Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Кто как служит?

Старожил
+18
|21 Мая 2023
0 Цитировать

Зараз усі майже усі моляться хто за своїх хто за інших , основа віри і основа життя це віра в Бога і молитва.                Молитва сейчас важна Как и всегда, когда молитва затихает то жить сложнее

Бог є любов і Він любить правду, Бог есть любовь и Он любит правду, God is love and He likes truth, glory to Jesus Christ
Старожил
+18
|17 Фев 2024
0 Цитировать

Служіння залишається в наших життях
р служение это хорошо когда есть служение Богу
service to God is normal

Адам, Авраам,Яків , Ной,Самуїл,Єлісей, Саул, Давид, Іонафан, Соломон, Міхей, Наум , Аввакум,Іоанн, Іісус .
Старожил
+18
|13 Мая 2024
0 Цитировать

Хто головніший - Бог чи люди?
р кто главнее Бог ілі люді?
God is our life, what people think about it?

Адам, Авраам,Яків , Ной,Самуїл,Єлісей, Саул, Давид, Іонафан, Соломон, Міхей, Наум , Аввакум,Іоанн, Іісус .
Старожил
+18
|1 Июн 2024
0 Цитировать

чув від одного християнина шо є служіння плачу тобто людина плаче і оплакує своі гріхи , своє життя і свою долю. Бог бачить сльози людей
р недавно усльішал про служение плача и оплакивания
God see the tears of people

Старожил
+18
|2 Июн 2024
0 Цитировать

Бог не вимагає служіння рук людських. Бог цінує любов і віру і добро

р Бог ето Бог
God likes love,faith and goods

Старожил
+18
|4 Июн 2024
0 Цитировать

Бог є Єдиний а служіння різноманітні

р Бог Един, служения различньі

God is One, ministries are different

Старожил
+18
|15 Июн 2024
0 Цитировать

служіть Господу Богу а благословить Він хліб ваш і воду вашу

Старожил
+18
|16 Июн 2024
0 Цитировать

от розумієте люди - хтось служить а хтось наприклад як корбен даллас балачки на форумі пише

Старожил
+18
|16 Июн 2024
0 Цитировать

служити Богу можна і треба а от як служити людям то це треба знання і досвід

Старожил
-703
|16 Июн 2024
0 Цитировать
Цитата igor 84
от розумієте люди - хтось служить а хтось наприклад як корбен даллас балачки на форумі пише

Друже!

Бачу: ти — погана людина! —— Дуже погана!

Для чого навмисно змінюєш мій нік, намагаючись мене оббрехати?!

Корабельщик
Старожил
+18
|16 Июн 2024
0 Цитировать
Бачу: ти — погана людина! —— Дуже погана!

ти брешеш тричі - поперше ти мене не бачиш і не знаєш, подруге я не така вже й погана людина, по третє я не дуже погана людина.

ти — не українець! ти — кремлівський непотріб!

я не кремлівський ,а ти так, непотріб

Старожил
+18
|16 Июн 2024
0 Цитировать
Для чого навмисно змінюєш мій нік, намагаючись мене оббрехати?!

я не змінюю твій нік ти знову брешеш. твій нік як був несправжній так і залишився. лякаєшся своє ім'я показати? так усі розуміють шо в неті ти з себе героя робиш а реально ти ніхто. добре шо ти зсу трохи допомагаєш але мене ти дарма гризеш - зуби повипадати можуть. думай шо пишеш і зараз в такий тяжкий час ти шукаєш спорів з братами по вірі хоча треба ще перевіряти чи брат ти

Старожил
+18
|16 Июн 2024
0 Цитировать
Для чого навмисно змінюєш мій нік

я не змінюю твій нік а тобі боятися не треба - треба написати своє справжнє ім'я і рік народження хоча б шоб люди знали хто ти. ти думаєш шо ти усім зрозумілий так ти такий "геніальний" шо є такі шо тебе не розуміють. ти намагався допомогти зсу - це непогана справа але дарма ти з побратимами собачишся. хоча в принципі якшо ти лякаєшся своє ім'я назвати і якшо ти пишеш брехливе ім'я або нік то ти мені не побратим. з тобою в ряд пліч о пліч не стану. козацькі правила ти мабуть не знаєш і невідомо - козак ти чи ні

Старожил
+18
|16 Июн 2024
0 Цитировать

люди, християни, гості і знайомі, брати і сестри, віруючі і атеісти - хватить вже сіяти зло. хто сильний воін то йдіть до війська допомагайте зсу  а тут будь ласка не собачтесь та не собачтеся з іншими

Старожил
-703
|16 Июн 2024
0 Цитировать
Цитата igor 84
я не змінюю твій нік ти знову брешеш. твій нік як був несправжній так і залишився. лякаєшся своє ім'я показати? так усі розуміють шо в неті ти з себе героя робиш а реально ти ніхто. добре шо ти зсу трохи допомагаєш але мене ти дарма гризеш - зуби повипадати можуть. думай шо пишеш і зараз в такий тяжкий час ти шукаєш спорів з братами по вірі хоча треба ще перевіряти чи брат ти
Цитата igor 84

Друже! ти мені — не брат!

Для чого навмисно змінюєш мій нік і пишеш його з маленької букви?!

Для чого брешеш, що не змінюєш його?!

для чого намагаєшся мене оббрехати знову і знову?!

я скажу — для чого: завдання в тебе тут таке — оббрехати українціа, виставити їх дурнями, що грезуться між собою!

Отаке!

рашистушка ты мой ненаглядненький!

маладец!

Корабельщик
Старожил
+18
|16 Июн 2024
0 Цитировать
рашистушка ты мой ненаглядненький! маладец!

погані слова пишеш а дарма. Бог з тобою розбереться. знайшов би ти нормальну справу у житті і робив би її. було б добро і успіх. а собачитися з українцями підчас важкої війни то це недобре. те шо ти зсу вирішив допомогти то це непогано а те шо собачишся і провокації ти мочиш то це негарно

Старожил
+18
|17 Июн 2024
0 Цитировать
Друже! ти мені — не брат!

оце правда, оце сказано як є. а ще тобі брехати не треба і лякатися своє реальне ім'я писати то лякатися не треба. так мабуть не брат ти мені

Старожил
+18
|17 Июн 2024
0 Цитировать
для чого намагаєшся мене оббрехати знову

все розмова з тобою закінчена ти сам любитель провокацій і болтовні. Бог з тобою розбереться в Нього є відповідь на усі питання. ти більше не вкрадеш ні хвилини мого часу. пока, пока

Старожил
+18
|17 Июн 2024
0 Цитировать

розмова з тобою закінчена, ти більше не споживатимеш мого часу

Старожил
+18
|18 Сен 2024
0 Цитировать

вітаю усіх християн на цьому сайті а також усіх хто служить Богу.
I want to say hello to all christians on this site

Старожил
+18
|4 Окт 2024
0 Цитировать

можливо хтось може чи хоче написати шось про служіння Богу і служіння людям підчас війни а також як можна протидіяти тревогам і загрозам а також як ще шо можна предприйняти шоб зупинити російське зло і російську армію. як можна зберегти людей та як жити далі? вислухаю і проаналізую запропоновані варіанти і ідеї.

Старожил
+18
|7 Окт 2024
0 Цитировать

Було б гарно рос армії залишити Україну у спокої і піти додому, але поки шо маємо те шо маємо. Президент Володимир Олександрович склад мирний план для України , хоч би шось добре з цього почалося і добром закінчилося. Було б гарно рос армії залишити Україну і піти додому

Старожил
+18
|28 Окт 2024
0 Цитировать

Можна служити Богу, можна служити у Церкві , можна служити своєму народу чи своїй Батьківщині . Кожен обирає своє шо підходить. Бог створив цей світ і увесь всесвіт і він полюбив його так шо послав єдиного сина Ісуса в жертву і на викуплення і на спасіння цього світу. Отож найважливіше служіння це служіння Богу

Син Божий це Цар Царів і Бог богів і Він є рятівник наших душ і Йому уся слава і хвала. The son of God is our Savior
Старожил
+18
|17 Ноя 2024
0 Цитировать

служіння це гарно але й поклоніння Богу це прекрасно

Син Божий це Цар Царів і Бог богів і Він є рятівник наших душ і Йому уся слава і хвала. The son of God is our Savior
1 2 3 4

Кто как служит?

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы