Добавить пост
Частые вопросы
Реклама у нас

Понравилось...

Старожил
+1707
|16 Ноя 2024
1 Цитировать
Цитата igor 84
картинка від Іванича просто дивовижна.

Мрія..

Цитата igor 84
багато чого гарного і цікавого писав Іванич,

Незрозуміло тільки, чому він заївся тоді з модераторм.. а потім і зовсім чудити почав.

Цитата Д и я
Про Валерія Слово, Іванича нічого не знаю, згадую про них і сподіваюсь, що у них все гаразд.

Він з Харькова, але в якому там мікрорайоні він живе я не знаю..

На жаль деякі з них знищені рашистами майже повністю.

З повагою.

Цитата Д и я
Видам одну таємницю - YezheVika і зараз справжня красуня.

Ну і слава Богу..))

... и познаете истину, и истина сделает вас свободными. (Иоан.8:32;)
Старожил
+18
|16 Ноя 2024
1 Цитировать
Цитата Д и я
Видам одну таємницю - YezheVika і зараз справжня красуня. Без перебільшень,

я такий щасливий шо цю красуню не бачу. ну я просто насолоджуюсь життям (коли обстріли не заважають)

Син Божий це Цар Царів і Бог богів і Він є рятівник наших душ і Йому уся слава і хвала. The son of God is our Savior
Старожил
+691
|16 Ноя 2024
1 Цитировать
Цитата igor 84
я такий щасливий шо цю красуню не бачу

Старожил
+18
|16 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата Asher
Ну і слава Богу..))

друже вітаю без вас на форумі цьому повна фігня добре коли хтось лайк поставить чи шось нормальне напише. іноді тут просто хоч вовком кричи - часи непрості і дехто дуже нервує і т.д і т.п. взагалі Богу уся слава і добре шо ви живі і здорові і буваєте онлайн. хай Бог благословить

Син Божий це Цар Царів і Бог богів і Він є рятівник наших душ і Йому уся слава і хвала. The son of God is our Savior
Старожил
+1707
|16 Ноя 2024
1 Цитировать
Цитата igor 84
я такий щасливий шо цю красуню не бачу.

...

Старожил
+18
|16 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата Asher
Незрозуміло тільки, чому він заївся тоді з модераторм.. а потім і зовсім чудити почав.

війна це страшне явище, не усі витримують не усі ведуть себе гарно, дехто лякається а дехто жаліється

Старожил
+1707
|16 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата igor 84
друже вітаю

Навзаєм, вітаю брат.

Цитата igor 84
без вас на форумі цьому повна фігня

Та я бачу ви тут і без мене гарно так вправляєтесь..

Цитата igor 84
взагалі Богу уся слава і добре шо ви живі і здорові і буваєте онлайн. хай Бог благословить

Живі хвала Господу.. тількі Він береже і охороняє.

П.С. Божих благословінь всім. Зараз часу буде більше.. поспілкуємся.))

З повагою.

Старожил
+18
|16 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата Asher
Та я бачу ви тут і без мене гарно так вправляєтесь

іноді справляємось а іноді тяжкі часи ще дехто дуже ругається іноді (ну ви розумієте про кого я) ну а якшо не усе розумієте то перегляньте 2-3 теми 3-5 днів тому там повний і жахливий срач і не дай Бог таке. з часом усе проясниться і стане на свої місця, дай Боже ще шоб ситуація в нашій країні стабілізувалася якось покраще

Старожил
+612
|16 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата igor 84
не усі ведуть себе гарно

Це точно. Як на мене, то найбільш скандально та невиховано поводите себе саме Ви. От приклад:

Цитата igor 84
я такий щасливий шо цю красуню не бачу

По-перше, це не ця форумчанка себе назвала красунею, а я, тому що так вважаю. І про Вас у мене теж є думка - Ви справжній хам. І Ваша поведінка, і ті істерики, які Ви тут влаштовуєте, і вирази такі, як я цитую нижче, свідчать про те, що моя думка про Вас має серйозні підстави. До того ж, Ви, мабуть, забули, що це християнський форум.

Цитата igor 84
повний і жахливий срач

Мені гидко читати ці слова. І соромно за Вас.

Цитата igor 84
іноді справляємось

Хто Вас уповноважив на те, щоб тут наводити порядки? Ви господар форуму? Ваші думки - це істина в останній інстанції?

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+18
|16 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата Д и я
До того ж, Ви, мабуть, забули, що це християнський форум.

я не забув ви почитайте скільки разів мене провокували і дражнили, скільки разів мої теми заполоняли бредом і провокаціями, мою олюблену і найважливішу тему про молитву теж загромадили об'явами, іншу мою тему нещодавню відразу стали жорстко критикувати а потім додали політики - ну шо казати диявол не спить а тільки й хоче нашкодити християнам

Старожил
+18
|16 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата Д и я
Хто Вас уповноважив на те, щоб тут наводити порядки? Ви господар форуму? Ваші думки - це істина

Бог мене обрав і призвав і я стараюся приносити Божу присутність і Божі заповіді всюди де маю можливість. також наблюдаю за деякими шоб жаху не було. як ніяк виховання і принципи. а шо ви скажете на рахунок слова Божого? чи повинно воно бути тут? яке саме Слово Боже вам подобається а яке ви вважаєте обов'язковим?

Старожил
+612
|16 Ноя 2024
1 Цитировать
Цитата igor 84
я не забув

Я думаю інакше. Я все читала, через  технічні причини не могла писати, але читала.  І зараз пишу саме про Вас і Ваші слова і вчинки. І тільки що читала Ваші слова і навіть процитувала їх. Не треба робити з себе жертву. Якщо послухати путіна, то його теж спровокували на цю страшну війну.  З Ваших слів, Вас теж спровокували.

Може для вас це новина, але зрілий християнин правильно орієнтується в різних життєвих ситуаціях, тверезо оцінюючи свої вчинки на основі Слова та духовного досвіду. Зрілого християнина  не спровокуєш.

«И как хотите, чтобы с вами поступали люди, так и вы поступайте с ними.» /От Луки 6:31/
Старожил
+18
|16 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата Д и я
І Ваша поведінка, і ті істерики, які Ви тут влаштовуєте, і вирази такі,

поведінка відповідно часу і відповідно обставин, бо дехто пише багато гидоти, істерики в мене тут не було, вирази без матюків і без забороненої лексики

Старожил
+18
|16 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата Д и я
Може для вас це новина, але зрілий християнин правильно орієнтується в різних життєвих ситуаціях, тверезо оцінюючи свої вчинки на основі Слова та духовного досвіду. Зрілого християнина  не спровокуєш.

так ви праві але раніше вас не було видно і тоді б ці поради спрацювали і зараз працюють. брати то брати а сестри то сестри. брати більш сміливі а сестри більш жіночі. я вас почув я буду за собою слідкувати бо дехто мене довго тролив і знущався добряче,Бог йому суддя. дякую за актуальні слова про зрілого християнина

Старожил
+18
|16 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата Asher
П.С. Божих благословінь всім. Зараз часу буде більше.. поспілкуємся.))

он бачите який гарний християнин об'явився - відразу стало краще жити і дихати.слава Богу за нього

Старожил
+18
|16 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата Д и я
Якщо послухати путіна, то його теж спровокували на цю страшну війну.

ну ми ж не слухаємо його чи ви слухаєте чи слухали бо пишете про нього. ми це ми, ви це ви , я це я а президент злої країни це їх президент. ні я ні ви не президенти. ми - тобто я і ви Божі люди. так чи не так?

Старожил
+612
|16 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата igor 84
поведінка відповідно часу і відповідно обставин

Я вважаю інакше.

Цитата igor 84
я стараюся приносити Божу присутність і Божі заповіді всюди, де маю можливість

Можливо, Ви стараєтесь, не буду сперечатись. Але для мене, наприклад, Ваша поведінка в останні дні далека від християнської і вирази також.

«Посему увещавайте друг друга и назидайте один другого, как вы и делаете.» /1-е Фессалоникийцам 5:11/

Все те, що Ви писали останнім часом, зовсім не схоже на "увещавайте друг друга и назидайте один другого".  Ви навіть мимохідь   образили ЄжеВіку, яка зараз не присутня  на форумі, і жодного  слова не написали, коли я зробила Вам зауваження з цього приводу. Тобто я можу зробити висновок, що це для Вас норма.

Ви зробили такий вибір,  але я теж зробила вибір не мовчати хоча б для того, щоб Ви надалі не писали про себе в множині "ми", наче Вас всі підтримують у Ваших переконаннях і поведінці. Я, наприклад, не підтримую.

Старожил
+18
|16 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата Д и я
Я вважаю інакше.

вважаєте то вважаєте. але я тоді відповідав виходячи з усіх образ шо на мене писали.

Цитата Д и я
Ви навіть мимохідь   образили ЄжеВіку, яка зараз не присутня  на форумі,

ні не ображав а просто сказав свої почуття. можу пояснити але не хочу пояснювати бо вже пізно і пора спати. надобраніч

Старожил
+18
|16 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата Asher
Живі хвала Господу.. тількі Він береже і охороняє. П.С. Божих благословінь всім. Зараз часу буде більше.. поспілкуємся.)) З повагою.

бачите який світлий і чудовий брат з'явився. на цьому форумі буде більше добра і змісту

Старожил
+18
|18 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата Asher
З повагою.

хто як, а ти наш друг усіх або майже усіх поважаєш

Старожил
+18
|18 Ноя 2024
1 Цитировать
Цитата Asher
Живі хвала Господу.. тількі Він береже і охороняє.

так ми живі і за це хвала і подяка Господу Богу. нажаль світло вже відключають - війна і обстріли. нажаль Одеса і Суми сьогодні постраждали. шкода, реально шкода. є надія шо війна скоро може закінчитись. або у найближчі 2 або 3 місяці. постраждалих і загиблих шкода. але ми маємо кріпитися і триматися за Бога

Старожил
+1707
|18 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата igor 84
бачите який світлий і чудовий брат з'явився. на цьому форумі буде більше добра і змісту

Ну-у.. не треба з мене робити ангела, я ж звичайна людина..

Цитата igor 84
Суми сьогодні постраждали

Солдати сбивають ракети і шахеди на підльоті до міста.. і вони потім летят по інерціі - куди вже долетить. (в Одесі так само). У нас ракета долетіла у двір, де багато багатоповерхових будинків..

Загалом по словам влади, -4200 вікон в 1000-квартирах (і це не враховуючи разруху від вибухової хвилі всередині квартир) +балкони.. більше 10-ти убитих, серед них є діти... багато (біля 100) поранених, деякі з них в реанімаціїї. Печалька..((

Старожил
+18
|19 Ноя 2024
0 Цитировать
Цитата Asher
Ну-у.. не треба з мене робити ангела

в моїй пам'яті ви реально Божий служитель і гарний брат во Христі

Старожил
-703
|20 Дек 2024
0 Цитировать

Вот, что мне понравилось очень сильно:

Вот уже ТЫСЯЧА И (ТРИДЦАТЬ) ОДНА НОЧЬ скоро пройдёт, как кремлёвский (российский) диктатор владимир путин, будучи “во главе” ядерной державы, подло напал на “обескровленную” им же неядерную Державу Украина, которую обязался защищать от желающих посягнуть на её суверенитет и территориальную целостность, подписав Будапештский Меморандум 5-го декабря 1994-го года в лице своего предшественника, бориса ельцина!

Будучи агрессором владимир путин вот уже более 1000 “дней” совершает геноцидальное уничтожение ни в чём не повинных людей, используя народы россии, как “мясо”!

Поскольку народы россии уже “заканчиваются” — этот диктатор вступил в сговор с северокорейским диктатором, и купил у него рабов, маскируя их под своих (под бурятов)!

Чтобы продолжать исстребление Украинской Нации, которая осмелилась ему противостоять!

И успешно противостоит вот уже 1000 “ДНЕЙ”!

Противостоит преимущественно гораздо более сильному противнику во всех отношениях, кроме ОДНОГО!

КРОМЕ ЧЕСТИ, ДОСТОИНСТВА, МУЖЕСТВА, СИЛЫ ДУХА И РАЗУМА!

КРОМЕ ВЕЛИКОДУШИЯ И САМОПОЖЕРТВИ УКРАЇНСЬКОГО ВОЇНА ЗАРАДИ ДОБРА ТА ЛЮДЯНОСТІ!

Корабельщик
Старожил
-703
|20 Дек 2024
0 Цитировать

Также мне нравится то, что этот кремлёвский диктатор настолько слаб и никчёмен, что пытается обмануть как можно большее количество людей, и убедить их в том, что его армию разбила не Украинская Армия (Львов), а альянс НАТО!

И ТО, ЧТО УКРАИНСКАЯ АРМИЯ НАРУШИЛА ТЕРРИТОРИАЛЬНУЮ ЦЕЛОСТНОСТЬ российской федерации — ЗАЙДЯ В КУРСКУЮ ОБЛАСТЬ, И КОНТРОЛИРУЯ ПРИЛИЧНУЮ ЕЁ ЧАСТЬ, ВЫГНАВ ОТТУДА росийскую “армию”, до отказа “набитую” “срочниками”!

Корабельщик
Старожил
-703
|20 Дек 2024
0 Цитировать

Также мне понравилось то, что Украинская Армия (Великих Людей) показывает в Курской Области, что БУЧУ И МАРИУПОЛЬ (БОРОДЯНКУ, ИРПЕНЬ, ГОСТОМЕЛЬ, ИЗЮМ, КУПЯНСК И МНОГО ДРУГИХ ГОРОДОВ И СЕЛЕНИЙ) — СПАПЛЮЖИЛА, ПОНІВИЧИЛА І ЗНИЩИЛА именно российская “армия” нелюдов, которых не зря прозвали “орками”(!), а страну, из которой они пришли -- “оркостаном”!

Корабельщик
Старожил
-703
|20 Дек 2024
0 Цитировать

Также мне понравилось то, что Цивилизованный Мир ПОДДЕРЖИВАЕТ УКРАИНУ!

Я НЕ СТАНУ СЕЙЧАС ГОВОРИТЬ — ЧЬЯ ЭТО ЗАСЛУГА!

СКАЖУ ЛИШЬ ТО, ЧТО ЦИВИЛИЗОВАННЫЙ МИР, ПОДДЕРЖАВ УКРАИНУ, ПОКАЗАЛ, ЧТО ЛЮДЕЙ СВЕТА В ЭТОМ МИРЕ БОЛЬШЕ, И ЧТО ОНИ НЕ ПОЗВОЛЯТ тьме ОДЕРЖАТЬ ВЕРХ НАД СВЕТОМ!

Корабельщик
Старожил
-703
|20 Дек 2024
0 Цитировать

ЭТО ЗНАЧИТ: ЧТО БОГ — ЕСТЬ!

И ЖИЗНЬ ПОСЛЕ СМЕРТИ — ТОЖЕ!

ТАК ТО!

БОГ БУДЕТ СУДИТЬ ВАС!

АМИНЬ!

Корабельщик
Старожил
-703
|20 Дек 2024
0 Цитировать

российский диктатор вова путин — пошёл ложным путём — путём каина! —> путём братоубийства!

Это он сделал зря!

Бог — Есть!

А вова путин — проиграл!

Корабельщик
Старожил
-703
|20 Дек 2024
0 Цитировать

Ещё мне понравилось, что “Украинское Солнце” +> ВЗОШЛО!

И что российский диктатор и военный преступник путин — уничтожен Украиной! Точнее: у-ничтож-ил-ся об Украину! Отняв жизни миллионов людей на этой земле! Причинив НЕПОПРАВИМЫЙ вред планете, что дала ему жизнь, выростила и “выходила”!

Корабельщик

Понравилось...

Фото вставляйте н-р через сайт imageup.ru.  Нет русской клавиатуры - используйте транслит.

Если Вы зарегистрированы