наша країна під ударами ворога. Ворог злий і хижий. Потрібен захист від ударів а також потрібне нормальне ппо. Хто шо може робити то робіть. Украіна страждає , Україні потрібне нормальне та ефективне ППО
наша країна під ударами ворога. Ворог злий і хижий. Потрібен захист від ударів а також потрібне нормальне ппо. Хто шо може робити то робіть. Украіна страждає , Україні потрібне нормальне та ефективне ППО
Україні в першу чергу потрібно покаяння влади, і очищення її від корупційних схем.. ППО буде.. Як кажуть - "любий каприз за ваші гроші".. а грошей тоді буде достатньо.
Покаяння треба усім а у першу чергу рашистам бо вони обмануті грішники
Так, згоден.. Але "риба завжди гние з голови". Біблия теж про це вчить..
Але поки у них на червоній площі, відкритий диявольский інферно-портал.. а госрелігія - шаманізм і гебешне правьславь-ие... все це для них наглухо зачинено.
А де ж у України голова?
Де початок джерела християнською моралі та каяття?
Хто має духовну владу в Україні, та силу молитовного покрову праведності та спасіння?
Відомо що голова людської держави - це царь-президент і його команда. Стверження, що все залежить лише від місцевої церкви, це хибна думка. Не знаю звідки вона така.. але ж Біблія вчить зовсім про інше.
Наприклад.. коли в Ізраїлі приходив до влади благочестивий царь, то весь народ залишав своїх бовванів і швиденько навертався до Бога.. а якщо безбожник, то все було навпаки.
Розумію, що позиція місцевої церкви в цьому дуже важлива.. Але ж якщо "цар" і його команда - незмінні безбожники.. то хочь ти лоб розбий.. вся країна від цього не стане християнсько-віруючою. Це факт..
Церква, звичайно.. Лише тому Україна ще не щезла.
Але якби вудист Єрмак свого часу в 2022 р., не зарубав на корінні пропозицію християнських священників, про всеукраїнський піст і молитву за Божу поміч і перемогу.. інициатива якої повина б була вийти з ОП.. То думаю ми давно вже б забули що таке війна.
З повагою.
Україні потрібен захист і землі і неба, сьогодні під ударами ворога були Харківська область і Одесса. нажаль ворог б'є і деякі українці гинуть. це усе помімо важких подій на фронті. Боже бережи Україну
А ви не поспішайте, краще поміркуємо над цим:
15 Та вони закричали: Геть, геть із Ним! Розіпни Його! Пилат каже до них: Царя вашого маю розп'ясти? Первосвященики відповіли: Ми не маєм царя, окрім кесаря! (Iван.19:15)
-
Ми всі знаємо що Христос царюватиме над Землею коли настане Міленіум.
6 Блаженний і святий, хто має частку в першому воскресінні! Над ними друга смерть не матиме влади, але вони будуть священиками Бога й Христа, і царюватимуть з Ним тисячу років. (Об.20:6)
-
То хто тоді цар зараз?
1 Отож, святі брати, учасники небесного покликання, уважайте на Апостола й Первосвященика нашого ісповідання, Ісуса,
2 що вірний Тому, Хто настановив Його, як був і Мойсей у всім домі Його,
3 бо гідний Він вищої слави понад Мойсея, поскільки будівничий має більшу честь, аніж дім.
4 Усякий бо дім хтось будує, а Той, хто все збудував, то Бог.
5 І Мойсей вірний був у всім домі Його, як слуга, на свідоцтво того, що сказати повинно було.
6 Христос же, як Син, у Його домі. А дім Його ми, коли тільки відвагу й похвалу надії додержимо певними аж до кінця. (Євр.3:1-6)
-
Цікаво і те, що навіть до розп'яття, коли диявол був названий "князь світу цього", і запропонував Христу вклонитись йому; то хто і тоді був вищого звання і всим володів?
- Чи диявол, який запропонував вклонитись собі, - чи Христос, який відмовився?
8 Знов диявол бере Його на височезную гору, і показує Йому всі царства на світі та їхнюю славу,
9 та й каже до Нього: Це все Тобі дам, якщо впадеш і мені Ти поклонишся! (Матв.4:8,9)
як ніяк а нашій країні потрібна міжнародна підтримка і захист
кожному українцю потрібна підтримка і захист
за проповідь дякую, і ще подяка за увагу. але ж за рідний край мабуть треба помолитися і вірогідно шо за добру справу на мир та добро для людей - то шось зробити можна вагоме та блаженне. так?
ну оце гарні і красиві слова. слова духовні та християнські
На це дехто кажуть так: - "я тобі про фому, а ти мені про ярему"..
Я ж тобі простим людським язиком і про цей матеріальний світ.. а ти мені з піднебесся закинув свою супердуховність.
Дякую.. і вибач, з супердуховними я не сперечаюся. Нехай буде по-твоєму..
З повагою.
Біблія вчить про життя і вічне життя, про гріх і праведність про спасіння та викуплення і про події з Ісусом Христом, Його життя, смерть і воскресіння
так це нажаль є
так Христос буде царювати коли прийде вдруге таколи настане Царство Боже і усі побачать Бога
там де люди вірять в Бога і Ісуса там є Бог а там де не вірять в Бога і у Христа там діє ворог Бога
так люди кричали шоб вбити Ісуса і не визнавали Ісуса. це теж булачастина Божого плану тому шо Ісусу було заплановано Богом піти на Голгофу і вмерти і перемогти гріхи усіх людей
Погано знаєш Біблію.. Тому що вона вчить не лише про вічне.. а й про земне теж.
При чому не менше ніж про вічне.
З повагою.
Біблія мосштабна книга і ви теж ашер знаєте її не повністю. Повністю розуміє і знає Біблію Бог і Він зі своїма знаннями послав Ісуса . І ви мене не підмикайте на рівному місці я все нормально і правильно пишу. Біблію я знаю не повністю і ви ашер теж не повністю знаєте Біблію. Усю мудрість Біблії знає автор Біблії а ви ашер не автор Біблії. І взагалі Україні потрібен захист а ви вирішили у цей час мене трохи принизити. Совість треба мати
Україні потрібне життя і розвиток. За усіма основними потребами ми християни маємо право звертатися до Нашого могутнього Творця землі і неба, до Судді справедливого який чинить правосуддя і може захистити ображених . Іноді Бог не поспішає але в кінцевому результаті Він допоможе і врятує Якшо знайде в людях віру і надію
Це друже, я бачу гарно. Та і навіть повністю "знати Біблію", це ще не значить - мати близькі особисті стосунки з її Автором..
По перше друже, навчися поважно відноситися до того, хто думає інакше ні ж ти сам.. навіть якщо тобі не дуже подобається його думки і стиль їх викладів. Я ж ніде ще не спотворював цинічно твій нік-нейм... чи не так?
А по друге.. уважно читаючи на форумі твої особисті думки , у мене з'явилася думка що ти не тільки не знаєш повністю Біблію.. але ще й не маєш основних розумінь духовного світу.
А ще я чомусь думаю.. що ти один з членів вселеньскої церкви "Фата-Моргана"... до яких як би приходить Святий дух.. і вчить їх дома особисто. Вибач якщо помиляюся.
Дружня вказівка на погане знання Бібліїї.. це ти звеш "приниженням"..? Здорово! Ну-у.. тоді ти мене ще підкріпляєш в думці, що ти дійсно є членом вселенської "фата-моргани".
Якщо хочеш змінити таку мою думку, то скажи - До якої деномінації.. чи релігійного об'єднання, ти належиш? Соромишся, не бажаєш писати тут.. - напиши в особисті.. судити не буду.
З повагою.
от ти знаєш друже ніколи в житті не чув про фата моргану. колись років 25 чи 30 років тому чув це слово на уроках української літератури у школі. я просто християнин . просто учень Христа
просто християнин але п'ятидесятник, дружив з баптистами і деякими іншими. а якшо по назві то п'ятидесятник якшо це якось комусь зрозуміло. і не просто п'ятидесятник а відвідував зібрання п'ятидесятницької Церкви більше 15 років. останні 5років не відвідував зібранняу зв'язку з ковідом та у зв'язку з війною.
добре шо з повагою але теж цікаво з'ясувати хто ти друже по віросповіданню і яка ваша Церква по назві або по вченню
Колись давно.. навіть тут на форумі.. я мав діалог-суперечку з типу віруючими з "вселенської церкви".. У яких немає ні деномінації, ні пастирів.. Вони не ходять ні на яке зібрання.. по їх словам - "Я і дружина - є церква.. Дух Святий приходить і нас вчить".. Ну і таке інше.. Тому я і назвав таку їх "церкву" - Фата-Моргана.. типу "Міраж". або - примарна, призрачна-церква. Точнійше - якої по здоровому глузду, як і по Писанню.. не існує.
Зрозуміло.. я теж. Але не з тих, де - "жінка мовчи".. а галстук - "стрілка яка вказує дорогу в пекло".
))
** "Об'єднання УМЦ"
Без зібрання, без свіжого братського спілкування.. без послання від Духа до церкви.. твій духовний розвиток мабуть призупинився.. інакше бути не може.. А це дуже не добре, брате..
Вибач.. але ні ковід, ні війна.. не може бути причиною. Точно!
З повагою.
перше шо приходить на думку то це - український місіонерський центр
є зібрання овець, є зібрання козлів, є зібрання бомжів, є зібрання брехунів і лжебратів, є зібрання сатаністів у якихось пристойних або непристойних одежах. у зібрання християн я б хотів попасти можливо і не п'ятидесятників і не баптистів хоч когось але християн. братське спілкування було але більше 10 років тому, потім брати пішли на роботи а потім емігрували. були і лжебрати - один втирався у друзі і часто просив то гроші на проізд то їжу то шампуні то ще шось а потім коли я йому відказав то він почав погрожувати мені реально і страшно і з реальною небезпекою для життя і цей лжебрат (віктор , прізвище зараз казати не буду) на 10 або 15 років молодший за мене, виріс з дитинства в Церкві знав особисто телефон пастора і отаке робив. а потім багато разів запрошував на дискотеки а коли я відказав то він поїхав на море невідомо за які гроші і потім розповідав як переспав на відпочинку з якоюсь білорусочкою. то добре шо від такого сатанинського брата я утік.
"брат" номер два. Павло , Паша . прізвище казать зараз не буду. трохи дружили пізнайомились на ячейці. потім він одружився - дуже рано але ж так. потім сиділи з людьми і він казав шо емоційні проблеми з дружиною в нього то я відповів шо треба до психолога і можливо на консультацію до лікаря то він мене швидко зненавидів і хотів розпилити бензопилою і є свідки. а ще цей Паша в церкві на камеру про фінанси розказував з кафедри.
то на яку холеру такі сатанинські брати та я ще про інших не розповідав?
розумію тих хто втік або емігрував. просто молодці, розумні люди спасли себеі свої родини
для вас друже так а для мене краще шукати Бога самому ніж з огидними сатаністами у християнських масках сидіти і шукати світла у повній темряві і проклятті. а ще якшо про Бога там казати то можна й побитим бути а може й убитим. знаєте деякі люди так душу ранять і шкодять кожну хвилину шо відраза зберігається на роки і десятиріччя. і ще шоб ви знали є Церкви а є бізнес структури. і там і там є грішники і там і там користування фінансами але у Церкві можна знайти Бога а в деяких структурах можуть чи вбити чи посадити. бережіться людей написано у Святому Письмі бо будуть кидати вас у тюрми і судити і ображати і усе на світі робити.
Це дуже недобре шо усяка сволота ходить на зібрання і використовує і спокушає Божих людей. от у кремлі в сусідній столиці засідають м'яко кажучі грішники так от і у нашому місті у Церквах і у Києві у Церквах сидять усяки потвори або тварини з людськими масками. не мені їх лікувати а ще й інші були хитрі і злі грішники і штрафами погрожували і усякі небіблейські слова казали і ніхто нічого з тими грішниками не міг зробити. добре писав Пет Робертсон - я приклав багато зусиль шоб приєднувати людей до Бога без участі церков і інших релігійних організацій.
слава Богу шо мені не один релігійник мозок не псує, слава Богу шо я вільний від усіх тоталітарних структур від усієї "церковної" дисципліни де більшість людей навіть не знає куди йдуть гроші від пожертв і багато з яких отих релігійних церков возглавляються просто нелюдями тобто грішниками і невідо якими "служителями"
читайте Біблію люди і залишайтесь з Богом. нехай Бог збереже від усього зла, лицемірства і брехні. слава Іісусу Христу
не будемо відволікатися на інші теми просто про болючі місця мене запитали.
А Україна то потребує захисту, потребує допомоги наша країна. Бог усе бачить
можливо вам друже пощастило з Церквою і з братами а багато кому не пощастило. не відволікайте мене будь ласка від важливих тем, не пишіть пустих слів, не пишіть свої вподобання бо у кожного вони різні і життя в людини кожної має свою історію і індивідуальні травми і випробування.
Україна потребує допомоги, поранені потребують допомоги, будівлі і території потребують захисту, зараз не до телячих ніжностей.
не відволікайте мене від важливих тем намагаючих зобразити людей з якихось зібрань добрими і гарними. надивилися і ми і я на усяке в зібраннях.
Україна потребує захисту і нормального ппо
Скажу на це так.. Я ніколи не сприймаю за вірну односторонню інформацію.. Але все ж на все, що ти написав скажу тобі так.. Від цього що ти пережив, Господь не змінився і нікуди не дівся.. Тобі треба не братів шукати а Господа Христа.. Але без зібрання св'ятих (церкви), ти Його точно не знайдеш. Він тільки там, де зібрання св'ятих в єдності і любові призивають Його Ім'я.. де з чистим серцем шукають Його обличчя. Повірь.. такі зібрання є.. просто ти їх ще не шукав. Тому що як я розумію.. ти живеш в старих давнозапилених образах.. з незціленими емоційними і серцевими ранами.. і тому подібне. Так ти думаєш уберегтися і відсторонитися, від старих болісних переживань, злих людей (віруючих).. тощо.. і думаєш що це так правильно і Бог це схвалює. Але я скажу тобі - НІ.. це неправильний підхід. Серце і емоційну чашу - зцілює лише Господь.. Але сидячи дома з болісними споминами, виправдовуючи цим своє відсторонення від зібрання і братского спілкування.. ти не викличеш цим співчуття нашого Господа Христа.. Від цього Він точно не прибіжить до тебе, щоб сцілити і навчити тебе.
Тому якщо ти не зміниш такий свій підхід і мислення.. ти брате будеш і далі сидіти в своему домі зі своїм минулим, застрягнувши в старих образах и споминах.. випрадовуючись війною, ковідом, демонізованими братами.. тощо. У тебе лишится лише те, що ти придбав за час коли ти був в зібранні святих, сприймав братське спілкування а в серце те, що Святий Дух давав тобі і вчив з-за кафедри.. до часу, коли це все по-троху вивітрится, і з допомогою демонів заміниться на щось тепленьке біля-християнське.. або зовсім на всевдо. Повірь.. - пишу так тому, що я подібне пережив сам.. і різне таке бачили мої очі.
З повагою.
Сумно.. дуже сумно.
Хм-м.. Така думка, що ти дійсно зайнятий покупкою Петріотів чи Ірисів.. далекобійних ракет. Щоб потім відправити це на фронт нашим ЗСУ.
Можеш навіть відосик з цим зняти і на Інвікторі викласти.. Я особисто порадуюсь.
З повагою.
В мене нема духовний і емоційних ран в мене є спогади які дали мені гарний урок життєвий. А на рахунок ппо то я молився за петріоти ще з 22 року і за допомогу від Німеччини про це є якісь записи тут на Інвікторі . Дякуючи Богу бачив відповіді на молитви. Кожний має свій досвід і життєвий і духовний.
Так нашій країні потрібен захист і ще потрібна допомога. Також треба мир або припинення вогню