Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Як на рахунок Харкова та захист міста від кабів і ракет?  

Старожил
+14
|13 Ноя 2024
0

питання залишається відкритим. Боже допоможи, Ти усе бачиш і Ти усе можеш

Син Божий це Цар Царів і Бог богів і Він є рятівник наших душ і Йому уся слава і хвала. The son of God is our Savior
Старожил
-703
|14 Ноя 2024
0

назва теми зформульована так — щоб принизити Керівництво України! І щоб посіяти розбрат серед Українців і зпродукувати сумніви у Президентові Зеленському, та його Команді!

Також формулювання назви теми покликане принизити Партнерів України за недостатню поміч з їхнього боку у захисті неба Харкова!

..............

Будьте уважні!

Не дайте себе надурити!:

“Не беріть участи в безплідних ділах темряви, а радше їх картайте,

12. бо що ті люди потай виробляють, соромно й казати.” (Еф.5:11,12)

...............

Корабельщик
Старожил
-703
|14 Ноя 2024
0

Ця технологія введення в оману -- досить професійно “поставлена”! —> Багато, хто — піддаються її впливу —> і вводяться в оману!

Також ця “технологія брехні” має певні “ступені захисту”! Які вам (заг.) невдовзі має продемонструвати сам автор теми!

........

Видалення цих моїх обидвох повідомлень — теж один із “ступенів захисту” цієї технології “технологічної брехні”!

!!!!(4)

Корабельщик
Старожил
-703
|14 Ноя 2024
0
Цитата igor 84
питання залишається відкритим. Боже допоможи, Ти усе бачиш і Ти усе можеш

Наостанок використана “замилююча очі” фраза “правильної” структури! —>

Фраза, на якій ставиться “наголос”, що автор — “ПРАВИЛЬНИЙ” ХРИТИЯНИН!

І: що йому — МОЖНА ВІРИТИ!

Що: все, що написано ним — Добре, і Харашо! — сумніватись не треба!

...........

Таким чином: хибна думка на підсвідомість — уже закладена!

Закладена за допомогою двох речень!

А саме: назви теми і першої фрази першого постингу!

...... .

Доволі зручна і дієва технологія введення в оману! ——> технологія Обману!

.........

Для ЧОГО?!

Як ви гадаєте?!

.........

І: чому — українською?!

.....

Подумайте!

.......

Не поспішайте!

.......

З.Ы.: В Українській треба — не: “Як на рахунок Харкова...”, а: “Як щодо Харкова”!

.......

Коли людина не є носієм МОВИ — вона пише про “рахунки”!

Коли людина пагано вчилась у школі — що розумного вона може сказати?!

Коли вона намагається мене надурити — хай спробує!

...........

Це — коротко

........

СЛАВА УКРАЇНІ!

ГЕРОЯМ СЛАВА!

СМЕРТЬ ВОРОГАМ!

УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

Корабельщик
Старожил
-703
|14 Ноя 2024
0

Та Харків — ВИСТОЇТЬ!

І ВІДРОДИТЬСЯ!

..... .......

ГОСПОДИ!

БОЖЕ ВСЕМОГУТНІЙ!

БЛАГОСЛОВИ ХАРКІВ!

ВІДЖЕНИ ВІД НЬОГО ЗНОВУ ТЕ кляте падлюче кодло!

ХАЙ ЇХНІ каби ВОВЗРИВАЮТЬСЯ В ЇХНІХ чёртовых “летючих сараях”!

Амінь!

...........

Коли вже вони, Господи(!) — повиздихають уже всі?! — кляті вбивці дітей, і — невинних!

Корабельщик
Старожил
-703
|14 Ноя 2024
0

Ця тема має бути — ПОПЕРЕДУ ПЕРШИХ!

Хай люди подивляться на того, хт намагається їх обурити і втекти від відповіді!

Корабельщик
Старожил
-703
|14 Ноя 2024
0

глумлячись над Багатостраждальним Харковом! (і не тільки)

Корабельщик
Старожил
+14
|14 Ноя 2024
0
З.Ы.: В Українській треба — не: “Як на рахунок Харкова...”, а: “Як щодо Харкова”!

люди як вам цей невіглас?

глумлячись над Багатостраждальним Харковом! (і не тільки)

ви бачите люди добрі як він провокує? рашисти бомлять Харків а він цей в'ячеслав корбен даллас вирішив серед українців винних знайти

Син Божий це Цар Царів і Бог богів і Він є рятівник наших душ і Йому уся слава і хвала. The son of God is our Savior
Старожил
+14
|14 Ноя 2024
0

Українське місто Харків має жити і розвиватися. так буде. і Бог допоможе і нам і вам і харків'янам! Ісус сказав шо не залишить і не покине! так і буде! а злодії за усе відповідатимуть! буде жити Україна і слава і воля! ворог стане на коліна - така його доля!

Старожил
+14
|14 Ноя 2024
0
Хай люди подивляться на того, хт намагається їх обурити і втекти від відповіді!

хай люди подивляться хто є хто і як Корбен Даллас (в'ячеслав ) орієнтовно з Києва як він ображає мене і інших і втікає від відповіді і відповідальності. ворог б'є і корбен даллас оліі у вогонь ллє і лумає шо ніхто йому нічого не скажить і не зробить. йди працюй ледар корбен даллас! йди працюй і донать на зсу! на ЗСУ донать хитра людина в'ячеслав корбен!

Старожил
+14
|14 Ноя 2024
0
фразу “питання залишається відкритим” можна “перекласти”, як: “ми будемо продовжувати бомбити Харків”!

яка ж ти хутра і підла потвора в'ячеслав корбен даллас! як же ти так опаскудився! брешеш на мене і так ображаєш харків'ян і українців. це ти не працюєш і дражниш і дражнишся! ти не людина корбен даллас - ти потвора і сатаніст з релігійною маскою! працюй в'ячеслав і донать на зсу! на ЗСУ донать ледар хитрий і підлий! як тебе тут люди терплять я не знаю! ще мені стільки гидоти ти корбен даллас особисто мені писав оту гидоту! працюй ледар в'ячеслав , корбен даллас працюй і донать на зсу! працюй гад і потвора ти така!

Старожил
+14
|14 Ноя 2024
0
назва теми зформульована так — щоб принизити Керівництво України! І щоб посіяти розбрат серед Українців і зпродукувати сумніви у Президентові Зеленському, та його Команді!

люди як вам таке підле звинувачення і провокація??? це коли рос арміє бьє і вбиває українців і він цей в'ячеслав з Києва так ображає мене і таку ганьбу людям виставляє? Бог усе бачить

Старожил
+14
|14 Ноя 2024
0

Харків буде жити і славати Бога і добро буде і дружба! зло впаде і згине бо у зла немає постійної і кріпкої основи. переживемо війну переживемо горе і буді бо з нами правда і з нами Бог! Ісус сказав шо Він не залише і не покине! Слава Богу і хвала. є ще країни і будуть ті шо допомагають Україні! будемо жити

Старожил
+14
|14 Ноя 2024
0
Будьте уважні! Не дайте себе надурити!:

будьте уважні - в'ячеслав, орієнтовно в'ячеслав дуже підступно пише і різними огидними словами кидається - синок там синок ... не синок я йому це він якийсь блудний син хоче шоб люди донатили на ЗСУ а сам не донатить. герой знайшовся а він не герой він лжебрат і він відчував шо мене не треба було ганьбити і чіпати так він випробував свою долю - і написав про мене брехню і ганьбу. отримав відповідь. урок Істини приподнесений

Старожил
+14
|14 Ноя 2024
0

Харків буде жити і Україна буде жити. Україна була, є і буде

Старожил
+691
|14 Ноя 2024
0
Цитата igor 84
яка ж ти хутра і підла потвора

Так не потрібно захищатися, цим ти сам себе понизуєш.

Старожил
-703
|14 Ноя 2024
0
Цитата levko1

Вітаю Шановного Пана, levko1!

(без іронії).

Казали, що Шановний Пан пішов з форуму через мене!

Чи це правда?!

Корабельщик
Старожил
+14
|14 Ноя 2024
0
Цитата levko1

я місто Харків не бомбив і не бомблю і інші міста українські не маю відношення ніякого до рос ударів по них ніякого. чому - тому шо я українець, живу в Україні з 91 року за усі часи майже нікуди з України не виїзджав і з ворогами України справ не мав і не маю, я не ігор гіркін і не ігор коломойський, я трохи інша людина і коли про мене кажуть або хтось пише шо будемо бомбити Харків то це реально ганьба і дика ганьба оскільки так по злому жартувати і провокувати то це психоз або психушка або якась сатанинська провокація, ви бачили шо там було написано і як я назвав цю тему і президента України я жодним словом не ображав і єдність України я не порушував я допомагав і допомагаю Україні і українцям і своєю гривнею і молитвами і справами. іноді мало іноді багато але допомагаю. Бог це знає і бачить. коли пишуть неправду то це не правильно а коли пишуть неправду про мене то це ображає і бентежить.

Старожил
+14
|14 Ноя 2024
0
Цитата levko1
Так не потрібно

приходиться заграждати шляхи негарні і провокативні і деяким потрібно на їхній мові, зрозумілими для них словами. Боже дай покаяння тим людям які сіють брехню і зло на цьому місці і на цьому сайті. в нашій області кілька днів тому загинули люди то про них писали по телебаченню українському і по них плакали. одні плачуть, інші працюють інші захищаються .

Старожил
-703
|14 Ноя 2024
0

ДРУЖЕ! —>

—> Я тобі — ВІРЮ! —>

—> КОЖНОМУ ТВОЄМУ СЛОВУ!

мене ж Біблія ВЧИТЬ — вірити кожному на слово — без розбору!

особіно — в інтернеті!

І путіну — треба вірити! ——> сказав: не нападе, значить — НЕ НАПАДЕ!

............

ЛЮДИ!

ВІРТЕ КОЖНОМУ — НА СЛОВО!

...........

Так а де ти в Україні бачив, щоб поліцію викликали на всіх незгодних за “писанину” в інтернеті?!

Де?!

І чого після того, як я вказав тобі на твою помилку в слові “українець” — першого разу ти написав це слово через “і” ДВІЧІ ПІД РЯД — ти більше жодного разу не писав це слово через “і”?!

...........

Корабельщик
Старожил
+14
|14 Ноя 2024
0
І путіну — треба вірити! ——> сказав: не нападе, значить — НЕ НАПАДЕ!

політикам і особливо цьому політику вірити не треба. політики ж не зверталися до цього "письменника" якого ми тут зараз бачимо і цей політик який був упом'янутий а різні імена деяких наших сусідів краще не упоминати бо вони якшо побачать (дай Бог шоб не побачили) так от у деяких політиків є група людей яка відповідає за особливо небезпечну зброю яка за кілька годин може зробити багато горя. ворога треба знати в обличчя але й дражнити і недооцінювати ворога неможна бо деякі "письменники" на цьому сайті, ну ви знаєте які можуть з'їхати з розуму. так коли злі сусіди казали шо не нападуть а напали то це було велике горе і для них і для нас.

Старожил
-703
|14 Ноя 2024
0
Цитата igor 84
політикам і особливо цьому політику вірити не треба. політики ж не зверталися до цього "письменника" якого ми тут зараз бачимо і цей політик який був упом'янутий а різні імена деяких наших сусідів краще не упоминати бо вони якшо побачать (дай Бог шоб не побачили) так от у деяких політиків є група людей яка відповідає за особливо небезпечну зброю яка за кілька годин може зробити багато горя. ворога треба знати в обличчя але й дражнити і недооцінювати ворога неможна бо деякі "письменники" на цьому сайті, ну ви знаєте які можуть з'їхати з розуму. так коли злі сусіди казали шо не нападуть а напали то це було велике горе і для них і для нас.

чуєш, друже-“украінець”!

А чого ти не пишеш “путіна”?!

Напиши, хоч раз, путіна — з маленької букви!

Чи тобі — “совість” не позволяє писати путіна з маленької букви?!

Ану напиши!

ти ж хочеш — шоб ми усі повірили — шо ти українець?!

пиши, давай, бігом!

АТО — НЕ ПОВІРИМ!

Корабельщик
Старожил
-703
|14 Ноя 2024
0

якшо не напишеш путіна  — з маленької букви —> будем думать, шо ти мойшаХ!

ПОНЯВ?!

ану, давай, — бігом пиши!

..............

І ще напиши: чий Крим?! —> Крим належить росії чи Україні?!

І шоб “росію” писав із маленької букви — ТЕЖ!

А?!

........

ПОНЯВ?!

А не так: “сосєдняя страна”!

Корабельщик
Старожил
+14
|14 Ноя 2024
0
І чого після того, як я вказав тобі на твою помилку в слові “українець” — першого разу ти написав це слово через “і”

от розумієте є такий "письменник" якого ми тут бачимо який вважає шо я вірю лідеру наших недобрих сусідів або нібито вірив (імена не кажемо бо якшо хтось здасть то може бути удар самою небезпечною зброєю про яку наш молодий і не дуже далекоглядний "письменник" забув) (без моїх погроз, але погроза від лідера негарних сусідів може бути а може бути від іншого минулого лідера який багато казав і погрожував саме тою небезпечною зброєю) *імена не кажемо* так от є "письменники" які не працювали і не працюють а слідкують за правописом людей на сайті інвікторі і висказують невдоволення не темами розмов не змістом речень а крапками над літерами у словах. от як же ж це схвилююче і дивовижно незрозуміле коли одна людина пише і а інша ї от це ж прямо важливіше ніж усе шо коїться у постраждалій країні, от ще треба пригадати ім'я того лідера (негарних сусідів) який дав команду ( не мені а іншій групі висопоставлених рішал ) атакувати і слідкувати за усіма українцями і дивитися по кому ж можна запустити ракету з клятих рос установок. от прямо уся війна і усі страждання відходять на інший план а от хто пише і а хто пише ї так це прямо дискусія. ну й блін "письменики" (письменник) у нас тут затримались

Старожил
-703
|14 Ноя 2024
0

ану, пиши, давай!

пиши:

пУтін (моль)

стАлін (коба)

лЄнін

гІтлєр

мусолІні

фрАнко

...

путін — знищує Харків!

КАБами!

ракетами!

..................

ти ж тему цю “ввдкрив”!

.................

путін — вбивця мвльйонів невинних!

.........

Так?!

Чи нє?!

.........

підтвердь!

Корабельщик
Старожил
+691
|14 Ноя 2024
0
пішов з форуму

Як "пішов",  а це хто відповідає?

Цитата igor 84
Бог це знає і бачить. коли пишуть неправду то це не правильно а коли пишуть неправду про мене то це ображає і бентежить.

"це ображає і бентежить"- зрозуміти можна.

Але ображати у відповідь, невже у  цьому    вихід?

Бог якось  уже тут ні при чому, чи не так?

Старожил
+14
|14 Ноя 2024
0
мене ж Біблія ВЧИТЬ — вірити кожному на слово — без розбору!

у "письменника" з'явилася нова думка про книгу книг і про те шо в ній не було написано але (шо бішеній кобилі гак у десять кілометрів) можна й ще не таке відморозити (тобто сказанути , тобто написати) от шоб усі на форумі прямо засміялися і захвилювалися як же ж так шо у книзі книг не написано а "письменник" сказав шо написано. от як же ж так. як каже і казав Тарас Григорович Шевченко - учитесь читайте, і чужому навчайтесь і свого не цурайтесь

Старожил
+14
|14 Ноя 2024
0
фрАнко

був іспанець франко а був українець Іван Франко який мав і має гарну історію і гарну частину історії в українській літературі а література це частина нашого і вашого життя. даному на цьому форумі "письменнику" би повчитися у кобзаря Шевченка або у Івана Франка ( про що ж вони писали?) але даний наш (молодий і не наш, киянин *орієнтовно*) вибрав зайняття вгризатися у написане іншими українцями наприклад мною і інших користувачів інвікторі.
так от диктатор франко і Іван Франко мали і мають багато відмінностей. а росія мається на увазі раша тобто рос педерація а про це даний (молодий) "письменник" і забув шо рашу можна писати про рос педерацію а лідера її я не буду називати шоб українські діти не плакали і не страждали від стрессу.
так от росію тобто рашу я легко напишу з маленької літери а лідера країни (агресора) я називати не буду бо усі його знають і знають з якої сторони його знати і шоб українські діти н7е плакали від страшних слів

Старожил
-703
|14 Ноя 2024
0

ану кажи, давай, бігом: путін — вбивця дітей і дорослих у Харкові!

закидує багатостраждальне місто КАБами і ракетами!

вбивця!

бездушний вбивця!

путін — бездушний вбивця! —> підло нищить Харків бомбами і ракетами!

.......

кажи, давай!

......

нн скажеш!

......

твій язик не повернеться так сказати тут на Форумі! —> Бо тоді по тебе прийде твоє паскудне ефесбе (фсб)! — і зробить з тобою те, чого тм боїшся найбільше в світі!

........

знаю!

.........

і після цього ти ще зочеш, шоб ми тобі повірили: що ти — українець?!

.........

канєшно повіримо! —> щас всьо бросім, і зразу начнём вірити!

Корабельщик
Старожил
+14
|14 Ноя 2024
0
стАлін (коба)

про цього (псевдо лідера) якого вже нема я згадувати сильно не хочу бо він нищив і українців і москалей і німців і татар і інших бо при упоминанні цього (лідера) українські діти теж можуть плакати а я не бажаю зла українським дітям а вони можуть нас читати і дай Боже шоб Бога вона одразу побачили на цьому сайті

1 2 3

Як на рахунок Харкова та захист міста від кабів і ракет?  

Извините, эта тема закрыта. Вы не можете больше добавлять сообщения.