Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

хто може принести нормальний мир Україні?

Писатель
+7
|24 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
сюди ввійдуть пострадянські народи і племена

треба бути записаним у книзі життя і радіти цьому а увійдуть в Царство Боже ті хто вірять в Сина Божого і збережуть свою віру

як віриш так і живеш, як служиш Богу так і отримуєш
Старожил
+1715
|24 Фев 2026
0 Цитировать
а увійдуть в Царство Боже ті хто вірять в Сина Божого і збережуть свою віру

Хм-м.. Написано, біси теж вірять в Сина Божого.. і явно до самого кінця, збережуть свою віру.

Ну і ...? 

«Ви пізнаєте істину, й вона принесе вам визволення». (Іван.8:32;)
Писатель
+7
|24 Фев 2026
0 Цитировать
Цитата Asher
Хм-м.. Написано, біси теж вірять в Сина Божого.. і явно до самого кінця, збережуть свою віру

я ще написав шо треба радіти тому шо імена людей записаніу книзі життя. вірити треба але ще треба бути праведником і ти це мабуть знаєш. зберігати віру це добре і це ти або ви шановний маєте знати. нажаль біси теж вірять в Бога. а ось шоб знати шо з цим усім нам робити то треба почитати Слово Боже і зрозуміти шо є воля Божа

Писатель
+7
|28 Фев 2026
0 Цитировать

Треба просити владу Китаю шоб вони попросили або наказали росіі припинити вогонь

Старожил
+1715
|28 Фев 2026
0 Цитировать
я ще написав шо треба радіти тому шо імена людей записаніу книзі життя. вірити треба але ще треба бути праведником і ти це мабуть знаєш.

Якщо б це було "мабуть", друже.. то я б так впевнено не писав би.. Бачу ти не зрозумів мій натяк.

Ок.. поясню доступніше: - Не всі, хто вірить і на всі боки розповідає про його запис в Книзі Життя, дійсно записані в Ній.. і їх особисто знає Господь Ісус Христос. (про це ясно сказано в Євангелії, самим Господом Христом).

Тому так, дійсно - потрібно вірити.. без віри тут ніяк. Але не просто вірити в те, що Ісус є - Христос.. (бо в це і біси вірять, при чому краще за деяких християн).. а і твердо знати те, що твоє ім'я дійсно записано в Книзі Життя. Для цього потрібно бути дійсним і живим членом Його Тіла - Церкви, і мати не знання про Христа Спасителя.. а близькі особисти з Ним взаємовідносини.. (як написано, дійсно - мати Дух Христа).. Який і дає це підтверження.. і не в інтелектуальний розум, а в відродженний Згори дух-"серце" дитини Божої. І це все, однією лише вірою не досягти. Та і про це ж теж.. ясно написано в Євангелії.

але ще треба бути праведником і ти це мабуть знаєш.

Знаю навіть, що праведність може бути різна.. Є праведність - фарисейська, є праведність - книжника, гностика.. А є праведність Христова.. яка народжуєтся і розвиваєтся - від живої дієвої віри і особистих відносин з Господом.

З повагою.

Старожил
+1715
|28 Фев 2026
0 Цитировать
Треба просити владу Китаю шоб вони попросили або наказали росіі припинити вогонь

Для влади Китаю.. Україна - живий полігон для випробування військових технологій. При цьому сам болотний Мордор - поставщик, майже безкоштовної для них сировини. Думаєш Чайнатаун, просто так від цього відмовиться?

Писатель
+7
|1 Мар 2026
2 Цитировать
Цитата Asher
Для влади Китаю.. Україна - живий полігон

сьогодні так а завтра може бути інакше.

Старожил
+1715
|1 Мар 2026
1 Цитировать
сьогодні так а завтра може бути інакше.

Не заперечую.. всяк може статися, хоча Чайнатаун дуже хитрий.. Але якщо подивитися.. то Сибір він у раші вже "анексував".. Тепер мита рудого, якщо спрацюють. Хтось же з Данилових царів вийде самий найхитрійший.. Почекаємо..

Писатель
+7
|5 Мар 2026
0 Цитировать

треба просити владу Китаю шоб вони зупинили росію або шоб припинилися бойові дії

Старожил
+1715
|10 Мар 2026
0 Цитировать

Що ти заладив - китай.. да китай...? Треба просити Господа Бога, щоб він швидше розсудив і закінчив цю криваву демонську кампанію. А нашим панам під головуванням потужного.. - мудрості і дійсного страху Господнього.. Щоб вони не євангелізаціїї в містах забороняла, а содомітські зборища.. які ті вже готують на червень місяць. І якщо вони ось так з содомітами, і далі будуть дратувати Бога.. то війна ще довго буде продовжуватися. При тому ще й рудий, товариш і служник бункерного, затіяв вуглеводну кризу.. яка якраз на криваву руку бункерному, у якого вже майже сиплеться вся економіка.

П.С. Як бачиш.. Китай тут не при ділах. Або - майже не при ділах.. Може проси краще рудого, щоб він перестав - дурістю поганяти, і економіку на болотах з колін піднімати..

З повагою.

Писатель
+7
|10 Мар 2026
0 Цитировать

Так Бог головний у наших життях але ж і деякі країни впливають на торгівлю і міжнародні відносини. Добре шо весна прийшла

Писатель
+7
|20 Мар 2026
0 Цитировать

Можна попросити деякі країни про допомогу

Писатель
+7
|6 Апр 2026
0 Цитировать

Неможливе людям можливе Богу

Старожил
+1715
|11 Апр 2026
0 Цитировать

Я думаю, що війна б уже закінчилася... якби не рудий американський ідіот, який вже відкрито почав грати на користь болотної та її кривавого диктатора (свого куратора).. а також висловлювати активну підтримку прихильникам цього московського демона.

Писатель
+7
|11 Апр 2026
0 Цитировать

Так друже тут ви праві шо якби американські політики мали бажання допомогти нам українцям то було б легше значно. Так мало того шо президент США спасає шкіру фсбешних гадів ще й Китай торгує з рашею і це теж дуже важливий фактор. Донедавна і Іран торгував з рашею і постачав їй зброю а зараз мабуть навпаки раша рятує шкури іранських торгівців зброєю і інших іранців а іранський народ вже вкусив тяжку і важку військову долю із за своїх нерозумних провладних чиновників які думали гарно заробити на російській війні. В Бібліі написано шо народ має таку владу на яку заслуговує але мабуть це написано у старому завіті.

Старожил
+1715
|11 Апр 2026
0 Цитировать
президент США спасає шкіру фсбешних гадів

Американским політикам з оточення рудого, явно з боліт йдуть відкати.. і дуже жирні. Про це вже говорять навіть в конгресі сша.. Подумати тільки... - який ще, розумний і адекватний президент іншої держави відкрито грав би на користь кривавого диктатора..? Так мало цього.. він ще й відкрито агітує за вибори конкретного політика іншої держави.. при чому яка ще й знаходиться від нього, на іншому кінці планети. Адже це не що інше, як безпосередне і пряме втручання США в політику іншої держави. Дуже цікаво.. куди дивиться ФБР, АНБ, DHS, ЦРУ..? Мабуть їх керівництву теж з боліт прилітают жирні кейси... Іншої відповіді немає.

П.С. Жесть.. як же бесбожно ЛОХонулися християни америки - привели до влади мало що нарцистичного ідіота, так ще й агента ворожої держави.

Донедавна і Іран торгував з рашею і постачав їй зброю а зараз мабуть навпаки раша рятує шкури іранських торгівців зброєю

Зброєю..? Ну-у, може якись там деталі.. типу "комет".. А ось розвіданими і геоуказаннями на цілі - 100-відсотково.

інших іранців а іранський народ вже вкусив тяжку і важку військову долю із за своїх нерозумних провладних чиновників які думали гарно заробити на російській війні.

Прості іранці залякані гірше ніж народ на болотній.. особливо після останніх привселюдних катувань і обезголовлень.. решта - електоратні фанатики з промити мізками. Загалом іранські релігійні фанатики (шиїти), з яких складаєтся ксір.. це ще ті біснуваті відморозки - фсб нервово курить осторонь.

В Бібліі написано шо народ має таку владу на яку заслуговує але мабуть це написано у старому завіті.

Думаю не тільки.. в Україну ж війна, не просто так прийшла.. Але все ж таки я особисто вірю - Господь Бог з нікчемного добуває корисне. В останній час бачу деякі дуже розумні, рішення і дії нашої влади.

Молимося, віримо і не засмучуємся..))

З повагою.

Писатель
+7
|11 Апр 2026
0 Цитировать

Так Бог вміє і може з нікчемного зробити велике і дорогоцінне і нам треба навчатися в Нього цьому і іншому а саме молитві, спасінню, мудрості і Любові. Так ще хочу погодитись шо варто молитися, вірити і не засмучуватися. Вся слава Богу

Писатель
+7
|22 Апр 2026
0 Цитировать

Якшо Китай або влада Китаю попросить або накаже раші припинити війну то Раша припинить. Тобто Китай може принести кінець війні або припинення вогню

Старожил
+1715
|24 Апр 2026
0 Цитировать

Припинення війни братик, на жаль залежить не лише від Китаю. Щоб наступив реальний мир в Україні, для цього треба вирішити багато причинних складових. Наприклад.. по-перше - щоб американський уряд перестав лобіювати політичні інтереси москви і підримувати її економіку. Це дуже важливо..

По-друге, щоб Европа почала серйозно відноситися до війни в її центрі, і змінила внутрішні юридичні відносини в своїй системі.. де лише одна промосковська держава, може забанити рішення всіх.

По-трете.. самій Україні потрібно віришити питання лікування та реабілітації тисяч війскових, які повернуться з війни.. На даний момент влада болотної, як і України теж, бояться закінчення війни.. тому що не знають що робити з тисячами військових, які повернуться з травмованою психікою. Адже для цього потрібно не тільки змінити політику і задіяти великі ресурси, а й винайти хочь якесь дієве вирішення цієї проблеми.. Тобі Ігор відомі маштаби сьогднішньої корупції та відношення влади до своїх громадян.. і що на даний час ПТСР невиліковний? Думаю що так.

П.С. І це ще далеко не всі складові, для миру і спокою в Україні.

Старожил
+1715
|25 Апр 2026
0 Цитировать
Якшо Китай або влада Китаю попросить або накаже раші припинити війну то Раша припинить.

Виходячи з подій, які відбуваются сьогодні в світі - потрібно просити не лише Китай а й Америку теж. На сьогодні вже гарно видно, як Америка, Китай і Раша разом дружно виступають проти Європи.. а Україна на жаль - в її центрі. Також всім мабуть вже зрозуміло, що на сьогодні рудий Краснов відкрито дублює дії(погрози) свого бункерного товарища - (Іран - за 3-дні, ядеркою по ним.. якщо не йдуть на його умови.. та таке інше) і навіть цитує на камеру кальку з наративів болотної. Так що події в світі, з цим рудим генієм, розвиваються дуже стрьомні..

А ще мою увагу приваблюють дві дуже цікаві особистості - "затьок" і вітьок".. Які звуться "посланцями" рудого, і снують по його особистим вказівкам всюди де гаряче.. але які насправді не мають ніяких повноважень від конгресу США. Що це за "сірі" особистості.. чиєю владою наділені.. що, і чиї вказівки насправді вони виконують...???

Що ти брат думаєш?

З повагою.

Писатель
+7
|25 Апр 2026
0 Цитировать

Ну можливо хтось активно чи не активно виступає проти Європи але ж Європу це мало досягає. Європа як ніяк а не слаба . Взагалі політика це складна і тяжка справа. Китай поки шо не обьєднався з США можливо є якісь погоджені питання але ж це дві різні ідеологічно і політично не зхожі країни . Конкуренція між США і Китаєм все ж існує. Іран довго торгував зброєю і багато років готувався до війни і ось незвичайне диво - Іран отримав удари. Той хто грішить і хто багато грішить отримує воздаяння тільки воздаяння може бути гарне а може бути погане. Ось Іран отримав те шо отримав. Деякі віруючі ще на початку 22 року казали шо Росія буде платити свою ціну за війну і агресію. А на рахунок того кого ви називаєте рудим то я його не коментую можу сказати тільки шо він як і бункерний то вони обидва не вічні, пополітизують якийсь час а потім і їхній час закінчиться. Злі царі теж відповідають за себе як і усі інші люди. Той хто живе без Бога і без Ісуса Христа той буває проклятий і духовно мертвий. Шкода шо ті політики які безбожні ще мають владу робити свої недобрі справи.

Писатель
+7
|25 Апр 2026
0 Цитировать

До речі те шо військовим потрібна увага і допомога це важливе питання. Дай Боже добра Україні

Старожил
+1715
|25 Апр 2026
0 Цитировать
Китай поки шо не обьєднався з США ... це дві різні ідеологічно і політично не зхожі країни

Ну я і не казав, що Китай і США об'єдналися.. Але вони хочь і порознь, але явно підтримують інтереси болотної.. Дивися: - Китай купує нафту і постачає складові для ракет, БлЛА.. та іншої війскової техніки. США, які за Варшавським договором повинні стати активно на захист України, навпаки все роблять щоб Україна не мала для захисту потрібної зброї.. а якщо вже вона її має, то треба строго заборонити їй стріляти по болотній. Абсурд вірно? А після зустрічі з Зеленським в овальному, де рудий нарцис з помічником влаштували цирк з клоунами.. - цирк з бункерним на Алясці.. Після цього з боліт полетіло на Україну все, що могло у них літати і руйнувати. Це навіть я сам особисто замітив, обстрілу свого міста.. без офіійної статистики. А ось тепер ще, рудий зі своїм "міністром війни", замутили конфлікт з Іраном.. По суті з цього всього, як з поросяти шерсті.. лише згубили мільйони-$, отримали 200-х і підняли світові ціни на нафту.. (на болотах танці зі свистом). При цьому.. типу "з добрими намірами" для всього світу.. зняли з болотної санкції на продаж нафти. Але всім зрозуміло, це щоб на болотах зовсім не посипалась економіка, яка вже була в критичному стані.. і бункерний друг рудого, фото якого висить у нього в овальному поряд з фотками внуків, мав кошти для продовження війни в Україні. Ось про що я хотів сказати.

Старожил
+1715
|25 Апр 2026
0 Цитировать
Той хто грішить і хто багато грішить отримує воздаяння тільки воздаяння може бути гарне а може бути погане. Ось Іран отримав те шо отримав.

На мою думку - нічого він не отримав.. Здебільшого постраждали цивільні, прості солдати, та деяка іфраструктура.. А ось головне КСІР, з БпЛА, ракетами, пусковими і цехами ВПК.. - зарилися в горах в багатокілометровий граніт.. Їх там тепер навіть ядерною бомбою не дістати.. тому плювали вони на рудого і його маячню перед журналістами.. Ось наприклад - КСІР вільно блокує Ормузький пролив.. а вчора, чи позавчора.. - "переможені" (зі слів рудого).. вийшли в море, зарештували два танкера, і вільно конвоювали їх в свій порт. Це явно, не дії тих хто "отримав те що отримав". Згоден?

Деякі віруючі ще на початку 22 року казали шо Росія буде платити свою ціну за війну і агресію.

Я теж про це вже казав.. Та й Писання ж кажуть, що Бог буде судити не якусь збірну "нац-солянку" під штучною назвою "руский", а особисто - племена і народи. Але як відомо - поранений звір в агонії дуже небезпечний.

він як і бункерний то вони обидва не вічні, пополітизують якийсь час а потім і їхній час закінчиться.

Але за цей час, можуть наробити багато лиха.. і навіть вже наробили. Рудому лишилося 2-роки, і це не мало.. а ось бункерний взагалі мабуть "безсмертний". Є цікава інфа - з боліт понеслися радісні вигуки, що їхні "алхіміки" винайшли засіб інактивації гена KAT7 (ген старості). Думаю це для того, щоб "клонувати" двійників бункерного для ватноголового етноса нескінченно. Ось такі братик справи.

П.С. Про гру з геномом можно сказати.. що це вже було таке перед Потопом. Тоді земля наповнилася різними монстрами і мутантами так, що Господь Бог знищив все це водою В.Потопу. А зараз..? Що про це думаєш?

З повагою.

Писатель
+7
|28 Апр 2026
0 Цитировать

Політика це важка і тяжка справа а поранений звір в агонії дійсно небезпечний.я взагалі то не політик, я учень Великого Бога який дав Праведника Ісуса. До речі ваше порівняння країни агресорки з пораненим звіром то дуже змістовно адже сили раші не безмежні навіть при допомозі Китаю і Ірану і ще деяких. Ніхто не має права вбивати українців

Старожил
+1715
|29 Апр 2026
0 Цитировать
Політика це важка і тяжка справа

З Господом ні.. друже. Дійсно, нам християнам не треба дуже глибоко вникати в політичні справи князів цього світу.. практично лише тому, щоб це не вкрало час нашого спілкування з Господом. Але, як вчить Біблія, розуміння того що відбувається на політичній арені в світі, дає нам розуміння правильної молитовної стратегії. А це вже невід'ємна частина нашого християнського буття. Ще ж ніхто не відмінив - Єрем.29:7; і Езек.22:30.. а також вчення Христа: - "що зв'яжете на землі, те зв'яжеться і на небі".. Вірно?

я взагалі то не політик, я учень Великого Бога

Дуже сподіваюся, що ти все ж не прийняв позицію "християнина-страуса"..

порівняння країни агресорки з пораненим звіром то дуже змістовно адже сили раші не безмежні навіть при допомозі Китаю і Ірану і ще деяких.

На жаль України теж.. Але тут, на стороні України, я бачу відверте втручання Господа Бога.. А якщо вже Він почав, то Він 100-відсотково і закінчить. Але як вчить історія - імперії хоч і вмирають, але вмирають дуже повільно. Відомо, що незворотно-летальна стадія в болотній, почалася десь в 80-х минулого століття.. а активний рецидив з проривом болотного "гнійника" - в 90х. Думаю що часу вже достатньо.. При тому, що стадія нинішнього прогресуючого шовіністського рашизма, по-ходу вказує на її предсмертні судоми. Думаю так...

З повагою.

Писатель
+7
|29 Апр 2026
0 Цитировать

Так Бог бачить Україну і сподіваюсь шо не залише бо Ісус казав шо Він не залишить своїх віруючих братів і сестер.

Писатель
+7
|11 Мая 2026
0 Цитировать

Зьявилися слова про можливий мир в Україні . Якшо б Китай попросив або наказав росіі зупинити війну то вірогідно шо війна б зупинилась

1 2

хто може принести нормальний мир Україні?

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы