Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Як на рахунок Харкова та захист міста від кабів і ракет?  

Старожил
-703
|14 Ноя 2024
0

Нє!

Треба шоб ти назвав путіна — з маленької букви!

А так — не повіримо!

. ......

ну назви-и-и!

.......

ну шо тобі стоїть?!

.......

ти ж українець?!

......

ану, давай, бігом кажи!

......

напиши путіна з маленької букви!

Корабельщик
Старожил
-703
|14 Ноя 2024
0

О!

І сталіна — теж!

......

ану, давай, бігом!

............

дивний ти “українець” — умовляти тебе треба!

........

вже другу сторінку вмовляю!

.........

А Крим — чий?!

теж — не скажеш?!

Корабельщик
Старожил
+19
|14 Ноя 2024
0
вбивця! бездушний вбивця! путін — бездушний вбивця! —> підло нищить Харків бомбами і ракетами!

усе сказано і без мене і не треба мені приписувати зв'язки з ворожою службою бо тебе ще молодого "письменника" треба перевірити на зв'язки з москалями і твоєю олюбленою службою яку ти так часто пригадуєш і мені приписуєш а це неправда

Син Божий це Цар Царів і Бог богів і Він є рятівник наших душ і Йому уся слава і хвала. The son of God is our Savior
Старожил
-703
|14 Ноя 2024
0

Харків те “число-пі”--> вова-путін — знищує!

безсоромно і підло винищує Чудове Українське Місто-Герой!

Вбивця — той ваш вова путін!

Вбивця і Подонок!

як і його “кумір” —> товаріщ сталін із гітлєром напару!

..........

нк як не можеш написати цих нелюдів з малєнькой букви — постав, хотя би, плюсік! отак:

+

........

чи тоже — не можеш?!

Корабельщик
Старожил
+19
|14 Ноя 2024
0
дивний ти “українець” — умовляти тебе треба! ........ вже другу сторінку вмовляю! ......... А Крим — чий?! теж — не скажеш?!

Крим український але раша його окупувала а ти й забув шо раша захватила Крим і Крим окупований. йди працюй ледащо - "письменник", от попрацюєш а в перервах і після роботи почитаєш кобзаря Шевченка і Івана Франка а як ти не прочитаєш то гріш тобі ціна. совість треба мати а в тебе корбен даллас совісті шось не видно бо ти мене українця звинувачуєш у зв'язках з ворогом і пишеш багато провокацій і фігні. життя тебе накаже "письменник" ти наш, воно вже наказало тебе бо ти собачишся з українцями і з іншими Божими людьми і зі мною ти теж собачишся

Син Божий це Цар Царів і Бог богів і Він є рятівник наших душ і Йому уся слава і хвала. The son of God is our Savior
Старожил
-703
|14 Ноя 2024
0

плюсік — тоже не можеш поставити?!

........

І чий Крим — теж не скажеш?!

Да?!

.......

будеш мовчати, як “риба — об лёд”?!

...........

І після цього — все ще хочеш, шоб ми повірили, шо ти — українець?!

....................

Чи, може, таки, прийдеться, усе таки, повірити — шо він “украінець”?!

Корабельщик
Старожил
-703
|14 Ноя 2024
0

О!  Молодець! — про Крим сказав!

молодець!

Тепер треба сказати про путіна з маленької букви!

..........

От, як ті-ки скажеш про путіна-вбивцю — з маленької букви —> зразу повіримо, шо ти “українець”!

.......

тепер — кажи!

Корабельщик
Старожил
+19
|14 Ноя 2024
0
той ваш вова путін!

він не мій і не наш а мабуть твій бо ти його так часто став припоминати. йди працюй трутень-ледащо і донать на ЗСУ а як не будеш працювати і не будеш донатити то тебе мешканці твого району заплюють а усі оточуючи тебе люди запишуть у москалі і будуть тролити поки ти Богу душу не віддаш. і ти знаєш ти такий шо ми тобі дамо наказ звільняти Крим а як не звільнеш то усі хто тебе бачать будуть давати репана і плювати тобі в обличчя. шоб знав ледачій "письменник" ледар такий як мене ганьбити. ганьба тобі бо ти знову мочиш провокації

Старожил
-703
|14 Ноя 2024
0

маєш написати путіна — з маленької букви!

пиши!

АТО — НЕПОВІРИМ! шо ти — українець!

......

ПОНЯВ?!

................

кажи:

путін вбиває маленьких (і Великих) Людей — КАБами і ракетами у Харкові! —>

—> путін -- ВБИВЦЯ!

.............

кажи

Корабельщик
Старожил
+19
|14 Ноя 2024
0
плюсік — тоже не можеш поставити?! ........ І чий Крим — теж не скажеш?! Да?! ....... будеш мовчати, як “риба — об лёд”?!

слухай ну ти реально припарив - ця тема про допомогу місту Харкову і захист його мешканців а ти тут собачишся чи невідомо шо витворяєш

Старожил
-703
|14 Ноя 2024
0

Шо?! —> вову путіна з маленької букви так і не назвеш?!

Да?!

...............

Шось ти не дуже схожий на українця!

..............

У нас, навіть, авто їздить із ВЕЛИЧЕЗНИМ НАДПИСОМ на кузові: “куплю труп путіна — дороґо”!

....... ...

Ціла!

Цілісінька!

Їздить, собі, спокійнісінько!

..........

в ти, навіть, не можеш написати безталанного і безпринципного вбивцю Харківських Дітей — вову путіна — з маленької букви!

.............

Це доводить: шо ти — ніякий не українець!

.......

ПОНЯВ?!

Корабельщик
Старожил
+19
|14 Ноя 2024
0
Цитата levko1
Як "пішов",  а це хто відповідає?

вітаю у цьому незвичному місці де "письменник" не може без уваги і за цю увагу він готовий капець які слова писати

Старожил
-703
|14 Ноя 2024
0

Нащо тему цю створив?!

Корабельщик
Старожил
-703
|14 Ноя 2024
0

путін — ВБИВЦЯ!

а ти, igor 84, — не українець!

........

отак!

Корабельщик
Старожил
+19
|14 Ноя 2024
0
Цитата levko1
"це ображає і бентежить"- зрозуміти можна. Але ображати у відповідь, невже у  цьому    вихід?

підключайтесь будь ласка і наводьте справедливість. делегуємо вам право ставити на місце усіх порушників спокою і провокаторів. делегую вам право взивати до совісті різних писак і "письменика" і обмежувати приниження, провокаціі, зупиняти ганьбу і наступати на усю силу вражу і нічого вам не нашкодить. з Богом

Старожил
+19
|14 Ноя 2024
0
Це доводить: шо ти — ніякий не українець! ....... ПОНЯВ?!

а на тебе вже ніхто увагу не звертає. ти так - кімвал шо дарма звучить

Цитата igor 84
невже у  цьому    вихід?

друже Левко чекаємо від вас нових ідей і пропозицій як бути як жити як спілкуватися як служити Богу, як рятувати людей, як розмовляти з іншими людьми, як просвіщяти сліпих, як лікувати хворих, як хрестити Духом Святим , як проповідувати та пояснювати Слово Боже, давайте будь ласка шоб хворий "письменник" читав і розумів як треба служити Богу і шоб інші люди - брати та сестри а вони тут бувають і читають - шоб вони бачили дружбу і спілкування українців і шоб українці були гарні, сильні, здорові і щасливі

Старожил
+19
|14 Ноя 2024
0
Цитата levko1
Так не потрібно захищатися

поясніть і напишіть будь ласка як треба розмовляти, як треба захищатися, як доводити правоту та як ставити на місце хитрих і провокативних людей.

Старожил
-703
|14 Ноя 2024
0

На тепер я думаю, що levko 1 — не є поганою людиною, як igor 84.

Що він — не підтримає тебе у спробі мене знищити!

Також я думаю про нього, що він — молодець! І стоїть за Правду!

Я радий — що Обраним Президентом Америки (США) став Дональд Трамп!

Гадаю, буде краще, коли вуха levko 1,  будуть чути від мене більш стриману річ!

Корабельщик
Старожил
-703
|14 Ноя 2024
0

Я — не бажаю йому зла!

Так само, як і алебу!

І sharkships-у!

Корабельщик
Старожил
-703
|14 Ноя 2024
0

І Preacher-у, і Asher-у!

І усім Жінкам Форума!

............

тобі, ДРУЖЕ, — НЕ ВДАСТЬСЯ НАС “ЗВЕСТИ ЛБАМИ” І ПОСВАРИТИ!

..........

Можливо, навіть, і Модерація вже тебе не підтримає! —>

—> хоч би з яких “ніків” ти б не жалівся на мене, оббріхуючи!

.......

Так чи інакше — ти знову програв!

ДРУГ

Корабельщик
Старожил
-703
|14 Ноя 2024
0

І росія твоя “клята” — теж програла!

...........

До Раю — ти не потрапиш!

.............

Готуйся до пекла!

..............

Мого прощення — ти НЕ ОТРИМАЄШ!

..........

Хіба що — застрелиш путіна!

............

ДУМАЙ !!!

Корабельщик
Старожил
+19
|14 Ноя 2024
0
Так чи інакше — ти знову програв!

написав про себе ти і усе зрозуміло

І росія твоя “клята” — теж програла! ........... До Раю — ти не потрапиш! ............. Готуйся до пекла!

яким судом судиш - таким і осудишся

Старожил
-703
|14 Ноя 2024
0
Цитата igor 84
яким судом судиш - таким і осудишся

Я — НЕ ПРОТИ!

.........................

Можу, навіть, сказати, що: “Я — тільки “За”!”! —>

—> Бо: мій суд — правдивий! (а не такий, як у твоїй “клятій” росії із твоїм (тричі-)клятим путіним)!

..........

Ось, ЯКИЙ В МЕНЕ СУД:

“Не судіте з вигляду зовнішнього — судіте справедливим судом!» (Ів.7.:24)

........

На

Корабельщик
Старожил
-703
|14 Ноя 2024
0

Я тобі зла — не бажаю!

ти сам — вибрав шлях “покидька”!

Просто приберу тебе з дороги! —>

—> бо “покидьки” на дорозі — це небезпечно!

.................

Та прощення від Бога — ти ще можеш отримати! —>

—> якщо “розвернешся на 180°” і почнеш йти за ПРАВИЛЬНИМ НАПРЯМКОМ!

.............

НЕ ВТРАЧАЙ ТАКОЇ МОЖЛИВОСТІ! —>

—>

ВСТИГНИ!

..................

НЕ РОЗМІНЮЙСЯ НА ЦЕ ПАСКУДСТВО НА ЦІЙ ЗЕМЛІ!

...........

НАВЕРНИСЬ ДО ГОСПОДА! —>

—> БУДЕШ ЩАСЛИВИЙ!

..........

вирішувати — тобі!

Корабельщик
Старожил
-703
|14 Ноя 2024
0

Мене — НЕ БІЙСЯ! —>

Я ДО ТЕБЕ — “ВІДКРИТИЙ”!

Та, тільки, не намагайся підійти до мене “ззаду”!

..............

Помолюсь за тебе! (та викладати її “в ефір” — не буду)

............

Щасти!

Корабельщик
Старожил
-703
|14 Ноя 2024
1

ЗАВЖДИ РАДИЙ — СПАСТИ ДУШУ!

....................

БОЖЕ!

БЛАГОСЛОВИ УКРАЇНУ!

І СВІТ (РАЗОМ З НЕЮ)!

Амінь!

.............

ДякуТобі, Господи, за Твою Сутність! —>

—> За те, що Ти Приймаєш кожне Своє Дитя, Що Навертається на Путь Правди!

..........

БЛАГОСЛОВИ НАС — НАВЕРТАТИСЬ!

.........

НАВЕРНИ НАС! ГОСПОДИ!

.........

Ім'ям Спаса нашого — Христа Твого — моя до Тебе МОЛИТВА!

АМІНЬ!

Корабельщик
Старожил
+691
|14 Ноя 2024
0
Цитата igor 84
поясніть і напишіть будь ласка як треба розмовляти, як треба захищатися, як доводити правоту та як ставити на місце хитрих і провокативних людей.

Це все початки Вчення, які   всі ми добре знаємо.Але на жаль не завжди дотримуємось ( і я не виключення).

Я радий — що Обраним Президентом Америки (США) став Дональд Трамп!

Багато ваших   журналістів, є на зарплаті у дермократів.І мені було трохи сумно, коли чув  як вони вдовбували  брехливу пропоганду, про "поганючого Трампа і республіканців"...

Старожил
-703
|14 Ноя 2024
0
Цитата levko1
Багато ваших   журналістів, є на зарплаті у дермократів.І мені було трохи сумно, коли чув  як вони вдовбували  брехливу пропоганду, про "поганючого Трампа і республіканців"...

Загальні фрази із узагальненням без конкретики у вигляді обвинувачень — не личить християнину! І є — гріхом!

Сподіваюсь, Шановний Пан має конкретні приклади такого неподобства українських журналістів!

Коли Шановний Пан говорить про “багато”, то з прикладами на підтвердження своїх звинувачень української журналістики у брехні, пропаганді, та ще й у пропананді, яка — БРЕХЛИВА(!), — недостачі не буде!

..........

Коли ж Шановний Пан не надасть доказів цим своїм звинуваченням, тоді він має визнати свою помилку і принести вибачення українській журналістиці, що так ПОТУЖНО протистоїть чи не найпотужнішій у світі російській пропаганді ось уже, як майже 1000 днів+1000 ночей= 2000 (майже)!

..............

Коли ж Шановний Пан звів наклеп на українську журналістику — з необережності, не цілком усвідомлюючи масштаби впливу і наслідки від цієї хибної інформації, що паплюжить честь і гідність української журналістики, що висловив ствердно Шановний Пан вище, то, можливо Шановному Пану зовсім не обов'язково виказувати Честь Обраному Президентові Трампу за рахунок Українського Журналіства!

Оскільки, дозволю собі припустити: 45 та 47-й Прещидент США, Дональд Трамп, не потребує ЗАПЕВНЕННЯ РЕПУТАЦІЇ за рахунок приниження Української Журналістики!

Чи не так?!

Корабельщик
Старожил
+691
|14 Ноя 2024
0
Коли ж Шановний Пан звів наклеп на українську журналістику — з необережності, не цілком усвідомлюючи масштаби впливу і наслідки від цієї хибної інформації, що паплюжить честь і гідність української журналістики, що висловив ствердно Шановний Пан вище, то, можливо Шановному Пану зовсім не обов'язково виказувати Честь Обраному Президентові Трампу за рахунок Українського Журналіства! Оскільки, дозволю собі припустити: 45 та 47-й Прещидент США, Дональд Трамп, не потребує ЗАПЕВНЕННЯ РЕПУТАЦІЇ за рахунок приниження Української Журналістики! Чи не так?!

Де ти навчався предмету "болтология"?

Старожил
+612
|14 Ноя 2024
0
Цитата levko1
Багато ваших   журналістів, є на зарплаті у дермократів.

Дивне, м"яко кажучи, твердження. Ви впевнені? У Вас є докази? На власні очі бачили якісь документи або зафільмували факти отримання заробітної плати? Чи це Ваше припущення?

Цитата levko1
мені було трохи сумно, коли

Мені прямо зараз сумно, чомусь не думала, що Ви можете так категорично свої припущення озвучувати в якості фактів. (((

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
1 2 3

Як на рахунок Харкова та захист міста від кабів і ракет?  

Извините, эта тема закрыта. Вы не можете больше добавлять сообщения.