Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Библия и ее значимость

Старожил
-703
|12 Окт 2024
0 Цитировать

“Думки бо мої — не ваші думки, і дороги ваші — не мої дороги, — слово Господнє.

9. Бо так, як небо вище від землі, так мої дороги вищі від доріг ваших і думки мої вищі від думок ваших.

10. Як дощ і сніг сходить з неба і не повертається туди, але напуває землю, щоб вона родила й ростила та давала насіння тому, хто її обсіває, і хліб тому, хто їсть,

11. отак і моє слово, що виходить у мене з уст, не повертається до мене порожнім, але чинить те, що я хочу, довершує те, за чим я його вислав.” (Іс.55:8-11)

Корабельщик
Старожил
-703
|12 Окт 2024
0 Цитировать

“Я витворюю світло й творю пітьму, чиню добро й допускаю зло. Я, Господь, усе це чиню.

8. Розлийте, небеса, згори росою правду, і нехай хмари дощем її виллють! Нехай відчиниться земля і дасть спасіння, і нехай виростить разом справедливість! Я, Господь, це творю.

9. Горе тому, хто сперечається зо своїм творцем — черепок із земних черепків! Чи ж глина скаже гончареві: Що робиш? Чи його праця йому скаже: Ти безрукий?” (Іс.45:7-9)

Корабельщик
Старожил
-703
|12 Окт 2024
0 Цитировать

У Старому Заповіті Біблії — багато чого цікавого є!

Того — що допомагає краще розумітись у “навколишньому середовищі”!:

“Все бо, що було написане давніше, написане нам на науку, щоб ми мали надію через терпеливість й утіху, про які нас Письмо навчає.” (Рим.15:4)

Корабельщик
Старожил
-703
|30 Окт 2024
0 Цитировать

Господи!

Благо-слови Україну!

Ім'ям Ісуса Христа — моя до Тебе молитва!

Амінь!

Корабельщик
Старожил
-703
|30 Окт 2024
0 Цитировать
“Итак во всем, как хотите, чтобы с вами поступали люди, так поступайте и вы с ними, ибо в этом закон и пророки.
Входите тесными вратами, потому что широки врата и пространен путь, ведущие в погибель, и многие идут ими;
потому что тесны врата и узок путь, ведущие в жизнь, и немногие находят их.
Берегитесь лжепророков, которые приходят к вам в овечьей одежде, а внутри суть волки хищные.
По плодам их узнаете их. Собирают ли с терновника виноград, или с репейника смоквы?
Так всякое дерево доброе приносит и плоды добрые, а худое дерево приносит и плоды худые.
Не может дерево доброе приносить плоды худые, ни дерево худое приносить плоды добрые.
Всякое дерево, не приносящее плода доброго, срубают и бросают в огонь.
Итак по плодам их узнаете их.
Не всякий, говорящий Мне: "Господи! Господи!", войдет в Царство Небесное, но исполняющий волю Отца Моего Небесного.
Многие скажут Мне в тот день: Господи! Господи! не от Твоего ли имени мы пророчествовали? и не Твоим ли именем бесов изгоняли? и не Твоим ли именем многие чудеса творили?
И тогда объявлю им: Я никогда не знал вас; отойдите от Меня, делающие беззаконие.
Итак всякого, кто слушает слова Мои сии и исполняет их, уподоблю мужу благоразумному, который построил дом свой на камне;
и пошел дождь, и разлились реки, и подули ветры, и устремились на дом тот, и он не упал, потому что основан был на камне.
А всякий, кто слушает сии слова Мои и не исполняет их, уподобится человеку безрассудному, который построил дом свой на песке;
и пошел дождь, и разлились реки, и подули ветры, и налегли на дом тот; и он упал, и было падение его великое.
И когда Иисус окончил слова сии, народ дивился учению Его,
ибо Он учил их, как власть имеющий, а не как книжники и фарисеи.” (Мат.7:12-29)
Корабельщик
Старожил
-703
|30 Окт 2024
0 Цитировать

“Дух виразно каже, що за останніх часів деякі відступлять від віри і пристануть до духів обманних і навчань бісівських;

2. зведені лицемірними брехунами з таврованим сумлінням...” (1Тим.4:1,2)

Корабельщик
Старожил
-703
|8 Ноя 2024
0 Цитировать

Хто такий — Ісус Христос?!

Це — ДУЖЕ ПОТУЖНА ОСОБИСТІСТЬ!

......................

НАЙПОТУЖНІША В СВІТІ!

Корабельщик
Старожил
-703
|8 Ноя 2024
0 Цитировать

Це — не “мямля”, нездатна на ВЧИНОК! (ПОСТУПОК)

...........

Це — ТОЙ, ХТО ЖОДНОГО РАЗУ НЕ ПОМИЛИВСЯ!

.........

ЖОД-НО-ГО!

Корабельщик
Старожил
-703
|8 Ноя 2024
0 Цитировать

Це ТОЙ — ХТО СТВОРИВ УСЕ(!), ЩО ВИ БАЧИТЕ НАВКРУГИ! ——> ВІН — МАЄ РОЗУМ!

ЙОГО РОЗУМ — НАЙПОТУЖНІШИЙ! (В СВІТІ І ПОЗА ЙОГО МЕЖАМИ)!

...................

Чи хто ж тут ДУРНИЙ, щоб сперечатись з Ісусом Христом?!

--> хіба що -- вова-путін із усіма своїми дурними “сотрудніками”-неучами, не вчившими “Історію” в школі!

--> будуть там, де й усі їхні “ПАПЄРЄДНІКІ”!

Бо:

“7. Не обманюйте себе самих: з Богом жартувати не можна. Що хто посіє, те й жатиме.

8. Хто бо для свого тіла сіє, той з тіла пожне зотління; а хто сіє для духа, той від духа пожне життя вічне.” (Гал.6:7,8)

Корабельщик
Старожил
-703
|8 Ноя 2024
0 Цитировать

Чи хотів би я бути сожим на Нього?!

—> ДУЖЕ ХОЧУ!

—> ВІН — мій ІДЕАЛ!

Корабельщик
Старожил
Модератор
|21 Дек 2024

Тест. Тема не была закрыта, в ней просто давно не общались, потому она затерялось.

Старожил
-703
|21 Дек 2024
0 Цитировать

Премного Благодарен Дорогой Модерации МегаПортала!

Корабельщик
Старожил
-703
|21 Дек 2024
0 Цитировать

Дорогі мої Дорогенькі!

Буду “викладатись” Солов'їною!

Тому: як хто ще не вивчив Найспівочішої (хай італійці — простять) Мови Світу —> ВИВЧАЙТЕ!

І: Вчення Ісуса Христа (=Вчення Христове) —> ТЕЖ!

Корабельщик
Старожил
-703
|21 Дек 2024
0 Цитировать

А-а-а!

........

()

Корабельщик
Старожил
+612
|21 Дек 2024
1 Цитировать

Текст, який я пропоную увазі форумчан, не мій. На мою думку, з ним варто ознайомитись. )))

Для багатьох із нас Біблія - це перше знайомство з особою Бога. Звичайно, Він відкриває нам Себе й іншими шляхами. Ми всі багато дізнаємося про характер Бога, спостерігаючи за природою, і про любов Божу, що відображається в житті інших людей. Він також відкриває Себе,  пишучи Свій закон на наших серцях (до римлян 2:15; до Євреїв 10:16). Але протягом цілої Біблії Бог, по суті, каже нам: "Я зберіг для вас Моє письмове одкровення, щоб ви використали його як окуляри, через які ви зможете побачити Мене. Читайте цю книгу, щоб пізнати Мене. Вступіть у близькі стосунки зі Мною і завдяки нашому спілкуванню ви зможете зрозуміти  справжній сенс життя".

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
-703
|28 Дек 2024
0 Цитировать

ЗНАЧУЩІСТЬ (=ЗНАЧИМОСТЬ+ЗНАЧИТЕЛЬНОСТЬ) БІБЛІЇ — Я ПРОДОВЖУ “РОЗГОРТАТИ”!

ТИ, Ж БО, —> ЛЮБА МОЯ І ДОРОГА ЛЮДИНА —> ПОДИВИСЬ УСЮ ТЕМУ! —>

—> ВОНА НАСНАЖИТЬ!

—> МАЄМО ДОКЛАСТИСЬ! І ПОБАЧИТИ ПЕРЕМОГУ!

—> БОЖЕ(!): ПОМОЖИ!

АМІНЬ!

Корабельщик
Старожил
-703
|30 Дек 2024
0 Цитировать

Дорогой Читатель!

.................................

Решил писать обеими мовамы! —> Як російською, так і Українською!

Тому (поэтому), якщо тобі цікаво — вивчай Українську! (не пожалкуєш!)

.......... ......

Буду “говорить языками”! ()

Корабельщик
Старожил
+1707
|30 Дек 2024
0 Цитировать

Ми вважаємо послання пророків найнадійнішими. Ви правильно робите, коли звертаєтеся до них, бо вони подібні до світла, що розганяє темряву, аж доки не прийде світання і ранкова зірка не засяє у серцях ваших. Найголовніше, що маєте ви зрозуміти, — це те, що жодне з пророцтв у Святому Писанні не було вигадане самими пророками. Бо ніяке пророцтво не прийшло з волі людини. Ні, це люди натхнені Святим Духом, висловлювали послання Божі. (2Пет.1:19-21)

... и познаете истину, и истина сделает вас свободными. (Иоан.8:32;)
Старожил
-703
|30 Дек 2024
0 Цитировать

:():

..........

(())

Корабельщик
Старожил
-703
|3 Янв 2025
0 Цитировать
я сейчас говорю...что: Библия -- АУТЕНТИЧНА и ДОСТОВЕРНА!

Аутентичность -- соответствие авторству!

Достоверность -- соответствие событиям!

Этот аргумент -- ВЕСЬМА СИЛЁН! -- КРАЙНЕ СИЛЁН! -- ЕГО НЕВОЗМОЖНО ОСПОРИТЬ!

Библия -- не учебник по истории! -- Но все события, описанные в ней -- историчны! -- И не надо истерить по этому поводу!

Библия (неоднократно) заявляет о Себе, что ЕЁ Автором является СУЩИЙ! --> ИЕГОВА! -- Явивший Себя людям в Отце, Сыне и Святом Духе! -- И Тем, Кто будет судить каждого! -- КАЖДОГО!!!

КАЖ-ДО-ГО!!!

В соответствии с тем, что он делал, живя в теле: доброе или худое!

"...Ибо всем нам должно явиться пред судилище Христово, чтобы каждому получить соответственно тому, что он делал, живя в теле, доброе или худое." (2 Кор.5:10)

....................

Взято с 20-й страницы темы “Человек греха”.

Вот (ссылка):

https://www.invictory.com/forum/subject-21893-bible.html?page=20

Корабельщик
Старожил
-703
|3 Янв 2025
0 Цитировать

я сейчас говорю,что: Библия -- АУТЕНТИЧНА и ДОСТОВЕРНА!

Другими словами: Библия -- это САМЫЙ МОЩНЫЙ ДОКУМЕНТ В ИСТОРИИ ЧЕЛОВЕЧЕСТВА!!!

ДОКУМЕНТ!!!

ПОНИМАЕТЕ?!!!

Если же это ещё кому-то не совсем понятно, то (наполегливо) рекомендую углубиться в изучение этого вопроса!

я же не советую никому недооценивать то, что написано в этой Книге!

Также не советую не понимать правильно (понимать неправильно) — написанное в ней!

.........

Взято так же тоже  с той же страницы темы “Человек греха”.

С Уважением,

Корабельщик
Старожил
-703
|3 Янв 2025
0 Цитировать
Все Писание богодухновенно и полезно для научения, для обличения, для исправления, для наставления в праведности,
да будет совершен Божий человек, ко всякому доброму делу приготовлен.” (2Тим.3:16,17)
Корабельщик
Старожил
-703
|3 Янв 2025
0 Цитировать

“Осісьо” —> НАЙГАРНІШИЙ (в Світі) текст:

Все Писання — надхненне Богом і корисне, щоб навчати, докоряти, направляти, виховувати у справедливості,

17. щоб Божий чоловік був досконалий, до всякого доброго діла готовий.” (2Тим.3:16,17)

Корабельщик
Старожил
-703
|3 Янв 2025
0 Цитировать

“Тома ж, один з дванадцятьох, на прізвисько Близнюк, не був з ними, коли то прийшов був Ісус.

25. Тож повідали йому інші учні: «Ми Господа бачили.» Та він відрік: «Якщо не побачу на його руках знаків від цвяхів і не вкладу свого пальця у місце, де були цвяхи, а й руки моєї не вкладу в бік його, — не повірю!»

26. По вісьмох днях знову були вдома його учні, а й Тома з ними. І ввіходить Ісус, — а двері були замкнені! — стає посередині та й каже: «Мир вам!»

27. А тоді промовляє до Томи: «Подай сюди твій палець і глянь на мої руки. І руку твою простягни і вклади її у бік мій. Та й не будь невіруючий, — а віруючий!»

28. І відказав Тома, мовивши до нього: «Господь мій і Бог мій!»

29. І каже йому Ісус: «Побачив мене, то й віруєш. Щасливі ті, які, не бачивши, увірували!»

30. Ще й інші численні чудеса, що їх не списано у цій книзі, вчинив Ісус на очу своїх учнів.

31. А ції — списано, щоб увірували ви, що Ісус — Христос, Син Божий, а вірувавши, — щоб мали життя в його ім’я.” (Ів.20:24-31)

Корабельщик
Старожил
-703
|3 Янв 2025
0 Цитировать
“Фома сказал Ему в ответ: Господь мой и Бог мой!
Иисус говорит ему: ты поверил, потому что увидел Меня; блаженны невидевшие и уверовавшие.
Много сотворил Иисус пред учениками Своими и других чудес, о которых не писано в книге сей.
Сие же написано, дабы вы уверовали, что Иисус есть Христос, Сын Божий, и, веруя, имели жизнь во имя Его.” (Ин.20:28-31)
Корабельщик
Старожил
-703
|3 Янв 2025
0 Цитировать

“...Сие же написано, дабы вы уверовали...”

Современному человеку достаточно изучать Библию — чтобы понять, що Бог — Є(!):

І сказав їм Ісус: «Істинно, істинно кажу вам: Перше, ніж був Авраам, Я є.» (Ів.8:58)

Корабельщик
Старожил
-703
|3 Янв 2025
0 Цитировать

“...Я є.” —>

Яхве —>

ЙХВХ (Ієгова) —> Той, Хто і

ІСНУЄ(!) —> СУЩІЙ!!!

........

Я — Є!

Я ЕСТЬ!

Я СУШЕСТВУЮ!

Я СУЩИЙ!

Я ТОТ, КТО СУЩЕСТВУЕТ!

Я — СУЩЕСТВУЮ ВСЕГДА! —> СПОКОНВІКУ(!):

“Споконвіку було Слово, і з Богом було Слово, і Слово було — Бог.

2. З Богом було воно споконвіку.” (Ів.1:1,2)

Корабельщик
Старожил
-703
|3 Янв 2025
0 Цитировать

“1. На початку сотворив Бог [множина, множ. число; доб. мной] небо й землю....

26. Тож сказав Бог: «Сотворімо людину на наш образ і на нашу подобу, і нехай вона панує над рибою морською, над птаством небесним, над скотиною, над усіма дикими звірями й над усіма плазунами, що повзають на землі». (Бут.1:1,26)

Корабельщик
Старожил
-703
|3 Янв 2025
0 Цитировать

“Тоді сказав Господь Бог: «Не добре чоловікові бути самому; сотворю йому поміч, відповідну для нього».” (Бут.2:18)

..........

“(5. Бо знає Бог, що коли скуштуєте його, то відкриються у вас очі, і ви станете, як Бог, що знає добро й зло.)...

22. І сказав Господь Бог: «Оце чоловік став, як один з нас, знаючи добро і зло. Тож тепер, аби лишень він не простяг своєї руки й не взяв ще й з дерева життя, а з’ївши, не став жити повіки!»” (Бут.3:(5),22)

Корабельщик
Старожил
-703
|3 Янв 2025
0 Цитировать

“...Та й сказали: Ану збудуймо собі місто й вежу з верхом до неба та й утворім собі ім’я, щоб ми не розпорошувались по всій землі.

5. Тоді зійшов Господь побачити місто й вежу, що їх сини чоловічі будували

6. і мовив Господь: Оце вони один народ і мова в них усіх одна, і це щойно початок їхньої праці: тож що вони не задумають, не буде їм важко зробити.

7. Отож зійдімо наниз і помішаймо там їх мову, щоб не розуміли одне одного.

8. І розсіяв їх Господь звідтіля по всій землі, й вони перестали будувати місто.

9. Тому то названо його Бабел (Вавилон), бо там Господь помішав мову всієї землі й звідти розсіяв їх Господь по всій землі.” (Бут.11:4-9)

Корабельщик
1 2 3 4

Библия и ее значимость

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы