Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Як на рахунок Харкова та захист міста від кабів і ракет?  

Старожил
+691
|15 Ноя 2024
0
Цитата Д и я
Ви впевнені? У Вас є докази?

Мені трохи смішно.Скажіть що не знаєте хто такі "соросята"?

Я не роблю із Трампа і республіканців ідола (якщо кумусь так хочеться бачити).Але те  куди завели Америку сьогоднішні дермократи  (ліваки) -це  просто ужас. Також їхнє лицемірство по відношенню до України...

Старожил
+612
|15 Ноя 2024
0
Цитата levko1
Мені трохи смішно

На відміну від мене.(((

Цитата levko1
Я не роблю із Трампа і республіканців ідола (якщо комусь так хочеться бачити).

Я не про це, я про інше. В минулому пості ясно, як на мене, пояснила, що мене вразило.  До речі, я не вважаю обрання Трампа трагедією, навіть навпаки. Але не в цьому справа. Ви завжди так прискіпливо ставитесь до висловлювань інших людей, а собі, виявляється, дозволяєте не підтверджені фактами узагальнення.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+691
|15 Ноя 2024
0
Цитата Д и я
а собі, виявляється, дозволяєте не підтверджені фактами узагальнення.

Ще раз запитую:Ви знаєе хто такі "соросята" і чому їх так називають? (і не тільки ці).

Американскі ліваки (точно як і на раші) виділяють величезні гроші на ЗМІ , так як знають що в  цьому  велика сила (задурення  простих людей).

Оце і є факти.

Ще раз, чому мені смішно.Невже  я "відкрив америку" сказавши що журналісти на зарплаті, у того чи іншого?

Старожил
+612
|15 Ноя 2024
0
Цитата levko1
Ще раз, чому мені смішно.Невже  я "відкрив америку" сказавши що журналісти на зарплаті, у того чи іншого?

Не бачу сенсу продовжувати обговорення. Авжеж, я знаю, хто це такі, і знаю, що журналісти працюють не безкоштовно. Але Ви точно "знаєте", хто  кому платить.  Мені таки зовсім не смішно.  Згадала про багаточисельні випадки, коли Ви робили зауваження опонентам,  говорили, що потрібно вживати якісь вирази на кшталт "на мою думку", "як на мене", "я думаю". От зараз Ви думаєте так, це Ваше припущення,  у Вас точно немає доказів, тим не менше Ви говорите як про доведений факт. Але це Ваш вибір, Ваша справа, як висловлюватись. Я здивувалась та й усе.

Вибачте.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+691
|15 Ноя 2024
0
Цитата Д и я
Згадала про багаточисельні випадки, коли Ви робили зауваження опонентам,  говорили, що потрібно вживати якісь вирази на кшталт "на мою думку", "як на мене", "я думаю". От зараз Ви думаєте так, це Ваше припущення,  у Вас точно немає доказів, тим не менше Ви говорите як про доведений факт. Але це Ваш вибір, Ваша справа, як висловлюватись

Якщо я маю точні дані, що тим чи іншим журналістам платить фонд Сороса (демократа), то добавляти  при цьюму вислів  "на мою думку, тим чи іншим журналістам платить фонд Сороса "  якось недоречно.

Але це  на мою думку.

Цитата Д и я
Вибачте.

Немає причини.

Старожил
+612
|15 Ноя 2024
0
Цитата levko1
Якщо я маю точні дані, що тим чи іншим журналістам платить фонд Сороса (демократа), то добавляти  при цьюму вислів  "на мою думку, тим чи іншим журналістам платить фонд Сороса "  якось недоречно. Але це  на мою думку.

Якщо маєте точні дані, то так, я згодна. Це тоді факт.

Відверто кажучи, я маю сумнів, що Ви можете мати точні дані.  Але не наполягаю.

Старожил
-703
|15 Ноя 2024
0
Цитата levko1
Ще раз запитую:Ви знаєе хто такі "соросята" і чому їх так називають? (і не тільки ці). Американскі ліваки (точно як і на раші) виділяють величезні гроші на ЗМІ , так як знають що в  цьому  велика сила (задурення  простих людей). Оце і є факти. Ще раз, чому мені смішно.Невже  я "відкрив америку" сказавши що журналісти на зарплаті, у того чи іншого?

Шановний Пан — помиляється(!), коли говорить, що фактами є загальне твердження без імен, дат, місць і часу!

...............

ЗАГАЛЬНЕ СТВЕРДЖЕННЯ — НЕ ФАКТ! — І: не факти!

............

ЗАГАЛЬНЕ СТВЕРДЖЕННЯ — НЕ Є ФАКТОМ! —> НІКОЛИ НЕ БУЛО!

.......

Пан ПОМИЛЯЄТЬСЯ, коли намагається подати загальне твердження, як — факт!

........

Пан ПОМИЛЯЄТЬСЯ, коли намагається видати загальне ствердження  — за факт!

.........

Також Пан помиляється, коли намагається видати бажане за дійсне!

........

Бажаю Пану — МЕНШЕ ПОМИЛЯТИСЬ!

І: РОБИТИ МЕНШЕ ПОМИЛОК!

........

Нехай Господь-Бог РЯСНО БЛАГОСЛОВИТЬ Пана — не робити (зайвих) помилок!

..........

Амінь!

Корабельщик
Старожил
-703
|15 Ноя 2024
0

Дозволю собі ПРИПУСТИТИ(!), що Пан — не має жодного справжнього факту на підтвердження свого звинувачення Української Журналістики!

Окрім тієї “общей фразы”, що Пан намагався подати у вигляді ФАКТІВ!

................

Хоча, можливо я помиляюсь! —>

—> І Пан іще наведе КУПУ(!) ФАКТІВ на підтверждження свого звинувачення в бік Української Журналістики!

Корабельщик
Старожил
-703
|15 Ноя 2024
0
Цитата levko1
Багато ваших   журналістів, є на зарплаті у дермократів.І мені було трохи сумно, коли чув  як вони вдовбували  брехливу пропоганду, про "поганючого Трампа і республіканців"...

Це сер'йозне звинувачення країни, яка ВОЮЄ!

І ПРОТИСТОЇТЬ ДУЖЕ ПОТУЖНОМУ ПІДЛОМУ ВОРОГУ!

..........

За для чогр Шановний Пан робить таке ЗВИНУВАЧЕННЯ?!

........

ЧОМУ ВІН ВІДМОВЛЯЄТЬСЯ ЙОГО ПІДТВЕРДИТИ?!

.......

Чи: невже Пан не розуміє: ЩО треба казати, ПРО ЩО, ЯК і КОЛИ?!

........

Та: коли вже Пан спромігся таке сказати — має дати вичерпну відповідь!

......

МАЄ

Корабельщик
Старожил
-703
|15 Ноя 2024
0
На тепер я думаю, що levko 1 — не є поганою людиною...
... Також я думаю про нього, що він — молодець! І стоїть за Правду!
Я радий — що Обраним Президентом Америки (США) став Дональд Трамп!
Гадаю, буде краще, коли вуха levko 1,  будуть чути від мене більш стриману річ!

Поясню свою “радість”:

Вважаю, що зараз Президентом США — МАЄ бути Дональд Трамп!

Він має бути Президентом США — ЗАРАЗ(!!!) — БІЛЬШЕ(!), ніж Камала Харріс!

............

Я — не буду пояснювати причин цього свого “вважання”, окрім однієї (яку озвучу)! І не буду говорити жодного “кривого” (=“гнилого”) слова в бік жодної з Перших Осіб Сполучених Штатів Америки!

.......

ok?!

Корабельщик
Старожил
-703
|15 Ноя 2024
0

Я сказав, що радий — тому, що: Америка:

+ ЗБЕРЕЖЕТЬСЯ;

+ ЗБЕРЕЖЕ СВОЮ СИЛУ І ПЕРШІСТЬ;

+ СТАНЕ СИЛЬНІШОЮ, ЗКОНСОЛІДУВАВШИСЬ!

.........

ТАКА МОЯ ДУМКА!

.........

ВИКЛИК, Ж БО, ПЕРЕД СВІТОМ СТОЇТЬ — СЕР'ЙОЗНИЙ! —>

—> МАЄМО ЄДНАТИСЬ! —>

—> ОБ'ЄДНУВАТИСЬ РАЗОМ! —>

—> І: ЗБИРАТИСЬ “ДО КУПИ”!

............

БОГ —> ДОПОМОЖЕ!

АМІНЬ!

Корабельщик
Старожил
-703
|15 Ноя 2024
0

ЗАСТОСУВАННЯ ЯДЕРНОЇ ЗБРОЇ — ЦЕ НАЙСТРАШНІШИЙ СОН КОЖНОГО ДИКТАТОРА!

............

КОЖНИЙ ДИКТАТОР — ЗНАЄ, ШО ВІН — ПОГАНА ЛЮДИНА! —> ДУЖЕ ПОГАНА!

... ....

ЖОДЕН ДИКТАТОР — НЕ ВІРИТЬ В БОГА! —> В — ЙОГО ІСНУВАННЯ!

........

ЖОДЕН З ДИКТАТОРІВ — НЕ ВПЕВНЕНИЙ У РЕІНКАРНАЦІЇ!

.......

КОЖНИЙ ІЗ НИХ — БУДЕ З УСИХ СИЛ НАМАГАТИСЯ ЗАЛИШАТИСЯ “НА ВЕРШИНІ” — ЯКОМОГА ДОВШЕ!

..........

І ТІЛЬКИ ТОДІ, КОЛИ “ТАНКИ” БУДУТЬ УЖЕ ПІД “БЕРЛІНОМ” — ПУСТИТЬ СОБІ “КУЛЮ У ГОЛОВУ” У СВОЄМУ дурному “бункері”!

..........

ВОНИ ВСІ — БОЯТЬСЯ СМЕРТІ, ЯК “ЧОРТА ЛИСОГО”!

.........

А МИ — НЕ БОЇМОСЬ!

........

І ВИ — НЕ БІЙТЕСЬ!

.......

БО:

“Боязливих же і безвірних, і мерзких, і убивників, і розпусних, і чарівників, і ідолопоклонників, і всіх лжеців — пай їхній в озері, що горить огнем і сіркою; то смерть друга.» (Об'яв.20:8)

Корабельщик
Старожил
-703
|15 Ноя 2024
0

діктаторів — БОЯТИСЬ НЕ ТРЕБА!

.................

діктаторів (на кшталт вови-путіна) — ТРЕБА ЗНИЩУВАТИ!

................

ПОДИВІТЬСЯ НА ХАРКІВ!

....... .....

ДІТОК МАЛЕНЬКИХ — ЗНИЩУЄ “падло” КАБами!

..........

КАБи — ПАДАЛИ БІЛЯ ВАС?!

.......

НЄ?! —>

—> ПОВЕЗЛО — ЗНАЧИТЬ — ВАМ!

Корабельщик
Старожил
-703
|15 Ноя 2024
0

я ще поки — пишу! —>

—> та це лише питання часу!

............

А “падлу” тую -- вову путіна —> маю знищувати усіма доступними мені засобами!

...........

НУ, НАШО ТЕ “падло” ПО СВІТІ ХОДИТЬ?! —>

—> ШОБ КАБами НЕМОВЛЯТ, ДІТЕЙ, ЖІНОК, СТАРИХ І МОЛОДИХ — УСІХ ТВАРИН — УСЕ ЖИВЕ —> ЗАКИДУВАТИ?!

ТА ЦЕ ДИБІЛОМ ТРЕБА БУТИ — ШОБ жити ЗАРАДИ ВБИВСТВА! —>

—> МАСОВАНОГО “ВИШУКАНОГО” ВБИВСТВА НЕВИННИХ!

Корабельщик
Старожил
-703
|15 Ноя 2024
0

ДОПОМОЖІТЬ УКРАЇНІ ЗАХИСТИТИ ХАРКІВ ВІД КАБІВ І РАКЕТ!

..................

ХРИСТОМ-ГОСПОДОМ БЛАГАЮ ВАС!

............

БОЖЕ!

ДОПОМОЖИ!

АМІНЬ!

Корабельщик
Старожил
-703
|15 Ноя 2024
0

І сказав той, хто сидить на престолі: «От, нове творю все»; і говорить: «Напиши, бо ці слова вірні і правдиві.»

6.  І сказав мені: «Сталося. Я — Альфа і Омега, початок і кінець. Я спраглому дам даром від джерела води життя.

7. Переможний унаслідує це, і буду йому Богом, і він буде мені сином.” (Об'явл.20:5-7)

Корабельщик
Старожил
+691
|16 Ноя 2024
0
Це сер'йозне звинувачення країни, яка ВОЮЄ! І ПРОТИСТОЇТЬ ДУЖЕ ПОТУЖНОМУ ПІДЛОМУ ВОРОГУ! .......... За для чогр Шановний Пан робить таке ЗВИНУВАЧЕННЯ?! ........ ЧОМУ ВІН ВІДМОВЛЯЄТЬСЯ ЙОГО ПІДТВЕРДИТИ?! ....... Чи: невже Пан не розуміє: ЩО треба казати, ПРО ЩО, ЯК і КОЛИ?! ........ Та: коли вже Пан спромігся таке сказати — має дати вичерпну відповідь! ...... МАЄ

Я можу давати відповідь з фактами, а тобі не треба ставити мені вимог тіпа " у нас війна і цього  робити не треба" (обвинувачувати).А ваші корупціонери цим користуються і набивають матраси грошима, які Америка післала для оборони.

Вау, що знову я  зло зробив? Не можна таке говорити, тільки їм робити таке можна?

Ладно пару фактів. Саме слово фонд (Сороса в даному випадку) каже нам що туди вкладаються  кошти для різних "добрих справ" .До  речі, це гроші  які цей мільярдер повинен був платити як податок.Але закон дозволяє таку процедуру. І ще що цікаво мільярдери республіканці також мають фонди і наскільки мені відомо іхні фонди ідуть на допомогу школам, бібліотекам .Держава   виділяє   достатьно коштів, але це коли вони  хочуть щось від себе, в своєму окрузі.Їхні фонди добре працюютьі в лікарнях, для тих людей хто не в змозі заплатити за  зроблену операцію,  з багатьма нулями.Але ладно тобі це мабуть не цікаво, тобі треба факти.

Окей. Підтвердження президента твоєї країни, що ваші журналісти отримували кошти з фонду Сороса, такий факт тобі підходить?

Старожил
+691
|16 Ноя 2024
0

Продовження (не вмістилося в одному пості)

І ще один факт і думаю досить (це один із тих який мене засмутив).У вас є такий військовий майор Тарас Березовець він же і журналіст,який на своїй   сторінці у фейсбуці поставив свою фотографію з середнім пальцем для Трампа. Проблема в тому що цей  "журналіст" також є діючим офіцером ВСУ.  В Америці це вже знають (він вже це видалив, це вже ролі не грає)  І цей горе журналіст якраз раніше і навчався в Європі і спонсорував його фонд Сороса.

Думаю вже досить. (Скоріше всього , зараз ти знову включиш урок "болтологии",але мені

буде не цікаво.)

Старожил
Модератор
|16 Ноя 2024

Якщо адміністрація Порталу і послабила правила 3 та 12, то це не означає, що ми маємо під час війни допускати обговорювання таких серйозних тем, підіймайте їх на політичних форумах, і тему донатів теж залишаємо обговорювати  на нашому форумі. Вибачте, але тему закриваємо.

1 2 3

Як на рахунок Харкова та захист міста від кабів і ракет?  

Извините, эта тема закрыта. Вы не можете больше добавлять сообщения.