Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Библия и ее значимость

Старожил
-518
|10 Сен 2024
0 Цитировать

Вітаю Шановне Панство!

............................................

Біблія!

— ГАРНА Книга!

ДУЖЕ ГАРНА(!) — для життя!

Вона потребує вивчення! ——> Там ж бо багато чого ЦІКАВОГО написано!

От, до прикладу таке:

“...Щоб об’явилася тепер началам і властям небесним через Церкву безконечна мудрість Божа...” (Еф.3:10)

Корабельщик
Старожил
-518
|10 Сен 2024
0 Цитировать

Про ЩО(?) — цей вірш?!

Про те, що на Землі знаходиться Божа Церква! — Вона складається з людей!

Також (згідно цього віршу) є духовний світ! У вірші він називаться “началам і властям небесним”! — Що це за світ?!

Цей світ — існує (згідно цього віршу)!

Він має певну єрархію!

Там існють, як мінімум, чотири “категорії” янголів: серафіми, херувіми та посланці до людей (як, до прикладу, Гавриїл)!

Також там є “головний” янгол! — “Архі”-янгол на ім'я Михаїл! — Він керує усіма іншими янголами!

Михаїл — то не Ісус Христос, як вчать декотрі брехуни, щоб змінити Божу Природу Христа! — Нібито Ісус Христос — не Бог у (людській) плоті (і крові)! —— А просто “Перше Боже  створіння”!

Корабельщик
Старожил
-518
|10 Сен 2024
0 Цитировать

Серафими — служать при Божому Престолі:

“1. Того року, коли помер цар Уззія, бачив я Господа на високім і піднесенім престолі; поли Його риз наповнювали храм. 2. Над Ним стояли серафими. Кожен мав по шість крил: двома закривав собі кожен обличчя, двома закривав ноги, а двома — літав. 3. І кликали один до одного: 《Свят, свят, свят Господь сил; вся земля повна його слави!》” (Іс.6:1-3)

Вони мають по шість крил!

Корабельщик
Старожил
-518
|10 Сен 2024
0 Цитировать

Херувими — то охоронці!

Вони були поставлені “на воротах” Раю (Едемського саду):

“І вигнав він Адама й поставив від сходу до Едемського саду херувима з полум’яним миготливим мечем, щоб стерегти дорогу до дерева життя.” (Бут.3:24)

Корабельщик
Старожил
-518
|10 Сен 2024
0 Цитировать

Так само херувими були поставлені на віці Ковчегу Свідоцтва, що була зроблена зі Щирого Золота:

“Спорудиш також і віко зі щирого золота, два лікті з половиною завдовжки і півтора ліктя завшир.

18. Виготуєш двох золотих херувимів, кутим поробленням зробиш їх, по обох кінцях віка зробиш їх.

19. Зробиш одного херувима з одного кінця, а другого херувима з другого кінця; суцільно з віком зробите ви херувимів по обидвох кінцях його.

20. І простягатимуть херувими крила вгору, покриваючи ними віко, а обличчя їх одне до одного, до віка нехай будуть звернені обличчя херувимів.

21. І покладеш віко на ковчезі зверху, а в кивот вкладеш Свідоцтво, що я дам тобі.

22. Там я буду стрічатися з тобою, і зверху віка, з-поміж двох херувимів, що над ковчегом Свідоцтва, я говоритиму з тобою про все те, що маю заповідати тобі для синів Ізраїля.” (Вих.25:17-22)

Корабельщик
Старожил
-518
|10 Сен 2024
0 Цитировать

Херувими мають по чотири крила (окрім рук):

“Це були ті тварини, що я бачив під Богом Ізраїля при Кевар-річці, і взнав я, що то були херувими.

21. У кожного — по чотири обличчя, і в кожного — по чотири крила, і щось наче людські руки були в них під крильми.

22. А лиця їхні здавалися цілком схожими на лиця, що я бачив при Кевар-річці. Кожен ішов навпростець поперед себе.” (Єзекиїл 11:20-22)

Корабельщик
Старожил
-518
|10 Сен 2024
0 Цитировать

Також цар Соломон (син царя Давида) поставив (двох) херувимів у Храмі, що наказав йому побудувати Господь-Бог:

“Соломон поставив дебір у храмі на те, щоб там поставити кивот Господнього завіту. 20. Дебір (всесвяте) був 20 ліктів завдовжки,

20. ліктів завширшки і 20 ліктів заввишки; він обклав його щирим золотом і зробив кедровий жертовник.

21. Соломон обклав храм усередині щирим золотом і простягнув завісу на золотих ланцюжках перед всесвятим, що вкрив золотом,

22. увесь храм обклав він золотом, увесь храм до кінця та й увесь жертовник, що був перед всесвятим, покрив золотом.

23. У всесвятому зробив він двох херувимів з оливкового дерева, по 10 ліктів заввишки.

24. П’ять ліктів було одне крило херувима й 5 ліктів крило другого херувима, тобто 10 ліктів від кінця одного крила до кінця другого крила.

25. На 10 ліктів був і другий херувим. Обидва- херувими були однієї міри й одного вигляду.

26. І поставив він херувимів серед внутрішньої части храму. Крила ж херувими простягали так, що крило одного торкалось однієї стіни, а крило другого торкалось другої стіни; другі ж крила їх торкались крило об крило посеред храму.

27. Він укрив херувимів золотом.

28. Цар Соломон наклав громадські роботи на ввесь Ізраїль. 30 000 чоловік притягнено до громадських робіт.

29. А по всіх стінах храму навкруги вирізьбив подоби херувимів, пальм і квіток, що звисали, всередині й зовні.

30. А й підлогу внутрі й зовні вкрив золотом.

Корабельщик
Старожил
-518
|10 Сен 2024
0 Цитировать

31. До входу у всесвяте зробив двокрилі двері з оливкового дерева, надвірок і одвірки були як п’ятикутник.

32. Зробив так само двокрилі двері з оливкового дерева і вирізьбив на них херувимів, пальми та квіти, що звисали, та й покрив їх золотом, тобто обклав херувимів і пальми розплощеним золотом.

33. Так само зробив і до входу у святе: одвірки з оливкового дерева, одвірки чотирикутні, 34. двокрилі двері з кипарисового дерева: обидві половини одних і других дверей відчинялись до себе й від себе.

35. І вирізьбив на них херувимів, пальми та квіти, що звисали, і вкрив їх золотом, що щільно приставало до різьби.

36. І обвів внутрішній двір стіною з трьох покладів тесаного каміння та одного покладу кедрових дощок.

37. У четвертому році, в місяці Зів, була закладена основа храму, 38. а в одинадцятому році, в місяці Бул — восьмий місяць року — скінчено храм у всіх його частинах і за всім його задуманим розподілом. Будував його Соломон 7 років.” (1Царі 6:19-38)

Корабельщик
Старожил
-518
|11 Сен 2024
0 Цитировать

Гавриїл — то не архангел (“архи-”янгол)!

Архангел — то Михаїл! І він — не Ісус Христос!

Гавриїл НІКОЛИ у Святому Письмі не називається архангелом! — НІ-КО-ЛИ !!!

Архангелом Святе Письмо називає Михаїла! Ось, прочтімо:

“І тоді, як сам архангел Михаїл, змагаючись із дияволом і сперечаючись із ним про тіло Мойсея, не наважився винести зневажливого суду, а сказав: «Нехай тебе Господь судить», —...” (Юди 9)

Корабельщик
Старожил
-518
|11 Сен 2024
0 Цитировать

А ось, що написано про янгола Гавриїла:

“Шостого місяця ангел Гавриїл був посланий Богом у місто в Галилеї, якому ім’я Назарет,

27. до діви, зарученої чоловікові, на ім’я Йосиф, з Давидового дому; ім’я ж діви було Марія.

28. Ввійшовши до неї ангел, сказав їй: «Радуйся, благодатна, Господь з тобою! Благословенна ти між жінками.»

29. Вона ж стривожилась цим словом і почала роздумувати в собі, що могло значити те привітання.

30. Ангел їй сказав: «Не бійсь, Маріє! Ти бо знайшла ласку в Бога.

31. Ось ти зачнеш у лоні й вродиш сина й даси йому ім’я Ісус.

32. Він буде великий і Сином Всевишнього назветься. І Господь Бог дасть йому престол Давида, його батька,

33. і він царюватиме над домом Якова повіки й царюванню його не буде кінця.»

34. А Марія сказала до ангела: «Як же воно станеться, коли я не знаю мужа?»

35. Ангел, відповідаючи, сказав їй: «Дух Святий зійде на тебе й сила Всевишнього тебе отінить; тому й святе, що народиться, назветься Син Божий.

36. Ось твоя родичка Єлисавета — вона також у своїй старості зачала сина, і оце шостий місяць тій, що її звуть неплідною;

37. нічого бо немає неможливого в Бога.»

38. Тоді Марія сказала: «Ось я Господня слугиня: нехай зо мною станеться по твоєму слову!» І ангел відійшов від неї.” (Лук.1:26-38)

Корабельщик
Старожил
-518
|11 Сен 2024
0 Цитировать

Іван-Хреститель — двоюрідний брат Ісуса Христа (по матері)! старший на півроку!

Двоюрідний (троюрідний абощо) брат, або, як дехто каже: “кузен”!

Гавриїл — то звичайнісінький янгол-посленець до людей!

Посланець із Доброю Звісткою!

Із Доброю Новиною!

Корабельщик
Старожил
-518
|11 Сен 2024
0 Цитировать

хто каже, шо Гавриїл — то є архангел,  женіть того ломакою по шиї зі свого двору!

Ну хоча б — різкою по жопі, по пиці і по руках! 

Женіть! Шоб аж “Гай Шумів”!!! 

Отак!

Корабельщик
Старожил
-518
|11 Сен 2024
0 Цитировать

(як завжди:), ) трохи помилився — у назві теми!

Треба було написати так: “БІБЛІЯ! ЇЇ ЗНАЧУЩІСТЬ! (БИБЛИЯ! ЕЁ ЗНАЧИМОСТЬ И ЗНАЧИТЕЛЬНОСТЬ!)” — Якшо бути точним, то: так буде точніше!

Корабельщик
Старожил
-518
|11 Сен 2024
0 Цитировать

Корабельщик
Старожил
-518
|11 Сен 2024
0 Цитировать

Янголів є — БАГАТО!

Є І “БОЙОВІ”! :

“Чи гадаєш, що я не міг би попросити Отця мого, і він зараз же не дав би мені більш як дванадцять легіонів ангелів?” (Мат.26:53)

Корабельщик
Старожил
-518
|11 Сен 2024
0 Цитировать

Є — БАГАТО!

Є Духовний Світ! Він — “НА НЕБІ”!

Там (на Небі)є певні “люди”, які НАВЧАЮТЬСЯ У НАС !!! — Як у Божої Церкви, яка постійно свариться завдяки таким “періодичним Дурням”, як -- зараз -- “виліз” -- вова путін!

Корабельщик
Старожил
-518
|11 Сен 2024
0 Цитировать
Є — БАГАТО!
Є Духовний Світ! Він — “НА НЕБІ”!
Там (на Небі)є певні “люди”, які НАВЧАЮТЬСЯ У НАС !!! — Як у Божої Церкви, яка постійно свариться завдяки таким “періодичним Дурням”, як -- зараз -- “виліз” -- вова путін!

“...Щоб об’явилася тепер началам і властям небесним через Церкву безконечна мудрість Божа...” (Еф.3:10)

Корабельщик
Старожил
-518
|11 Сен 2024
0 Цитировать

Та Божа Церква — не тільки “ПОСТІЙНО СВАРИТЬСЯ”!

Он, подивіться, —ЯК(!) Церква Божа КОНСОЛІДУЄТЬСЯ НАВКОЛО УКРАЇНИ!

І тут Є — ДУЖЕ ВЕЛИКА БОЖА МУДРІСТЬ!

Чи (може) невже ще хтось гадає, що Україна не вийде ЩЕ СИЛЬНІШОЮ з усього цього (“падлючого” задуму вови путіна)?!

Корабельщик
Старожил
-518
|12 Сен 2024
0 Цитировать

Хоча, НАСПРАВДІ(!), вова путін — то лише “пішак” (пешка(рос.))!

ДОБРА ж бо Людина — має(!) “стояти за Добро”!

...............................................

Як тільки може!

І, навіть, — більше!

“Хто, отже, знає добро чинити, а його не чинить, — гріх тому!” (Якова 4:17)

Корабельщик
Старожил
Модератор
|13 Сен 2024

Реплики не по теме удалены, иначе вам следовало бы назвать тему иначе.

Старожил
-518
|13 Сен 2024
0 Цитировать

Ось іще чудові вірші, що говорять про ІСНУВАННЯ Небесного Світу:

“Я знаю чоловіка в Христі, що чотирнадцять років тому, — чи то було в тілі, не знаю, чи то було без тіла, не знаю, Бог знає, — був він узятий аж до третього неба.

3. знаю, що той чоловік — чи в тілі, чи без тіла, не знаю, Бог знає, —

4. був узятий у рай і чув слова несказанні, яких годі людині вимовити.” (2 Кор.12:2-4)

Корабельщик
Старожил
-518
|13 Сен 2024
0 Цитировать

Прийшов час — і багато речей стають неважливими! — Бо вони — виявляється — нічого не варті!

А от що насправді важливо, так це те — ЩО очікує людину після смерті!

Хоч дехто зовсім й не переймається з цього приваду! — А ДАРМА!

Корабельщик
Старожил
-518
|15 Сен 2024
0 Цитировать

Шановна Адміністраціє!

я на Вас — не ображаюсь!

І Ви, будь ласка, — не ображайтесь на мене! ——> я ж не вліз до Вашої хати; не крав Ваш унітаз із кросівками; не вбивав Вашого чоловіка, брата, батька, сина!

я ж не ґвалтував Ваших дітей — у вашому домі!

я ж не бив Вашу концервацію, і, навіть, не спалив вашої домівки (вщент)!

Будь ласка, Шановна Адміністраціє, не ображайтесь на мене!

Для чого Вам на мене ображатись?!

Корабельщик
Старожил
-518
|17 Сен 2024
0 Цитировать

Бажаю, знову, усім — Доброго Здоров'ячка!

Радий знову вас “бачити”!

Буду “викладатись” своєю РІДНОЮ мовою— Українською (коли Адміністрація — не проти).

А як хто ж має бажання мене зрозуміти — вивчайте Українську! —— Не пожалкуєте!

......................................

Боже!

Благослови! — Заради Твого Імені-Твого Сина — Ісуса Христа!

Амінь!

Корабельщик
Старожил
-518
|17 Сен 2024
0 Цитировать

Спочатку, зараз, перш за все — бажаю сказати, шо:

— Нам — НЕ СЛІД “дивитись” на тих, хто не є на нашому місті, та “зауважувати” їм за те — що вони не є на нашому місті! Так — не треба! Бо це є хибний шлях до досягнення цілі!

Треба ЗАОХОЧУВАТИ !

——— Щоб виникало бажання!

Заохочувати ж потрібно — НЕ БРЕХНЕЮ!

(як вовапутін)!

(впевнений, що: коли я “озвучую” це (три-)кляте ім'я( чи радше -- назву) — крапля води перетворюється із “ПРАВИЛЬНОЇ форми” на декілька “невимитих” бульбашок (а, може, навіть і — мильних))

...............................

Нам ж бо — ось, як треба робити:

“І зважаймо один на одного, заохочуючи до любови й до діл добрих.” (Євр. 10:24)

Корабельщик
Старожил
-518
|17 Сен 2024
0 Цитировать

Ось: дуже рідкий випадок, коли російською — мені “лягає”(на вухо) краще:

“Будем внимательны друг ко другу, поощряя к любви и добрым делам.” (Евр.10:24)
Корабельщик
Старожил
-518
|17 Сен 2024
0 Цитировать

Ось, іще — ШО(!) ТРЕБА РОБИТИ:

“Любіть один одного братньою любов’ю. Пошаною один одного випереджайте.” (Рим.12:10)

Корабельщик
Старожил
-518
|17 Сен 2024
0 Цитировать

Чому ТАК треба робити?!

— Тому що — ТАК ВЧИТЬ БІБЛІЯ !

А що таке — Біблія?!

— Біблія — то Є “Слово” Живого Бога до людей!

Господь-Бог Записав в Біблії Свою Волю! ——> Щоб Людина — коли СТАНЕ(!) — її виконувала!

В Біблії записано УСЕ(!) — щоб поводитись ГАРНО!

В Біблії також є усе — щоб наслідувати Вічне Життя! ——> Щоб: Жити — ВІЧНО!

(і тут “ВІЧНО” — не в сенсі “дуже(-предуже) великий проміжок часу” (як це говориться про З-н Мойсея), а — БЕЗКІНЕЧНО! ——— БЕЗ ЗАВЕРШЕННЯ!

БЕЗ КІНЦЯ І КРАЮ!

УВЕСЬ “ЧАС”!

НЕ ЗАВЕРШУЮЧИСЬ!

У ДУЖЕ ГАРНОМУ — МАКСИМАЛЬНО ПІДНЕСЕНОМУ СТАНІ !

) :

Корабельщик
Старожил
-518
|17 Сен 2024
0 Цитировать

Ми — РІЗНІ !

І Біблія вчить: НЕ ЖАЛІТИСЬ (І НЕ ЖАЛКУВАТИ) про те, що я не знаходжусь на місті того(=(!)тої), хто, на мою думку, почувається краще, ніж я!

Причин — декілька! Одна з них — заздрість!

Заздрість — це недобре! —— Це — НЕ ДОБРО!

Заздрість — це погано!

Заздрість — це хибний шлях до досягнення Цілі!

До досягнення МЕТИ!

Корабельщик
Старожил
-518
|17 Сен 2024
0 Цитировать

“24. ...Та Бог так уклав тіло, що дав більше чести нижчому членові,

25. щоб не було роздору в тілі, але щоб члени дбали однаково один про одного.” (1Кор.12:24б,25)

“ ...Но Бог соразмерил тело, внушив о менее совершенном большее попечение,
дабы не было разделения в теле, а все члены одинаково заботились друг о друге.” (1 Кор.12:24б,25)

Корабельщик
1 2 3

Библия и ее значимость

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы