Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

хто може принести нормальний мир Україні?

Старожил
+1716
|4 Июн 2026
0 Цитировать
неможливе людям можливо Богу

Все йде по Божому плану. Останній час.. тому може бути, що війна в Україні переросте в глобальну, світову.. Зараз на світовій арені з'явилися дві супер-держави (військові технології), які ніхто раніше не рахував по серйозному..  це Україна і Іран. "Шлях для царів" вже готовий..

Послухай це...

П.С. Напишеш що думаєш..

З повагою.

«Ви пізнаєте істину, й вона принесе вам визволення». (Іван.8:32;)
Писатель
+11
|5 Июн 2026
1 Цитировать
Цитата Asher
тому може бути, що війна в Україні переросте в глобальну,

негарні слова , негарні побажання. прямо диявольські слова із пекла.

Цитата Asher
Зараз на світовій арені

бо так возлюбив Бог світ шо віддав Сина Свого єдинородного Ісуса Христа шоб кожен хто вірує не загинув але мав вічне життя.

Цитата Asher
це Україна і Іран.

Україна зараз відома але не супердержава. Іран так собі - мусульманська країна трохи відстала трохи безбожна але релігійна з серйозними релігійними правилами життя. грішники є і там і там але більше грішників у Росії, раші яка воює з Україною і яка активно торгує з Іраном. відео це я поки шо дивитися не хочу тому шо воно на російській мові і є багато різних пророків і пророків-брехунів про яких написано у новому завіті біблейському. знімають усяки люди відео на яких хотять шось заробити або повести народ за собою і антихрист захоче об'явити себе Богом і повести за собою людей на смерть або на гріх. люди читайте Біблію і залишайтесь з Богом

Цитата Asher
Напишеш що думаєш..

написав. читайте Біблію і залишайтесь з Богом

як віриш так і живеш, як служиш Богу так і отримуєш
Писатель
+11
|5 Июн 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
"Шлях для царів" вже готовий.. Послухай це...

дивно і незвичайно коли віруючі дивляться усяку невідому і неперевірену інформацію з інтернету та щей постять шоб інші ото невідомо шо дивилися. друже Валера коли ви будете Біблію людям поясняти? книга об'явлення це тільки одна з книг нового завіту там ще є. Бог є Альфа і Омега, початок і кінець, важливий і початок і кінець а не тільки кінець. так от у кінці Агнець переможе звіра не звір переможе Агнця а Агнець переможе звіра. робіть правильні висновки

Старожил
+1716
|8 Июн 2026
0 Цитировать
негарні слова , негарні побажання. прямо диявольські слова із пекла.

Думки інших, які інакші ніж твої.. ти звеш "диявольскіми словами із пекла"... Просто супер!

Україна зараз відома але не супердержава.

Супердержава не сенсі рівня економіки і життя.. а в сенсі сучасних військових стратегій і технологій.. Це признають навіть сша.. Вони сьогодні вчаться і переймають це все у України.

іран теж виходячи из цього, сьогодні відкрито диктує свої правила цілому світу.. навіть сша. Ми ж всі вже бачимо, вплив ірану на світову економіку.. і відступати вони явно поки-що не збираються.

відео це я поки шо дивитися не хочу тому шо воно на російській мові

Мова не може бути ворогом.. Дуже сподіваюсь.. ти ж не нацист..

є багато різних пророків і пророків-брехунів про яких написано у новому завіті біблейському

Там не від людини пророцтва, а про те що на наших очах вже відбувається те.. про що Бог вже сказав в Своєму Слові ще за тисячі років.

Так що можеш переадресувати свої претензії безпосередньо до Автора.

люди читайте Біблію

Сам то ти бачу, не дуже цим займаєшся..

Та й Біблію не читати потрібно.. а вивчати. При чому дуже уважно, і спільно зі Святим Духом.

З повагою.

Писатель
+11
|9 Июн 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
Напишеш що думаєш..

друже Ашер я подивився до шостої хвилини. так там є інформація про зміни клімату шо вже було і трохи є. взагалі то я вважаю шо одна з причин потепління є бажання деяких людей в Україні і поза іі межами жити у середньороському кліматичному регіоні шоб було гарно і зручно іздити на море та купатися на морі і в морі а зима шоб була тепла і не дуже холодна. ми українці ще з 2015-2017 хотіли відгородитися від москалів які приізжали в Українуі Крим з регіонів холодного і арктичного кліматів і вони ці москалі-туристи несли з собою не тільки згадки про іх холод і мороз але й свою москальську культуру з розпиттям пива і водки з палінням цигарок і з іншими гріхами - матюками і злими словами, з розпустою і блудом з биттям і хуліганством та іншими скадними або легкими гріхами і пороками. з відео того видно шо потепління і зменшення води то то було історичне питання багатьох років і кількох століть а можливо тисячоліть. а ще у відео було сказано шо нададуть докази а основний доказ це Слово Боже а зноски тобто цитати і слова з Бібліі не були приведені ( у всякому стосунку щодо першоі частини видео).

тобто шось правда а шось не зовсім а так то - москальські сказочки. отак. потім додивлюсь і складу собі повну картину про відео. хоча шо там від росіян може бути гарне у часи такої тяжкої війни?

Писатель
+11
|9 Июн 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
Сам то ти бачу, не дуже цим займаєшся.

шоб ти знав то займаюся і читаю Біблію і дякую Богу шо можу читати і аналізувати написане слово Боже. треба ж знати кому шо писати бо я то читаю вже не один рік а до того кілька років читав підчас навідувань у Церкву і Церкви

Писатель
+11
|9 Июн 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
Мова не може бути ворогом.. Дуже сподіваюсь.. ти ж не нацист..

так можливо мова не є ворогом тому шо мова це слова і букви написані на папері чи у книжках однак вороги нашої країни спілкуються російською мовою і можливо деякими іншими. мова не ворог а оппоненти нашої країни спілкуються тою (іншою мовою)

Цитата Asher
ти ж не нацист..

ой дякую це ж треба яке визнання. маленьке але суттєве товариське спілкування з підкресленням життєвої позиціі людини.

Цитата Asher
можеш переадресувати свої претензії

та претензій нема є просто висловлення записані на цьому сайті.

Цитата Asher
Просто супер!

а оце гарні слова, люблю оптимістів і люблю оптимізм

Цитата Asher
Там не від людини пророцтва, а про те що на наших очах вже відбувається те.. про що Бог вже сказав в Своєму Слов

а це ще треба дослідити

Цитата Asher
Та й Біблію не читати потрібно.. а вивчати.

то давайте друже читати і вивчати. в принципі я двома руками за

Писатель
+11
|13 Июн 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
П.С. Напишеш що думаєш.. З повагою.

добре шо з повагою. ну про тотальний контроль і відмову від реальних грошей на користь цифрових то було і є зрозумілим. про мітку звіра теж написано у Новому Завіті і люди про це казали і писали. про зброю то правда і навіть про віруси то правда. от тільки відео то москальське а на болотах частенько чути вої. так останній час наближається але й наближається прихід Нашого непереможного Господа.

Писатель
+11
|2 Июл 2026
0 Цитировать

якшо Китай накаже росіі зупинити вогонь або зупинити вогонь то вона зупине. ось тільки є питання як вмовити Китай вступитися за Україну

Писатель
+11
|26 Июл 2026
0 Цитировать

Якшо Китай надавить на рашу тобто Росію то росі я зупиниться. Просто треба китайцям перейти оцю негарну людську торгово-грошову жилку і перестати постачати раші дрони і деталі і обладнання. Ну скільки можна торгувати та збагачуватись на війні. Китайцям просто необхідно проявити чесний характер і добропорядність і змусити рашу припинити війну.

Старожил
+1716
|1 Авг 2026
0 Цитировать
Якшо Китай надавить на рашу тобто Росію то росі я зупиниться.

Ти чомусь випускаєш з уваги т-ща Краснова.. Думаєш "вітьок" і "зятьок", так просто на москву до бункерного літають..? А сам Краснов, що витворяє з іраном..? Пошугав їх трішки.. потім підождав, поки перси закопалися в 1,5 км. граніт.. і глобальний криз затіяв. Цей рудий чорт, ще той..  і війна в Україні на його совісті, тому що він гарант безпеки України. А тобі давай подавай Китай. Чим думаєш, братику?

З повагою.

Писатель
+11
|2 Авг 2026
0 Цитировать

Я реально на 100% не знаю хто такий агент Краснов але Якшо ви маєте на увазі донні то це його особиста політична справа і особистий політичний напряг який Нажаль стосується усього або майже усього світу. Глобальна криза - хто його знає нам підчас ворожих атак нема багато часу розмірковувати над кризою хоча це торкається кожного - ціна на бензин і дизтопливо зросла. Війна в Україні на совісті перш за все сусіднього старшого капітана кгб від якого усі нормальні люди шарахаються. Так донні не дає зброю Україні і це прикро а ракети петріот дуже б допомогли. На щастя є ще айріс ті але ракети до неї теж мабуть недешеві і можливо їх також не вистачає. Французи пропонували системи семп ті може шось гарне буде. Хоч би допомогли німецькі і французькі союзники. А вони вже допомогали просто робити добро не треба втомлюватися а захищати українців це добро тому що рятувати життя людей це гарна Божа справа. А Китай мені подавати не треба я просто хочу щоб Китай припинив воєнну допомогу росі і і попросив рашу припинити вогонь для початку. Чим я думаю - я думаю своїм розумом і звіряюся з Божим словом. Взагалі Бог каже не вбивати і молитися за ворогів однак є ще таке у Євангелії коли Ісус казав учням взяти меч і палиці чи просто меч з метою самозахисту. Захист потрібен але найголовніший захист це Божий захист тому шо Якшо Бог не хранить то ніхто не сохранить . Нормального дня і мирної ночі усім нам.

Писатель
+11
|3 Авг 2026
0 Цитировать

Мир в Україні можливий, шо неможливе людям можливе Богу. Хоча який це буде мир і чи не буде знову проблем ми не знаємо. Поки ми на землі ми кожну годину потребуємо Бога і Його любові і благословення

Старожил
+1716
|4 Авг 2026
0 Цитировать
Китай мені подавати не треба я просто хочу щоб Китай припинив воєнну допомогу росі і і попросив рашу припинити вогонь для початку.

Військова допомога на болота поступає з усього світу. Залізо для смертоносів клепати, на болотах і самі дуже гарно уміють.. а ось цифрові комплектуючі поступають туди звідусіль - Европа, Азія, Японія.. і навіть зі штатів. Китай лише робить це без посередників. Як кажуть - "нічого особистого.. просто бізнес". Також Україна це випробувальний полігон, з живими мішенями. Цим активно користуєтся Європа.. а також америка і китай.

Тому не Китай треба схиляти.. а американців, щоб вони швидко зробили Краснову іпічмент. Тоді війна в Україні закінчиться.

Так, якщо коротко..

Цитата Людина Божа
Я реально на 100% не знаю хто такий агент Краснов

Не вірю.. про це вже мабуть знає навіть праска. Всім вже давно відомо, що це - Дональд Джон Трамп.. який відверто і неприховано виконує завдання бункерного демона.. Зараз головна його задача - щоб Україна нарешті капітулювала.. який також активно задіяв геополітичні плани бункерного.

А якщо чесно не знав.. то тепер знаєш.

З повагою.

Старожил
+1716
|8 Авг 2026
0 Цитировать

Ще допис тобі по темі..

Краснов бреше і спеціально не дає Україні антибалістичні ракети для Петріот. Від цинічно дозволяє руйнування великих міст і очікує капітуляції України. Явно таке завдання він отримав від бункерного демона.

Послухай цю інформацію.. і молися за міста України..

З повагою.

Старожил
+1716
|21 Авг 2026
0 Цитировать
Я реально на 100% не знаю хто такий агент Краснов

Рудий Краснов ввів санкції проти прокурора МКС.. Це той, хто видав ордер на арешт бункерного. Чим скажи прокурор йому не догодив? Явно що рудий отримав такий наказ з лубянки.. Тому, якщо б рудий перестав виконувати прикази з лубянки і лобіювати глобальні інтереси бункерного демона, то це б врази підвищило здатність України заставити болота сісти за стіл переговорів.. а отже і величезний шанс на закінчення війни. Думаю так.

З повагою.

Писатель
+11
|21 Авг 2026
1 Цитировать

Так імпічмент краснову тобто рудому було б корисно для всього цивілізованого світу

Старожил
+1716
|27 Авг 2026
0 Цитировать
Так імпічмент краснову тобто рудому було б корисно для всього цивілізованого світу

Не так все просто.. Ця "руда"група, явно з фсбешними методичками. Поки що без відкритої травли и автозаків, але за "кулісами" вже йде підготовка. Не даром же краснов відкрито висловлював захопленя бункерним і північно-корейским диктаторами.. Ось перед виборами, або під час.. щось мабуть там вилізе. Ти думаєш чому там мовчать демократи.. та і навіть християни сопуть тільки? Єх-х немає Левка.. Дуже цікаво, щоб він сьогодні мені втирав про "дуже ретельну предвиборну перевірку" свого рудого вибранця. Взагалі, прошльопали американські християни... думали приведуть до влади "християнина", а привели демонізованого нарциса і агента кдб. І на жаль це показник "духовності" сучасного християнства.. так же мабуть і антихриста посадять на престол теж. Адже щось подібне вже було 431 року по Р.Х. в Ефесі. Тим паче, написано ж.. що антихрист вийде типу з християнського середовища. Такі ось справи брате...

З повагою.

Писатель
+11
|28 Авг 2026
0 Цитировать

Агенти агентами, антихристи антихристами а нам дожити треба до кінця війни і мабуть далі прославити Бога. Он потрохи союзники України активізуються. Дай Боже шоб допомога українцям тривала. Дай Боже шоб Бог не відкинув Україну . Якшо Бог захоче то Він може прибрати і путю злодія і донні рудого це для Бога не проблема, це для нас проблема. А ви брат Валера реально драматично і трагічно настроєні бо весь час від вас слова - не так все просто, агент і агенти, КДБ і рудий. Та для Бога усі вони як маленька купка морського або річкового піску яка змивається хвилями води або диханням повітря. Бог сильніше сатани як казав хтось з проповідників мабуть вілкерсон в одній краплі крові Христа сили більше ніж в усьому сатанинському царстві. Повторюю Бог сильніший за диявола і слава Йому за це і за усе інше

Писатель
+11
|28 Авг 2026
0 Цитировать

Щодо єфесян так про них написано у новому Завіті у посланні до єфесян. А сатаністи були і раніше мабуть є дехто і зараз. Щодо левка зі США то окрім нього були деякі інші лжератріоти і лжебрати думаю ви ще памьятаєте того дуже страшного і невгамовного корбена яких любив знущатися над форумчанами і під різними гаслами штовхати своє божевілля. Того огидного і злого корбена Далласа навіть пригадувати дуже і дуже складно. Ну не будемо про погане, добре шо тут є один або 2 або три християнина чи християнки і дехто є з працівників сайту Інвікторі тобто наші слова залишаються написаними і люди можуть їх прочитати. Слава Богу бо Він знає як рятувати

Старожил
+1716
|29 Авг 2026
0 Цитировать
нам дожити треба до кінця війни і мабуть далі прославити Бога

100-пудів.. Вона дійсно колись закінчиться, але поки що цього кінця не видно.

Он потрохи союзники України активізуються.

Тому що "запахло" 3-ю світовою.. а рудий кинув Европу. Тепер чешуть у себе і знизу, і зверху.. А Україна для них просто бар'єр, між ними і болотами..

Европа, якщо не знаєш.. - на "полуспущених".. як в мультику про Кешу  "таіті-Ттаіті..! Нас і тут гарно годують..".. Вона взагалі не готова до війни.. і бункерний це добре знає. Але й до сильної і озброєної України, вона теж не готова.. Тому ось отак.. допомагають, як кажуть у народі -"на тобі... щоб ти тільки зовсім не здох".

Якшо Бог захоче то Він може прибрати і путю злодія і донні рудого це для Бога не проблема

Не проблема, дійсно.. Але.. тут не все так просто. Читаєм: - "якщо Мій народ, який носить Моє Ім’я, впокориться й почне молитися, шукаючи спілкування зі Мною; якщо відвернеться від своєї дороги зла, то Я почую в небесах, прощу їхні гріхи, й оздоровлю їхню землю". (2Хронік.7:14)

Тепер дивися.. - В Києві содомітські "прайди", в Харькові - теж.. Ось тому ці міста страдають найбільше. При чому і не каються.. І ось знов.. з 5 по 12 вересня в Харкові збирається шабаш -"содом-2026"... а влада і народ це їм дозволяють. Мабуть мало ще там у них біди... Евангелізацію провести, так "...масові зібрання під час війцни заборонені" - так відповідає адміністація.. А ось содомітам - без проблем, для них наче війни немає. І це одна із вагомих причин, що війна і далі продовжується.

ви брат Валера реально драматично і трагічно настроєні

Вибач, але я прагматик.. оцінюю і роблю висновки про все так як воно є.. На оптимізм мене наводить тільки Біблія.. Тому скажу що знаю: - Для діток Божих.. все буде добре. Для світу ж нічого доброго..

З повагою.

Старожил
+1716
|6 Сен 2026
0 Цитировать
Агенти агентами, антихристи антихристами а нам дожити треба до кінця війни

Вчора, трамповські "вітьок" і "зятьок" балістично - з-за океану на внуково.. шаснули на болота до бункерного чорта.. По-ходу щоб поспілкуватся з кураторами і отримати "вводную" і "ориентировку". Сьогодні вони 100-пудів будуть пресувати Зеленського і його команду.. Адже план "анкорідж" бункерного, треба ж обов'язково виконувати.. Про це на болотах верещать вже два роки, чи навіть більше.. А інакше буде рудому нарцису не тільки "епштейн" з неповнолітніми... Знаменно ще і те, що це все.. якраз перед виборами у рудої корманди, до Конгресу. Наші владні явно все це розуміють і краще за мене.. тому не підуть на ці болотні ультиматуми вітька і зятька. Тому з кінцем війни, поки що не все так просто, так думаю. Ось так десь, якщо коротко.

П.С. Гарного всім дня.. Києву - чудового і спокійного недільного відпочинку.. від тривог і обстрілів.

З повагою.

Писатель
+11
|6 Сен 2026
0 Цитировать

Мир це важливо, інколи за мир треба молитися а інколи і попрацювати не гріх

Писатель
+11
|14 час. назад
0 Цитировать

Треба шоб дипломати працювали з такими країнами як Індія , Китай, Туреччина , Саудівська Аравія , Швейцарія і шоб усі разом плекали росі ю до миру. Може так получиться, треба пробувати

1 2 3

хто може принести нормальний мир Україні?

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы