Нє!
Треба шоб ти назвав путіна — з маленької букви!
А так — не повіримо!
. ......
ну назви-и-и!
.......
ну шо тобі стоїть?!
.......
ти ж українець?!
......
ану, давай, бігом кажи!
......
напиши путіна з маленької букви!
Нє!
Треба шоб ти назвав путіна — з маленької букви!
А так — не повіримо!
. ......
ну назви-и-и!
.......
ну шо тобі стоїть?!
.......
ти ж українець?!
......
ану, давай, бігом кажи!
......
напиши путіна з маленької букви!
О!
І сталіна — теж!
......
ану, давай, бігом!
............
дивний ти “українець” — умовляти тебе треба!
........
вже другу сторінку вмовляю!
.........
А Крим — чий?!
теж — не скажеш?!
усе сказано і без мене і не треба мені приписувати зв'язки з ворожою службою бо тебе ще молодого "письменника" треба перевірити на зв'язки з москалями і твоєю олюбленою службою яку ти так часто пригадуєш і мені приписуєш а це неправда
Харків те “число-пі”--> вова-путін — знищує!
безсоромно і підло винищує Чудове Українське Місто-Герой!
Вбивця — той ваш вова путін!
Вбивця і Подонок!
як і його “кумір” —> товаріщ сталін із гітлєром напару!
..........
нк як не можеш написати цих нелюдів з малєнькой букви — постав, хотя би, плюсік! отак:
+
........
чи тоже — не можеш?!
Крим український але раша його окупувала а ти й забув шо раша захватила Крим і Крим окупований. йди працюй ледащо - "письменник", от попрацюєш а в перервах і після роботи почитаєш кобзаря Шевченка і Івана Франка а як ти не прочитаєш то гріш тобі ціна. совість треба мати а в тебе корбен даллас совісті шось не видно бо ти мене українця звинувачуєш у зв'язках з ворогом і пишеш багато провокацій і фігні. життя тебе накаже "письменник" ти наш, воно вже наказало тебе бо ти собачишся з українцями і з іншими Божими людьми і зі мною ти теж собачишся
плюсік — тоже не можеш поставити?!
........
І чий Крим — теж не скажеш?!
Да?!
.......
будеш мовчати, як “риба — об лёд”?!
...........
І після цього — все ще хочеш, шоб ми повірили, шо ти — українець?!
....................
Чи, може, таки, прийдеться, усе таки, повірити — шо він “украінець”?!
О! Молодець! — про Крим сказав!
молодець!
Тепер треба сказати про путіна з маленької букви!
..........
От, як ті-ки скажеш про путіна-вбивцю — з маленької букви —> зразу повіримо, шо ти “українець”!
.......
тепер — кажи!
він не мій і не наш а мабуть твій бо ти його так часто став припоминати. йди працюй трутень-ледащо і донать на ЗСУ а як не будеш працювати і не будеш донатити то тебе мешканці твого району заплюють а усі оточуючи тебе люди запишуть у москалі і будуть тролити поки ти Богу душу не віддаш. і ти знаєш ти такий шо ми тобі дамо наказ звільняти Крим а як не звільнеш то усі хто тебе бачать будуть давати репана і плювати тобі в обличчя. шоб знав ледачій "письменник" ледар такий як мене ганьбити. ганьба тобі бо ти знову мочиш провокації
маєш написати путіна — з маленької букви!
пиши!
АТО — НЕПОВІРИМ! шо ти — українець!
......
ПОНЯВ?!
................
кажи:
путін вбиває маленьких (і Великих) Людей — КАБами і ракетами у Харкові! —>
—> путін -- ВБИВЦЯ!
.............
кажи
слухай ну ти реально припарив - ця тема про допомогу місту Харкову і захист його мешканців а ти тут собачишся чи невідомо шо витворяєш
Шо?! —> вову путіна з маленької букви так і не назвеш?!
Да?!
...............
Шось ти не дуже схожий на українця!
..............
У нас, навіть, авто їздить із ВЕЛИЧЕЗНИМ НАДПИСОМ на кузові: “куплю труп путіна — дороґо”!
....... ...
Ціла!
Цілісінька!
Їздить, собі, спокійнісінько!
..........
в ти, навіть, не можеш написати безталанного і безпринципного вбивцю Харківських Дітей — вову путіна — з маленької букви!
.............
Це доводить: шо ти — ніякий не українець!
.......
ПОНЯВ?!
вітаю у цьому незвичному місці де "письменник" не може без уваги і за цю увагу він готовий капець які слова писати
путін — ВБИВЦЯ!
а ти, igor 84, — не українець!
........
отак!
підключайтесь будь ласка і наводьте справедливість. делегуємо вам право ставити на місце усіх порушників спокою і провокаторів. делегую вам право взивати до совісті різних писак і "письменика" і обмежувати приниження, провокаціі, зупиняти ганьбу і наступати на усю силу вражу і нічого вам не нашкодить. з Богом
а на тебе вже ніхто увагу не звертає. ти так - кімвал шо дарма звучить
друже Левко чекаємо від вас нових ідей і пропозицій як бути як жити як спілкуватися як служити Богу, як рятувати людей, як розмовляти з іншими людьми, як просвіщяти сліпих, як лікувати хворих, як хрестити Духом Святим , як проповідувати та пояснювати Слово Боже, давайте будь ласка шоб хворий "письменник" читав і розумів як треба служити Богу і шоб інші люди - брати та сестри а вони тут бувають і читають - шоб вони бачили дружбу і спілкування українців і шоб українці були гарні, сильні, здорові і щасливі
поясніть і напишіть будь ласка як треба розмовляти, як треба захищатися, як доводити правоту та як ставити на місце хитрих і провокативних людей.
На тепер я думаю, що levko 1 — не є поганою людиною, як igor 84.
Що він — не підтримає тебе у спробі мене знищити!
Також я думаю про нього, що він — молодець! І стоїть за Правду!
Я радий — що Обраним Президентом Америки (США) став Дональд Трамп!
Гадаю, буде краще, коли вуха levko 1, будуть чути від мене більш стриману річ!
Я — не бажаю йому зла!
Так само, як і алебу!
І sharkships-у!
І Preacher-у, і Asher-у!
І усім Жінкам Форума!
............
тобі, ДРУЖЕ, — НЕ ВДАСТЬСЯ НАС “ЗВЕСТИ ЛБАМИ” І ПОСВАРИТИ!
..........
Можливо, навіть, і Модерація вже тебе не підтримає! —>
—> хоч би з яких “ніків” ти б не жалівся на мене, оббріхуючи!
.......
Так чи інакше — ти знову програв!
ДРУГ
І росія твоя “клята” — теж програла!
...........
До Раю — ти не потрапиш!
.............
Готуйся до пекла!
..............
Мого прощення — ти НЕ ОТРИМАЄШ!
..........
Хіба що — застрелиш путіна!
............
ДУМАЙ !!!
написав про себе ти і усе зрозуміло
яким судом судиш - таким і осудишся
Я — НЕ ПРОТИ!
.........................
Можу, навіть, сказати, що: “Я — тільки “За”!”! —>
—> Бо: мій суд — правдивий! (а не такий, як у твоїй “клятій” росії із твоїм (тричі-)клятим путіним)!
..........
Ось, ЯКИЙ В МЕНЕ СУД:
“Не судіте з вигляду зовнішнього — судіте справедливим судом!» (Ів.7.:24)
........
На
Я тобі зла — не бажаю!
ти сам — вибрав шлях “покидька”!
Просто приберу тебе з дороги! —>
—> бо “покидьки” на дорозі — це небезпечно!
.................
Та прощення від Бога — ти ще можеш отримати! —>
—> якщо “розвернешся на 180°” і почнеш йти за ПРАВИЛЬНИМ НАПРЯМКОМ!
.............
НЕ ВТРАЧАЙ ТАКОЇ МОЖЛИВОСТІ! —>
—>
ВСТИГНИ!
..................
НЕ РОЗМІНЮЙСЯ НА ЦЕ ПАСКУДСТВО НА ЦІЙ ЗЕМЛІ!
...........
НАВЕРНИСЬ ДО ГОСПОДА! —>
—> БУДЕШ ЩАСЛИВИЙ!
..........
вирішувати — тобі!
Мене — НЕ БІЙСЯ! —>
Я ДО ТЕБЕ — “ВІДКРИТИЙ”!
Та, тільки, не намагайся підійти до мене “ззаду”!
..............
Помолюсь за тебе! (та викладати її “в ефір” — не буду)
............
Щасти!
ЗАВЖДИ РАДИЙ — СПАСТИ ДУШУ!
....................
БОЖЕ!
БЛАГОСЛОВИ УКРАЇНУ!
І СВІТ (РАЗОМ З НЕЮ)!
Амінь!
.............
ДякуТобі, Господи, за Твою Сутність! —>
—> За те, що Ти Приймаєш кожне Своє Дитя, Що Навертається на Путь Правди!
..........
БЛАГОСЛОВИ НАС — НАВЕРТАТИСЬ!
.........
НАВЕРНИ НАС! ГОСПОДИ!
.........
Ім'ям Спаса нашого — Христа Твого — моя до Тебе МОЛИТВА!
АМІНЬ!
Це все початки Вчення, які всі ми добре знаємо.Але на жаль не завжди дотримуємось ( і я не виключення).
Багато ваших журналістів, є на зарплаті у дермократів.І мені було трохи сумно, коли чув як вони вдовбували брехливу пропоганду, про "поганючого Трампа і республіканців"...
Загальні фрази із узагальненням без конкретики у вигляді обвинувачень — не личить християнину! І є — гріхом!
Сподіваюсь, Шановний Пан має конкретні приклади такого неподобства українських журналістів!
Коли Шановний Пан говорить про “багато”, то з прикладами на підтвердження своїх звинувачень української журналістики у брехні, пропаганді, та ще й у пропананді, яка — БРЕХЛИВА(!), — недостачі не буде!
..........
Коли ж Шановний Пан не надасть доказів цим своїм звинуваченням, тоді він має визнати свою помилку і принести вибачення українській журналістиці, що так ПОТУЖНО протистоїть чи не найпотужнішій у світі російській пропаганді ось уже, як майже 1000 днів+1000 ночей= 2000 (майже)!
..............
Коли ж Шановний Пан звів наклеп на українську журналістику — з необережності, не цілком усвідомлюючи масштаби впливу і наслідки від цієї хибної інформації, що паплюжить честь і гідність української журналістики, що висловив ствердно Шановний Пан вище, то, можливо Шановному Пану зовсім не обов'язково виказувати Честь Обраному Президентові Трампу за рахунок Українського Журналіства!
Оскільки, дозволю собі припустити: 45 та 47-й Прещидент США, Дональд Трамп, не потребує ЗАПЕВНЕННЯ РЕПУТАЦІЇ за рахунок приниження Української Журналістики!
Чи не так?!
Де ти навчався предмету "болтология"?
Дивне, м"яко кажучи, твердження. Ви впевнені? У Вас є докази? На власні очі бачили якісь документи або зафільмували факти отримання заробітної плати? Чи це Ваше припущення?
Мені прямо зараз сумно, чомусь не думала, що Ви можете так категорично свої припущення озвучувати в якості фактів. (((