировать

Мир в Україні можливий але для цього треба бажання багатьох людей у світі і щоб ці люди ефективно діяли для досягнення цієї мети

Местный
+3
|21 Янв 2026
0 Цитировать

О Боже нам потрібен мир і нормальний мир, неможливе людям можливе Богу. Нехай буде воля Твоя

Старожил
+1714
|22 Янв 2026
1 Цитировать

Мир обов'язково прийде... Але нам християнам треба добре розуміти, що він не буде таким яким його очікують всі.

«Ви пізнаєте істину, й вона принесе вам визволення». (Іван.8:32;)
Местный
+3
|23 Янв 2026
1 Цитировать

Мир в Україні можливий і добре сказав наш друг шо він обовьязково буде

Местный
+3
|26 Янв 2026
0 Цитировать

Бог може усе тому шо Він Всемогутній

Местный
+3
|30 Янв 2026
0 Цитировать

росія і росіяни поважають і побоюються тільки Китай. треба просити або вмовляти владу Китаю шоб вони натиснули на росію і шоб росія припинила вогонь. якшо не мир то перемир'я і зупинка вогня. як ніяк а ідея непогана. треба шось робити і добиватися нормального результату. уся слава Богу

Местный
+3
|3 Фев 2026
0 Цитировать

Мир в Україні можливий

Местный
+3
|5 Фев 2026
0 Цитировать

Бог може усе. зараз я вважаю шо треба просити владу Китаю шоб вони попрохали росію припинити вогонь

Местный
+3
|6 Фев 2026
0 Цитировать

Китай може зупинити Росію бо рос ія сильно залежна від Китаю і основний партнер рос її це Китай

Местный
+3
|11 Фев 2026
0 Цитировать

Треба просити Китай шоб Китай допоміг Україні і шоб влада Китаю наказала росіянам припинити вогонь

Местный
+3
|11 Фев 2026
0 Цитировать

Мир в Україні можливий і одного дня він настане

Старожил
+1714
|12 Фев 2026
0 Цитировать
Треба просити Китай шоб Китай допоміг Україні

Ти це серйозно?

Местный
+3
|12 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
Ти це серйозно?

так я думаю так тому шо Китай основний партнер раші і якби не Китай то ми б вже відбилися від москалів. Китай велика країна і від китайців багато чого залежить у світі як і від США. мир в Україні можливий

Старожил
+1714
|13 Фев 2026
0 Цитировать
так я думаю так тому шо Китай основний партнер раші і якби не Китай то ми б вже відбилися від москалів.

Китайців багато.. і всі їсти хочуть. Чайнатаун, сам дивиться що б йому собі урвати.. На даний час, раша за свій далекий схід купує його допомогу.

Тому поки що все як у тій басні: - "А Васько слухає, та їсть..".

З повагою.

Местный
+3
|13 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
Китайців багато.. і всі їсти хочуть. Чайнатаун, сам дивиться що б йому собі урвати..

з'явилися перші гарні ластівки з Китаю. Китай виділив гуманітарну допомогу для України. це означає шо слова українців доходять до адресатів. дай Боже спокою Україні

Местный
+3
|13 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
Тому поки що все як у тій басні:

хтось слухає басні а хтось пригадує притчі Ісуса і тримається Слова Божого кожен день і кожну хвилину. Бог є любов.

усе. ото написали - усе. усе знає тільки Бог і Він створив і вас і мене і в Нього є і залишається план на нас і на інших

Местный
+3
|13 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
З повагою.

добре шо з повагою але ж за словами кожному треба слідкувати.

дай Боже спасіння і спокою Україні.

Старожил
+1714
|14 Фев 2026
1 Цитировать
з'явилися перші гарні ластівки з Китаю.

Це може бути "хід конем".. чайнатауни дуже хитрі. Я їх ще з Монголії пам'ятаю.

хтось слухає басні а хтось пригадує притчі Ісуса і тримається Слова Божого кожен день і кожну хвилину.

Ти це про китайців?

усе знає тільки Бог і Він створив і вас і мене і в Нього є і залишається план на нас і на інших

Ось з чого і треба починати.. Все що відбувається в Україні - давно визначено і заплановано Господом Богом. І все закінчиться так, як Він визначив.. Я бачу, як Господь наш не дав поневолити рашистам Україну в 2022 році.. Коли у наших солдат практично були лише АК, і трохи присланих Байденом джавелінів.. Коли на Україну дійсно сунула страшна орда з боліт, розтянута по дорогам в 60-80 км. - в танках, БМП і літаках в небі.. Я сам це бачив з - 4:30.24.02.2022. Це був жах..

А потім я бачив, тільки Бог знає - ким и чим спалені і побиті ці броньовані машини-смерті.. а намертво застрягших в полях, та потоплених в річках.. було ще більше. Тому я завжди кажу кожному хто це чує -  Господь нас зберіг тоді -  збереже і сьогодні.. Він почав і Він закінчить.. Слава і хвала Богу Живому..!

З повагою.

Местный
+3
|14 Фев 2026
0 Цитировать

Бог є Альфа і Омега Він початок і кінець

Местный
+3
|16 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
Це може бути "хід конем".. чайнатауни дуже хитрі

дехто можепіти на хитрість але є і звичайні люди.

треба просити владу Китаю вплинути на росію шоб припинили вогонь

Старожил
+1714
|17 Фев 2026
0 Цитировать
Бог є Альфа і Омега Він початок і кінець

І все..?

дехто можепіти на хитрість але є і звичайні люди.

Звичайні чайнатауни під жорстким контролем КПК і оперів КГБ.

треба просити владу Китаю вплинути на росію шоб припинили вогонь

Таке можливо мабуть... якщо подарувати чайнатауну частину родючих земель України, разом з корисними копалинами.

Местный
+3
|17 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
І все..?

звісно шо не все

Цитата Asher
Таке можливо мабуть... якщо подарувати чайнатауну

треба пояснити шо багато українців загинуло і світове суспільство просто має зрозуміти це. влада Китаю теж може знати шо так багато жертв

Местный
+3
|17 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
Таке можливо мабуть... якщо подарувати чайнатауну частину

пояснювати позицію держави це робота дипломатів. поки шо про земельні подарунки я нічого не чув і ніхто з українців державною землею не торгує і не дарить і тим паче Китаю який знаходиться за немало тисяч кілометрів від нашої України

Местный
+3
|17 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
Звичайні чайнатауни під жорстким контролем КПК і оперів КГБ.

ви думаєте у Китаї є ті ж самі опери шо були у срср? звідки у вас думки про правоохоронців Китаю? от чи є там якісь опери мені не відомо, оперативні підрозділи і оперативні працівники є а от саме опера які були у срср і після срср то це якась загадка. до речі у вас є якісь знайомі з Китаю?

Местный
+3
|17 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
Мир обов'язково прийде... Але нам християнам треба добре розуміти, що він не буде таким яким його очікують всі.

оце гарні і чудові слова

Местный
+3
|17 Фев 2026
0 Цитировать

о Боже нам треба мир або перемир'я

Старожил
+1714
|21 Фев 2026
0 Цитировать

Болотна імперія, під владою червоного демона, цього не хоче. І їй в цьому, сприяє ще й рудий маразматичний нарцис.

П.С. В Книзі Данила, пророче сказано про домовленості двох царів.. де один із них буде хітрійший іншого. Якщо це про рудого і бункерного.. то поки що на нього претендує цар болотної імперії..

А може це про договір рудого з Натаньягу.. де рудий підведе Ізраїль до написаного в Писаннях пророцтва..??

З повагою.

Местный
+3
|21 Фев 2026
0 Цитировать

Слово Боже каже шо те що неможливе людині можливо Богу

Старожил
+1714
|24 Фев 2026
0 Цитировать
Слово Боже каже шо те що неможливе людині можливо Богу

Достеменно ніхто в всесвіті не знає, що зараз робить і планує Господь Бог. Це Його особиста і беззаперечна прерогатива.. Але все ж, тим хто народжений Згори і ведений Святим Духом, щось побачити можна. Перше що я бачу.. це то, що Бог буде судити племена і народи.. а не солянку з різних племен, об'єднаних назвою імперіїї. Тому остання імперія на землі має бути розділена. Друге що я бачу.. це те, що як було з початку народження Христом Його Церкви.. так мабуть буде і в останній час.

Тоді Бог, (з відомих описаних причин), залишив місце першого Свого Пробудження і явленої Ним Слави.. і перемістив пробудженя і Свою Славу - в Сирію.. Практично туди, звідки завжди була загроза для Його старозаповітнього народу.. землю наповнену поганством і ненависними Йому ідолами.

Мабуть і ти теж бачиш.. як сьогодні, колись земля Його Слави і евангельского Пробудження.. становиться землею-постхристиянскою.. з різними лжевчителями і лжеапостолами.. багато з яких погрузли в різних гріхах (аж до секс.збочень) і тепер перекручують Св.Писання - підганяючи Слово Боже під всі ці свої дії. Туди ще й перемістилися (сховалися) подібні із України та Московії. Церква там стала "ожирілою", зарозумілою і дуже гордо-впевненою.. І це не секрет.

П.С. Очікуємо останнього Пробуждження і явлення Слави Божої. Не буду ставить на це місце лише Україну.. думаю сюди ввійдуть пострадянські народи і племена теж. Думаю так.

1 2

хто може принести нормальний мир Україні?

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы