нам дожити треба до кінця війни і мабуть далі прославити Бога
100-пудів.. Вона дійсно колись закінчиться, але поки що цього кінця не видно.
Он потрохи союзники України активізуються.
Тому що "запахло" 3-ю світовою.. а рудий кинув Европу. Тепер чешуть у себе і знизу, і зверху.. А Україна для них просто бар'єр, між ними і болотами..
Европа, якщо не знаєш.. - на "полуспущених".. як в мультику про Кешу "таіті-Ттаіті..! Нас і тут гарно годують..".. Вона взагалі не готова до війни.. і бункерний це добре знає. Але й до сильної і озброєної України, вона теж не готова.. Тому ось отак.. допомагають, як кажуть у народі -"на тобі... щоб ти тільки зовсім не здох".
Якшо Бог захоче то Він може прибрати і путю злодія і донні рудого це для Бога не проблема
Не проблема, дійсно.. Але.. тут не все так просто. Читаєм: - "якщо Мій народ, який носить Моє Ім’я, впокориться й почне молитися, шукаючи спілкування зі Мною; якщо відвернеться від своєї дороги зла, то Я почую в небесах, прощу їхні гріхи, й оздоровлю їхню землю". (2Хронік.7:14)
Тепер дивися.. - В Києві содомітські "прайди", в Харькові - теж.. Ось тому ці міста страдають найбільше. При чому і не каються.. І ось знов.. з 5 по 12 вересня в Харкові збирається шабаш -"содом-2026"... а влада і народ це їм дозволяють. Мабуть мало ще там у них біди... Евангелізацію провести, так "...масові зібрання під час війцни заборонені" - так відповідає адміністація.. А ось содомітам - без проблем, для них наче війни немає. І це одна із вагомих причин, що війна і далі продовжується.
ви брат Валера реально драматично і трагічно настроєні
Вибач, але я прагматик.. оцінюю і роблю висновки про все так як воно є.. На оптимізм мене наводить тільки Біблія.. Тому скажу що знаю: - Для діток Божих.. все буде добре. Для світу ж нічого доброго..
З повагою.